Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

* Τοποθεσία Τοποθεσία Τοποθεσία * Λεπτά από Gatlinburg και Pigeon Forge

* Τοποθεσία Τοποθεσία Τοποθεσία * Λεπτά από Gatlinburg και Pigeon Forge

Συλλογή φωτογραφιών για Location Minutes from Gatlinburg and Pigeon Forge

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Βεράντα/αίθριο
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος * Τοποθεσία Τοποθεσία Τοποθεσία * Λεπτά από Gatlinburg και Pigeon Forge

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Sevierville, TN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Wild Bear Falls Indoor Water Park14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRipley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο)17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGatlinburg Convention Center (συνεδριακό κέντρο)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοKnoxville, TN (TYS-Αεροδρόμιο McGhee Tyson)69 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

* Τοποθεσία Τοποθεσία Τοποθεσία * Λεπτά από Gatlinburg και Pigeon Forge

Αυτή η πραγματική καμπίνα κούτσουρων βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία στο Sky Harbor μεταξύ Gatlinburg και Pigeon Forge. Μπορείτε να βρίσκεστε σε οποιαδήποτε πόλη σε λιγότερο από 8 με 10 λεπτά. Καλώς ήρθατε στην καμπίνα φιλική προς τα κατοικίδια, όπου το γαλήνιο και γραφικό σκηνικό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Smokey Mountains. Πιστέψτε μου τις εικόνες αυτής της θαυμάσιας καμπίνας σε καμία περίπτωση δεν το κάνει δικαιοσύνη. Εάν η εβδομάδα είναι κρατημένη και μένουν ανοιχτά 1 ή 2 ημέρες και θέλετε να κλείσετε τις ημέρες παρακαλώ στείλτε μου ένα αίτημα και μπορούμε να πάρουμε τις ημέρες που έχετε κάνει κράτηση για εσάς. Η καμπίνα μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μεταξύ Gatlinburg και Pigeon Forge σε καλά διατηρημένους πλακόστρωτους δρόμους. Η ήπια οδήγηση στην αυθεντική καμπίνα μας θα είναι εύκολη στα νεύρα σας καθώς και στο όχημά σας. Βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία άφθονο πλακόστρωτο χώρο στάθμευσης, πλακόστρωτο δρόμο, μεγάλη αυλή, μαζί με πολλά ανοιχτό χώρο. Αυτό δεν είναι μια καμπίνα (κόπτης μπισκότων στοιβαγμένη καμπίνα) δεν είστε ακριβώς στην κορυφή μιας άλλης καμπίνας έτσι αισθάνεστε περισσότερο στο σπίτι σας. Καλωδιακή τηλεόραση, με τοπικά κανάλια, παρέχεται και στις τρεις τηλεοράσεις. Η καμπίνα διαθέτει επίσης internet με Wi-Fi. Παραλαβή κινητού τηλεφώνου για τους περισσότερους σημαντικούς παρόχους.

PET-FRIENDLY: Καλά συμπεριφερόμενα σκυλιά εκπαιδευμένα στο σπίτι, είναι ευπρόσδεκτα με την έγκριση του ιδιοκτήτη. Αλλά ζητάμε από τους καλεσμένους μας να παρακαλώ τοποθετήσετε τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας στο εκτροφείο που παρέχεται ενώ είστε έξω για να εξερευνήσετε την περιοχή. Ζητάμε επίσης ότι αν έχετε ένα μεγάλο κατοικίδιο ζώο παρακαλούμε να ανεβάσετε όλα τα περσίδες στην καμπίνα ώστε να μην υποστούν ζημιά από τα κατοικίδια ζώα σας. Όλες οι βλάβες, συμπεριλαμβανομένων των τυφλών, αποτελούν ευθύνη του ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων.

MASTER ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ: Αυτή η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο επάνω επίπεδο και διαθέτει κρεβάτι king size. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει μεγάλη τηλεόραση. Προσχωρούν σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι ένα υπέροχο master μπάνιο με ντους καθώς και ένα μπαλκόνι για χαλάρωση.

ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ: Το δεύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο ισόγειο. Διαθέτει ένα κρεβάτι Queen size και τηλεόραση Υπάρχει μια άλλη μεγάλη μπανιέρα δίπλα σε αυτό το υπνοδωμάτιο με μια μεγάλη υδρομασάζ κήπου για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΗΣ: Ο καθιστικός χώρος διαθέτει δερμάτινο καναπέ και ξαπλώστρα καθώς και μια λιωμένη καρέκλα για να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα ή καφέ καθώς απολαμβάνετε τον εαυτό σας στο φιλόξενο τζάκι κατά τους χειμερινούς μήνες. Τζάκι μόνο για να χρησιμοποιηθεί από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Μαρτίου, παρακαλώ.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Υπάρχει counter bar με τρία σκαμπό μπαρ. Η κουζίνα είναι πλήρως επιπλωμένη με μαγειρικά σκεύη και πιάτα και όλα όσα θα χρειαστείτε.

OUTSIDE: Το τεράστιο περιτύλιγμα γύρω από τη βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στο χειμώνα καθώς και μερική θέα στο καλοκαίρι. Μπορείτε να απολαύσετε ένα πρωινό φλιτζάνι καφέ ενώ ταλαντεύετε στην κούνια ή στις κουνιστές καρέκλες στη σκεπαστή βεράντα καθώς και να απολαύσετε ένα μεγάλο υδρομασάζ για να απολαύσετε τις ανησυχίες σας μακριά. Εξωτερική ψησταριά για πάρκο και μπάρμπεκιου.

ΤΙΜΕΣ: Οι κανονικές τιμές είναι $ 100 ανά διανυκτέρευση. Τα πρωταρχικά ποσοστά είναι $ 105 και αποτελούνται από τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Οκτώβριο καθώς και όλες τις σημαντικές αργίες συμπεριλαμβανομένης της ημέρας πριν και της ημέρας μετά τις αναφερόμενες διακοπές.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης στην καμπίνα για 4 έως 5 αυτοκίνητα. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος στάθμευσης για μοτοσυκλέτες στην κορυφή του δρόμου ακριβώς μπροστά από την καμπίνα. Μην προσπαθήσετε να παρκάρετε μοτοσυκλέτες στο πλάι της καμπίνας, επειδή ο χώρος στάθμευσης προορίζεται μόνο για στάθμευση αυτοκινήτων. Η καμπίνα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με ρυμούλκηση ενός ρυμουλκούμενου αλλά τα ρυμουλκούμενα άνω των 20 ποδών μπορεί να έχουν προβλήματα λόγω ορεινών δρόμων. Αλλά τα ρυμουλκούμενα κάτω από 20 πόδια δεν πρέπει να έχουν προβλήματα παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να καλέσετε.



Λέξεις-κλειδιά: Καμπίνα

Διαχειριστής καταλύματος

Chancy and Bonnie Ulvik
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 3 κατοικίδια στο σύνολο)
$35.00 per Must pick up poop place in can outside.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Not in the cabin smoking is done only outside
We do require that our guest pick up your pets poop and put it in the trash can outside. And pull blinds up, no pets on furniture, pets crate not home

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Sevierville

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Sevierville) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: SkyPark και Χιονοδρομικό Κέντρο Ober Gatlinburg Ski Resort and Amusement Park, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Υδάτινο Πάρκο Wild Bear Falls Indoor Water Park και Ripley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Ντόλιγουντ και Θεματικό Πάρκο Anakeesta. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Sevierville, TN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θεατρικό Εστιατόριο Dolly Parton's Stampede Dinner Attraction - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Wild Bear Falls Indoor Water Park - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Anakeesta - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ripley's Aquarium of the Smokies (ενυδρείο) - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gatlinburg Convention Center (συνεδριακό κέντρο) - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys): 69 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chesapeake's Seafood and Raw Bar - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Southern Comfort - Westgate Resort - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria of Gatlinburg - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little House of Pancakes - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 371 από 407 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 31 από 407 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 407 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 407 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 4 από 407 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Chris M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Nice quiet place to stay
Everything was perfect.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ellen C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place
We loved our stay. The location was perfect and the house was very nice.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

2/10 Απαίσιο

Jenna B.

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Disappointed
I am thoroughly disappointed with our stay at the mistress cabin, a better name would be mistake. We don't make a ton of money so to waste it on something that was supposed to be relaxing was awful. First impression, the deck needs a good sweeping and the outdoor furniture needs a thorough wipedown and then some. It was gross, we didn't want to sit on anything. We also noticed the spindles on the deck were too wide and our dogs escaped on multiple occasions. Once inside we thought things were looking up. However on closer inspection this was not the case. This place has never seen a deep clean. My husband had to clean the toilets and baseboards around the toilets and I had to dust. I just left home after cleaning for three days to come on vacation. I don't see myself getting paid for my work on "vacation". The front door does not shut, you have to slam it to get it to close all the way. The mattress was hard as a rock, I actually got hip pain from laying on it. There was an awful overpowering room "freshener". It was so strong I had to hide it in the laundry area while we were there. Upon getting ready to leave we were asked to do some chores, I have never had this ever at a VRBO property. THe laundry area light was out so I had to use my phone's flashlight to see the washing machine. I really considered going home on day 2, but my husband said we paid too much. If I were anyone looking at this place I'd wonder who's reviewing it. Lesson learned don't believe the reviews
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Danny m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome in every way
Great space, nicely done and in a great location
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jack S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy stay
The location was very quaint and perfect for 4 people to stay. The provisions for your pet was perfect also. Such a great location between Pigeon Forge and Gatlinburg. We loved the wrap around porch even in the winter. It was a wonderful stay, and I would do it again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chancy and Bonnie Ulvik

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have been visiting the Smokies for years and have fallen in love with the area. We have dreamed for years of buying a cabin here and finally we took the leap. We hope you and your family are touched by the area the same way we have been. We hope you will enjoy our cabin and all it has to offer in this beautiful mountain area and respect it as you would your own.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We seem to be drawn back to the mountains every year for the beauty and diversity of things to do. We have traveled to other areas of the country but the Smokies have always drawn us back.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We love to ride motorcycles and spend 80% of our time up there exploring the wonderful roads on our Harley. The location has some of the best ridings that you could ever ask for.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων