Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Βίλα am Steinhuder Meer -DZ-Azur- με παντελόνι. Κουζίνα, κήπος, wifi

Βίλα am Steinhuder Meer -DZ-Azur- με παντελόνι. Κουζίνα, κήπος, wifi

Συλλογή φωτογραφιών για Villa at Steinhuder Meer -DZ-Azur-(40m2) with pantry-kitchen, garden, Wlan

Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Βίλα am Steinhuder Meer -DZ-Azur- με παντελόνι. Κουζίνα, κήπος, wifi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Steinhude, Lower Saxony
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο φύσης Steinhuder Meer1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Στάινχουντερ9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒίλχελμσταϊν6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βίλα am Steinhuder Meer -DZ-Azur- με παντελόνι. Κουζίνα, κήπος, wifi

Καλώς ήρθατε στη βίλα μας στο Steinhuder Meer.

Το μοντέρνο δίκλινο δωμάτιο Azur διαθέτει δωρεάν Wi-Fi και Netflix (τηλεόραση).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο τελικός καθαρισμός δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασής σας. Ο τελικός καθαρισμός είναι 45 ευρώ και πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά κατά την άφιξη

Σας προσφέρουμε ένα μοντέρνο και άνετο δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα, κουζίνα ντουλάπας (Miniki) καθώς και χρήση κήπου και πάρκινγκ στη μέση του Steinhude, καθώς και κοντά στη θάλασσα και τον παραλιακό δρόμο (5 λεπτά με τα πόδια).
Το DZ Azur μας είναι εξοπλισμένο με κουτί ελατηρίου 180x210 υψηλής ποιότητας και μεγάλη τηλεόραση. Η μικρή κουζίνα της μάρκας Miniki είναι εξοπλισμένη με ψυγείο και δύο εστίες μαγειρέματος. Καφετιέρα (Nesspresso) και πιάτα και κύπελλα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα είναι επίσης διαθέσιμα.
Στον κήπο θα βρείτε μια άνετη καρέκλα παραλίας.

Το μπάνιο με ντους και τουαλέτα, πλακάκια.
Ο καθιστικό / υπνοδωμάτιο είναι σχεδιασμένος με παρκέ δάπεδο.

Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων μπροστά από το σπίτι. Το διαμέρισμα είναι ένα διαμέρισμα για μη καπνίζοντες. Επιτρέπεται μόνο να καπνίζετε στον κήπο.

Μπορείτε να κλειδώσετε χώρο για τα ποδήλατά σας.

Το Steinhuder Meer είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Κάτω Σαξονίας. Είναι ιδανικό για ποδηλάτες, πεζοπόρους ή θαλάσσια σπορ (ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, kitesurfing). Αλλά και για εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Ενοικιάσεις σκαφών για ιστιοπλοϊκά, ηλεκτρικά, ποδήλατα ή κωπηλατικά σκάφη διατίθενται στο χώρο του ξενοδοχείου. Επίσης μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα.

Στο διαμέρισμά μας διατίθεται πληροφοριακό υλικό, το οποίο παρέχει πληροφορίες για άλλες ευκαιρίες αναψυχής.

Κοντά υπάρχουν επίσης 2 όμορφα γήπεδα γκολφ (18 τρύπες).

Οι διακοπές σε ένα διαμέρισμα διακοπών στο Steinhuder Meer είναι μια ευχαρίστηση για τους νέους και τους ηλικιωμένους, για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Το Steinhuder Meer βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά του Ανόβερου και είναι 32 τετραγωνικά χιλιόμετρα η μεγαλύτερη λίμνη της Κάτω Σαξονίας, στην καρδιά του ομώνυμου φυσικού πάρκου με 310 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Τα σημαντικότερα θέρετρα του Steinhuder Meer είναι τα Mardorf, Steinhude, Hagenburg και Rehburg-Loccum. Το τοπίο είναι ποικίλο με αμμόλοφους, χερσαίες εκτάσεις, υδρόβια λιβάδια, δάση φυλλοβόλων και κωνοφόρων και ζωντανές ζώνες. Απολαύστε το νερό, την καθαρή φύση, τον καθαρό αέρα και την ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ferienhaus am Steinhuder Meer.

Δραστηριότητες αναψυχής γύρω από το διαμέρισμα στη θάλασσα Steinhuder

Το Steinhuder Meer προσφέρει πολυάριθμες δραστηριότητες αναψυχής στην ξηρά και στην ξηρά. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα αγαπήσουν τη βαρκάδα, την ιστιοπλοΐα, το kitesurfing και το windsurfing εδώ. Οι σταθμοί ενοικίασης σκαφών και τα σχολεία ιστιοπλοΐας και windsurfing γύρω από το Steinhuder Meer προσφέρουν εξοπλισμό πρώτης κατηγορίας και εξειδικευμένες οδηγίες. Ειδικά για το kitesurfing το Steinhuder Meer έχει γίνει ένα δημοφιλές κέντρο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πραγματοποιούνται περισσότερες από 90 ιστιοπλοϊκές ιστιοδρομίες στο Steinhuder Meer. Το Steinhuder Meer είναι επίσης γνωστό για τους λεγόμενους "μετανάστες" - ιστιοφόρα πάνω από 100 χρόνια, τα οποία υπάρχουν μόνο εδώ. Το κολύμπι και το κολύμπι στη λίμνη επιτρέπεται δωρεάν και κάνει διασκέδαση σε υγιή υδάτινα έλη. Το κέντρο βρίσκεται στα νότια του Steinhude, τεχνητό, 35.000 τετραγωνικών μέτρων μεγάλο νησί στην παραλία με αμμώδη παραλία και χλοοτάπητες. Στη βόρεια ακτή του Mardorf θέλγησε την φρουρούμενη παραλία "άσπρη αμμουδιά". Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επίσης η παραλία surf. Οι επισκέπτες που προτιμούν να μεταφερθούν με βάρκα αντί να αφήσουν το χέρι τους στο σκάφος είναι σε καλά χέρια σε ένα ταξίδι σε ένα επιβατηγό πλοίο ή στους μετανάστες. Οι παίκτες γκολφ θα βρουν δύο γήπεδα γκολφ στο Rehburg-Loccum και στο Mardorf. Οι λάτρεις των πουλιών θα βρουν στο Steinhuder Meer Nature Park ένα σημαντικό καταφύγιο πτηνών και τόπο αναπαραγωγής και ανάπαυσης για πολλά πουλιά και υδρόβια πουλιά. Ένα κέντρο πληροφόρησης για το φυσικό πάρκο βρίσκεται στο καταχωρημένο Scheunenviertel στο Steinhude. Γύρω από τη λίμνη παραθεριστές βρείτε μια ποικιλία από ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία μονοπάτια μέσα από πανέμορφα τοπία. Οι ποδηλάτες μπορούν να περπατήσουν γύρω από το Steinhuder Meer σε απόσταση 32χλμ., Εν μέρει κατά μήκος του νερού, εν μέρει από ειδυλλιακό χαρακτήρα. Και αν εξακολουθείτε να βαρεθείτε στο διαμέρισμά σας στο Steinhuder Meer, διασκεδάστε στα ψηλά σχοινιά αναρρίχησης στον Mardorf, παίζοντας τένις, ιππασία, μίνι γκολφ, ψάρεμα ή στις πολυάριθμες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες της περιοχής. Σε κακές καιρικές συνθήκες, φυσικά, προσφέρει ένα ταξίδι στη μητρόπολη του Ανόβερου, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Τρώγοντας και πίνοντας σε διακοπές στο Steinhuder Meer

Στην περιοχή Steinhuder Meer, η έμφαση δίνεται στην παράδοση ενώ τρώει. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά καταστήματα καπνιστών χελιών και τα ψάρια βρίσκονται σχεδόν σε κάθε μενού. Εκτός από τα παραδοσιακά και σπιτικά εστιατόρια, θα βρείτε επίσης διεθνή γαστρονομία κοντά στο διαμέρισμά σας στο Steinhuder Meer, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών, ιταλικών και ελληνικών. Τα ζεστά καφέ και τα μπιστρό σας προσκαλούν σε μια στάση σνακ, κάποια με όμορφη θέα στη θάλασσα.

Άφιξη στο διαμέρισμα στο Steinhuder Meer

Το διαμέρισμά σας στο Steinhuder Meer είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο μέσω των A2, A7 και B6, B441, B442, B482, B215 και B214. Με το τρένο μπορείτε να ταξιδέψετε από το Ανόβερο Hbf μέσω περιφερειακής express ή μέσω S-Bahn σε περίπου 20 λεπτά στο Wunstorf ή Neustadt am Rübenberge και από εκεί με το λεωφορείο 710/711 ή 715 προς το Steinhude. Το καλοκαίρι υπάρχει μια επιπλέον ωριαία υπηρεσία λεωφορείων με ποδήλατο (γραμμή 835) από το Wunstdorf στο Mardorf, το Steinhude ή το Hagenburg.

Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Familie Faber-Illgen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βούνστορφ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Στάινχουντε) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και Εκκλησία του Saint Gotthard, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Στάινχουντερ και Πάρκο φύσης Steinhuder Meer. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Steinhude, Lower Saxony

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο φύσης Steinhuder Meer - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λίμνη Στάινχουντερ - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Βίλχελμσταϊν - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Badestrand Weiße Düne - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός S-Bahn Neustadt am Rübenberge-Poggenhagen: 9 λεπτά οδικώς
  • Αννόβερο (HAJ): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Averna - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Strandterrassen Steinhude - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Amphora Restaurant Griechische Gastlichkeit - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Weinscheune Steinhude UG Petra Wilkening - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Fischfeinkost Lindemann - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marta B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Empfehlenswert
Vielen Dank für die tolle Unterbringung!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Olga L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein helles, ruhig gelegenes Appartement
Wir haben unseren Aufenthalt im hellen Appartement sehr genossen. Man hatte genug Platz für alles. Schön war, dass man die Räder nutzen konnte. Wir kommen wieder :-)
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Andrea S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein sehr ansprechendes Ferienappartement
Wir waren mit unserem Aufenthalt in dem Appartement rundum zufrieden, sehr schönes Ambiente, sehr nette Vermieter.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Sieglinde I.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schönes modernes Appartement in einer sehr schönen Villa
Schlüssel Übergabe unkompliziert. Die Unterkunft ist sehr modern und mit Designer Möbel ausgestattet . Danke nochmal für den Prosecco. Wir kommen wieder .

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Familie Faber-Illgen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων