Σαλέ στον προορισμό Maloja, GRΙδιώτης οικοδεσπότης

Ένα εκπληκτικό νεόκτιστο ορεινό σαλέ κοντά στο St. Moritz

Ένα εκπληκτικό νεόκτιστο ορεινό σαλέ κοντά στο St. Moritz

Συλλογή φωτογραφιών για A stunning newly redeveloped mountain chalet near St. Moritz

Εστιατόριο
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 27, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 27, κουμπί
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ένα εκπληκτικό νεόκτιστο ορεινό σαλέ κοντά στο St. Moritz

5 υπνοδωμάτια5 μπάνιαΓια 12 άτομα300 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Maloja, GR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖίλζερζεε11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοιλάδα Bregaglia6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Σεντ Μόριτζ16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Queen Κρεβάτι

5 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ένα εκπληκτικό νεόκτιστο ορεινό σαλέ κοντά στο St. Moritz

Το Casa Leopardo είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο ακίνητο με ένα γενναιόδωρο 300 τετραγωνικών μέτρων εσωτερικού χώρου. Αρχικά σχεδιάστηκε από τον γνωστό ελβετικό αρχιτέκτονα Ernst E. Anderegg. Αυτό το σαλέ βρίσκεται στο φυσικό περιβάλλον του Maloja και κοντά στο αποκλειστικό αλπικό θέρετρο St. Moritz. Σε μια έκταση 4 στρεμμάτων δασικής γης, το ακίνητο διαθέτει εκπληκτική θέα στα βουνά των Ελβετικών Άλπεων. Το Casa Leopardo προσφέρει αποκλειστική προστασία της ιδιωτικής ζωής σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον - ένα ιδανικό μέρος για να βρείτε την ειρήνη και τη χαλάρωση.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Maloja βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, οπότε στην περιοχή γύρω από το Corvatsch υπάρχουν περίπου 120 χλμ. Χιονοδρομικών πιστών ή στο χιονοδρομικό κέντρο Corviglia στο St. Moritz, το οποίο είναι προσβάσιμο σε περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το πολυτελές, σύγχρονο επιπλωμένο τριώροφο σαλέ διαθέτει 4 δίκλινα υπνοδωμάτια και 4 μπάνια και ένα επιπλέον διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 1 σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι και 1 μπάνιο για να μοιραστεί (επιλογή για 4 άτομα άτομα). Οι δύο χώροι μπορούν να συνδεθούν ο ένας με τον άλλο, ώστε να γίνει μια μεγάλη ιδιοκτησία και να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα. Το ακίνητο είναι κομψά διακοσμημένο και επιπλωμένο με έπιπλα αποκλειστικής σχεδίασης. Καθένα, κύρια κατοικία και διαμέρισμα, διαθέτουν σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες σχεδιασμού.

Παρέχεται υπηρεσία καθαριότητας κάθε 2η ημέρα.

Το ισόγειο σας καλωσορίζει με μια ευρύχωρη, φιλόξενη είσοδο. Η μεγάλη, ανοιχτή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και τραπεζαρία. Στην αριστερή πλευρά του ισογείου υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ένα άλλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο δίπλα. Ένα δωμάτιο πλυντηρίων και ένα τεχνικό δωμάτιο βρίσκονται στο ισόγειο καθώς και μια μικρή βεράντα. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, το οποίο είναι ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, το οποίο μπορεί να χωριστεί σε ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και μπάνιο ,

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε ένα ευρύχωρο καθιστικό με μπαρ, μεγάλη τραπεζαρία για δείπνο μεγάλης ομάδας, άνετο καναπέ για να χαλαρώσετε και χαλαρωτικό τζάκι. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν εντυπωσιακή θέα. Όλα αυτά ανοίγουν σε μια τεράστια, ηλιόλουστη βεράντα. Επιπλέον, υπάρχει ένας άλλος υπνοδωμάτιο με μπάνιο που έχει τοποθετηθεί σε αυτόν τον όροφο.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ιδιωτικός χώρος με ένα άλλο κυρίως υπνοδωμάτιο με εκπληκτική θέα στο βουνό, μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο.

Το ορεινό χωριό Maloja βρίσκεται στη λίμνη Sils, είναι το μεγαλύτερο και πιο γραφικό από τις λίμνες του Upper Engadine. Από το σπίτι, η λίμνη και ο υπέροχος δρόμος περιπάτου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια μόλις 2 λεπτά. Η πεζοπορία γύρω από τη λίμνη Sils θεωρείται μία από τις πιο όμορφες στην Ελβετία.

Το Engadin προσφέρει μια ασυναγώνιστη επιλογή χειμερινών σπορ πρώτης κατηγορίας. Σκι, σνόουμπορντ, tobogganing, cross-country σκι, χιονοδρομικές διαδρομές, snowkiting, αναρρίχηση σε πάγο, πατινάζ στον πάγο - όλα είναι δυνατά. Για λάτρεις των χειμερινών σπορ υπάρχουν 88 πίστες με υπερσύγχρονη υποδομή στη γύρω περιοχή.

Το Casa Leopardo είναι η ιδανική ιδιοκτησία για να απολαύσετε και να σας προσφέρει την άνεση να βρίσκεστε κοντά σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Engadin. Είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να απολαύσετε τη μοναδική φύση του Engadine ή να ζήσετε τον αστικό τρόπο ζωής στο κοντινό Sankt Moritz. Η ιταλική πόλη Chiavenna, γνωστή για το ιστορικό κέντρο και τα εστιατόρια της, απέχει μόλις 25 λεπτά και μετά από 1 ώρα με το αυτοκίνητο θα φτάσετε στη διάσημη περιοχή της λίμνης Como με τα ειδυλλιακά χωριά της και 2 ώρες με το αυτοκίνητο για να φτάσετε στη μόδα Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνου, η Όπερα Scala, αποκλειστικά καταστήματα σχεδιαστών και ιταλική κουζίνα που αποπλανάει όλες τις αισθήσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Casa Leopardo
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Maloja

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Μπρεγκάλια) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τελεφερίκ Σκι Piz Aela και Τελεφερίκ Σκι Sils-Maria Gondola, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ραετική Σιδηρόδρομος και Φυσικό Πάρκο Ela. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Corviglia Tennis & Golf Center ή Olympia Bobrun. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ζίλζερζεε - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Πύργος Belvedere - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Κοιλάδα Bregaglia - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Sils-Maria Gondola - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Σεντ Μόριτζ - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σεν Μόριτζ: 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurant Murtaröl - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restorant Lounge Mulets - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Grond Cafe - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Club - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lagrev - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 5 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Casa Leopardo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες