Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σπίτι ορχιδέας, μοναδική τοποθεσία.

Σπίτι ορχιδέας, μοναδική τοποθεσία.

Συλλογή φωτογραφιών για House of orchids, unique location.

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Θέα από το κατάλυμα
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι ορχιδέας, μοναδική τοποθεσία.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Alfombra, Perez Zeledon
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Nauyaca13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαParque Reptilandia14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλάγια Ντομινικάλ33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέπος (XQP)58 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Queen Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι ορχιδέας, μοναδική τοποθεσία.

ΤΟ ΧΩΡΟ - Έχει ό, τι θέλετε από την Κόστα Ρίκα: συν την ειρήνη, την ψυχρότητα κατά τη διάρκεια των νυχτών, την οικειότητα, την αίσθηση του χώρου και της ασφάλειας, το μαγευτικό τοπίο γύρω από την ιδιοκτησία. Παίρνει το όνομά της από τον κήπο ορχιδέας εκτός από το σπίτι.

Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Καλαίσθητη, καθισμένη σε μια κορυφή λόφου σε μια όμορφη ορεινή περιοχή, σε μια πολύ ιδιωτική και ήσυχη ιδιοκτησία. Στο βάθος, μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα στον ωκεανό του Ειρηνικού. Το Il είναι επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μια τέλεια διαμονή. Μπορεί να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι ή δύο, ή μια οικογένεια με δύο παιδιά.

Η κουζίνα-καθιστικό είναι πολύ ευρύχωρη και έχει μεγάλα ανοίγματα πόρτας και παραθύρων από όλες τις πλευρές. Είναι επίσης κατάλληλο για αναπηρικό καροτσάκι.

Το υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο συνδέεται με το μπάνιο, το άλλο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο πατάρι, και τα δύο έχουν ένα κρεβάτι queen. Ο καναπές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον κρεβάτι. Υπάρχει ένας ασφαλής χώρος αποσκευών για τα διαβατήρια και άλλα τιμαλφή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτό το υψόμετρο (2000 πόδια), υπάρχει πάντα ένα απαλό αεράκι ώστε να μην είναι ποτέ πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι νύχτες είναι δροσερές που κάνουν τον ύπνο εύκολο και ξεκούραστο. Γι 'αυτό δεν έχουμε κλιματισμό, απλά δεν το χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχουν σχεδόν έντομα στην ξηρή περίοδο, εκτός από τις πεταλούδες, αλλά είστε στη φύση, έτσι όλα είναι ζωντανά γύρω σας. Πιθανότατα θα δείτε εξωτικά πουλιά, όπως τα τοκάνια, αετοί και παπαγάλοι στην πίσω αυλή, για να αναφέρουμε μερικά. Και θα μπορούσατε να ακούσετε πιπιλίζουν πιθήκους τη νύχτα, λίγα μέτρα από το σπίτι.

ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ - Το San Isidro είναι η μεγαλύτερη πόλη στη νότια Κόστα Ρίκα. απέχει 3 ώρες από το Σαν Χοσέ και το αεροδρόμιο. Ο δρόμος είναι στρωμένος μέχρι το σπίτι εκτός από τα τελευταία 2 χιλιόμετρα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - Θα σας υποδεχτεί ο ιδιοκτήτης του Jose και της Μαρίας που μένουν κοντά όλο το χρόνο. Θα σας δείξουν γύρω σας και θα σας δώσουν τα κλειδιά για το σπίτι.

ΚΟΥΖΙΝΑ, ΠΙΣΙΝΑ - Το σπίτι είναι 20 λεπτά μακριά από το Dominical, i. μι. από τον Ειρηνικό Ωκεανό (και surf). Κάνοντας νότια ή βόρεια κατά μήκος της ακτογραμμής, θα βρείτε κενές και ημι-άδειες παραλίες και περιοχές κόλπων με ωραία μπεζ άμμο και πολύ πολιτισμένα κύματα. Από ένα από τα ρέματα του καταρρακτώδους ύδατος στη γραμμή ιδιοκτησίας, μια πισίνα σκάφτηκε σε μια φυσική λεκάνη. το νερό της είναι πάντα φρέσκο και αναζωογονητικό. Είναι ένα πολύ οικείο και ασφαλές μέρος.

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΓΟΡΕΣ, ΑΓΟΡΕΣ - Ένα αυτοκίνητο 20 λεπτών θα σας μεταφέρει στο San Isidro όπου θα βρείτε τα πάντα, από τα ελκυστικά εστιατόρια έως τα καταστήματα τροφίμων και ειδών ένδυσης. Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές υπάρχει μια «feria» (υπαίθρια αγορά) όπου μπορείτε να αγοράσετε τοπικά φρούτα και λαχανικά, ακόμα και βιολογικά. Επίσης στο San Isidro βρίσκεται το "Lufercz" (μπροστά από το Macdonald) ένα σούπερ μάρκετ όπου μπορείτε να βρείτε τη μπύρα και τον καφέ Costarican και άλλα εξωτικά προϊόντα όπως το ρύζι σούσι και τα φύλλα nori. Και κατά μήκος του δρόμου μεταξύ San Isidro και La Alfombra, υπάρχει μια σειρά από λαχανικά και εστιατόρια με καλό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές.

Άλλες δραστηριότητες αναψυχής - Δεν θα χρειαστεί να πάτε πολύ μακριά από το ακίνητο για να εξασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με άλογο στους καταπληκτικούς καταρράκτες Nuyaca, ή να οδηγήσετε στην Δομίνικα, μικρή πόλη που είναι παράδεισος για τους surfers. Και μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε τα φυσικά αποθέματα στην περιοχή, να πάτε σε ένα αγρόκτημα γνωστό για την καλλιέργεια διαφορετικών μπαχαρικών, ή σε μια εκδρομή στις κορυφές δέντρων του δάσους.


Λέξεις-κλειδιά: Υψηλή οροφή, ανοικτό χώρο, άνετο, πρωτότυπο.

Διαχειριστής καταλύματος

Maryse Pelletier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπαρού

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπαρού) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Περιοχή Οικοτουρισμού Hacienda Baru και Βιολογικό Κέντρο Κεμπράδας, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Parque Reptilandia και Costa Rica Stand Up Paddle Boarding. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Alfombra, Perez Zeledon

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταρράκτες Nauyaca - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parque Reptilandia - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Οικοτουρισμού Hacienda Baru - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάγια Ντομινικάλ - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Uvita - 58 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέπος (XQP): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Valle Encantado - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Racks Steak House - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ricar2 Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mirador La Palma - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante La Corronga - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay in the mountains!
This was a great place to be for a few days with my travel partner; we wanted to be out of the populated areas and have some peaceful time listening to the birds and other animals, which is exactly what we got! The host was very helpful and gracious, and the kitchen was well-stocked with cookware, which was super helpful! Overall it was a great stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Enrico S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekte Entspannung
Als Erstes: Man braucht auf jeden Fall einen Offroad-Allrad-Pkw, um dieses Objekt zu erreichen. Aber die Lage ist traumhaft, die pure Natur kommt durch die großzügigen Türen bis ins Wohnzimmer. Nichts für Angsthasen und Stadt-Eier ;). Aber für alle, die die Natur Costa Ricas hautnah erleben wollen. Wir hatten alles: Vögel, Gürteltier, Faultier, ein ganz lieber Hund (Luna) und sogar Tarantula hat uns einmal besucht. Und dann noch der Wasserfall auf dem Grundstück...
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Stefan J., Lommel

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful house with stunning views
We really enjoyed our stay at Maryse's place, especially the amazing mountain and sea view. The house was very clean with a well-equipped kitchen. The location was just perfect, close to gorgeous waterfalls (Nauyaca, Eco Chontales) and not too far from Dominical & Uvita beaches. Communication with Maryse went smoothly. Highly recommended!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Melanie W., Burlington, Ontario, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Piece of Paradise
We had a great stay. We really enjoyed the view and the temperatures. As well, we were grateful for the very reliable electricity and internet as we were working some of the days during our stay. Communication with the owner and the property manager was easy and they were both very responsive.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Rhitney R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful and I love everything about it
so much serenity and beauty surrounding you it is such a beautiful getaway once you get to your place you forget about the road you have to go down it's just nice to be unplugged and get away
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maryse Pelletier

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a writer, my husband is a stage hand. As such, I usually have the ideas, and he make them happen in reality. A perfect match to build a house, and make it comfortable and original. An example? Look at the lamp over the dinner table...

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Because it combines the presence of sea, rivers, waterfalls and mountains at the horizon. We built the house exactly as we like it, open to space and nature around. It is like living outdoors, but protected from the sun & rain.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Calm, beauty, nice breeze, odors, clouds, birds and buterflies entering through the front doors and going out through the back doors, fruits abundant, juicy and fresh, vegetables crispy and colored... The whole place has a feeling of what Eden was like, before the sin. Plus possibilities of surfing and horse riding a few km. and orchids garden from the location. Jungle pool and waterfalls on the premices.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων