Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτικό, μοντέρνο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα και εκπληκτική θέα

Ιδιωτικό, μοντέρνο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα και εκπληκτική θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Private, modern apartment with private terrace and breathtaking views

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 50, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτικό, μοντέρνο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα και εκπληκτική θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kauns, Tirol
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Fendels-Ried7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Serfaus-Fiss-Ladis8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSonnenbahn Ladis-Fiss Cable Car11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτικό, μοντέρνο διαμέρισμα με ιδιωτική βεράντα και εκπληκτική θέα

Απολαύστε τις διακοπές σας σε έναν μαγευτικό ορεινό κόσμο στη μέση του φυσικού πάρκου Kaunergrat.

Στο σπίτι μας υπάρχει μόνο ένα διαμέρισμα. Έτσι, είστε οι μόνοι επισκέπτες και μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία στον κήπο στο Apart Annelies με πολλά καθίσματα, καθώς και στη μεγάλη βεράντα στη λίμνη κήπου μόνο του. Το διαμέρισμα είναι μοντέρνο και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις του σπιτιού.

Η ιδανική τοποθεσία μας κάνει το καλύτερο σημείο εκκίνησης για ένα σαφάρι σκι στις γύρω περιοχές του σκι όπως το παγετώνα Kaunertal, Serfaus-Fiss-Ladis, Nauders, Ischgl-Samnaun ... Οι πεζοπόροι, οι περιπατητές και οι λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού θα πάρουν την αξία τους.

Η περιοχή γύρω από το Φυσικό Πάρκο Kaunergrat, όπως όλη η περιοχή του Τιρόλο Oberland, έχει πολλά να προσφέρει όλο το χρόνο! Ελάτε να μας επισκεφθείτε!

Το καλοκαίρι στο Kauns ...: Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο Kauns - στην περιοχή του φυσικού πάρκου Kaunergrat, υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και ορειβασίας - συνήθως οδηγείτε από την Alpe στην Alpe, όπου μπορείτε να απολαύσετε τυρολέζικη Bretteljause και φρέσκο ​​αλπικό τυρί , Αφήστε τους βιολόγους να σας καθοδηγήσουν στο φυσικό πάρκο Kaunergrat ή να κάνετε μια βόλτα στη γλώσσα του παγετώνα του Gepatschferner. Στην περιοχή του φυσικού πάρκου Kaunergrat υπάρχουν πολλά που πρέπει να ανακαλύψετε - λιβάδια πεταλούδας, σπάνια φυτά και ζώα, τα οποία εμφανίζονται μόνο σε αυτή την αλπική περιοχή. Το Kaunertal είναι μια από τις τελευταίες αλπικές περιοχές όπου ακόμη και οι ibexes εξακολουθούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Εδώ, ο φυσικός και ευγενικός τουρισμός εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικός. Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε τις πλάτες των βραβευμένων ιπποτών του Τιρόλο Haflinger πάνω σε λιβάδια λουλουδιών ή να κάνετε εκδρομές στα γύρω περάσματα των Άλπεων. Απολαύστε τον ήλιο και τη θέα και ξεχάστε το καθημερινό άγχος και τις ανησυχίες.

Kauns ... ένα παραμύθι χειμώνα!: Τα διαμερίσματά μας αποτελούν το ιδανικό σημείο εκκίνησης για ένα σαφάρι σκι στις πιο όμορφες και χιόνι σκι περιοχές του Τιρόλου, όπως οι παγετώνες Kaunertal, Serfaus-Fiss-Ladis, Nauders, Ischgl-Samnaun, St. Anton κ.λπ. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσουν τα γρήγορα μονοπάτια ή άνετες πλαγιές. Εδώ είναι πραγματικά κάτι για κάθε γούστο και κάθε δυνατότητα.

Το Kauns έχει επίσης πολλά να προσφέρει μακριά από τις πίστες του σκι και είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές μακριά από τις μεγάλες τουριστικές ροές. Το μαγευτικό ορεινό τοπίο του Kaunergrat είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε με σκι αντοχής, χιονοπέδιλα ή με τα πόδια.

Κατασκευάστε έναν χιονάνθρωπο στον κήπο, απολαύστε τις όμορφες πίστες του σκι ή απολαύστε την πανοραμική θέα στο κρασί Kaunergrat, το Jagatee και το Brettljause.

Ιδιαίτερα η άγρια ​​ομορφιά του Kaunergrat με τις κορυφές, τις κορυφογραμμές, τα φαράγγια και τις πτώσεις του πάγου είναι δημοφιλής με τους ορειβάτες και τους επισκέπτες γύρω από

Το Summercard ...: Οι καλεσμένοι μας λαμβάνουν δωρεάν το Summercard, με αυτή την κάρτα μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη προσφορά, κυρίως δωρεάν και εν μέρει με μειωμένες τιμές. Για παράδειγμα, δωρεάν είσοδο σε λίμνες κολύμβησης, πισίνες, γήπεδα τένις, ανελκυστήρες δαπέδου, μπόουλινγκ ή δωρεάν συμμετοχή σε προγράμματα αθλητισμού και ευεξίας, όπως σκανδιναβικό περπάτημα, bocce και τοξοβολία. Περιλαμβάνονται επιπλέον περιηγήσεις με ποδήλατα βουνού, όπως ποδήλατο, πεζοπορίες με οδηγό και ξεναγήσεις στο φυσικό πάρκο, στο μουσείο τοπικής ιστορίας και στο μύλο Greiter και πριόνι. Ωστόσο, η Summer Card προσφέρει επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα τιμής για ράφτινγκ, canyoning, παράλληλα αλεξίπτωτο, ιππασία, ποδήλατο με υψηλές σχοινιές, μίνι γκολφ, Fendels ορεινές γραμμές και πολλά άλλα. Φυσικά τα παιδιά διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην περιοχή. Και η πλήξη είναι η τελευταία λέξη γι 'αυτούς. Ως εκ τούτου, το Summercard περιλαμβάνει επίσης ολοκληρωμένο πρόγραμμα για παιδιά (θα χαρούμε να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα για παιδιά και την Summercard).

Διαχειριστής καταλύματος

Falkeis Annelies
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Kauns

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Kauns) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κάστρο του Λάντεκ και Οικία Fasnacht, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Serfaus-Fiss-Ladis και Χιονοδρομικό Κέντρο Fendels. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Λούνα Παρκ Summer Funpark Fiss και Χωριό-μικρογραφία Mini Fundus. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Kauns, Tirol

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τελεφερίκ Σκι Fendels-Ried - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Serfaus-Fiss-Ladis - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonnenbahn Ladis-Fiss Cable Car - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Ποδηλάτων Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Κέντρο Aqua Dome - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Landeck-Zams: 22 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Τελεφερίκ Hochzeiger - Pitztal: 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Familienrestaurant Sonnenburg - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Frommesalm - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Weiberkessel - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Montana Hotel & Restaurant - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Geigaloch - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 67 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah K., Schweiz

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein grossartiges Urlaubsdomizil
Wir waren für eine Woche Skiferien hier und waren mehr als zufrieden. Sauberkeit, Grösse, Abstellmöglichkeiten für Skiequipment, Kommunikation - alles hat überaus reibungslos funktioniert. Die Wohnung ist gemütlich und liebevoll eingerichtet, was den Aufenthalt sehr entspannt gemacht hat. Sollte es uns wieder in die Gegend verschlagen - kommen wir gerne wieder!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Niclas J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne kleine Ferienwohnung mit Ausblick
Alles sauber und ordentlich. Gut ausgestattet, wenn man selbst kochen möchte. Schöner Ausblick, in der Nähe gibt es einen Panoramaweg (die Straße hoch) von dem man aus noch besser in die zwei Täler und auf die Bergketten schauen kann.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

BRUNO W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Parfait !👍👍👍👍
Très agréables , joli village , belles montagnes 🏔 . L’ appartement et le jardin nous ont beaucoup plu .Nous avons fait aussi de très belles rencontres.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Karin B., berlin

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Wohnung und tolle Landschaft
Rundum alles sehr schön gewesen. Die Wohnung ist sehr sauber und funktionell. Der Garten läd zum faulenzen ein und die Gastgeber waren für alle Fragen ansprechbar. Wir können die Wohnung ohne Einschränkung empfehlen Danke für die schönen Tage
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Anja Z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekter Urlaub
Hübsche Ferienwohnung mit einem kleinen eingezäunten Garten und traumhafter Aussicht. Familie Falkeis sind freundliche Gastgeber und geben gern Tips für Wanderwege und Ausflüge.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Falkeis Annelies

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων