Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελή Waterfront Holiday Homes με ιδιωτική παραλία με βότσαλα και δωρεάν WiFi.

Πολυτελή Waterfront Holiday Homes με ιδιωτική παραλία με βότσαλα και δωρεάν WiFi.

Συλλογή φωτογραφιών για Luxurious Waterfront Holiday Homes with Private Pebble Beach & Free WiFi.

Παραλία
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελή Waterfront Holiday Homes με ιδιωτική παραλία με βότσαλα και δωρεάν WiFi.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 10 άτομα228 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Letterkenny, Donegal
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Σάντι Χιλς10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικός Όμιλος Carrigart12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκτή Marble Hill Strand48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛόντοντερι (LDY-Σίτι οφ Ντέρι)108 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελή Waterfront Holiday Homes με ιδιωτική παραλία με βότσαλα και δωρεάν WiFi.

Περιγραφή:
Inverbeg Cottages είναι 2 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες προκυμαία βρίσκεται 3 μίλια από το δημοφιλές παραθαλάσσιο χωριό Downings. Τα σπίτια βρίσκονται σε 3 στρέμματα σε μια ήσυχη τοποθεσία με θέα Mulroy Bay και τον Ατλαντικό Ωκεανό, με πρόσβαση σε δική τους ιδιωτική παραλία με βότσαλα.

Κάθε σπίτι έχει το δικό της μπάρμπεκιου και ιδιωτικό αίθριο για barbequing φρέσκο ​​ψάρι ή απλά να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθίστε στη βεράντα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού για πρωινό και να απολαύσετε την πανοραμική θέα πάνω από Mulroy Bay. Παρακολουθήστε τις σφραγίδες πάνω στα βράχια και τα καΐκια να πάει παρελθόν με φρέσκα αλιεύματα τους με κατεύθυνση προς Downings μερικές φορές κάθε μέρα.

Ένα μονοπάτι οδηγεί κατευθείαν στην παραλία με βότσαλα και μια προβλήτα, η οποία είναι ιδανική για τη δρομολόγηση πλοίων. Υπάρχει ένα μεγάλο χώρο, ιδανικό για ηλιοθεραπεία ή απλά να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη των μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Οι κατοικίες διαθέτουν πρόσβαση σε μια υπέροχη φινλανδική μπάρμπεκιου καλύβα που είναι ένα φιλόξενο καταφύγιο και Νομάρχης διαφυγής από τα στοιχεία. Η καλύβα διαθέτει ένα μπάρμπεκιου στο κέντρο και μια καμινάδα έξω από την οροφή και καθίσματα 10-12 άτομα.

Κατάλυμα:
Κάθε σπίτι έχει τρία ensuite υπνοδωμάτια, δύο με θέα στον ωκεανό, κουζίνα / τραπεζαρία, σαλόνι / οικογενειακό δωμάτιο και το δωμάτιο ήλιο όλα με πανοραμική θέα στον ωκεανό.
1 σπίτι κοιμάται 9 κρεβάτια και 2 σε έναν καναπέ-κρεβάτι. Το δεύτερο σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει 8 κρεβάτια και 2 σε έναν καναπέ-κρεβάτι.
Τα σπίτια διαθέτουν επίσης ένα βοηθητικό δωμάτιο και μια ξεχωριστή τουαλέτα στον κάτω όροφο. Η κουζίνα / τραπεζαρία διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές που οδηγεί στην τραπεζαρία με τραπέζι και καρέκλες και ένα μοντέρνο τζάκι. Μια πόρτα έξω από την τραπεζαρία οδηγεί σε ένα μεγάλο καλαίσθητα επιπλωμένα θερμοκήπιο που ανοίγει στο αίθριο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα μπάρμπεκιου και έπιπλα βεράντας για πλήρη χαλάρωση σε αυτές τις μεγάλες καλοκαιρινές βραδιές.

Το σαλόνι / οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει ένα πετρόχτιστο τζάκι, δορυφορική τηλεόραση με DVD player, μια επιλογή από παιχνίδια και βιβλία για την ψυχαγωγία των παιδιών και δωρεάν Wi-Fi. Διαθέτει άνετα καθίσματα και ένα διπλό καναπέ-κρεβάτι.

Η τιμή είναι εισηγμένες στην ιστοσελίδα είναι ανά κατοικία

Η περιοχή:
Η περιοχή διαθέτει υπέροχες παραλίες και έχει ωραία θέα σε όλη Sheephaven κόλπο της χερσονήσου Ards (με τα λείψανα του Ard Σπίτι στο σημείο της χερσονήσου) και το μακρινό κατ 'συμπληρώνεται κορυφή του Muckish. Έχει μια μακρά παράδοση των αποφάσεων τουίντ και το ψάρεμα. Downings είναι παραδοσιακά μια ιρλανδική περιοχή ομιλίας όπου είναι πιθανό να ακούσετε ιρλανδική μιλήσει αλλά τα αγγλικά είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται γενικά. Sheephaven Bay έχει ενδιαφέροντες περιπάτους και δίσκους και είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ και βαθύ ψάρεμα με καθετή. Η Rosapenna Πρωτάθλημα Links Golf Course είναι μόλις μισό μίλι από το χωριό Downings.

Το άγριο τοπίο της χερσονήσου Rosguil παρέχει επίσης τη βάση για πολλές δραστηριότητες για τους τουρίστες να απολαύσουν, συμπεριλαμβανομένων μιλίων από τις χρυσές αμμουδιές και τα θαλάσσια σπορ, όπως σκι νερού, wakeboarding, windsurfing, καταδύσεις, ψάρεμα και χάρτες βάρκα. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν, ιππασία, μίνι γκολφ και ορεινή πεζοπορία.

Downings έχει ένα νεόκτιστο σύγχρονο κέντρο αναψυχής που ονομάζεται Magherabeg Leisure Center, το οποίο είναι ανοιχτό για το κοινό και διαθέτει πισίνα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και γυμναστήριο. Για δώρα και αναμνηστικά πληρώσει μια επίσκεψη στο κατάστημα τουίντ και Factory Outlet του McNutt ή Χαρά της Carrigart. McNutts έχουν επίσης μια εξαιρετική καφετέρια δίπλα στο εργοστάσιο τουίντ.

Μέσα σε μισή ώρα οδικώς από το εξοχικό σπίτι διακοπών, υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφτείτε. Έχετε Glenveagh Εθνικό Πάρκο, Ards Forest Park, Glen Lough, Lough Αλάτι, κέντρο Lakeside σε Dunlewy, το σύνολο των οποίων έχει κάτι για όλους. Κοντά στην Dunfanaghy υπάρχει το μουσείο Πτωχοκομείο πείνα. Churchill έχει την περίφημη Glebe House & Gallery και Κέντρο Κληρονομιάς Colmcille. Letterkenny έχει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε να βρείτε σε μια μεγάλη πόλη - κινηματογράφος, μουσείο, θέατρο, κέντρα αναψυχής, γκαλερί τέχνης και εξαιρετική εμπορικά κέντρα. Μια ημερήσια εκδρομή στο νησί Tory συνιστάται ιδιαίτερα.

Διαχειριστής καταλύματος

Angela Hughes

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Downings

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Downings) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φρούριο Fort Dunree και Κάστρο Glenveagh Castle, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιππικός Όμιλος Carrigart και Ντανφάναγκι Στέιμπλς. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Θαλάσσιων Δραστηριοτήτων Gartan Outdoor Adventure Centre ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Κέντρο αναψυχής Λέτερκενι. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Κυνήγι σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Letterkenny, Donegal

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Σάντι Χιλς - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιππικός Όμιλος Carrigart - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Πόρτσαλον - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακτή Marble Hill Strand - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Portsalon - 60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λέτερκενι (LTR-Letterkenny Airfield): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Harbour Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Singing Pub - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Shack - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caife na Sraide - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Gallery - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Michelle C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely setting
Lovely
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Greg S.

Very nice property with spectacular views
Very nice property in a spectacular location with view over a sea inlet. Property owner easy to communicate with.

10/10 Άριστο

Mark O.

Picturesque holiday setting
Very enjoyable stay, accomadation excellent,plenty to do and see. Would come back again
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Aveen H.

We didn't want to leave the place!
We stayed here recently for a random weekend away and what a magical weekend we had. This place is simply stunning! The views are breathtaking from when we woke up till sunset, we just couldn't get enough! The property was well appointed with all mod cons and very clean. The bed was very comfortable as well. The owners allowed us to have access to an unusual Finnish barbecue hut located on the property near the waters edge and we had a fantastic cozy night in there cooking steaks and sheltering from the wind. We hope to come back in the summer!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Brian O.

Short 3 day stay grew into a week
Initially my wife and I had planned just a couple of day break. However the tranquil location with simply stunning views over Mulroy Bay, and this tastefully appointed, modern cottage - equipped with every convenience & comfort you might require, seduced us into spending a week. A wonderful relaxing week, in a magical setting; and also being sailors with sailing dinghy in tow, the cottage's own direct access to the beach topped the week's stay. We plan to come back!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angela Hughes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων