ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Αγροικία σε Rinnetal: σύγχρονη Sleeping Beauty διαμέρισμα με μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

Αγροικία σε Rinnetal: σύγχρονη Sleeping Beauty διαμέρισμα με μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

Συλλογή φωτογραφιών για Country house in Rinnetal: modern apartment Sleeping Beauty with south-facing balcony

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Αγροικία σε Rinnetal: σύγχρονη Sleeping Beauty διαμέρισμα με μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα79 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Homberg (Efze), HE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕρείπια Αββαείου του Μπαντ Χέρσφελντ28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός Kellerwald-Edersee34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦράγμα Edersee41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦρανκφούρτη (FRA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης)108 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αγροικία σε Rinnetal: σύγχρονη Sleeping Beauty διαμέρισμα με μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

Καλώς ήλθατε στη γη ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

Σας υποσχόμαστε διακοπές με φίλους σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές στην καρδιά της Γερμανίας.
Η βίλα βρίσκεται στο υπέροχο Rinnetal, που περιβάλλεται από καταπράσινα λιβάδια και μαγεμένο δάση. Βρίσκεται στη χώρα Κοκκινοσκουφίτσα θα βρείτε γραφικά ξύλινα σπίτια, συναρπαστικά αξιοθέατα και συναρπαστικές δραστηριότητες αναψυχής. Για όσους αναζητούν χαλάρωση, εγγυόμαστε ένα μοναδικό άγριο και ρομαντικό τοπίο, που διαμορφώνεται από ήπια κοιλάδες, δασωμένες κορυφές και μπλε λίμνες.

Το σπίτι μας είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για όλες τις δραστηριότητες. Πεζοπόροι, ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές κινητήρα να ξεκινήσει άμεσα από την αγροικία για τις περιοδείες τους.

Το σπίτι μας χώρα:

Εμείς, η Τζούλια και τον Ανδρέα Koch έχει το τέλος του 2017 απέκτησε αυτό το παλιό αγρόκτημα και ξαναχτίστηκε με αγάπη καρδιά εργασίας στην όμορφη εξοχική κατοικία μας στο Rinnetal. προσπάθειά μας ήταν να διατηρήσουμε την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική της μισό ξύλινο σπίτι και να ενωθούν με ένα σύγχρονο και φιλικό προς την οικογένεια εγκαταστάσεις.

Στο σπίτι χώρα μας σε Rinnetal γονείς και τα παιδιά μπορεί να το κάνει σωστές διακοπές - πραγματικά οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες. Σε καλό καιρό, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξει στον υπαίθριο χώρο και σε περίπτωση κακοκαιρίας μπορείτε, έτσι ακριβώς Zwergenreich μας, μια εσωτερική κάνω φασαρία χώρο διασκέδασης. Αλλά το σπίτι η χώρα μας έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα ...

Ο εξωτερικός χώρος παιχνιδιού:
Ο εξωτερικός χώρος παιχνιδιού είναι περιφραγμένο και προσφέρει πολλές συσκευές αναπαραγωγής, όπως τραμπολίνο, κούνια, τσουλήθρα, sandbox, κλπ αληθινός παράδεισος για τα παιδιά. Οι γονείς μπορούν να δουν εν τω μεταξύ από το μπαλκόνι παιδιά παιδική χαρά και καφέ τους να απολαύσουν εν ειρήνη.
Στη μεγάλη αυλή, τα παιδιά πρέπει να οδηγήσετε γύρω από το ενδεχόμενο διαφορετικών Tretfahrzeugen (τρακτέρ, τρίκυκλο, σκούτερ, κλπ) ή να παίξει μπάλα.
Μετά από μια γεμάτη γονείς ταξίδι και τα παιδιά μπορούν απλά να χαλαρώσουν στη μεγάλη σκεπαστή και άναψε βεράντα στον κήπο της ημέρας. Υπάρχουν δύο έπιπλα κήπου και μπάρμπεκιου για χρήση.

Σε επτά νάνους στην Zwergenreich:
Η Zwergenreich είναι μια μεγάλη εσωτερική αίθουσα παιχνιδιών με έναν άπειρο αριθμό των παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες. Ο χώρος είναι προσβάσιμος από το εξωτερικό και από το εσωτερικό ή berutschbar: 0)
Εδώ μικροί και μεγάλοι μπορούν να παίξουν στο περιεχόμενο και το παιχνίδι της καρδιάς τους. Στο τραπέζι ποδοσφαιράκι μπορείτε να μετράτε ή γενναίοι να αναρριχηθεί στον τοίχο αναρρίχησης. Μπορείτε να σύρετε ή να ταλαντεύεται, ανιχνεύσουμε μέσα από σήραγγες ή θα βουτήξει στο λάκκο μπάλα ... ή ... ή ... Best που διερεύνησε την Zwergenreich από τον εαυτό σας!

Επιθυμώντας Πίνακας:
Στο «The Επιθυμώντας πίνακα» Θέλετε πραγματικά να βρείτε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Αυτό το δωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες μας.
Υπάρχουν βιβλία ή επιτραπέζια παιχνίδια που μπορείτε να δανείζουν δωρεάν σας και να το πάρετε στα διαμερίσματα σας. Ή μπορείτε αγκαλιές σας στον καναπέ και λεηλάτησαν κάποια βιβλία για την περιοχή μας ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μαζί στο μεγάλο τραπέζι.
Σε περίπτωση οθόνη και σε ψυγείο, θα βρείτε πολλά διαφορετικά εποχιακών αγροτικών προϊόντων από την περιοχή μας, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε σας. Υπάρχουν τέτοια. Β γευστικές μαρμελάδες, φρέσκα αυγά ελευθέρας βοσκής, σπιτικές «Ahle Worscht» γλυκό σιρόπι ή μέλι μας, χειροποίητο φυσικό σαπούνι ή το κρασί και το κονιάκ για τους ενήλικες και και και ...
Επιπλέον, μπορείτε να το διάστημα για τους πολλούς αναψυχής και εκδρομές αυτό το ενημερώσει για την προσφορά στην όμορφη και ποικίλη περιοχή μας. Υπάρχουν πολλά φυλλάδια και ενημερωτικά φυλλάδια, χάρτες, μοτοσικλετών και χάρτες ποδηλάτου. Το ενημερωτικό υλικό παρέχεται δωρεάν.

το γραφείο της Σταχτοπούτας:
Στο γραφείο της Σταχτοπούτας είναι μικρός βοηθός σας, χωρίς την οποία, δυστυχώς, δεν είναι πάντα να βοηθήσει, αλλά έρχονται για διακοπές. Ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο είναι διαθέσιμα για περιπετειώδεις εκδρομές δωρεάν για χρήση. Biker ρούχα, τα ρούχα σας ή βρεγμένα παπούτσια ή μπότες μπορεί να σας εδώ για το άπλωμα κρεμάστε να στεγνώσει. Στον κήπο υπάρχει επίσης ένα στεγνωτήριο ρούχων που μπορεί να είναι αυτό το δημοφιλές χώρο. Για μοτοσικλέτες είναι ένα γκαράζ για το καταφύγιο διαθέσιμο.

Διαμέρισμα Ωραία Κοιμωμένη:
Όμορφα διακοσμημένα σε ένα συνδυασμό τοπικής εξοχικό στιλ και σύγχρονες - δύο υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι - άνετο σαλόνι / Τραπεζαρία - σύγχρονη κουζίνα - μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

Άνετο καθιστικό / τραπεζαρία: Sleeping Beauty προσφέρει άνετο ημι-ανοικτό καθιστικό / τραπεζαρία της για το ήμισυ από ξύλο στυλ.

Μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό: μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό με όμορφη θέα στη ρομαντική Rinnetal. Από το μπαλκόνι, οι γονείς έχουν εικόνα για το περιφραγμένο υπαίθριο χώρο παιχνιδιού. Η μπαλκονόπορτα είναι κλειδώνει. Το μπαλκόνι είναι επιπλωμένο με καρέκλες.

Εξοπλισμός:
- Δωρεάν Wi-Fi
- Τηλεόραση επίπεδης οθόνης
- Σύστημα HIFI με ραδιόφωνο
 - μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό

- Μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία
- Ανοιχτή μοντέρνα κουζίνα
- 2 υπνοδωμάτια
- 2 διπλά κρεβάτια (κάθε 1,80m x 2,00m)

- Κλινοσκεπάσματα διαθέσιμα
- Πατάρι και καρεκλάκι κατόπιν αιτήματος

- πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πιάτα, κατσαρόλες κλπ.
- Πλυντήριο πιάτων
- Πεδίο Ceran και φούρνο
- Ψυγείο με καταψύκτη
- Τοστιέρα, βραστήρα, καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων

- Ντους
- πτυσσόμενο τραπέζι αλλαγής
- Στεγνωτήρας μαλλιών
- Διατίθενται πετσέτες και χαρτί υγείας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γεμίσουμε το ψυγείο με τα αγαπημένα σας προϊόντα πριν φτάσετε. Απλά ενημερώστε μας εκ των προτέρων. (Κόστος: επιστροφή σύμφωνα με το Παραλαβή μετρητών συν 5, - Ευρώ πακέτο).

Διαχειριστής καταλύματος

Julia Koch

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Nach Anfrage

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Nach Anfrage

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Nach Anfrage
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Homberg

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Homberg) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ερείπια Αββαείου του Μπαντ Χέρσφελντ και Jagdschloss Spangenberg, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Dreienberg Bei Friederwald και Πάρκο Kurpark. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Westernstadt Lingelcreek ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Steinwaldstadion. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ερείπια Αββαείου του Μπαντ Χέρσφελντ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bergpark - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Kellerwald-Edersee - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Wilhelmshoehe - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φράγμα Edersee - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Malsfeld: 19 λεπτά οδικώς
  • Κάσελ (KSF-Κάλντεν): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Subway - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eiscafé Bressan - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hohlebach-Mühle - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nicos Hütte - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nadja D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Zauberhaft und erholsam
Liebevoll eingerichtet - sauber - chic- top organisiert- stets erreichbar - wunderschöne Lage
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Monika H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erwartungen übertroffen
Ein liebevoll restaurierter alter Bauernhof, Gäste werden ebenso liebevoll empfangen. Wir sind nicht mit Kindern gereist, was wir aber an Einrichtungen gesehen haben, sind Kinder dort gut aufgehoben. Die Einrichtungen zur Barrierefreiheit sind beeindruckend, Familie Koch tut alles, um jedem den Aufenthalt angenehm zu machen.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

8/10 Καλό

Lilia G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Die Wohnung war super, sehr sauber, neu renoviert, schön gestaltet
Es fehlen im Wohnzimmer Rollos, es scheint ganzen Tag die Sonne und man kann schlecht Fernsehen schauen aber ansonsten war alles super
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Ani C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr angenehm, viele Spielmöglichkeiten für Kinder
Wir waren drei Erwachsene und ein Kleinkind und hatten einen schönen Aufenthalt. Besonderes Augenmerk hatte ich bereits bei Buchung auf Spielmöglichkeiten für unseren Sohn gelegt, der Indoor-Spielraum hat uns das doch recht trübe Wetter gut überstehen lassen. Auch Kinderfahrzeuge und ein Spielplatz waren vorhanden und vollkommen ausreichend! Einen Hinweis an die Besitzer haben wir am Ende da gelassen: für viele Familien wären Steckdosensicherungen überall sicher toll, wir hatten zum Glück noch ein paar eingepackt und das hat uns den Aufenthalt mit einem Entdecker-Kleinkind erleichtert! Sonst wirklich sehr toll, wir hätten bei Bedarf uns einfach saubere Handtücher nehmen können, die Küche hatte auch alles da.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2020

10/10 Άριστο

Sascha G.

Fantastisch
Alles bestens, super Unterkunft, wurden bestens empfangen. Wir kommen zu 100% wieder
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Julia Koch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες