Διαμέρισμα στον προορισμό Chicago, ILΙδιώτης οικοδεσπότης

Εξαιρετική τοποθεσία-όμορφη φιλική γειτονιά Andersonville

Εξαιρετική τοποθεσία-όμορφη φιλική γειτονιά Andersonville

Συλλογή φωτογραφιών για Great Location-Beautiful Friendly Andersonville Neighborhood

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετική τοποθεσία-όμορφη φιλική γειτονιά Andersonville

10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα92 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Chicago, IL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑίθουσα Χορού Aragon Ballroom2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Loyola στο Σικάγο4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεδίο Wrigley4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣικάγο, Ιλινόι (DPA-Dupage)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετική τοποθεσία-όμορφη φιλική γειτονιά Andersonville

Πόλη του Σικάγου ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ: 2209341
Αυτό το διαμέρισμα 2ου ορόφου 2ου ορόφου Vintage Early 1900 βρίσκεται στην πανέμορφη γειτονιά Andersonville.

Βρίσκεται στην περιοχή FUN, EXCITING, ECLECTIC ANDERSONVILLE στη βόρεια πλευρά του Σικάγο, σε απόσταση μικρότερη των 2 τετραγώνων δυτικά της οδού Clark, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, καφέ, φούρνους και μπουτίκ κλπ.

Αυτό το διαμέρισμα του 2ου ορόφου διαθέτει ιδιωτική είσοδο και φεγγίτη πάνω από την είσοδο σκαλοπατιών, με μπαλκόνι με θέα στο δένδρο με ουρανό στο δρόμο της Winona και πίσω σε μια αίθουσα τεσσάρων εποχών ηλιοθεραπείας με θέα στην ιδιωτική πίσω αυλή με ένα τούβλο πανοραμική αίθριο.

Το Antique Furnishings συμπληρώνει την εποχή αυτής της στροφής του αιώνα vintage σπίτι με μερικές σύγχρονες ανέσεις. Θα αγαπήσετε τα δάπεδα από σκληρό ξύλο, 9 οροφές ποδιών, τζάκι από τούβλα και εκτεθειμένο τούβλο στο εσωτερικό.

Υπάρχουν πολλά παράθυρα και όμορφα ζεστά χρώματα σε όλο το σπίτι. Υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, ένα μπροστινό δωμάτιο που οδηγεί στο μπαλκόνι, τραπεζαρία, φαγητό στην κουζίνα με αποθήκη και χώρο ηλιοθεραπείας.

Το διαμέρισμα βρίσκεται 2.99 μίλια από το Πανεπιστήμιο Loyola στο Σικάγο και 5.99 μίλια από το Northwestern University στο Evanston. Το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 2 χλμ. Από το ιστορικό Wrigley Field και το Chicago Cubs.

Downtown Chicago και όλα όσα έχει να προσφέρει είναι μόνο μια μικρή απόσταση όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο είστε μόλις λίγα λεπτά από την παραλία της λίμνης Μίτσιγκαν και ιστορική λίμνη Shore Drive ιππασία κατά μήκος της όχθας της θάλασσας κοιτάζοντας προς την θέα της Down Town Σικάγο περνώντας το λιμάνι Belmont, , Το Oak Street Beach, το πάρκο Grant, το μαγευτικό μίλι, το στρατιωτικό πεδίο και τα Μουσεία στη λίμνη του Μίτσιγκαν.

Το κέντρο του Σικάγο και όλα όσα έχει να προσφέρει είναι σε μικρή απόσταση όταν ταξιδεύετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το λεωφορείο Damen # 50 και το λεωφορείο Foster # 92 απέχουν μόλις 2 τετράγωνα από το διαμέρισμα της Foster Avenue και της Paulina. Το λεωφορείο Damen # 50 θα σας μεταφέρει στο σταθμό Damen Avenue Brown-Line-L. Το Brown-Line-L θα σας μεταφέρει στο Downtown Chicago. Το Brown-Line-L περιβάλλει τον Chicago Loop.

Το λεωφορείο Foster # 92 θα σας μεταφέρει ανατολικά στο Μπρόντγουεϊ και θα έχετε την επιλογή σας από το σταθμό Argyle Red-Line-L ή το σταθμό Berwyn Red-Line-L. Και οι δύο στάσεις σταθμού θα σας οδηγήσουν στο Chicago Loop. Όταν φτάσετε στην πόλη μπορείτε να μεταφέρετε σε οποιοδήποτε από τα L-τρένα.

Η τοποθεσία αυτή εκτιμάται πολύ με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και με το αυτοκίνητο. Αν ταξιδεύετε από το O'Hare Field, οδηγήστε το τρένο Blue-Line-L από το αεροδρόμιο προς το σταθμό Jefferson Park και ανεβείτε στο Foster 92-λεωφορείο προς την Paulina, μόλις 2 τετράγωνα από το διαμέρισμα. Αν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο Midway, μετακινήστε το τρένο Orange-Line-L από το αεροδρόμιο προς το σταθμό Roosevelt Road και μεταφέρετε στο τρένο Red-Line-L και ακολουθήστε τη στάση Berwyn και hop το λεωφορείο Foster 92 προς Paulina, και πάλι μόλις 2 τετράγωνα στο διαμέρισμα. Εάν οδηγείτε αυτοκίνητο, υπάρχει χώρος στάθμευσης γκαράζ για $ 10. 00 ανά ημέρα και υπάρχει επίσης διαθέσιμος χώρος στάθμευσης στο δρόμο.

Λέξεις-κλειδιά: Δύο επίπεδες, Διαμέρισμα, Παραλία, Wrigley Field, Πανεπιστήμιο Loyola, Βορειοδυτικό Πανεπιστήμιο, Αντίκες, Μπαρ, Εστιατόρια, Αγορές, Καφετέριες, Αίθουσα Ballroom Aragon, Red-L, Σταθμός Brown-Line-L, Blue-Line-L Σταθμός Μετρό, Σταθμός Μετρό, Στάση Λεωφορείου, Φιλική Γειτονιά, Λίμνη Shore Drive, Μεγάλο Μίλι, Πάρκο Millennium, Πάρκο Grant, Στρατιωτικό Πεδίο, US Cellular Park, Comiskey Park, Down Town Σικάγο, Chicago Loop, Νοσοκομείο, θέατρα, , O'Hare field, αεροδρόμιο Midway, ενοικιάσεις διακοπών, εταιρική ενοικίαση, βραχυπρόθεσμη ενοικίαση,

Διαχειριστής καταλύματος

Paul Harty
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please do not wear shoes in the apartment
NO Smoking or burning candles
For easier check-in it is best to bring smaller luggage that can be easily carried up the stairs. Do not roll luggage across the stairs or floor

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σικάγο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη (Uptown, Σικάγο). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Μίσιγκαν και Μιλένιουμ Παρκ, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Ζωολογικός Κήπος Πάρκου Λίνκολν και Μουσείο Field Museum of Natural History. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πεδίο Wrigley ή Κέντρο United. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέατρο Riviera Theatre - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Αίθουσα Χορού Aragon Ballroom - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Loyola στο Σικάγο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πεδίο Wrigley - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Northwestern - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Ravenswood του Σικάγο: 14 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Argyle Station: 15 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο O'hare του Σικάγο (Ord): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • SoFo Tap - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Lady Gregory's - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Replay Beer & Bourbon - 9 λεπτά με τα πόδια
  • La Colombe Coffee Roasters - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 142 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 153 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 153 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elizabeth S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy Andersonville home
I stayed in this cozy 3 bedroom flat for a month and had family and friends visit through my time. I worked remotely during my stay, and really enjoyed the quick walk up to Clark Street for shopping and dining. Due to fabulous weather I was able to take many walks to the lakefront. Paul was a text away whenever I needed anything. He was especially obliging about adjusting the temperature when I needed it. Though there are three comfy bedrooms, I was glad not to stay there with more than three people at any one time due to there being only one bathroom. The heated sun room in the back of the kitchen was a lovely place to enjoy morning coffee, and the living areas are all comfortable and spacious. The decor is also soothing and attractive. This is a great place!
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kyrstie N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love Chicago!
Perfect location for us!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Birgit K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Chicago
A good place to explore the city. Very nice apartment, located close to the L-train.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Heather I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect weekend getaway!
Spent a girls weekend in Chicago with best friends. This spot was the perfect getaway! The apartment is spacious and tastefully decorated. Plenty of room to visit and hang out. Bedrooms were comfortable. The neighborhood was quiet and easily accessible by train or bus (or Uber!). We loved heading out to the walkable shopping district around the corner. Paul was a great host - communicative and friendly! We'd love to return for a future weekend away!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kim H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Queen concert
Fantastic home! We felt so comfortable the moment we stepped in the door. Very charming place and neighborhood. We walked everywhere around Andersonville!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paul Harty

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a 4th generation Chicagoan. My roots are very deep in the City of Chicago going back to my Great, Great Grandparents on both side of the family. I love Chicago and I currently live in the first floor apartment of The Winona Residence with my wife Cathy and our Irish Terrier Mickey.
I am the Vice President of our Family owned heating and air conditioning company in the west suburb of Schaumburg Illinois. I have been in the heating and air conditioning business since 1976. I am a licensed electrician and I have a Managing Brokers Real Estate License.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Winona Residence is located in the Chicago north side neighborhood of Andersonville. Andersonville is listed by Red Fin in 2015 as one of the Top Ten Neighborhoods in the USA. Listed at #7. The location is wonderfully located for easy access for all public transportation to downtown Chicago. The public transportation downtown Andersonville and Lake Michigan are within walking distance from the apartment.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This property is one of the First Vacation Rentals in then City of Chicago. Since 2010. This home is unique because of its vintage character from the early 1900’s and friendly neighborhood. Being on the second floor you get privacy from the tree lined street. You can admire the view while out on the front balcony or sit in the back sunroom looking out to the backyard. This location is very accessible to downtown Chicago and the walk is less than 2-blocks to the heart of downtown Andersonville.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες