ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Εξοχική κατοικία για έως 6 άτομα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Εξοχική κατοικία για έως 6 άτομα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Holiday house for up to 6 people with fantastic sea views

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Εξοχική κατοικία για έως 6 άτομα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα105 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Livadi, Peloponnese
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Τυρού8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Πούλιθρα24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜοναστήρι της Παναγίας της Έλωνας26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξοχική κατοικία για έως 6 άτομα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Το σπίτι βρίσκεται στα προάστια του χωριού Λιβάδι στην Αρκαδία, στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, περίπου 8χλμ νότια του Τυρού. Η Μεσόγειος Θάλασσα απέχει μόλις 600μ. Και η υπερυψωμένη θέση, 90μ. Πάνω από τη θάλασσα, σας δίνει μοναδική θέα στο νερό και στα νησιά Σπέτσες και Σπετσοπούλα. Το σπίτι είναι προσβάσιμο από τον παραλιακό δρόμο μέσω ενός μικρού και ασφαλτοστρωμένου ιδιωτικού δρόμου.

Ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2018, το σπίτι διακοπών είναι κατανεμημένο σε δύο ορόφους με συνολικό σαλόνι περίπου 105μ². Στο ισόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι ελατηρίου, ένα μπάνιο με ντους, μια μεγάλη αποθήκη με πλυντήριο ρούχων και ένα ανοιχτό καθιστικό και τραπεζαρία με ενσωματωμένη κουζίνα.
Η κουζίνα είναι μοντέρνα και υψηλής ποιότητας εξοπλισμένη, η τραπεζαρία είναι επεκτάσιμη και προσφέρει περισσότερο από αρκετό χώρο για έξι άτομα. Στο καθιστικό υπάρχει τηλεόραση HD με δορυφορική Astra. Η πρόσβαση στο Internet με απεριόριστο όγκο δεδομένων παρέχεται μέσω σύνδεσης WLAN ή LAN. Το τζάκι προσφέρει για ψυχρότερες χειμερινές μέρες όχι μόνο τη δυνατότητα θέρμανσης του καθιστικού-τραπεζαρίας, αλλά και των άλλων δωματίων και των λουτρών μέσω της ενσωματωμένης θέρμανσης νερού. Για τη βεράντα 50μ ² (μερικώς καλυμμένη) στο ισόγειο υπάρχουν αρκετά έπιπλα κήπου: έξι καρέκλες, ένα τραπέζι και δύο ξαπλώστρες.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια με δυο μονά κρεβάτια. Ανάμεσα στα υπνοδωμάτια υπάρχει μπάνιο με ντους. Από τα υπνοδωμάτια φτάνει η μεγάλη βεράντα 30μ². Τα άνετα έπιπλα κήπου, ένας καναπές τριών θέσεων, δύο πολυθρόνες και ένα τραπέζι προσφέρουν αρκετό χώρο για να χαλαρώσετε.
Όλα τα υπνοδωμάτια και το μεγάλο καθιστικό-τραπεζαρία είναι κλιματιζόμενα. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Τα παντζούρια είναι ηλεκτρικά.

Στις δύο κύριες βεράντες θα βρείτε αρκετή σκιά από νωρίς το απόγευμα. Εάν είναι απαραίτητο, τα ηλιόλουστα σημεία μπορούν να βρεθούν δίπλα στην κάτω βεράντα το απόγευμα.
Το σπίτι είναι χτισμένο σε ελαιώνα 2250μ². Το ακίνητο είναι terraced. Από τον παραλιακό δρόμο φτάνετε σε ένα μικρό και πλακόστρωτο μονοπάτι σε ένα μεγάλο επίπεδο χώρο (περίπου 100μ ²) δίπλα στο σπίτι. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης και από τον Αύγουστο του 2018 ως γήπεδο μπάσκετ.

Η ανατολή του ηλίου πάνω από τη θάλασσα είναι εντυπωσιακή και εντυπωσιακή κάθε πρωί. Αυτό το τμήμα της ακτής έχει τον υπέροχο συνδυασμό κρυστάλλινου νερού και απίστευτα βουνά. Υπάρχει πολύ υψηλή ποιότητα εξοπλισμού που σπάνια βρίσκεται σε εξοχικές κατοικίες.

Στο μικρό χωριό Λιβάδι υπάρχει μια ταβέρνα με μεγάλη βεράντα, η οποία είναι προσβάσιμη σε περίπου 10 λεπτά με τα πόδια. Η παραλία με βότσαλα με φανταστικό νερό απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, υπάρχει επίσης ένα μικρό beach bar στη σεζόν. Υπάρχουν άλλες όμορφες παραλίες κοντά στον Τύρο και το Λεωνίδιο. Στην παραλιακή πόλη της Παραλίας Τυρού υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και μικρά παντοπωλεία, καθώς και γιατροί, φαρμακεία και τράπεζες.
Δεν υπάρχουν ουσιαστικά όρια στη σωματική δραστηριότητα στην περιοχή: κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ποδηλασία, ποδηλασία βουνού, αναρρίχηση, κωπηλασία, πεζοπορία και πολλά άλλα.

Διαχειριστής καταλύματος

Ingo Dieling

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Νορβηγικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000647760

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νότια Κυνουρία

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νότια Κυνουρία) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Museum Bouboulina Laskarina και Μουσείο της Μπουμπουλίνας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Τηγάνι και Λιμάνι Σπετσών. Οι δραστηριότητες κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία του Τυρού - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Τηγάνι - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Πούλιθρα - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μοναστήρι της Παναγίας της Έλωνας - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Νότιου Λεωνιδίου - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Μυρτώον - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάλυε - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αποθήκη Πουλιθρα - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μητρόπολις - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Acapulco Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

jo burden

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolute gem of a place.
What can I say about this villa other than book it! The villa is beautiful and even more impressive than the photos. The view from all the rooms and the terrace is incredible. Ingo could not have been more helpful and responsive to any queries we had. And the welcome pack we received prior to travelling was so detailed it made our arrival a piece of cake. The local beach (Kalo Livadi) is gorgeous....small but has a great beach bar and sunbeds/umbrellas which are free. The food and drink there is great and so cheap! The nearby town of Leonidio had everything we needed and is very pretty with some lovely restaurants. You do need a car for this villa as it is about 20 minutes from nearby towns and the villa's drive is a little scary at first but we soon got very used to it! We absolutely loved our 2 weeks there and would book again in an instant.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Julius S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
10/10
Absolute 10/10. Das Haus sieht genauso aus wie auf den Fotos, sehr modern, sauber und wohnlich. Makellose Ausstattung - egal was man braucht, ist in dem Haus. Schlafzimmer und Wohnzimmer sind klimatisiert. Balkon und Außenbereich sind sehr schön, der Pool auch sauber und abends beleuchtet. Wir waren zu 5. in dem Haus und hatten mehr als genug Platz und konnten eine Woche einen entspannten Urlaub genießen. Ein Mietwagen ist schon notwendig, da das Haus etwas abgelegen ist, was für uns aber eher ein Vorteil war. Ingo war immer sehr nett und bemüht, dass alles zu unserer Zufriedenheit ist. Auf Fragen hat man immer eine schnelle Antwort erhalten. Wenn ihr eine ruhige Unterkunft, abgelegen vom Trubel sucht kann ich das Haus vollstens empfehlen. Ich wüsste nicht einen Nachteil.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kerstin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein Ferienhaus, dass keine Wünsche offenlässt
Wir wählten für unseren Jahresurlaub dieses Haus fernab von Hotels und überfüllten Touri-Stränden. Wir waren alle begeistert! Unsere Erwartungen und Vorstellungen wurden weit übertroffen. Die üblichen Umschreibungen eines Ferienhauses würden dieser "Wohlfühloase" nicht gerecht werden.......Danke, für ein "14-tägiges Zuhause“...im wahrsten Sinne des Wortes. Wir hatten einen entspannten Familienurlaub…entspannt auch, weil alles - einfach alles - vorhanden war. Das Haus ist sehr modern, gepflegt und komfortabel. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Liebevolle Einrichtung in allen Räumen, ein Bücherregal, Reiseführer für alles ist gesorgt. Die Betten sind sehr bequem und die Frühaufsteher werden mit einem traumhaften Sonnenaufgang beglückt. Eine bestens ausgestattete Küche, in der man sich mit den köstlichen griechischen Zutaten austoben kann. Der wundervolle Ausblick zur Küste, ein liebevoll angelegtes Grundstück und der schöne Pool sorgen für ein erholsames Urlaubsflair, das wir sehr genossen haben. Wer ein perfektes…sauberes…gut eingerichtetes...gut ausgerüstetes ...Traumlage befindliches......der Sonne nahes...dem Sternenhimmel ausgesetztes...Ferienhaus sucht..hat es hiermit genau gefunden!!!!!! Vielen lieben Dank Ingo, für die sehr kurzen Antwortzeiten, für die vielen hilfreichen Tipps (Restaurants, Supermärkte, Strände) und überhaupt, dass wir unseren Urlaub in diesem Haus paradiesisch verleben konnten!!! Wir kommen gerne wieder!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Denise H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumhaus in Livadi
Wir hatten einen Traumurlaub in diesem wunderschönen Haus. Die Ausstattung ist perfekt. Man merkt das dieses Haus auch privat genutzt wird. Alles war bei Ankunft perfekt gerichtet und picobello sauber. Schon im Vorfeld schickt Ingo einem viele hilfreiche Informationen über Haus und Umgebung. Was für mich immer schön ist, in ein Haus mit bequemen Betten, wie hier zu kommen, dann erholt man sich gleich nochmal so gut. Und abends im beleuchteten Pool zu schwimmen ist einfach auch herrlich. Der kleine Ort Livadi ist schön gelegen, hat einen kleinen, sauberen Kiesstrand und eine sehr gute Taverne. Im Umkreis von 2 Stunden kann man viele schöne Sehenswürdigkeiten erreichen und zu Hause wieder die Ruhe genießen. Wenn es möglich wäre, würden wir 6 Sterne vergeben. Auch weil die Kommunikation mit Ingo als Vermieter absolut top und freundlich war. Wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Marcel R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect vakantiehuis
Super vakantiehuis en uitstekende contacten met Ingo (eigenaar). Alles is top! Compleetheid, ligging, uitzicht!, netheid, veiligheid, privacy, fijn zwembad.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ingo Dieling

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Νορβηγικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες