Διαμέρισμα στον προορισμό MYRTLE BEACH, SC

Αν υπάρχει διαθήκη υπάρχει κύμα | 17ο Flr | Στο κέντρο της πόλης Απευθείας Ωκεανό

Αν υπάρχει διαθήκη υπάρχει κύμα | 17ο Flr | Στο κέντρο της πόλης Απευθείας Ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Peek Inside this 1-Bedroom Condo in Myrtle Beach: You'll Never Want to Leave!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Πισίνα
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Αν υπάρχει διαθήκη υπάρχει κύμα | 17ο Flr | Στο κέντρο της πόλης Απευθείας Ωκεανό

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 5 άτομα51 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

MYRTLE BEACH, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMyrtle Beach Boardwalk (παραθαλάσσιος χώρος περιπάτου)7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSkyWheel Myrtle Beach (ψυχαγωγικό πάρκο)11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Myrtle Beach13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοMyrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αν υπάρχει διαθήκη υπάρχει κύμα | 17ο Flr | Στο κέντρο της πόλης Απευθείας Ωκεανό

Επωφεληθείτε από το σέρφινγκ και την άμμο από αυτό το 17ου ορόφου σουίτα 1 υπνοδωματίου με 1 υπνοδωμάτιο, με θέα στον ωκεανό, του υπέροχου Camelot δίπλα στη θάλασσα, που βρίσκεται στην καρδιά των παραλιών του Μύρλα Grand Strand και τις αμμώδεις παραλίες που βλέπουν στον Ατλαντικό Ωκεανό. Οι χώροι διαβίωσης και τραπεζαρίας έχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό μπαλκόνι όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου με ένα φλιτζάνι καφέ ή να απολαύσετε ένα ωραίο ωκεανό αεράκι τα βράδια. Αυτή η ευρύχωρη σουίτα διαθέτει όλα τα απαραίτητα και καταλύματα για να κάνει τη διαμονή σας χαλαρωτική και χωρίς στρες.

Η σουίτα διαθέτει ξύλινα δάπεδα από γρανίτη και ξύλινα δάπεδα από ξύλινη σανίδα κουζίνας, κουβέρτες στην κρεβατοκάμαρα, καθιστικό και τραπεζαρία και όμορφα ανακαινισμένα έπιπλα. Κεντρική θέρμανση και Air Free σε δωμάτιο με Wi-Fi.

=================================================== ==========

Αποδράστε σε μια σφαίρα αναψυχής και γέλιου στη Μύρτλ Μπιτς, SC. Απολαύστε ένα παλάτι γεμάτο διασκεδαστικές ανέσεις, όπως εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, τεμπέληδες ποτάμι, Dunkin Donuts®, εποχικό beach pool bar και πολλά άλλα. Το Camelot by the Sea είναι το βασίλειό σας μακριά από το σπίτι.

=================================================== ==========

Χαρακτηριστικά νερού
Ξεκουραστείτε μετά από μια διασκεδαστική μέρα στον ήλιο ή στην παραλία, όταν επισκέπτεστε τα εσωτερικά και εξωτερικά καταστρώματα της πισίνας! Πάρτε μια χαλαρωτική βόλτα στο θερμαινόμενο εσωτερικό, 80 τετραγωνικών λιμνών ποταμών, απολαύστε μια βροχερή μέρα στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, περάστε λίγο χρόνο με φίλους στο ζεστό μπανιέρα των 16 ατόμων και τα παιδιά θα αγαπήσουν την εσωτερική παιδική πισίνα. Αν κάνετε ηλιοθεραπεία στην παραλία, κάντε μια βουτιά στην εξωτερική πισίνα και αφήστε τα παιδάκια να απολαύσουν την παιδική πισίνα με κρήνη με μανιτάρια. Το Camelot By the Sea απέχει λίγα μόλις βήματα από την παραλία για εύκολη πρόσβαση στην όχθη της θάλασσας.

=================================================== ==========

Γυμναστήριο
Επωφεληθείτε από το γυμναστήριο μας, το οποίο διαθέτει ελλειπτικά, διάδρομους και τηλεόραση, τον τέλειο τρόπο για να παραμείνετε στη ρουτίνα άσκησης, ακόμη και όταν είστε διακοπές!

=================================================== ==========

Dunkin Donuts®
Βρίσκεται στη νότια πλευρά του χώρου του λόμπι, το νέο μας Dunkin Donuts® σερβίρει όλα τα αγαπημένα σας, από τον παγωμένο καφέ και τα lattes σε μια ποικιλία bagels, ντόνατς και πολλά άλλα για να σας κρατήσουν εν ενεργεία καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας! Άνοιγμα 6:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. | Καθημερινά

=================================================== ==========

Το Myrtle Beach φιλοξενεί μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς χώρους διασκέδασης και συναρπαστικά αξιοθέατα στην ανατολική ακτή, ενώ το Camelot by the Sea βρίσκεται πολύ κοντά σε όλους. Συμπληρώστε τις διαδρομές διακοπών σας με μια επίσκεψη ή μια ημερήσια εκδρομή σε ένα από αυτά τα αγαπημένα αξιοθέατα της Μυρτλίτ Μπιτς.

=================================================== ==========

Θελγήτρα:

Το Myrtle Beach SkyWheel, το οποίο βρίσκεται στο Oceanfront Boardwalk και το Promenade, είναι μια εμπειρία τόσο μεγάλη όσο ο υπέροχος Ατλαντικός Ωκεανός με θέα. Αυτό το εκπληκτικό αξιοθέατο, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα ανυψώσει την προοπτική σας, μετράει ένα εντυπωσιακό ύψος 200 ποδιών πάνω από τη θάλασσα και είναι ο μόνος τροχός παρατήρησης του είδους του στις ΗΠΑ.

Το θαλάσσιο πάρκο Myrtle Waves, το μεγαλύτερο πάρκο νερού της Νότιας Καρολίνας, παρουσιάζει 20 στρέμματα swerves, καμπύλες, κύματα και αλεξίπτωτα και περισσότερα από ένα εκατομμύριο γαλόνια νερού. Μια τιμή καλύπτει όλες τις διαδρομές και τα αξιοθέατα για μια ολόκληρη μέρα δροσερή διασκέδαση.

Το πάρκο ψυχαγωγίας Family Kingdom, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο της Μυρτλ Μπιτς είναι το μέρος όπου βασιλεύει η οικογενειακή διασκέδαση. Απολαύστε βόλτες με περιστρεφόμενες σκάλες, βουρτσισμένες διαφάνειες νερού ή μια ήσυχη διαδρομή στο μεγαλύτερο Ferris Wheel της Νότιας Καρολίνας, που προσφέρει εκπληκτική θέα στην παραλία και την πόλη.

=================================================== ==========

Δείπνο:

Υπάρχουν πάνω από 1.500 εστιατόρια στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας και κατά μήκος του Grand Strand, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν ένα πλήρες φάσμα γαστρονομικών απολαύσεων, που κυμαίνονται από τα γρήγορα τσιμπήματα μέχρι τα επιβλητικά εισιτήρια. Απολαύστε μια μικρή γεύση από τα πάντα κάτω από τον ήλιο: χυμώδη θαλασσινά, φρέσκες μπριζόλες, καθώς και μεξικάνικες, αμερικανικές, χαμηλές, ασιατικές και τροπικές κουζίνες.

Δοκιμάστε το σπίτι του θαλάσσιου καπετάνιου για τα θαυμάσια θαλασσινά, το Hard Rock Café για πραγματικά μαγευτική εμπειρία φαγητού και το Margaritiville για μια γεμάτη μουσική βραδιά γεμάτη με πιάτα εμπνευσμένα από νησί και ψυχαγωγία τύπου Jimmy Buffet.

Επίσης, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, είναι η Murrells Inlet, η αυτοανακηρυχθείσα Seafood Capital of the World. Είναι αυτονόητο ότι είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το παραθαλάσσιο μαγείρεμα που θέλετε σε αυτή τη γραφική ναυτική πόλη.

=================================================== ==========

Ψώνια:

Μετά από ένα πρωινό surf και άμμο, γιατί να μην περάσετε το απόγευμα ψώνια για το τέλειο δώρο για τον ειδικό σας "κάποιον"! Με εκατοντάδες και εκατοντάδες μοναδικά καταστήματα ειδικότητας που πασπαλίζονται από το ένα άκρο της παραλίας στην άλλη, συγκεντρωμένα σε οικεία πλατείες ή σε μεγάλα εμπορικά κέντρα - υπάρχουν κλειστά εμπορικά κέντρα και πολλά πολυτελή κέντρα εξόδου που προσφέρουν μάρκες σχεδιαστών με σημαντικές οικονομίες!

Το Coastal Grand Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Μυρτλ Μπιτς. Στο 1,5 εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια, είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο εσωτερικού χώρου στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας και στεγάζει περίπου 130 ειδικά καταστήματα καθώς και τα καταστήματα Belk, Dillard, Sears, Dick's Sporting Goods, Bed Bath & Beyond, και ένα θέατρο Cine-mark 14 screen. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να απολαύσουν διάφορα εστιατόρια και χώρους εστίασης, καθώς και μερικά μεγάλα καταστήματα με τα ονόματα: Βιβλία-α-εκατομμύριο, Costco και Best Buy.

Βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Μυρτλίτσας, έξω από την εθνική οδό 17, αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο εμπορικό κέντρο προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία αγορών. Το Myrtle Beach Mall φιλοξενεί το JCPenney, το Belk, τα βιβλία A-Million, το Myrtle Beach Mal 12 Theatre, τα εστιατόρια και το ONLY Bass Pro Shops εξωτερικού χώρου στη Νότια Καρολίνα!

Ένας παράδεισος κυνηγών παζάρι, Myrtle Beach είναι το σπίτι σε δύο Outlets Tanger, γεμάτη με ειδικότητα και εθνικά αναγνωρισμένα καταστήματα που θα φέρει κάποια πολύ αναγκαία αξία για την εμπειρία αγορών σας. Με μια θέση στο 501 και στην εθνική οδό Kings στην North Myrtle Beach, οι επισκέπτες μας βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τα δύο. Τα καταστήματα περιλαμβάνουν το Nautica, το Tommy Hilfiger, το Timberland, το Gap, το Old Navy, τους Brooks Brothers, το Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

Η πρώτη και μεγαλύτερη εμπειρία υπαίθριας ψώνια της Μυρτλίτσας, το Broadway στην παραλία έχει κυριολεκτικά κάτι για όλους. Απολαύστε 350 στρέμματα καταστημάτων, εστιατορίων, νυχτερινής διασκέδασης, αξιοθέατα και δοκιμάστε έναν παράδεισο γεμάτο με γιορτές χωρίς διακοπή ... όπου το Myrtle Beach έρχεται να ψωνίσει, να δειπνήσει, να χορέψει, να παίξει και να μείνει.

=================================================== ==========

Νυχτερινή ζωή:

Μετά από μια χαλαρωτική μέρα που απολαμβάνει τον ήλιο στις μαλακές άμμους του Ατλαντικού, ήρθε η ώρα να χτυπήσει την πόλη. Μόλις πέσει ο ήλιος, το Myrtle Beach γυρίζει το νέον και αναβλύζει την ενέργεια. Με μια εκθαμβωτική σειρά από χώρους νυχτερινής διασκέδασης, όπως κλαμπ, μπαρ και θέατρα, θα βρείτε σίγουρα κάτι που ταιριάζει στην ταχύτητά σας. Θα βρείτε τη νυχτερινή μας ζωή να είναι τόσο συναρπαστική όσο οι παραλίες μας προσκαλούν.

Η λεωφόρος είναι το καυτό σημείο για νυχτερινή αναψυχή, είτε αναζητάτε ένα ήσυχο ποτό με φίλους, ένα χορευτικό κέντρο υψηλής ενέργειας, ένα σπορ μπαρ ή ένα ζωντανό μουσικό κλαμπ για πιάνο και μουσική. Ελέγξτε έξω το club Oz με εκπληκτικά ειδικά εφέ και τα δημοφιλή βράχια Crocodile, όλα σε βολική τοποθεσία κοντά στο Camelot by the Sea.

"Έχει ψηφιστεί το ζωντανό θέατρο ζωντανών θεάτρων από τους επισκέπτες του Myrtle Beach με το Best in Family Entertainment, το Alabama Theatre είναι ένα ορόσημο της Μυρτλίτ Μπιτς. Ελάτε να απολαύσετε ζωντανές εμφανίσεις με αγαπημένη μουσική της Αμερικής, όπως χώρα, Μπρόντγουεϊ, Bluegrass, Ευαγγέλιο και όλα ενδιάμεσα ».

Βρίσκεται στο συγκρότημα υπαίθριων εμπορικών καταστημάτων Barefoot Landing, το House of Blues είναι το σπίτι σας με θεαματική ψυχή και νότια κουζίνα, καθώς και μερικές από τις πιο καυτές μπάντες γύρω. Απολαύστε μπλουζ, ροκ, ψυχή, techno και πολλά άλλα!

=================================================== ==========

Αυτή η σουίτα είναι ιδιόκτητη και διαχειρίζεται επαγγελματικά:
Boucher Property Management Services, LLC

Επισκεφθείτε μας @ BoucherPropertyRentals. com

Διαχειριστής καταλύματος

Brian's Condo Suites
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kiddie Pool next to Outdoor Pool Area & Jacuzzi.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
This is a NO smoking Resort

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Myrtle Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Myrtle Beach) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Κέντρο Coastal Grand Mall, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Myrtle Beach Sling Shot και Ripley's Aquarium (ενυδρείο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αθλητικό Κέντρο Myrtle Beach Sports Center ή Στάδιο TicketReturn.com Field at Pelicans Ballpark. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Myrtle Beach Boardwalk (παραθαλάσσιος χώρος περιπάτου) - 7 λεπτά με τα πόδια
  • SkyWheel Myrtle Beach (ψυχαγωγικό πάρκο) - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Συνεδριακό Κέντρο Myrtle Beach - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ripley's Aquarium (ενυδρείο) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Myrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με τα πόδια
  • RipTydz Oceanfront Grille & Rooftop Bar - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Pier 14 - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Cookout - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Fuddruckers - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 146 από 163 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 163 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 6 από 163 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 163 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 163 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Linda B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome Condo
My daughter and I stayed here with 2 small children. It was very clean and ocean view was gorgeous. Check in was a breeze. Condo had everything we needed. I looks so new and clean. Absolutely will be coming back. Highly recommend for family stay.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Suzanne S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What we Expected
The listing was honest and we got what was expected, great location, clean, comfortable. We would stay there again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Danny M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
This is a great place. Clean quiet and it has everything you need. We will stay there again
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Tara M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Vacation
Condo was amazing, clean and updated. We enjoyed our stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Lisa E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable stay
Beds,
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Brian's Condo Suites

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Brian is an experienced vacation property manager, who has been in the business of managing vacation properties for over 20 years. He has a knack for making sure guests have a great experience while staying in any of the properties he manages. He understands the importance of customer service and is always willing to go above and beyond to ensure his guests have a pleasant experience. He takes pride in his work and does not cut corners when it comes to maintaining the properties he manages. He has a passion for hospitality and enjoys meeting new people, making them feel welcome, and providing them with helpful tips and advice about the area. Brian is reliable, trustworthy, and a great communicator, making him an ideal property manager.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Myrtle Beach, SC is a beautiful destination full of fun and excitement. The beach stretches for miles and is the perfect place to relax and enjoy the sunshine. The area is home to many attractions, including amusement parks, aquariums, and water parks. The shopping and dining opportunities are vast, with many unique boutiques and restaurants to explore. Whether you’re looking for a family vacation, a romantic getaway, or just a chance to relax, Myrtle Beach has something for everyone. The city’s friendly locals and year-round temperate climate make it an ideal destination for vacationers. With so much to do and see, Myrtle Beach is sure to be a memorable experience.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

✔ Private balcony for relaxing and enjoying the views.
✔ Fully equipped kitchen with all the appliances and cookware you could need.
✔ A comfortable living room with TV and cable for relaxing after a day of exploring.
✔ A cozy bedroom with 2 queen size beds and plenty of storage space.
✔ A spacious bathroom with a tub/shower combo.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες