ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία με κλειστή, ειδυλλιακή αυλή, κοντά στη θάλασσα

Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία με κλειστή, ειδυλλιακή αυλή, κοντά στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Traditional stone house with enclosed, idyllic courtyard, near the sea

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία με κλειστή, ειδυλλιακή αυλή, κοντά στη θάλασσα

Σχόλια
4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Central Macedonia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Νικήτης3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Νικήτης6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞενοδοχείο Porfi Beach9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΘεσσαλονίκη (SKG-Μακεδονία)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία με κλειστή, ειδυλλιακή αυλή, κοντά στη θάλασσα

Παλιά αγροικία στο αναφερόμενο επάνω μέρος του χωριού Νικήτη, ένα σκιερό αμπέλι στην αναπαλαιωμένη αυλή, ένα ούζο σε ένα από τα δύο μπαλκόνια, μακριά από το θόρυβο και το θόρυβο του δρόμου: Η θέα ξεπερνά το χωριό στη δυτική ακτή της Σιθωνίας και πάνω από τον κόλπο στην αντίθετη Κασσάνδρα δυτικό "δάχτυλο" της Χαλκιδικής.

Το σπίτι βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ. Από τη θάλασσα, σε λόφο στο παλιό χωριό της Νικήτης. Από τα δύο μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα στο χωριό και τους γύρω, εν μέρει ξυλώδεις λόφους πάνω στη θάλασσα, σε ξεκάθαρες μέρες στον Ολύμπου.

Αν προτιμάτε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ανάγνωση και οικογενειακές διακοπές μακριά από τον μαζικό τουρισμό, βρίσκεστε στο "Spiti Moustaka" (το σπίτι του Μουστάκα, ως το όνομα της αρχικής ιδιοκτήτριας)!
Το σπίτι είναι κατάλληλο για max. 5 άτομα. Ο καθαρός χώρος (χωρίς αυλή και μπαλκόνια) ανέρχεται σε περίπου 70 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία διανέμονται σε δύο ορόφους.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια παλιά αγροικία (χτισμένη στην δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα), είναι αρκετά θορυβώδης. Αλλά το καλοκαίρι οπωσδήποτε η αυλή γίνεται το πραγματικό, ευρύχωρο σαλόνι.

Η γειτονιά είναι ήσυχη. Φυσικά υπάρχει ο τυπικός ελληνικός θόρυβος του χωριού με τα γαύγισα σκυλιά και το βράδυ κατά τη διάρκεια της σεζόν μερικές φορές η γεννήτρια μιας κοντινής ταβέρνας, αλλά δεν υπάρχει θόρυβος από την κυκλοφορία, αφού το σπίτι βρίσκεται στα περίχωρα. Το γειτονικό σπίτι είναι άδειο για πολλά χρόνια.

Με την μεγάλη κλειστή αυλή του, το σπίτι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι λίγο για τον εαυτό τους. Αν θέλεις να ρίξεις τον εαυτό σου, πρέπει μόνο να πάτε στην παραλία στο κάτω μέρος της Νικήτης - τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της σεζόν τα beach bars γεμίζουν καλά.

Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με δύο κρεβάτια και ένα επιπλέον έξτρα κρεβάτι στην αίθουσα τζάκι (αυτό προστατεύεται μόνο από ένα υφαντό χαλί). Η μικρή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ευρύχωρο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, κουζίνα με 2 εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο μικροκυμάτων, πλούσιο πιατικά, μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά / μαγειρικά σκεύη.
Το πρωί μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ήλιο στο μπαλκόνι προς τα ανατολικά, απολαμβάνοντας τον καφέ σας και το βράδυ αλλάζοντας το μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό για να κοιτάξετε προς το ηλιοβασίλεμα. ;-)

Είναι πολύ ευχάριστο στις ζεστές μέρες, αναμφισβήτητα στην κλειστή αυλή κάτω από το σκιερό αμπέλι. Το υπόλοιπο αγρόκτημα είναι μερικώς επισκιασμένο από μια περήφανη ελιά. Και αν υπάρχει χειρότερος καιρός, φυσικά, υπάρχει επίσης ένα μεγάλο, τεράστιο τραπεζαρία στο σπίτι. Ίσως θα θέλατε να φτιάξετε τον εαυτό σας άνετα μετά το δείπνο και να χρησιμοποιήσετε την βιβλιοθήκη - μια μεγάλη βιβλιοθήκη διακοπών με τουριστικούς οδηγούς της περιοχής και σας περιμένει εκλεπτυσμένη μυθοπλασία!

Με τις εγκαταστάσεις υγιεινής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τουαλετών και δύο πλυντηρίων, καθένα με ντους.
Έπιπλα κήπου, κάποια αξεσουάρ παραλίας και μπάρμπεκιου είναι επίσης διαθέσιμα.

Στο χωριό, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, υπάρχουν πολυάριθμες ταβέρνες που προετοιμάζουν νόστιμα ελληνικά φαγητά, καθώς και σούπερ μάρκετ και καταστήματα όλων των ειδών.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την επιβράδυνση και την καταπραϋντική μαγεία των στερεών πέτρινων σπιτιών και των ορεινών δρόμων του χωριού - σε μια "ξεκούραστη" γιορτή στο Spiti Moustaka στο παλιό χωριό της Νικήτης.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Περιτριγυρισμένο από δασωμένους λόφους και ελαιώνες λίγο πιο νότια, πολυάριθμα ψιλικαί αμμώδη όρμους σας προσκαλούν να κολυμπήσετε.

Εκδρομές με λεωφορείο ή βάρκα, u. α. μια περιήγηση στο Άθω, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο τουριστικό γραφείο του χωριού. Επιπλέον, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα στη Νικήτη. Στην Θεσσαλονίκη οδηγείται ένας καλά αναπτυγμένος δρόμος, κάποια ταχείας κυκλοφορίας (περίπου 100 χλμ. Συνολικά), ο χρόνος ταξιδιού 1 έως 1 1/2 ώρα.

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Η συμβουλή μας για μια επίσκεψη στη μητρόπολη: πάρκο στο χώρο στάθμευσης της Ikea και από εκεί πάρτε το λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης. Από τη Θεσσαλονίκη δρομολογεί επίσης δρομολόγια προς τη Νικήτη και συνεχίζει στο νότιο τμήμα της Σιθωνίας (στάση λεωφορείου στη Νικήτη: στη διασταύρωση διαγώνια απέναντι από την ταβέρνα Αετός, τον Αετό. Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται).

Το Motorized προσφέρει πολλές δυνατότητες εξορμήσεων στην περιοχή, z. Β. Στη δυτική Κασσάνδρα ή Άθως στα ανατολικά ή στο νησάκι Αμουλιανή. Η ορεινή ενδοχώρα είναι ιδανική για περιπάτους και πεζοπορίες - που του αρέσει, μπορεί επίσης να βρει αναρρίχηση. Υπάρχουν πάντα φανταστικές απόψεις για τη θάλασσα και τις άλλες δύο χερσονήσους (Κασσάνδρα στα δυτικά, Άθως στα ανατολικά).

Απολαύστε τις διακοπές σας στο εξοχικό σπίτι "Spiti Moustaka" - καθαρή χαλάρωση στο χωριό δίπλα στη θάλασσα!

Διαχειριστής καταλύματος

Manuel Braun

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Ab etwa 3 Jahren - wegen einer steilen Treppe

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Im Außenbereich erlaubt

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00001386484

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σιθωνία

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σιθωνία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Νικήτης και Μαρίνα στα Πυργαδίκια, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Νικήτης και Μικρή Παραλία Καστρί. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι Νικήτης - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Νικήτης - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ξενοδοχείο Porfi Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λαγονήσι - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Καλόγριας - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Αρσανάς - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ο Γυρος Της Νικητης - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alexandros Pizza Italian Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Mall - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue sea - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 9 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

4,5/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,7/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Alfons H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wohlgefühlt
Das Haus hat alles was für einen Urlaub von zwei Wochen benötigt wird; gute Ausstattung, gute Lage. Old Nikiti ist ein Traum.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Benjamin W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Unterkunft in im historischen Teil von Nikiti
Der Aufenthalt hat uns gut gefallen, insbesondere der schöne begrünte Innenhof und der große Balkon mit tollem Ausblick.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

4/5 Καλό

Sylvia K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholsame Tage
Eine schöne Unterkunft gelegen mitten im alten Dorf von Nikiti. Ruhe pur( bis auf das nächtliche Hundegebell, aber das ist in Griechenland nun mal so egal wo man wohnt) . Im Haus fehlt es an nichts, einfach aber schnuckelig. Parkplatz eine Minute vom Haus jederzeit vorhanden. Kurzer Spaziergang zum wunderschönen Strand von Nikiti. Jederzeit gerne wieder.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

4/5 Καλό

Patrick O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Griechischer Charme mit 4,5 von 5 Sternen
Schöne Ferienwohnung mit viel Platz, Charme und Komfort im idyllischen, alten Dorfteil von Nikiti, das „einzig wahre Nikiti“, wie ein Ladenbesitzer zu sagen pflegte. In unmittelbarer Nähe hat es ein Restaurant, das Abends sehr gut besucht ist (unbedingt vorher reservieren!). Da es sehr lebhaft zu und her geht, kann es auch mal laut werden. Uns hat das aber nicht weiter gestört.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

4/5 Καλό

Tim S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Einzigartige Unterkunft mit viel Atmosphäre
Eine wohnliche Zeitkapsel im historischen Teil des Ortes Nikiti, fernab vom Standardtouristentrubel im unteren modernen Ortsteil.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Manuel Braun

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες