Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Corte Spinata: μικρό σπίτι στον ποταμό PO, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΜΑΝΤΟΥΑ, ΜΠΟΛΟΓΝΑ άνετα

Corte Spinata: μικρό σπίτι στον ποταμό PO, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΜΑΝΤΟΥΑ, ΜΠΟΛΟΓΝΑ άνετα

Συλλογή φωτογραφιών για ELENA in Corte SPINATA:Quiet little countryhouse on the PO cyclepath near VERONA

Εξωτερικοί χώροι
Σχεδιάγραμμα ορόφου
Λεπτομέρεια εσωτερικού χώρου
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Corte Spinata: μικρό σπίτι στον ποταμό PO, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΜΑΝΤΟΥΑ, ΜΠΟΛΟΓΝΑ άνετα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα54 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Melara, Veneto
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑρένα της Βερόνα52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤο σπίτι της Ιουλιέτας53 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Lamborghini62 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπολόνια (BLQ-Guglielmo Marconi)78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Corte Spinata: μικρό σπίτι στον ποταμό PO, ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΜΑΝΤΟΥΑ, ΜΠΟΛΟΓΝΑ άνετα

Ένας παράδεισος για τους ψαράδες και τους ποδηλάτες. Ταξίδια στις πόλεις τέχνης της πεδιάδας των Πάγων. Οι οικογένειες με παιδιά όπως Corte Spinata πολύ καλά. Για όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους αδιατάρακτες. Το μικρό μας σπίτι βρίσκεται ακριβώς στο ποδήλατο.
Για να έχετε καλύτερη εικόνα του τοπίου, ελέγξτε το "Corte Spinata" στο Google Earth και σίγουρα για να φτάσετε απευθείας στο σπίτι, κάντε κλικ στο "CORTE SPINATA" σε όλους τους πλοηγούς του διαδικτύου.
Στην καταπράσινη καρδιά της κοιλάδας Po βρίσκεται η παραδοσιακή εξοχική κατοικία Corte Spinata. Μια μεγαλύτερη διαμονή θα ήταν χρήσιμη για να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού, τη γύρω φύση, τις ιστορικές πόλεις και τα αξιοθέατα της περιοχής. Ως εκ τούτου, προτιμούμε τις κρατήσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σας προτείνουμε έκπτωση για κρατήσεις άνω των 7 διανυκτερεύσεων. Λίγα μόλις βήματα μακριά βρίσκεται το μονοπάτι ποδηλασίας που οδηγεί κατά μήκος του μεγάλου ποταμού.
Πάρτε το BICYCLE κατά μήκος της όχθης του PO. Το Corte Spinata βρίσκεται σε ένα πυκνό δίκτυο ποδηλατοδρόμων που διατρέχουν κατά μήκος του ποταμού Po. Το μικρό μας σπίτι βρίσκεται ακριβώς στην ποδηλατική διαδρομή. Από εδώ μπορείτε να πάτε παντού με ποδήλατο.
ΑΛΙΕΙΑ: Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές:
ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ, ΖΩΟΤΡΟΦΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ ΚΑΡΠΟΥ
Στο Po υπάρχουν 46 διαφορετικά είδη ψαριών, τα οποία θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους ψαράδες του χόμπι. Αυτά περιλαμβάνουν το γατόψαρο, τον κυπρίνο και το χέλι. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άδεια αλιείας.
Αυτό περιλαμβάνει το όμορφο τοπίο του ποταμού και τις κοντινές εκβολές του ποταμού. Εν τω μεταξύ, έχει ολοκληρωθεί μια ποδηλατική διαδρομή, η οποία οδηγεί εδώ και φτάνει από το Τορίνο στη Βενετία.
Εδώ είναι επίσης μια ωραία αποβάθρα για βάρκες. Είναι επίσης δυνατή η οδήγηση στη Μάνταα ή στη Φερράρα, στο στόμα της Π.Π. και τέλος στη Βενετία με το δικό σας σκάφος, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο προσγείωσης της Μελάρα.
Κατά την άφιξη, οι πελάτες μας θα βρουν στο σπίτι:
Μερικοί οδηγοί ταξιδιών στη Βενετία από τη Βενετία, τη Βερόνα, τη Μάντοβα και τη Φερράρα και τα μονοπάτια ποδηλασίας στο Po. Αργή ποδηλασία με ποδήλατο στο Βένετο, Po Delta: η ανακάλυψη του πάρκου.
μερικά λεωφορεία για δημόσια συγκοινωνία στη Βερόνα
ενημερωμένο πιστοποιητικό ποιότητας του νερού ·
ένα λεξικό εικόνας σε 5 γλώσσες (De, It, Eng, Fr, Sp: www.dk.com)
ένα γλωσσάρι μενού Ιταλικά / Γερμανικά (Gerd Malcherek)
μια λίστα με τις γερμανικές γλώσσες των τηλεοπτικών σταθμών ·
κωδικό πρόσβασης για δωρεάν WiFi
μερικά αυγά από το κοτόπουλο μας
ένα επεξηγηματικό φυλλάδιο σχετικά με τη διάθεση των αποβλήτων
 Οι επισκέπτες μας έχουν ένα ωραίο μπάρμπεκιου στον κήπο σε αναψυχή
Μπορείτε να τραβήξετε ελεύθερα τα ώριμα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των άγριων μούρων, των φραουλών, των σμέουρων, των βατόμουρων και ακόμη και των σταφυλιών από τον κήπο.
Οι επισκέπτες μας μπορούν εύκολα να κάνουν ημερήσια εκδρομή με τρένο ή αυτοκίνητο: στη ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΕΡΟΝΑ, ΒΟΛΟΓΝΙΑ, ΓΚΑΡΤΑΝΤΑΝ.
Με αυτοκίνητο: προς MANTUA και FERRARA
Για να φτάσετε εύκολα και φθηνά με τρένο από τη Βερόνα, τη Βενετία, τη Μπολόνια και το Gardaland, μπορείτε να συμβουλευτείτε ή να λάβετε τις παρακάτω εφαρμογές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνδέσεις με τρένα και τα δρομολόγια σε ολόκληρη την Ιταλία:
1. TRENITALIA: http: // www. Trenitalia. com (στην DE)
2. ITALO: https: // www. italotreno. it / it (στον ENG)
3. DB-ÖBB: http: // www. εδάφους./ com και https: // www. obb-italia. com / είναι /
ή https: // www. OEBB. στο
4. NUGO: https: // www. nugo. com / nugoweb / (στην DE)
Θα θέλαμε να εξηγήσουμε ότι υπάρχει ένας μικρός αλλά σημαντικός σιδηροδρομικός σταθμός κοντά στο Corte Spinata. Αυτός ο σταθμός βρίσκεται στη πολύ σημαντική διαδρομή: Bologna-Verona και είναι εύκολα προσβάσιμο από το Corte Spinata (8,7 χλμ. Μακριά) και εδώ μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν. Από αυτόν τον σταθμό (Ostiglia) μπορείτε να:
• σε 20 λεπτά Verona PN και
• σε μία ώρα στη Μπολόνια
φτάσουν.
ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΟΣΤΙΓΛΙΑΣ:
Στην έξοδο του Corte Spinata στρίψτε αριστερά και στη συνέχεια ακολουθήστε τον επαρχιακό δρόμο. Συνεχίστε ευθεία για 6,8 χιλιόμετρα προς την Οστιγλιά και στη συνέχεια θα δείτε το οδικό σήμα που δείχνει το STAZIONE. Ακριβώς στρίψτε δεξιά και μετά από 1,6 χιλιόμετρα θα έρθετε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ostiglia. Εκεί μπορείτε να σταθμεύσετε χωρίς προβλήματα και χωρίς κόστος. Απεριόριστος χρόνος στάθμευσης. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Ostiglia απέχει 8,7χλμ. Από το Corte Spinata. Θα σας πάρει περίπου δέκα λεπτά για να φτάσετε εκεί. Εκεί δεν μπορείτε να λύσετε ένα εισιτήριο. Αγοράζετε τα εισιτήρια με το τρένο στο δρόμο εκεί όταν φτάνει ο αγωγός.
στο VERONA: από το TRAIN
Κατ 'αρχάς, οδηγείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ostiglia. Βγείτε στο κομμάτι 2 προς την κατεύθυνση της VERONA. Σε 20 λεπτά βρίσκεστε στον κεντρικό σταθμό της Verona PN. Διαφορετικά, θα αγοράσετε το εισιτήριο στο δρόμο πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό στη Βερόνα και κατεβείτε προς την Μπολόνια με το περιφερειακό τρένο στη δεύτερη τάξη. Προτείνουμε να λύσουμε το εισιτήριο (VERONA-OSTIGLIA) στο αυτόματο μηχάνημα αυτόματης πώλησης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές γλώσσες. Μετά την αγορά τα εισιτήρια πρέπει να σφραγιστούν. Μετά από περίπου είκοσι λεπτά, κατεβείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Ostiglia. Τα τρένα από το Οστιγλιά στη Βερόνα και πίσω συχνά ταξιδεύουν. Τα εισιτήρια κοστίζουν € 5,10 ανά άτομο με έναν τρόπο στη δεύτερη κατηγορία με περιφερειακό τρένο. Στον κεντρικό σταθμό της Verona PN είναι τα μετρητά εισιτηρίων των TRENITALA, ITALO και DB-ÖBB (διάφορων σιδηροδρομικών γραμμών). Κάτω από το σταθμό του μετρό υπάρχει επίσης ένα Tiefegarage.
Στο κέντρο της πόλης ARENA "AMPHITEATER"
Από το σιδηροδρομικό σταθμό της Βερόνας Π. Ν. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο κέντρο της πόλης (Arena, Piazza Brà):
Με τα πόδια (1,5χλμ.)
Με λεωφορείο: πάρτε τον αριθμό 11,12,13 και άλλους στην περιοχή Β1 του σταθμού Vorplatz. Τα λεωφορεία προς το κέντρο φεύγουν κάθε πέντε λεπτά και το ταξίδι διαρκεί 10 λεπτά
Στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ της ΒΕΡΟΝΑ
Από τον σιδηροδρομικό σταθμό Verona-PN μπορείτε να φτάσετε εύκολα στη διεθνή έκθεση της Βερόνα:
* Με τα πόδια (1,8χλμ.)
* Με λεωφορείο: Πάρτε στην περιοχή B2 του προαστιακού σταθμού Ν. 21, 22,23, ή ένα λεωφορείο κατά τη διάρκεια των κύριων εκθέσεων. Τα λεωφορεία για την έκθεση είναι συχνά και το ταξίδι διαρκεί 7 λεπτά.
Από την μπροστινή πόρτα του Corte Spinata έως τη δίκαιη είσοδο στη Βερόνα χρειάζεστε (με το τρένο και το λεωφορείο) εντελώς - χωρίς άγχος λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης και αναζήτησης στάθμευσης - ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΗ ΧΡΗΣΗ: http: // www. Veronafiere. αυτό.
Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια για το κέντρο της πόλης και την έκθεση στο λεωφορείο ή στο κατάστημα καπνού (επίσης στον σταθμό) και / ή στο ΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΥ (περιοχή Γ1 στο προαύλιο σταθμό), του οποίου ο μετρητής θα βρείτε μετά την έξοδο από το σταθμό μπροστά σας στα δεξιά σας Προβολή σελίδας. Τα εισιτήρια για το λεωφορείο κοστίζουν € 2 στο λεωφορείο ή € 1,30 σε ένα κατάστημα καπνού (επίσης στον σταθμό) ή στο μετρητή των λεωφορείων των λεωφορείων.
Από και προς το Αεροδρόμιο της Βέρονας-Βιλλαρόνα
Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Βερόνας είναι πολύ καλά συνδεδεμένος με το αεροδρόμιο. Αναχώρηση κάθε 20 λεπτά από τις 6:30 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. με λεωφορείο είτε από το σιδηροδρομικό σταθμό είτε από το αεροδρόμιο. Μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο στην περιοχή Ε1 (στο προαύλιο σταθμό απευθείας στα δεξιά σας). Το ταξίδι διαρκεί 15 λεπτά. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο απευθείας στο λεωφορείο ή στον πάγκο (στην περιοχή C1) του προαστιακού σταθμού μπροστά σας στα δεξιά σας. Και στις δύο περιπτώσεις, το εισιτήριο κοστίζει 6 € με έναν τρόπο. Φυσικά, το κέντρο της πόλης VERONA είναι επίσης προσβάσιμο με αυτοκίνητο σε μία ώρα (58 χλμ. Από την Corte Spinata) και υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης κοντά στην αρένα.
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ BOLOGNA (1ωρο)
Κατ 'αρχάς, οδηγείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ostiglia. Βγείτε στο μονοπάτι 1 προς την κατεύθυνση της BOLOGNA. Διαφορετικά, θα αγοράσετε το εισιτήριο (BOLOGNA-OSTIGLIA) στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια κατά την επιστροφή και να κατεβείτε προς τη Βερόνα με το περιφερειακό τρένο στη δεύτερη τάξη. Σας προτείνουμε να λύσετε το εισιτήριο στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης εκεί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές γλώσσες. Μετά την αγορά τα εισιτήρια πρέπει να σφραγιστούν. Μετά από περίπου μία ώρα, κατεβείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό Ostiglia. Τα εισιτήρια κοστίζουν € 6,60 ανά άτομο με έναν τρόπο στη δεύτερη κατηγορία με περιφερειακό τρένο. Τα τρένα από το Οστιγλιά προς τη Μπολόνια και πίσω συχνά ταξιδεύουν. Φυσικά, η BOLOGNA είναι επίσης προσβάσιμη με αυτοκίνητο (92χλμ. Από το Corte Spinata).
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΜΕ ΤΡΕΝΟ: δύο επιλογές
Η πρώτη διαδρομή μέσω Monselice Το ταξίδι με το τρένο παίρνει από MONSELICE στη ΒΕΝΕΖΙΑ-SANTA LUCIA συνολικά 50 λεπτά και κοστίζει € 5,80 κατά έναν τρόπο ανά άτομο στη δεύτερη τάξη. Κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό MONSELICE υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πάρκινγκ, όπου μπορείτε εύκολα να σταθμεύσετε δωρεάν. Απεριόριστος χρόνος στάθμευσης.
Για να φτάσετε σε αυτό το σταθμό, κάντε κλικ στο "STAZIONE TRENI MONSELICE" (σταθμός Monselice) σε όλους τους πλοηγούς του διαδικτύου. Ο σταθμός αυτός απέχει 80 χλμ. Από το Corte Spinata.
Υπάρχουν πολλά τρένα σε αυτή τη διαδρομή κάθε μέρα.
Η δεύτερη διαδρομή μέσω της Βερόνα.
Από τη Βερόνα μπορείτε να φτάσετε στη Βενετία με τρένο, με το αυτοκίνητο από την Corte Spinata μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό του Ostiglia. Φυσικά, η Βενετία είναι επίσης προσβάσιμη με αυτοκίνητο (140χλμ. Από την Corte Spinata). Για να σταθμεύσετε στην ή κοντά στη Βενετία και να μάθετε τις συνθήκες και τις τιμές, και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα "avmavmspa" ή "veneziaunica" ή να κατεβάσετε το app "AVM Venezia Official App" στο κινητό σας τηλέφωνο.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΟΣΤΕΙΓΛΙΑΣ ΣΤΟ GARDALAND (LAKE GARDA)
Το Gardaland Resort βρίσκεται στο δήμο Castelnuovo del Garda (Βερόνα). Μπορείτε εύκολα να το οδηγήσετε στο Gardaland από το Corte Spinata. Με το τρένο μπορείτε να έρθετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, φθηνό για το Gardaland. Κατ 'αρχάς, οδηγείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ostiglia.
Στη συνέχεια, πάρτε το τρένο για να Verona Porta Nuova κεντρικό σταθμό. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε και να πάρετε το τρένο στην Peschiera del Garda. Τα τρένα από Verona-PN προς Peschiera del Garda (προς την κατεύθυνση της ΜΙ και πίσω (προς την κατεύθυνση της Βερόνας-Βενετίας) συχνά ταξιδεύουν.) Τα εισιτήρια (με την Trenitalia) κοστίζουν € 3,55 ανά άτομο με ένα τρόπο στη δεύτερη τάξη από την περιφερειακή αμαξοστοιχία. σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στην ενότητα "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ"

Διαχειριστής καταλύματος

Valerio Bodo
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: πάρτι γενεθλίων και γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και σύστημα ασφαλείας
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μελάρα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μελάρα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φρούριο Starry Fortress και Αβαείο του Σαν Μπενεντέτο στο Πολιρόνε, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Parco del Mincio και Ποταμός Αντίτζε. Οι δραστηριότητες Powerboating σε κοντινή απόσταση και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Melara, Veneto

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Bra - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αρένα της Βερόνα - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το σπίτι της Ιουλιέτας - 53 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piazza delle Erbe (πλατεία) - 53 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Lamborghini - 62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Ostiglia: 9 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Valerio Catullo (VRN): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hotel Doria - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Al Barachin - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante La Rosa dei Venti - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Villa Del Borgo - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Ristoro Beyfin - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 39 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 41 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 41 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dorina B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhiges, kleines Haus am Po
Valerio, der Vermieter ist sehr aufmerksam. Das Häuschen ist sehr ruhig am Po und dessen Radweg gelegen. Zuvor bekamen wir sehr ausführlich Infomaterial über die Umgebung, Ausflugsziele und Restaurants. Wir haben die Ruhe sehr genossen und haben uns willkommen gefühlt. Vielen Dank Valerio!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Thomas B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vermieter freundlich und nett
Der Aufenthalt war super wir hatten einen eine Schöne Zeit.Der Vermieter war immer erreichbar und hat uns sogar seine Heimatstadt Verona gezeigt. Man ist gut angebunden und es ist mit Auto und Zug alles zu erreichen.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Leif K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Toller Urlaub
Wir waren im Oktober in Corte Spinata. Mit Navi Eingabe "Corte Spinata" ist die Unterkunft einfach zu finden. Ein Auto ist zwingend erforderlich. Wir hatten sogar noch Sonnentage und konnten abends noch auf der schönen Terrasse sitzen. Wir wurdenam Anreisetag vom Vermieter sehr freundlich empfangen und seine Ausflugstipps waren super. Am besten war die von ihm geführte Tour durch Verona. Wor haben uns in "Corte Spinata " sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Vielen lieben Dank an Valerio. Katja und Leif
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Andreas P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Uns hat es sehr gut gefallen!
Besonders hervorzuheben ist der sehr sympathische, aufgeschlossene und hilfsbereite Vermieter Valerio! Die Lage des Häuschens direkt am Damm des Flusses Po ist wunderbar. Direkt in der schönen Natur, morgens beim Kaffee auf der Terrasse kann man Fasane, Hasen und andere Tiere beobachten. Direkt vom Garten aus fährt man mit dem Fahrrad auf den Radweg links des Pos. Flussaufwärts 46 km bis Mantova, 51 km flussabwärts bis Ferrara. Toll auch die Möglichkeit vom nahen Ostiglia (9 km) mit dem Zug nach Verona oder nach Bologna zu fahren. Wir nutzten gerne das freundliche Angebot Valerios, uns von ihm durch seine Heimatstadt Verona führen zu lassen. Es war sehr interessant, auch wenn uns der „Overtourism“ etwas erschreckt hat. Unbedingt empfehlenswert ist auch ein Abstecher nach Padova! Mit dem Auto zwanzig Minuten bis Legnago (ausreichend kostenlose Parkplätze) um dann mit dem Zug in etwas mehr als einer Stunde stressfrei in dieser wunderschönen Stadt anzukommen. Nach Venedig sind es im selben Zug noch 30 Min. länger. In der Nähe der Unterkunft sind auch zwei gute Restaurants fußläufig auf dem Radweg am Damm erreichbar. „Il Portico“ in Bergantino (ca. 25-30 Min. flussabwärts) und „Ara Mellis“ in Melara (ca. 20-25 Min. flussaufwärts). Valerio sendet nach der Buchung aber ein sehr umfangreiches, aufschlussreiches PDF mit allen Gegebenheiten bzw. Sehenswürdigkeiten der Umgebung. Unser Fazit: Wir haben in der Unterkunft einen wunderbaren und erholsamen Urlaub verbracht.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Huub L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastische locatie om tot rust te komen.
We hebben dit al een keer ingevult, geen idee waarom het nog een keer moet. Maar het is een fantastische accomodatie, lekker rustig en heerlijk fruit uit eigen tuin. De keuken is wat bij elkaar geraapt en gedateert, maar dat is een beetje Italiaanse stijl, het werkt verder allemaal prima. Zelfs een vaatwasser is aanwezig en een wasmachine. Ook meer dan voldoende stoelen, ligstoelen en tafel en geen aangrenzende huisjes of appartementen. Fijne plek om tot rust te komen maar ook om steden zoals Verona, Parma, Bologna, Modena en Padova te bezoeken. Zelfs Venetië is prima te doen, dus ook de Adriatische kust… Heerlijk restaurant in Melara, fantastische ijssalon in Bergantino en grote supermarkten in Ostiglia in de directe omgeving. Zwemmen in de Po vonden wij niet zo’n goed idee, maar er is een mooi groot zwembad in Ostiglia. Wel een gemeentelijk zwembad, dus met badmuts op het water in… Wij hebben genoten van dit huisje, 3 weken lang..
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Valerio Bodo

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We know visitors will fall in love with this place just as we have, with the beauty and wildlife of the river and the nearby estuary of the Po, with the characteristic towns and villages and with the warmth of the people.Enjoy a relaxing holiday in the lovely Italian countryside , while taking advantage of daytrips to explore the wonderful historic cities and landmarks nearby. Corte Spinata is located between two villages :
Melara and Bergantino are located directly on the Po River and have influenced the history and development of the whole territory.
In this area are many archaeological finds from the Bronze age.
In Roman times the area was governed by an important city, Hostilia. Pliny the Elder in his Naturalis Historia describes what excellent bee-keepers the people of Melara were,and in fact, the name of the village comes from "mel",Latin for "honey"( Pliny the Elder, "Naturalis Hisoria "XXI)

You can visit the Museum of the Po, 8.8km from Cortespinata, in the village of Porto Mantovano/Revere.

29km away from Cortespinata is the town of San Benedetto Po, where you can visit the Monastery and the Basilica of Polirone.The monastery was founded in the year 1007 by Tebaldo of Canossa,grandfather of the famous Countess Matilde of Canossa, founder of the Order of Canossa.

Also, worth a visit, the World War II museum in the town of Felonica 19km from Corte Spinata .

In Ronchetrin, Gazzo Veronese (16 km from Corte Spinata) where you can visit the excavations of the”Via Claudia Augusta”.

Isola Boschina: The island loved by the renowned soprano Maria Callas is only 5 km from Corte Spinata

Around 100 km away, is the city of Cremona, famous for its musical history and traditions,including some of the earliest and most renowned luthiers such as Giuseppe Guarneri, Antonio Stradivari, Francesco Rugeri,and Vincenzo Rugeri, Don’t miss the Violin Museum!

Sabbionetta (75 km by car from Corte Spinata) is one of UNESCO’s world heritage sites.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Corte Spinata belongs to a territory declared a MAB UNESCO (Man and Biosphere reserve ) called "PO GRANDE ".

I will be at Corte Spinata personally to welcome you, give you your keys and show you around.
The displayed price includes all utilities (water,electricity ,gas,WIFI,heating, air conditioning,holiday tax,laundry changes,regular cleaning and final cleaning)and the use of Corte Spinata's bicycles ,free parking. Corte Spinata is surrounded by lawn and countryside.The holiday home is completely independent and is detached from the other buildings in the courtyard
Entrance is through the veranda at the front of the building.There is another door on the west side which allows direct access to the garden.
The holiday home includes:
A bathroom with shower and bidet, independent heating system, a hairdryer towels etc
A double bedroom with double bed
A living room/dining room with fully equipped kitchen,oven, fridge, dishwasher, pots, plates, cutlery, teatowels etc and a sofa bed for two people.
The bedroom and living areas both have ceiling fans, and an air conditioner,as you can see in our photos
We provide all bed clothes and pillows as well as four bathrobes which are all changed at every check in and on every Saturday at 10.00
Comfortable deck chairs are available for guests to enjoy on the veranda.
Look at the plan of the interior on the web site.

We provide the following facilities for our guests:
Satellite television with hundreds of international channels (...in English too!),
Unlimited free Wi-Fi,
A safe for valuables,
Electricity, water and methane gas (with security systems),
Bicycles for adults and children are provided for free. Otherwise, if you have your own bicycles,we have a storage area where you can park them safely,
We have direct access to the cycle route along the Po river,
Grounds are discreetly but well lit all night,
The barbecue (wood and gas) is free for guests to use, see the photos,
Insurance.
Dogs and other pets are NOT allowed.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων