Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Idyllic "Εξοχικό σπίτι HYGGE" Διακοπές δικαίωμα στο πεδίο, δάσος και λίμνη!

Idyllic "Εξοχικό σπίτι HYGGE" Διακοπές δικαίωμα στο πεδίο, δάσος και λίμνη!

Συλλογή φωτογραφιών για "Ferienhaus HYGGE" idyllically surrounded by fields, on the edge of the forest, 10 min. to the lake!

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Idyllic "Εξοχικό σπίτι HYGGE" Διακοπές δικαίωμα στο πεδίο, δάσος και λίμνη!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Wildberg, MV
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Tollense26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός Müritz35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Müritz83 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡοστόκ (RLG-Λάαγκε)92 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Idyllic "Εξοχικό σπίτι HYGGE" Διακοπές δικαίωμα στο πεδίο, δάσος και λίμνη!

Cozy "εξοχική κατοικία HYGGE", ειδυλλιακή διαβίωση στο αγρόκτημα, δάσος και περίπου 10 λεπτά στο φυσικό "Kastorfer See" στο 17091 Wildberg. Ένα φιλόξενο, ελαφρύ φινλανδικό σπίτι με επέκταση και μια όμορφη βεράντα σε ένα ηλιόλουστο δάσος και λιβάδι, περιτριγυρισμένο από έλατα και σημύδες. Το νησί ζει μακριά από τη φασαρία της καθημερινής ζωής. Απολύτως κατάλληλο για χαλάρωση, χαλάρωση και γαλήνη για την ψυχή. Εδώ μπορείτε πραγματικά να συγκεντρώσετε νέα δύναμη.

Έχουμε με αγάπη το σπίτι μας για 2 έως max. 3 άτομα ανακαινισμένα και επιπλωμένα το 2017. Ο εξοπλισμός είναι άνετος και επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητας. Η ξύλινη βεράντα των 25 τετραγωνικών μέτρων σας προσκαλεί σε ένα άνετο ηλιόλουστο πρωινό και ένα ζεστό βραδινό μπάρμπεκιου χάρη στη βορειοανατολική τοποθεσία. Όπως είναι γνωστό, το καλό φαγητό κρατά το σώμα και την ψυχή μαζί. Mmh, όταν το καλαμπόκι στο κοτσάνι, τα κεμπάπ και οι μπριζόλες σμίγουν στο καπνιστή μπάρμπεκιου ... Και στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες (ξαπλώστρες) με άμεση θέα στο ευρύ πεδίο και το όμορφο τοπίο. Απλά σταματήστε και αφήστε την ψυχή να ξεκουραστεί ... Εδώ μπορείτε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Μπορείτε να μπείτε στο ανοιχτό καθιστικό και την κουζίνα μέσω της βεράντας. Εδώ υπάρχει ένα σύγχρονο τζάκι (ξύλο καυσόξυλων που περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης), ένας καναπές υψηλής ποιότητας με λειτουργία ύπνου (1,40 mx 2,00 m), επίπεδη οθόνη (Internet TV), CD και DVD player, μουσικό σύστημα με λειτουργία Bluetooth για τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής και μια καλά εξοπλισμένη μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα. Ο εξοπλισμός είναι καινούριος και πολύ άνετος με επαγωγική εστία, ατμόπλοιο, φούρνο, ψησταριά και καμινάδα, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα φίλτρου, χειροκίνητο juicer για το φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού για πρωινό, φρυγανιέρα και πολλά άλλα .. Έχουμε μια μηχανή κάψουλας έτοιμη για γνώστες του Nespresso. Μετά από όλα, τίποτα δεν πρέπει να λείπει για τους καλεσμένους μας ...!

Η γειτονική ανοιχτή τραπεζαρία έχει χώρο για 3 άτομα. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι με σύνδεση WiFi (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης), 3 καρέκλες, 2 ντουλάπες για την ντουλάπα, 2 ράφια τοίχου με βιβλία, DVD και CD. Χάρη στον νοτιοδυτικό προσανατολισμό, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο ευρύ πεδίο και το πανέμορφο τοπίο. Εάν είστε τυχεροί, το ελάφι, οι λαγοί, οι γερανοί και τα παρόμοια θα ξεκουραστούν. α. Ζώα μπροστά από την ιδιοκτησία.

Η τουαλέτα ντους είναι φωτεινή και μοντέρνα. Το ντους είναι χωρίς φράγμα και διαθέτει δύο γυάλινες πόρτες. Η τουαλέτα έκπλυσης κρέμεται. Υπάρχει ένα δοχείο ζεστού νερού 30 L πάνω από αυτό. Μια σύγχρονη θερμάστρα τοίχου με ράβδο πετσετών παρέχει ζεστή ζεστασιά όταν ντους σε κάπως πιο δροσερές μέρες. Πετσέτες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης. Το παράθυρο είναι εξοπλισμένο με οθόνη πετάσματος.

Η τεράστια ξύλινη σκάλα στο πάγκο της κουζίνας οδηγεί στον φωτεινό, άνετο χώρο ύπνου. Ένα μοντέρνο κρεβάτι για παλέτες (1,60 mx 2,00 m) με υψηλό στρώμα πυρήνα ελατηρίου και νωπά πανικά κρεβατιού (που περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης) εξασφαλίζουν ξεκούραστο ύπνο. Τα παράθυρα οροφής είναι εξοπλισμένα με οθόνες μύγας. Ως χώρος αποθήκευσης για το γκαρνταρόμπα: 4 μικρά ντουλάπια με συρτάρια, 2 ράφια, 2 πλεκτά καλάθια. Ένα κινητό κλιματιστικό σύστημα παρέχει ψυχρό αέρα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια πρώτη ματιά από τα παράθυρα της στέγης, είτε το πρωί στο γήπεδο είτε το βράδυ στον πανέμορφο αστεροσκοπικό ουρανό, η καρδιά απλά κτυπά ταχύτερα ...!

Η έκταση περίπου 461 τ.μ. είναι γεμάτη από περιφραγμένους κήπους και έχει πρόσβαση και δωρεάν χώρο στάθμευσης μπροστά από την ιδιοκτησία.

Λάβαμε / αποχαιρετούμε τους πελάτες μας προσωπικά κατά την άφιξη / αναχώρηση. Κατά τη διάρκεια της διαμονής, είμαστε διαθέσιμοι στους πελάτες μας μέσω τηλεφώνου.

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ:
- 3 ποδήλατα εντός του ξενοδοχείου
- Βιβλία, παιχνίδια, CD, DVD, Internet TV
- Ράφια / μανταλάκια ξήρανσης
- μικρή ποικιλία από μπαχαρικά και τσάγια
- μικρός αριθμός φώτων τσαγιού και μπλοκ κεριά

Για την περίοδο και με την τιμή ενοικίασης:
Κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, καυσόξυλα, εφόσον απαιτείται, σεντόνια και πετσέτες σελ. P., επιπλέον κουβέρτες και μαξιλάρια, WiFi χρήση.

Οι πετσέτες παραλίας και ηλίου δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία πλυντηρίου. Σας ζητάμε να τα φέρετε μόνοι σας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στην περιοχή του αγρού και στις δασικές εκτάσεις απαγορεύονται πυρκαγιές από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο για λόγους πυρασφάλειας. Ως προφύλαξη, επισημαίνουμε στους φιλοξενούμενους ότι απαγορεύεται η ανοιχτή φωτιά (φωτιά, φωτιά, ελεύθερα κεριά) και μπροστά από την ιδιοκτησία μας. Οι ιδιοκτήτες δε δέχονται καμία ευθύνη για πυρκαγιά και επακόλουθες ζημιές. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Οι πελάτες μας πρέπει να αισθάνονται άνετα μαζί μας. Κανείς δεν πρέπει να κάνει χωρίς ρομαντισμό. Κατάλληλα δοχεία από γυαλί για φώτα τσαγιού και λαμπτήρες για κεριά είναι διαθέσιμα στο σπίτι.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Κατοικία μη καπνιζόντων
- Δεν υπάρχουν κατοικίδια ζώα
- Όχι εξοπλισμός φιλικός προς το παιδί: έπιπλα, εξοπλισμός παιχνιδιού, χωρίς προστατευτικές διατάξεις στις υποδοχές, ντουλάπια ή στις ξύλινες σκάλες

Συλλέγουμε κατάθεση € 400.00. Το ποσό αυτό εισπράττεται από την FeWo-Direkt και χρησιμεύει ως εγγύηση. Αν το σπίτι επιστραφεί σωστά, η επιστροφή θα γίνει μετά από 7 ημέρες.

Το φυσικό "Kastorfer See" βρίσκεται στο 17091 Wildberg στην περιοχή του Lake Mecklenburg, βορειοδυτικά του Neubrandenburg. Μεταξύ της περιοχής Wildberg στα ανατολικά και της περιοχής Kastorf στα δυτικά. Πρόκειται για μια χαλαρή λίμνη από την τελευταία εποχή των παγετώνων. Έχει δύο επίσημα καθορισμένες περιοχές κολύμβησης. Η λίμνη με το κεντρικό νησί της μπορεί να περιβάλλεται από ένα φουσκωτό σκάφος, κανό ή καγιάκ. Τα μηχανοκίνητα σκάφη δεν επιτρέπονται. Μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια από την ιδιοκτησία μας σε περίπου 10 λεπτά. Το κολυμβητήριο είναι επίσης προσβάσιμο μέσω Wildberg σε λίγο περισσότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στο Wildberg, περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά, υπάρχει ένα οικογενειακό αρτοποιείο με ένα καφέ και ένα εμπόριο ποτών. Οι μεγαλύτερες αγορές μπορούν να γίνουν στο Altentreptow (15χλμ.) Ή στο Stavenhagen (20χλμ.).

Δραστηριότητες αναψυχής:
Πεζοπορία, πεζοπορία, τζόκινγκ, σκανδιναβικό περπάτημα, ποδηλασία, ιππασία, ψάρεμα με άδεια και ημερήσια μετακίνηση, γκολφ, κωπηλασία, κολύμπι / κολύμβηση στη λίμνη, μάζεμα μανιταριών ή απλά εξερεύνηση της περιοχής με δική σας.

Η περιοχή Λίμνη του Μεκλενμπούργκ έχει πολλά να δει. Τα μαγευτικά παλάτια και τα αρχοντικά, τα εκκλησιασμένα εκκλησάκια στα ονειρεμένα χωριά τους είναι πολύ δημοφιλή. Επισκεφθείτε τις παλιές εκκλησίες τούβλου στην κοντινή πόλη Wildberg και Wolkow, από το δεύτερο μισό του 13ου αιώνα Ο αιώνας ή το αρχοντικό με πάρκο στο Wischershausen.

Όλα σας κάνουν να πεινάτε και να διψάτε. Όπως είναι γνωστό, το φαγητό και το πόσιμο κρατούν μαζί το σώμα και την ψυχή. Τα περιφερειακά αγροκτήματα και οι καφετέριες προσφέρουν τις πολλές λιχουδιές τους. Οι επισκέπτες μας θα βρουν γνωστές διευθύνσεις και συμβουλές στο βιβλίο των σπιτιών.

Σας συνιστούμε να φτάσετε και να φύγετε με το αυτοκίνητο. Ο χρόνος ταξιδιού - στο σπίτι διακοπών μας - από το Βερολίνο Tegel στο B96 σε περίπου 2 ώρες. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την κυκλοφορία.

Ημερήσια ταξίδια και χρόνοι ταξιδιού στα γνωστά μέρη:
- "Ferienhaus HYGGE" στο Usedom περίπου 1,35 ώρες
- στο Seebad Ahlbeck περίπου 1,40 ώρες
- σε λιμάνια του Rostock περίπου 1,35 ώρες
- στο Kühlungsborn περίπου 2 ώρες
Πρόκειται για πληροφορίες κατά προσέγγιση.

Διαχειριστής καταλύματος

Angelika & Katharina

Γλώσσες

Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Keine Sicherheitsvorrichtungen und Ausstattungen!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Aus Gründen von Naturschutz und der Nachbarschaft!

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Im Haus untersagt. Zus. Kosten bei Missachtung.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Aus Gründen von Naturschutz und der Nachbarschaft!
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βίλντμπεργκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Βίλντμπεργκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: City Wall και Πύλη Stargarder Tor, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Badestelle Nonnenhof και Brodaer Strand. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Wildberg, MV

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Tollense - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Müritz - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Kummerower See - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Φλέεζενζεε - 69 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Müritz - 83 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Mölln (Meckl): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gaststätte Grillstübchen - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bauernhofcafé Lebbin - Annette Lamm - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gaststätte Lindeneck Inh. Papke - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gaststätte Taum Spieker - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mecklenburger Dorfkrug - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Antje B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gern noch einmal
Wir haben eine sehr erholsame Woche bei schönem Wetter im Hygge-Finnhäuschen verbracht. Die Ruhe dort ist wunderbar, das Haus sehr sauber und wirklich liebe- und geschmackvoll eingerichtet; wir haben nichts vermisst. Morgens ein erster Kaffee auf der Terrasse unter den sanft rauschenden Bäumen, Schwalbengezwitscher. Und in der ruhigen Abenddämmerung äugen die Rehe von den Feldern herüber, die Fledermäuse flattern ihre Kapriolen im letzten Licht – es war herrlich. Herzlichen Dank noch einmal an Frau Berndt für den netten persönlichen Empfang bei der Anreise und vor allen Dingen für die unkomplizierte und absolut adäquate Grill-Lösung :-) Wir können das Hygge-Häuschen nur empfehlen und kommen bestimmt selbst noch einmal wieder.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Albrecht L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sommerurlaub in Mecklenburg
Wer wie wir einen ruhigen, erholsamen Urlaub sucht, ist hier richtig. Ein idyllischer Platz unter hohen Bäumen, nahe am Wald. Gelegentlich schaut ein Reh hinter dem Zaun vorbei. Zum See ist es nicht weit. Wir haben jeden Tag eine Tour mit dem Fahrrad unternommen. Es war ein schöner Urlaub.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Karin K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhe und Erholung
Ein unglaublich liebevoll eingerichtetes und gepflegtes Anwesen, eine sehr nette und hilfsbereite Gastgeberin und wunderbare Ruhe in einer sehr, sehr schönen Umgebung haben dazu geführt, dass ich mich unheimlich gut erholen und Kraft tanken konnte. Äußerst empfehlenswert für alle, die wirklich abschalten möchten!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Susann H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
❤️Übertrifft alle Erwartungen❤️
Liebevoll gestaltetes Objekt, super freundliche Gastgeberinnen, traumhafte Umgebung, Natur und Erholung pur.😊
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Svenja D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
für Ruhe suchende ideal
Für alle geeignet, die dem Lärm der Zivilisation entfliehen wollen.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angelika & Katharina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων