Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Duplex Apt. Κλίνη 6, Μετρό & δημόσιος χώρος στάθμευσης γκαράζ για ένα τέλος

Duplex Apt. Κλίνη 6, Μετρό & δημόσιος χώρος στάθμευσης γκαράζ για ένα τέλος

Συλλογή φωτογραφιών για Duplex Apt. Sleeps 5-6 2.5 Miles North Of The White House

Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Duplex Apt. Κλίνη 6, Μετρό & δημόσιος χώρος στάθμευσης γκαράζ για ένα τέλος

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα111.5 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Washington, DC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Howard12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Smithsonian's National Zoo2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Walter E. Washington Convention Center4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟυάσινγκτον (IAD-Διεθνές Αεροδρόμιο Ουάσινγκτον Ντάλες)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Duplex Apt. Κλίνη 6, Μετρό & δημόσιος χώρος στάθμευσης γκαράζ για ένα τέλος

Οι πετσέτες και τα σεντόνια παρέχονται δωρεάν. Πιάτα, κατσαρόλες και τηγάνια, μαγειρικά σκεύη, επίσης, παρέχονται δωρεάν. Μερικές φορές, ο ιδιοκτήτης είναι σε θέση να παρέχει ένα μικρό μπαρ του προσώπου σαπούνι και σαμπουάν μικροσκοπικό μέγεθος και λοσιόν σώματος, επίσης δωρεάν, αλλά μη διστάσετε να φέρει πρόσθετα στοιχεία και / ή να αγοράσουν περισσότερα στο σούπερ μάρκετ μόλις λίγα βήματα μακριά από αυτό το σπίτι.
Αυτό το σπίτι είναι στο Columbia Heights ΜΕΤΡΟ
Για μια τέτοια λογική τιμή, η οικογένειά σας θα απολαύσετε ένα υπέροχο σπίτι διαμέρισμα το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για 100 χρόνια παλιά ξύλινα πατώματα με όλα τα απαραίτητα έπιπλα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Αυτό το σπίτι είναι ευρύχωρο με περίπου υπνοδωμάτιο. 360 τετραγωνικά πόδια. Η αυλή είναι ένα επιβλητικό 1.000 τετρ. Πόδια. Αυτό το σπίτι βρίσκεται στο βορειοδυτικό τετράγωνο της πόλης στην αναζωογονημένη γειτονιά του Columbia Heights.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα. ενθαρρύνεται ιδιαίτερα, καθώς το σπίτι δεν διαθέτει γκαράζ για στάθμευση.
ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Υπάρχουν δύο (2) θέσεις στάθμευσης γκαράζ σε αυτή τη γειτονιά, μία στη σουπερμάρκετ GIANT και μία στην εμπορική περιοχή των ΗΠΑ - (το γκαράζ βρίσκεται στο Target Store).
Έχουμε μάθει ότι Colonial Parking, Inc. στην πλατεία Tivoli
1345 Park Rd. NW
Κολούμπια
Η Ουάσιγκτον, DC 20010 έχει $ 10. 00 ανά ημέρα στάθμευσης!
Το τρένο μετρό, που απέχει περίπου 2 τετράγωνα της πόλης (2-5 λεπτά. Με τα πόδια) είναι ιδανικό για περιηγήσεις Επίσης, σε αυτή την κατοικημένη περιοχή, θα βρείτε τοπικές υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο που μπορεί να επιβιβαστεί ένα τετράγωνο μακριά και αυτά τα λεωφορεία πηγαίνουν σε πολλές τουριστικές τοποθεσίες. Υπάρχουν ποδήλατα προς ενοικίαση για να σας βοηθήσει να πάρετε την άσκησή σας και να περιηγηθούν στην πόλη για τις πένες. Τα ενοίκια είναι λογικό και δεν worrries σχετικά με την αποθήκευση ποδήλατα αυτά. Υπάρχουν πολλοί ποδήλατο ασφαλές κάνει στάση εκεί κοντά στις τουριστικές περιοχές, όπου μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το ποδήλατο και να νοικιάσετε ένα άλλο κατά την αναχώρηση σας. Οι μοτοποδηλάτων που βρίσκεται μπροστά από το μπακάλικο. Το μπακάλικο είναι ανοιχτό από τις έξι έως τις 23:00. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για να αγοράσει τα παντοπωλεία και να τους φέρει σε αυτό το καλά εξοπλισμένο σπίτι για να pepare τα γεύματά σας. Κάθε Σάββατο, τοπικούς αγρότες πωλούν τα προϊόντα τους στην πλατεία της πόλης σε αυτή τη γειτονιά. Ταξί είναι εύκολα διαθέσιμα σε αυτήν την κατοικημένη περιοχή, καθώς και άμεσα γύρω από τη γωνία στην εμπορική περιοχή. Υπάρχουν επίσης λεωφορεία για το αεροδρόμιο που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα για να φτάσετε στο αεροδρόμιο του Dulles ή Ronald Reagan Airport.
Υπάρχουν πάνω από 25 εστιατόρια που βρίσκονται σε απόσταση 3 λεπτών αυτού του διπλού. Στα ανατολικά του ακινήτου, σε ακτίνα 3 μπλοκ υπάρχουν περίπου 6 πεζοδρόμιο εστιατόριο / μπαρ.
Η «Gala Θέατρο,« παρέχει ζωντανή ψυχαγωγία, τον κόσμο του αθλητισμού και Health Club προσφέρει μια διέξοδο για την άσκηση και έχει μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, καθώς και γήπεδα μπάσκετ. Υπάρχουν δύο υπέροχες SPA ημέρας στην εμπορική περιοχή, όχι μακριά από το τρένο του μετρό. Ένα 24 ώρες φαρμακείο που ονομάζεται 'CVS' είναι σε αυτή την γύρω περιοχή. Το τρένο ΜΕΤΡΟ είναι μακράν το πιο δημοφιλές αξιοθέατο σε αυτό αναζωογονημένη περιοχή. Υπάρχει μια πληθώρα ποικιλία σε μέρη για να φάτε. Οι τύποι εστιατόρια περιλαμβάνουν, Ruby Τρίτη, Chipotle, Μετρό, στο Five Guys, Panera breat, IHOP, το Panda Express, Πιτ Pizza, Starbucks, και τοπικά εστιατόρια μαμά / ποπ που ειδικεύονται στα ιταλικά, κινέζικα, ταϊλανδέζικα και άλλα διεθνή κουζίνα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η townsquare διαθέτει έργα τέχνης είναι στην οθόνη, τοπικές ομάδες μουσικής και άλλες δωρεάν παραστάσεις. Συχνά τα παιδιά απολαμβάνουν να χορεύουν στα συντριβάνια και να δροσιστείτε στο νερό, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν το νυχτερινό αέρα. Υπάρχει ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ, με την ονομασία «γίγαντας», αν αποφασίσετε να μαγειρέψετε στο πανέμορφο ανακαινισμένο κουζίνα σε αυτό το υπέροχο σπίτι.

Αυτό το σπίτι διαμέρισμα είναι ένα διαμέρισμα στυλ διπλής όψης για το 1ο και 2ο όροφο (πίσω μέρος του κτιρίου). Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει ένα 2ο σπίτι διαμέρισμα όροφο στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Υπάρχει ένα master υπνοδωμάτιο με άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι, μπανιέρα / ντους, μεγάλη κουζίνα, ένα πλυντήριο, μια βεράντα με τραπέζι, καρέκλες και μια ομπρέλα. Στην κουζίνα υπάρχουν σκαλιά που σας μεταφέρουν σε ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι και μια κρεβατοκάμαρα με ένα σύνολο κουκέτες και ένα πλήρες μπάνιο. Το κρησφύγετο έχει 3 μεγάλα παράθυρα που κοιτάζουν έξω στο όμορφο πράσινο στην αυλή. Ο βασιλιάς κρεβάτι στο μεγάλο υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο δεν είναι η μόνη κρεβάτι εξοπλισμένα με εκλεκτά λινά. Και τα τέσσερα κρεβάτια σε αυτή τη μονάδα διπλής όψης είναι σχεδιασμένα με γούστο με καθαρό λευκό, λινά από αιγυπτιακό βαμβάκι. Υπάρχει ένα 26 'με επίπεδη οθόνη τηλεόρασης στο δεύτερο όροφο υπνοδωμάτιο.

Αυτό το όμορφο σπίτι είναι πραγματικά άψογη, άνετα και οικονομικά προσιτή. Είναι διακοσμημένα και σχεδιασμένα για να αγκαλιάσει το κουρασμένο ταξιδιώτη.

Λέξεις-κλειδιά: Μεγάλες 2 υπνοδωμάτια, 2 πλήρη λουτρά & den apt με κουκέτες θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Lois Houston
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO Smoking, Parties, Loud Music, Loud Noise or missing inventory PLS do not strip beds nor Wash Linen or Towels- Linen is professionally laundered!
Secure all doors and place trash in outdoor bins. Again, pls DO NOT strip beds, DO NOT wash towels or linen as they are professionally laundered.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 5007242201001533

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ουάσιγκτον

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ουάσιγκτον) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν και Μουσείο National Museum of African American History and Culture, καθώς και ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Ζωολογικός Κήπος Smithsonian's National Zoo και Μουσείο National Museum of Natural History. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Εθνικό Αεροδιαστημικό Μουσείο ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Capital One Arena. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τη δραστηριότητα Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Washington, DC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο Howard - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Ζωολογικός Κήπος Smithsonian's National Zoo - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Walter E. Washington Convention Center - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο National Mall - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λευκός Οίκος - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union της Ουάσινγκτον: 19 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός του Κολούμπια Χάιτς: 6 λεπτά με τα πόδια
  • Εθνικός Αερολιμένας Ronald Reagan (DCA): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Buddy's - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Lou's City Bar - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Hook Hall - 7 λεπτά με τα πόδια
  • The Coupe - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 41 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 108 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 108 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

6,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,4/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Katie N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
DC weekend
Great place with the essentials. Right off the Metro and within walking distance of several grocery stores. We parked our car in the park lot recommended with no issues. The kitchen had everything to cook a meal. Also very affordable. If we go back, would stay there again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Donna E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Location, Location, Location!
Tucked in a quiet neighborhood, two blocks from the Metro station and large grocery store; two or three blocks from excellent dining, including Michelin-starred Makan. Ample room for a family in this 2-story, 2 full bath duplex with full-size W/D. Excellent communication with the owner and property manager. We did not go out at night in this area; Uber recommended as opposed to public transport if clubbing or out at a show. Overall, we strongly recommend and would stay here again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Barbara H., Cedar Park, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Location
We enjoyed our stay and loved the neighborhood. The kitchen was well stocked with cookware, dishes, and utensils.The stove and oven worked great. While there were many other kitchen appliances we did not have the occasion to use them. Thank you
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

jennifer b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice place
We appreciated the ease of checkin in and the character of the old building. Also ate at 2 nearby yummy restaurants! The grocery store and metro station are close and very convenient.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

ELLEN T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great location for family gathering
Convenient to metro, grocery and great restaurants
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lois Houston

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων