Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Almhaus ZUCKERL με σόμπα με πλακάκια στα 1200μ. Με ονειρεμένη θέα

Almhaus ZUCKERL με σόμπα με πλακάκια στα 1200μ. Με ονειρεμένη θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Almhaus ZUCKERL with a tiled stove at 1200 m with a dream view

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Almhaus ZUCKERL με σόμπα με πλακάκια στα 1200μ. Με ονειρεμένη θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fresach an der Drau
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Μίλστατ13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOssiacher Lake28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμά Λουτρά Romerbad32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚλάγκενφουρτ (KLU-Woerthersee)68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Almhaus ZUCKERL με σόμπα με πλακάκια στα 1200μ. Με ονειρεμένη θέα

Εάν σας αρέσει ένας φιλόξενος χαρακτήρας της καλύβας και ακόμα δεν θέλετε να κάνετε χωρίς άνεση, το ZUCKERL είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Σε αυτό το ξεχωριστό ξύλινο ημιανεξάρτητο σπίτι με φωτεινό καθιστικό, έως 6 άτομα συνολικού εμβαδού 130μ² έχουν αρκετό χώρο: 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 τουαλέτα επισκεπτών και ένα "headlock" (μικρή καμπίνα υπέρυθρων ακτίνων).
Στο ισόγειο είναι το ευρύχωρο σαλόνι, το οποίο σας προσκαλεί να χαλαρώσετε με μια σόμπα με πλακάκια και την ανοιχτή κουζίνα με όμορφα πιάτα και πολύ στερεό εξοπλισμό. Υπάρχει επίσης μπάνιο με μπανιέρα. Στο πανοραμικό μπαλκόνι μπορείτε να απολαύσετε τη σφύζουσα θέα της κοιλάδας και να απολαύσετε τη γύρω φύση, σε απόλυτη ηρεμία και μακριά από οποιαδήποτε κίνηση. Ίσως θα θέλατε επίσης να ψάχνετε για αστέρια γυρίσματα στον αστραφτερό αστρικό ουρανό το βράδυ (αν θέλετε με το τηλεσκόπιο).
Στο ισόγειο υπάρχουν 2 από τα 3 υπνοδωμάτια. Ένα με ένα διπλό κρεβάτι (στρώματα άνεσης) και μια σόμπα με πλακάκια, καθώς και μια θέση για να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε μια ταινία. Το 2ο Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει 2 μονά κρεβάτια. Το ντους και η καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας, το πλυντήριο και το στεγνωτήριο βρίσκονται επίσης στο ισόγειο. Από εδώ έχετε άμεση πρόσβαση στο δικό σας υπαίθριο χώρο, που σας προσκαλεί να περάσετε με μια μεγάλη ξύλινη βεράντα και έναν κήπο. Ο κύριος griller μπορεί να αποδειχθεί εδώ στο μπάρμπεκιου!
Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα άλλο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Μπορείτε επίσης να αποχωρήσετε εδώ κατά τη διάρκεια της ημέρας με ένα θρίλερ από την εσωτερική βιβλιοθήκη.
Στο ZUCKERL θα βρείτε ένα χώρο ανάπαυσης ανάμεσα στα αλπικά λιβάδια και τα πευκοδάση με καθαρό αέρα και πολύ ήλιο σε κάθε εποχή. Εκτός από τις απόψεις, μανιτάρια και ομπρέλες, που μπορείτε να βρείτε όλα γύρω στα βουνά, προσελκύστε επισκέπτες.
Εδώ στη νότια πλαγιά του Mirnock έχετε μια υπέροχη θέα στο αλπικό πανόραμα και μπορεί να είναι εντελώς με τον εαυτό σας στον προστατευμένο υπαίθριο χώρο. Κάντε μια θέση στη μεγάλη, καλά επιπλωμένη ξύλινη βεράντα και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα. Ίσως σας υποδεχτεί ένα ελάφι από το αλπικό λιβάδι. Για τους μάγειρες: μέντα, φασκόμηλο, θυμάρι, λεβάντα στον κήπο με βότανα μπορούν να συλλεχθούν! Διακοπές για όλες τις αισθήσεις!
Το σπίτι είναι εφοδιασμένο με πόσιμο νερό ποιότητας από μια πηγή. Το όχημα είναι παρκαρισμένο στεγνό στο καλυμμένο υπόστεγο, όπου μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε σκι κ.λπ.

Το γειτονικό σπίτι μπορεί επίσης να ενοικιαστεί (αναφ. 2562125). Και τα δύο σπίτια είναι εντελώς ξεχωριστές μονάδες, ακόμη και στην εξωτερική περιοχή που έχετε στη δική σας περιοχή που δεν είναι ορατή στον γείτονα.

Στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
Fi
Ξύλο για τις κεραμοσκεπές
Ψυγείο, καταψύκτης, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες, φούρνο, τοστιέρα, καφετιέρα και καφετιέρα, χτυπητήρι, μπλέντερ, βραστήρα, ζυγαριά κουζίνας, κονσέρβες ψωμιού, 2 κανάτες γάλακτος. I μπαχαρικά, ξύδι + λάδια I fondue / ρακέτα εξοπλισμού / wok I δορυφορική τηλεόραση / DVD / μουσικό σύστημα (ραδιόφωνο + DVD player) / ακουστικά / κασετόφωνο I πετσέτες, 6 μπουρνούζια, πετσέτες μπάνιου και σάουνας, Πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο ρούχων, σίδερο, σιδερώστρα, καθαριστικά σκεύη, ηλεκτρική σκούπα I βρεφική κούνια, καρεκλάκι I βιβλία, περιφερειακούς χάρτες πεζοπορίας, επιτραπέζια παιχνίδια, DVD, ακουστικά βιβλία I ηλεκτρικά σώματα, πυροσβεστήρες, ανιχνευτές καπνού I 2 ζευγάρια σκανδιναβικών μπαστούνια, έλκηθρα και ξαπλώστρες


Τοπικές χρεώσεις υπηρεσιών:
Τελικός καθαρισμός: 60, - €,
Ηλεκτρική ενέργεια ανάλογα με την κατανάλωση: € 0,30 ανά kWh,
Τουριστικός φόρος 1,00 € p. Ρ.Ρ. Τ (από 19 ετών)
Σκύλοι: € 30 ανά σκύλο (έως 2 σκυλιά)

Κατά την άφιξη έχετε ήδη πρόσβαση στο κλειδί και το σπίτι είναι εντελώς προετοιμασμένο για εσάς. Η σόμπα έχει τοποθετηθεί μία φορά το χειμώνα.


Άφιξη από τις 4 μ.μ.
Αναχώρηση μέχρι 10 ώρες


Όταν φτάνετε το χειμώνα παρακαλούμε να σημειώσετε:
Ο δρόμος προς τα πάνω είναι πλήρως εκκαθαρισμένος και μπορεί να οδηγηθεί εύκολα με χειμερινό εξοπλισμό, μόνο τα τελευταία 80 μέτρα είναι ιδιωτικά και πρέπει να καθαριστούν μόνοι σας. Κατά κανόνα, αυτό έχει ήδη συμβεί. Σε περίπτωση πολύ ισχυρών χιονοπτώσεων, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε το δρόμο. Λίγο πριν από το ταξίδι σας στο Almhaus, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του χιονιού στην περιοχή.


Δυνατότητες αναψυχής (δείτε φωτογραφίες)

Τα βουνά Nockberge στις Άλπεις της Καρινθίας χαρακτηρίζονται από ένα λοφώδες ορεινό τοπίο. Πίσω από το σπίτι αναδύεται η μυστικιστική Mirnock, η οποία λέγεται ότι διαθέτει πολλά σημεία δύναμης. Διαδρομές πεζοπορίας ξεκινούν από την μπροστινή πόρτα και οδηγούν u. α. στο Gingerhütte, το οποίο είναι ανοιχτό το καλοκαίρι. Ή κάνετε τον εαυτό σας άνετο και οδηγείτε z. Β. Στο Lammersdorfer Almstraße μέχρι το Alm, από όπου έχετε υπέροχη θέα στην κοιλάδα. Εάν θέλετε να μετακινηθείτε μετρίως, η διαδρομή ποδηλασίας και πεζοπορίας γύρω από τη λίμνη Milstättersee είναι ακριβώς σωστή (ενοικίαση ποδηλάτων στην είσοδο του Döbriach). Όσοι θέλουν να φτάσουν στην κορυφή θα πάρουν την αξία των χρημάτων τους στην περιοχή αναρρίχησης στο Dobratsch στην αλπική ατμόσφαιρα.

νερό
Πολλές δυνατότητες κολύμβησης βρίσκονται στις γύρω λίμνες, ειδικά στο κοντινό Millstättersee, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσα σε 15 λεπτά. Υπάρχουν 5 λουτρά παραλίας στο Döbriach μόνο. Οι επίπεδες ακτές της λίμνης, που είναι ζεστές έως και 26 ° C, είναι κατάλληλες για μικρά παιδιά. Οι ναυτικοί θα βρουν ό, τι επιθυμούν οι καρδιές τους στη λίμνη Wörthersee 40 λεπτά μακριά. Η μεγαλύτερη περιοχή κολύμβησης στην ενδοχώρα της Ευρώπης βρίσκεται στην ανατολική της όχθη με μια ολίσθηση νερού μήκους 114 μέτρων. Γκολφ και τένις

Υπάρχει γήπεδο γκολφ 18 οπών πάνω από τη λίμνη Millstatt. Υπάρχουν εγκαταστάσεις τένις στο Feistritz και το Paternion, με 4 υπαίθριες εγκαταστάσεις (ανοιχτές από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο) και αίθουσα αντισφαίρισης (ανοιχτό όλο το χρόνο).

Σκι και πατινάζ (δείτε φωτογραφίες)

Σε 30 λεπτά. μπορείτε να φτάσετε στο χιονοδρομικό κέντρο Bad Kleinkirchheim με πάνω από 100 χλμ. χιονοδρομικές πίστες και τους πιο σύγχρονους ανελκυστήρες και τρένα.

Ένας ιδανικός οικογενειακός παράδεισος σκι είναι το GOLDECK ή το Gerlitzen-Alpe, το χιόνι από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Μια πίσσα για σκι αντοχής, συνολικού μήκους 5χλμ., Βρίσκεται στο Villacher Alpenarena. Το Weissensee προσφέρει την μεγαλύτερη, προετοιμασμένη επιφάνεια φυσικού πάγου στην Ευρώπη. Όχι μόνο οι λάτρεις των σπορ πάγου που παλεύουν στο φύλλο πάγου, το οποίο έχει πάχος έως και 40 cm, μπορείτε επίσης να συναντήσετε έλκηθρα και χειμωνιάτικους πεζοπόρους που απολαμβάνουν το μοναδικό σκηνικό.

Fitness & ευεξία

Υπάρχουν πολλά ιαματικά λουτρά στην περιοχή, τα οποία μπορούν να φτάσουν σε 30 λεπτά. Β. Στο Warmbad Villach ή στο Bad Kleinkirchheim, το οποίο προσφέρει έναν από τους πιο όμορφους αλπικούς ναούς ευεξίας στην Ευρώπη.

Κρουαζιέρα & Εκδρομές

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι αγορές delicatessen πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά γύρω από τη λίμνη Millstatt, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα. Στο συνοριακό τρίγωνο με τη Σλοβενία και την Ιταλία, μπορείτε να βουτήξετε γρήγορα σε έναν άλλο πολιτισμό και φύση, όπως Β. Το Εθνικό Πάρκο Triglav. Η Λιουμπλιάνα με την όμορφη παλιά πόλη της αξίζει επίσης ένα ημερήσιο ταξίδι.

γαστρονομία

Υπάρχουν πολλά πανδοχεία στην περιοχή. Υπάρχουν δύο στερεά εστιατόρια με τοπικό ναύλο ψηλά στο Mirnock, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Από εκεί έχετε υπέροχη θέα στο Großglockner και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα πάνω από το Millstättersee από εδώ. Ένα θέαμα! Εάν θέλετε να πάρετε κάτι κινείται: Ένα κυκλικό μονοπάτι πεζοπορίας Kneipp οδηγεί επίσης εδώ.

Για τα παιδιά

Εάν ρωτήσετε τον αγρότη, μπορείτε να τον βοηθήσετε να γάλα τις αγελάδες και να τροφοδοτήσει χοίρους στο κοντινό αγρόκτημα. Έχετε περισσότερη δράση στο πάρκο ψυχαγωγίας στο Fresach με πίστες πίστας, paintball και motocross. Μπορείτε να εξορύξετε πολύτιμους λίθους στο Granatium του Radenthein, έναν κόσμο φιλικό προς την οικογένεια της εμπειρίας γύρω από την πέτρα. Το υδάτινο πάρκο στο Spittal προσφέρει τεράστια διασκέδαση κολύμβησης με διαφάνειες 3 καναλιών και μια διαφάνεια μαύρης τρύπας μήκους 60 μέτρων. Για την πραγματικά δροσερή υπάρχει μια αίθουσα σκέιτερ xciting με έναν τοίχο αναρρίχησης στο Klagenfurt ειδικά για αναρρίχηση και bouldering φίλους.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες αναψυχής μπορείτε να βρείτε στο φάκελο του σπιτιού με λεπτομερή περιγραφή και διεύθυνση.

Διαχειριστής καταλύματος

Angela Kiersch
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φρέζαχ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Φρέζαχ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Αββαείου του Μίλστατ και Κάστρο Sommeregg και Μουσείο Βασανιστηρίων, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πάρκο Άγριας Ζωής Alpen Wildpark και Κέντρο με Κούκλες Elli Riehl Doll World. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Σπα Kaernten Therme ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αλπική Πίστα Villach. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Fresach an der Drau

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Μίλστατ - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ossiacher Lake - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπα Kaernten Therme - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμά Λουτρά Romerbad - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή για Σκι Bad Kleinkirchheim - St. Oswald - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Weissenstein-Kellerberg: 18 λεπτά οδικώς
  • Κλάγκενφουρτ (KLU-Woerthersee): 68 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Autogrill Feistritz/Drau - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bäckerei-Cafe Weissensteiner - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Zentral - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • DORF - CAFE Weißenstein - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Drei Mühlen Restaurant-Pizzeria - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kristin K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schön
Wir hatten eine sehr schöne Zeit, ein großartiger Ort zum Ausspannen, alles prima und unkompliziert.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Corinna H., Hamminkeln

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Aufenthalt
Wir haben unseren Aufenthalt genossen. Das Objekt liegt zwar abseits, dafür hat man jedoch einen tollen Blick ins Tal und auf die Berge. Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ulrich V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Wunderschöner Orr
Etwas abgelegen, aber sehr schöne Unterkunft mit vielen guten Büchern und sehr guter Ausstattung
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Madlen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Ferienhaus
Dies war das mit Abstand am besten ausgestattete Ferienhaus, dass ich bisher gebucht habe. Die Lage ist sehr ruhig und abgelegen. Von der Terrasse hat man eine traumhafte Aussicht. Wir als Familie mit Hund haben uns sehr wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

David F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Herausragend eingerichtet und wunderschöne Gegend
Danke, dass Sie uns einen tollen Urlaub ermöglicht haben. Es war wunderschön und abenteuerlich mit wechselnden Wetter. Nette Nachbarn halfen sofort, als mal kein Wasser da war und brachten es in Ordnung. So gut war bisher keine Ferienwohnung eingerichtet. Liebevoll an alles gedacht.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angela Kiersch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων