ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Auszeithaisel - Ευρύχωρο εξοχικό με προσφορά ευεξίας

Auszeithaisel - Ευρύχωρο εξοχικό με προσφορά ευεξίας

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious vacation home in the countryside with wellness and health facilities

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Auszeithaisel - Ευρύχωρο εξοχικό με προσφορά ευεξίας

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα150 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Wunsiedel, Bavaria
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Φύσης Όρη Φίχτελ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Πτηνών Greifvogelpark Falknerei Katharinenberg7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒραχώδης σχηματισμός Λαβύρινθος Luisenburg11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝυρεμβέργη (NUE-Αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης)109 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Auszeithaisel - Ευρύχωρο εξοχικό με προσφορά ευεξίας

Πολυτελές αντικείμενο ειδικού τύπου! Ήσυχη, ειδυλλιακή αγροτική τοποθεσία σε μια νότια πλαγιά στο όμορφο Fichtelgebirge. Ιδανικό για μεγάλες οικογένειες και διακοπές με φίλους. Με εμάς θα βρείτε καθαρή χαλάρωση και ευεξία! Όλα όσα χρειάζεστε είναι πολύ κοντά.
Μοντέρνο διαμέρισμα στο ιστορικό Fichtelgebirgshof με κορυφαίο εξοπλισμό. Η χαλάρωσή σας είναι σημαντική για εμάς - ιδιαίτερη έμφαση: η εκτεταμένη μασάζ ευεξίας προσφέρεται απευθείας στο σπίτι. Τι περισσότερο θέλετε;!

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο τελικός καθαρισμός με 80 € πρέπει να καταβληθεί στο τέλος της διαμονής σας. Αυτό είναι ένα πολύ δίκαιο τίμημα για το τεράστιο διαμέρισμα.

Το ευρύχωρο, φωτεινό διαμέρισμα καλύπτει ολόκληρο τον όροφο και έχει περίπου 150 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια - ένα από τα οποία είναι ένα παιδικό δωμάτιο που είναι ιδανικά διαμορφωμένο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, τουαλέτα και ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, σόμπα και ζεστή γωνιά. Η ευρύχωρη εσωτερική αυλή είναι εντελώς στη διάθεσή σας. Άνετες ώρες στην σόμπα με πλακάκια και μια επιπλέον σόμπα από ξύλο στη γωνιά μας - χρόνο για το σώμα και την ψυχή. Εάν ενδιαφέρεστε για μεγαλύτερα γεγονότα, επικοινωνήστε μαζί μας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο αχυρώνας. Τα αντικείμενα μας είναι ευχάριστα που χρησιμοποιούνται για οικογενειακές γιορτές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσία παράδοσης ψωμιού τα σαββατοκύριακα, περιηγήσεις Nordic Walking (επίσης καθοδηγούμενες) που ξεκινούν απευθείας από το σπίτι, εκδρομές με μανιτάρια το φθινόπωρο, πεζοπορίες με βότανα, παραγωγή δικής μας τσάι από βότανα, καλάθι με σνακ Franconian εν κινήσει ... Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό μας στο site. Θα θέλαμε επίσης να σας προσφέρουμε ηλεκτρονικά ποδήλατα.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αμέτρητες ευκαιρίες αναψυχής μαζί μας, π.χ. Για παράδειγμα: πεζοπορίες στο Fichtelgebirge σε όλες τις εποχές, περιηγήσεις με ποδήλατα, εξαιρετικά μονοπάτια MTB, παιδική χαρά, σχεδία στη λίμνη του χωριού, δυνατότητες κολύμβησης σε κοντινή απόσταση, τζάκι στους ευρύχωρους χώρους. Το χειμώνα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σκι και cross-country σκι καθώς και ξεναγήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο του Fichtelgebirge.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε σε κάθε εποχή. Ως θεραπευτής ευεξίας και μασάζ, σας προσφέρω υπέροχα, χαλαρωτικά και χαλαρωτικά μασάζ που μπορείτε να κάνετε κράτηση ανά πάσα στιγμή. Καθαρή χαλάρωση.

Μπροστά από το σπίτι υπάρχει μια πολύ όμορφη βεράντα με καθίσματα και μια σχάρα. Έχετε το σπίτι και την αυλή για τον εαυτό σας και ως εκ τούτου είναι εντελώς ανενόχλητοι.

Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα για όσους ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό:

3 ξεκινήματα βόλτα / διαδρομές για τζόκινγκ ξεκινούν σε κοντινή απόσταση.
Το βραβευμένο ποδηλατόδρομο Bavaria-Bohemia διαρκεί μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά, όπου μπορείτε να κάνετε ποδηλασία στις γειτονικές πόλεις με το Asch ή προς την άλλη κατεύθυνση προς το Fichtelsee.
Για τους ποδηλάτες βουνών υπάρχουν πολλές δύσκολες διαδρομές σταυροδρόμιων και μια μοναδική, δωρεάν πορεία για το κοντινό κεφάλι του βοδιού.
Οι διαδρομές πεζοπορίας στο Fichtelgebirge είναι επίσης θρυλικές, υπάρχουν 3.600 χιλιόμετρα σηματοδοτημένων μονοπατιών πεζοπορίας γύρω από το ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων εκπληκτικών εμπειριών όπως ο λαβύρινθος βράχων στο Luisenburg ή οι εντυπωσιακοί βράχοι στον Rudolfstein.

Για τους ενδιαφερόμενους, προσφέρουμε επίσης βόλτες με βόλτες και εκδρομές με μανιτάρια στα κοντινά χωράφια και τα δάση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χρυσό μας αετό "Kaschka" σε ένα κλουβί. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε περισσότερα για τη σίτιση ...

Υπάρχει επίσης πολλά για όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό: οι δύο πόλεις της Βαλεντίνου και του Regensburg της Παγκόσμιας Κληρονομιάς είναι εύκολα προσβάσιμες για ένα ημερήσιο ταξίδι! Η πόλη φεστιβάλ Wunsiedel με την παλαιότερη φυσική σκηνή στη Γερμανία είναι στο κατώφλι, η πόλη Wagner του Bayreuth απέχει μόλις 40χλμ. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία σε άμεση γειτνίαση, π.χ. Β. Το μουσείο Fichtelgebirgsmuseum, το μεγαλύτερο βαυαρικό περιφερειακό μουσείο και το Porzellanikon για να αναφέρουμε μόνο δύο. Άλλα αξιοθέατα όπως το μοναστήρι Waldsassen με την παγκοσμίου φήμης βιβλιοθήκη του Karl Stilp και τις προσκυνηματικές εκκλησίες "Kappl" και "Maria Hilf" στο Fuchsmühl βρίσκονται στην περιοχή.

Ο εξοπλισμός του διαμερίσματος είναι υψηλού επιπέδου. Μετά την είσοδο θα βρείτε μια ευρύχωρη, μοντέρνα κουζίνα, η οποία είναι ενσωματωμένη στο πολύ μεγάλο σαλόνι. Υπάρχει επίσης ένα κυρίως υπνοδωμάτιο για 2 άτομα και ένα μωρό, καθώς και ένα άλλο υπνοδωμάτιο με διπλό και 2 μονά κρεβάτια. Το μπάνιο είναι πολύ μοντέρνο με ντους, μπανιέρα και τουαλέτα. Έχει συνολικό εμβαδόν 150μ², καθώς και την εσωτερική αυλή των 400μ².

Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι τελικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσθετων δαπανών για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, θέρμανση, κλινοσκεπάσματα και μικρή ποικιλία πετσετών, με εξαίρεση τον τελικό καθαρισμό.
Στο Auszeithaisel, δεν υπάρχουν ευχές που δεν εκπληρώνονται, όπως μπορείτε να δείτε από τις μεγάλες κριτικές μας. Ρίξτε μια ματιά! Σας περιμένουμε!

Διαχειριστής καταλύματος

Anja Löhner-Buchner Hauenreuth 12 95632 Wunsiedel
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Wunsiedel

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Wunsiedel) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Fichtelgebirgs και Λουίζενμπουργκ Φέστιβαλ, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Πτηνών Greifvogelpark Falknerei Katharinenberg και Κυρίως Μονοπάτι πεζοπορίας. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Resl-Garten ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Λόφος για Σκι Ochsenkopfschanze. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Φύσης Όρη Φίχτελ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Πτηνών Greifvogelpark Falknerei Katharinenberg - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Alexandersbad - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λουίζενμπουργκ Φέστιβαλ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βραχώδης σχηματισμός Λαβύρινθος Luisenburg - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Wunsiedel-Holenbrunn: 5 λεπτά οδικώς
  • Νυρεμβέργη (NUE-Αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης): 110 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Autohof Thiersheim - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wirtshaus im Gut - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Wiesental - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zboro's Cafe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 19 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

4,0/5

Παροχές

4,0/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Elena L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Es war sehr erholsames Wochenende
Wir waren sehr zufrieden. Kommen bestimmt auch wieder.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Christiane B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Entspannung pur
Der Aufenthalt war einfach erholsam! Eine große, gemütliche und sehr gut ausgestattete Ferienwohnung macht die Erholung leicht. Lieblingsplatz eindeutig die Ofenbank zum Stricken! Die Gegend ist etwas abgeschieden, aber das hat uns nichts ausgemacht. Die Massagen von Anja sind SEHR zu empfehlen, insgesamt also super zum runterkommen.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Jan / Judith C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
.
.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Angelika B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hauenreuth
Eine wunderschöne Wohnung in einem kleinen Weiler.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Anja Löhner-Buchner Hauenreuth 12 95632 Wunsiedel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες