Σπίτι στον προορισμό Montezuma, PuntarenousΙδιώτης οικοδεσπότης

La Colina de Καρολίνα

La Colina de Καρολίνα

Συλλογή φωτογραφιών για La Colina de Carolina

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος La Colina de Καρολίνα

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 4 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Montezuma, Puntarenous
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Montezuma1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθολική Εκκλησία Montezuma1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMontezuma Falls14 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΤαμπόρ (TMU)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

La Colina de Καρολίνα

Σήμερα το πρωί ο ήλιος ανέτειλε πάνω από τον ωκεανό σε μια φλόγα των χρωμάτων. Εκατοντάδες οι παπαγάλοι, παπαγαλάκια και παπαγάλοι συνέρρεαν στα δέντρα γύρω από το σπίτι, κελαηδούν, warbling και squawking για την ημέρα τους. Όπως σηκώθηκα να χύσει περισσότερο καφέ, το βρυχηθμό ενός πιθήκου ουρλάζων επιτρέψτε μου να ξέρω ότι ένα από τα τοπικά συγκροτήματα πίθηκος από τη διακοπή για μια επίσκεψη. Απόψε θα καθίσει στη βεράντα με φίλους, μιλώντας, γελώντας και βλέποντας όπως η πανσέληνος υψώνεται πάνω από το νερό ζωγραφική μια ευρεία, ασημένιο μονοπάτι κατά μήκος του ωκεανού κάτω από μια θάλασσα από αστέρια.

Αυτό είναι το είδος της εμπειρίας που μπορείτε να περιμένετε κάθε μέρα στο τροπικό παράδεισο που ονομάζεται La Colina de Καρολίνα. Βρίσκεται στην κορυφή ενός απότομου μπλόφα, έχει μια μεγάλη vista της περιοχής Μοντεζούμα? υπερυψωμένο, εντυπωσιακά μαγευτική θέα στη θάλασσα. Υπέροχα κατασκευασμένα από πίεση αντιμετωπίζονται πεύκου, κάθε προσπάθεια έχει γίνει για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων κατασκευής για τον περιβάλλοντα χώρο.

La Colina de Καρολίνα είναι μόλις 10-15 λεπτά με τα πόδια για να Μοντεζούμα, καθιστώντας παραλίες, καταστήματα, εστιατόρια, το χορό και ακόμη και μια παρτίδα μπιλιάρδο εύκολα προσβάσιμα. Ωστόσο, είναι αρκετά μακριά από την πόλη για να παρέχει ξεφύγουν από το αργά το βράδυ γλέντι του Μοντεζούμα τουριστική σκηνή, εάν προτιμάτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη ενός τροπικού βραδιά κάτω από τα αστέρια. Μια ιδιωτική είσοδο, μαζί με την απομακρυσμένη θέση του και επί τόπου επιστάτης σας και την οικογένεια ή τους καλεσμένους σας με απόλυτη ασφάλεια παρέχουν. Ένα αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο να μείνετε στο La Colina de Καρολίνα.

Κατά την άφιξή σας θα βρείτε ένα φιλικό ιδιοκτήτη και επιστάτης περιμένει για να σας δείξει γύρω από το ακίνητο, δείχνουν πώς να χρησιμοποιούν τις συσκευές ασφαλείας, όπως τα κλείνω πόρτες χάλυβα και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Για να πάρετε πρώτη πλήρη ημέρα σας με ένα καλό ξεκίνημα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βεβαιωθείτε ότι η κουζίνα έχει καφέ και το γάλα σας περιμένουν. Προσφέρουμε επίσης δωρεάν βοήθεια με την προμήθεια των τυχόν ασυνήθιστων προϊόντων και υπηρεσιών, συν την κράτηση ή την τακτοποίηση τυχόν δραστηριότητες ή εκδρομές που μπορεί να επιθυμούν να λάβουν μέρος στο.

Το σπίτι είναι καινούργιο και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο καθιστικό και μια ευρεία γέφυρα που αναδιπλώνεται γύρω από τις δύο πλευρές του σπιτιού και προσφέρει εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Η υπερυψωμένη, παραθαλάσσια τοποθεσία σημαίνει σταθερή αύρες μακριά από το νερό, ενώ τα ψηλά ταβάνια, τους οπαδούς μας και τα τεράστια παράθυρα και διπλές πόρτες όλα συνδυάζονται για να κρατήσει τις ημέρες του ψυγείου. Χειροποίητα ξύλινα έπιπλα, αιώρες, προαιρετικές υπηρεσίες γεύμα και ποτό, ολοκληρώνουν την εικόνα του άνετα, τροπικά χαλάρωσης.

Όπως αναφέρθηκε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει με την κράτηση των δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων:
Εκδρομές στο Μοντεζούμα Cascades, Canopy και Cloud Forest εκδρομές με γραμμές φερμουάρ, ημερήσιες εκδρομές σε Isla de Tortuga, (Turtle Island,) για ψαροντούφεκο, βόλεϊ και πικ-νικ, γκολφ, μαθήματα surf, ακτή ή / και αλιεία βαθέων υδάτων, θαλάσσια καγιάκ, βόλτες με άλογα στην παραλία και πολλά άλλα.

σπίτι κρατώντας περιλαμβάνεται για διαμονή 2 εβδομάδων ή περισσότερο. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από φθηνές υπηρεσίες όπως η καθημερινή τήρηση σπίτι και πλυντηρίου για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την εμπειρία ζούγκλα με πιο χαϊδεμένος διαβίωσης.

Οι υπηρεσίες αυτές, καθώς και κάθε δραστηριότητα κράτηση για λογαριασμό σας, θα πρέπει να καταβληθεί κατά την κράτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά για μια πλήρη διακοπές.

La Colina de Καρολίνα είναι το τέλειο συνδυασμό άνεσης και τροπικά απομόνωση αν θέλετε να εξαφανιστεί για μερικές ημέρες σε υπέροχη θέα, τροπικό πουλί τραγούδια και επισκέψεις από τις τοπικές στρατεύματα των πιθήκων, ταξιδεύουν σε ολόκληρη την περιοχή για περιπετειώδη ημερήσιες εκδρομές, μπορείτε να περάσετε μερικές καυτές νύχτες με τους κλώστες φωτιά και χορευτές salsa σε Μοντεζούμα, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε κάποια περιποιηθείτε τον εαυτό σας άνεση, ή λίγο από όλα αυτά. Μέσα σε πέντε χρόνια από τότε που ήταν στη διάθεση του κοινού για το μίσθωμα, δεν έχει υπάρξει μια ενιαία ενοικιαστή ο οποίος δεν έχει πει ότι θα επιστρέψει σε ένα καρδιακό παλμό.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε.


Λέξεις-κλειδιά: Σπίτι, Hill Top

Διαχειριστής καταλύματος

Carol Butterworth

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Safe for children, private , away from road

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking permitted outside
We need at least one day between guest reservations. We cannot do same-day check-in on the day that another guest leaves.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μοντεζούμα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κόμπανο) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Όσοι αναζητούν κάποια δραστηριότητα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Los Delfines Golf & Country Club, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Σάντα Τερέσα και Καταφύγιο Άγριας Πανίδας Romelia. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Montezuma - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Καθολική Εκκλησία Montezuma - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Montezuma Gardens - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Montezuma Falls - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Piedra Colorada - 15 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Ταμπόρ (TMU): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Indigena Cafe - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Soda El Balcón del Mar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Me Huele A Café - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Castañito - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chicos Bar y Restaurante

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 33 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 5 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,0/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Kris T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful Oasis in the Trees
We loved La Colina de Carolina! It was like a treehouse oasis—beautiful landscape, cozy cabina with everything you need, lovely porch and awesome pool and view. Howler monkey alarm clocks, which we didn't mind. We had family staying down in town who were able to give us rides up the steep hill, though we did walk down with our kids a few of the mornings (15-20 min walk). Gini was so helpful in greeting us and getting us situated. We were very sad to leave!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Anthony G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
This was by far the best stand-alone property that we have rented anywhere. Our host and her caretaker were wonderful. The site is uphill from Montezuma so close enough to walk (if you can manage the hill) but cabs were always available in town if you couldn't. There was a little bit of road noise but nothing that disturbed us - we felt alone in this paradise. No a/c was not a problem there was always a delightful breeze and plenty of fans to cool the inside (we were only inside to cook and sleep anyway). And the pool - pictures are good but they don't do it justice, we were in it every day we were there, and it was so delightful to return from a day's adventure and spend the evening watching the sky while having a float! We would not hesitate to book this location again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

4/5 Καλό

mike n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Infinity Pool & View
This cabin location has beautifully maintained garden and infinity pool with incredible view. We stayed in July and every night was lightning storm and every day was sunny. Each morning woke to howler monkeys and beautiful birds while enjoying coffee. It was exceptionally humid this July. The house was better than town and we learned that dipping in the infinity pool helped cool us down prior to sleeping. Luis was friendly onsite caretaker with great insights on the area.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

bonnie s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best winter vacation ever
Mesmerizing, Paradise, Comfortable just to stay put, just need groceries and wine and beer, and stay put and dnjoy the infinity pool and nature. We love Montezuma, plenty of restaurants and bars and shopping. You catch either a bus or a taxi just up the road from the drive way. We just either hated a taxi or thumbed it. The Tico's are wonderful people, aimed to please. Carolina and Luis are the best, and will help in any way. This place is booked for next winter, or we would have booked it before we left. You will all love it here, and will ot want to leave, as we do not want to leave.
Πραγματοποίησε 45 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

4/5 Καλό

Linda K.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Property promotes pure relaxation
The perfect place to relax, gorgeous view from wrap porch. Nice to dip in pool afternoons. House has everything you need to cook. Comfortable for two people, more would be cramped inside using futon with little personal storage/space. Montezuma town is a bit gritty, roads are tough in the area. Must have a car.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carol Butterworth

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am an independent person with a love of adventure; always active, always looking for a better idea in life. My favorite quote: 'If you're not living on the edge, you're taking up too much space.' After a corporate life for many years, now I have a home in Costa Rica. And one day, I will move from Atlanta and live in Costa Rica. Until then, I visit La Colina and rent the house out to help with expenses.

I have changed careers. I am a teacher now. I teach English language and culture to non-native speakers.

I could not do what I do without the help of my fine caretaker and property manager.

And so it is!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

When I first came to Montezuma on vacation several years ago, I fell in love with the area as so many people do. I decided that I was going to move there, bought
2.5 acres on top of a hill with a commanding view of the water and started construction. I had a house designed and built that would have a minimal impact on the property and blend in with the surrounding nature, which is one of the aspects of the house most commented upon by guests. If you enjoy tranquility, birds, butterflies and other wildlife, time in a hammock and rustic yet comfortable surroundings with all of the modern amenities, then this house is for you.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The view of the sea and the constant breeze while sitting on my back porch is my favorite thing about this property.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες