Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Στη λίμνη στα βουνά - όλο το χρόνο ξεκούραση και χαλάρωση στη μέση της Γερμανίας.

Στη λίμνη στα βουνά - όλο το χρόνο ξεκούραση και χαλάρωση στη μέση της Γερμανίας.

Συλλογή φωτογραφιών για At the lake in the mountains - all year round rest and relaxation in the middle of Germany.

Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Στη λίμνη στα βουνά - όλο το χρόνο ξεκούραση και χαλάρωση στη μέση της Γερμανίας.

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
3 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 6 άτομα75 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kirchheim, HE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ της Ομπεράουλα7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWesternstadt Lingelcreek15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕρείπια Αββαείου του Μπαντ Χέρσφελντ18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦρανκφούρτη (FRA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης)88 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Στη λίμνη στα βουνά - όλο το χρόνο ξεκούραση και χαλάρωση στη μέση της Γερμανίας.

4 **** Εξοχικό σπίτι "Booted tomcat" στο πάρκο διακοπών Kirchheim See / Rotkäppchenland Βόρεια Έσση

Διεύθυνση: Haus 101, Feriendorf 3, Seepark Kirchheim 36275

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα καλά διατηρημένο πάρκο διακοπών στο βόρειο τμήμα της χώρας. Με σχεδόν αδιαφανή ιδιοκτησία, το σπίτι βρίσκεται στην πλευρά της θάλασσας. Από εδώ είναι μόνο περίπου 600 μ. στην παραλία.

Το πολύ καλά διατηρημένο και πολύ καλόγουστα επιπλωμένο σπίτι διακοπών προσφέρει αρκετό χώρο ύπνου για οικογένειες με 3 υπνοδωμάτια. Μια κλιμακωτή μονάδα θερμαίνει το σπίτι το χειμώνα και μπορεί να δροσιστεί το καλοκαίρι.

Επιπλέον, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με διάφορα αξεσουάρ που μεταφέρουν μια κομψή αίσθηση, ώστε να αισθάνεστε άνετα όταν εισέρχεστε στο σπίτι. Το ακίνητο φυτεύεται παντού και επομένως σχεδόν αδιαφανές το καλοκαίρι, όταν όλα είναι πράσινα.

Στο ισόγειο υπάρχει η είσοδος με βεράντα και βεστιάριο καθώς και το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι. Από εκεί φτάνετε σε μια όμορφη γκαλερί με κουζίνα, μπάνιο και τουαλέτα επισκεπτών και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν 2 ακόμη υπνοδωμάτια, το ένα με ένα διπλό κρεβάτι, το άλλο με 2 ξεχωριστά κρεβάτια. Επιπλέον, ένα μεγάλο μπαλκόνι στον πάνω όροφο σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και κάτω από αυτό μια όμορφη βεράντα στο ισόγειο. Και τα δύο υπνοδωμάτια στον τελευταίο όροφο έχουν δικό τους μπαλκόνι (νότια). Από εδώ μπορείτε να αφήσετε τα μάτια σας να περιπλανηθούν σε όλο το πάρκο διακοπών.

Το ντους είναι διαχρονικά φωτεινό.

************************************************** **

Η ψυχαγωγική εγκατάσταση Seepark Kirchheim σας προσκαλεί να χαλαρώσετε στον κόλπο (άμμο) καθώς και να απολαύσετε θαλάσσιο σκι στην υπάρχουσα εγκατάσταση.

Η λίμνη έχει καλή ποιότητα νερού, έτσι οι κολυμβητές θα πάρουν επίσης την αξία των χρημάτων τους. Οι ψαράδες (με άδεια αλιείας) μπορούν να απολαύσουν το χόμπι τους ακόμα και μετά την έγκριση στη λίμνη. Απολαύστε τη λίμνη ενώ κολυμπάτε και κάνετε ηλιοθεραπεία, ψάρεμα ή χαλαρή βόλτα!

Πολλά μονοπάτια πεζοπορίας ξεκινούν ακριβώς στο συγκρότημα. Ένας χώρος στάθμευσης πεζοπορίας έχει πρόσφατα οριστεί ως σημείο εκκίνησης για ενδιαφέρουσες περιηγήσεις πεζοπορίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο και βεράντα δίπλα στη λίμνη.

Ένα γήπεδο γκολφ απέχει περίπου 4χλμ.

Βόλεϊ, μπάντμιντον, μίνι γκολφ, ενοικίαση ποδηλάτων, τραμπολίνο, παιδικές χαρές περιπέτειας και γήπεδα τένις ολοκληρώνουν την προσφορά αναψυχής.

************************************************** ***

Στο Kirchheim, περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή ζωή: διάφορα σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και κρεοπωλεία, καθώς και διάφορα εστιατόρια. Οι κυνηγοί ευκαιρίας μπορούν επίσης να βρουν καταστήματα Puma Lloyd και Trigema στο Kirchheim.


Το καλοκαίρι, η κοντινή εξωτερική πισίνα στο Kirchheim προσφέρει μια δροσιστική βουτιά, εδώ οι λάτρεις της κολύμβησης και τα παιδιά θα πάρουν την αξία των χρημάτων τους.

Το χειμώνα είναι διαθέσιμη η πισίνα περιπέτειας Bad Hersfeld (περίπου 18χλμ. Μακριά) με ομπρέλες, σάουνα, σάουνα και παιδική πισίνα.

Οι παραθεριστές σκι θα βρουν δύο αλπικές πίστες με ανελκυστήρα στο Eisenberg (636 μ.), Το υψηλότερο βουνό στα βουνά Knüll, 15χλμ. Μακριά. Το Eisenberg προσφέρει υπέροχη χειμωνιάτικη διασκέδαση με μονοπάτια cross-country (μονοπάτια cross-country) και λιβάδι για έλκηθρο. Το Eisenberg είναι μια ιδανική περιοχή πεζοπορίας παντού.

************************************************** ****

Το Kirchheim βρίσκεται στο Rotkäpchenland, όπου οι αδελφοί Grimm βρήκαν το Little Red Riding Hood τους ...
18 πόλεις στην περιοχή διακοπών Schwalm-Knüll με το τεράστιο Schwälmerland και το λόφο Knüllgebirge σας προσκαλούν να ανακαλύψετε και να απολαύσετε το Little Red Riding Hood.

Η περιοχή διακοπών είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών τους χειμερινούς μήνες. Πολλοί επισκέπτες επιθυμούν επίσης να περάσουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και τη στροφή της χρονιάς εδώ.

*******************************************

Το Bad Hersfeld, το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες του με μια μεγάλη παλιά πόλη και με πολλές σπα, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, είναι μια από τις απολύτως προτεινόμενες εκδρομές. Η καταστροφή της μονής θεωρείται η μεγαλύτερη ρωμανική βασιλική βόρεια των Άλπεων και είναι πλέον η μεγαλύτερη καταστροφή της ρωμαϊκής εκκλησίας στον κόσμο. (περίπου 18 χλμ.)

Μπαρόκ πόλη Fulda - παλάτια, εκκλησίες, αριστοκρατικά παλάτια, πάρκα και κήποι από το 18ο Ο αιώνας δημιούργησε την κεντρική και συμπαγή περιοχή που ίδρυσε την ονομασία Μπαρόκ πόλη Fulda. Η μεσαιωνική παλιά πόλη και η σύγχρονη εσωτερική πόλη, που σας προσκαλούν να κάνετε βόλτα, να ψωνίσετε και να χαλαρώσετε, απέχουν λίγα μόνο βήματα από την περιοχή του μπαρόκ. Τα σύγχρονα μουσεία για νέους και ηλικιωμένους ολοκληρώνουν την προσφορά. (περίπου 40 χλμ.)


Η πόλη Documenta Kassel (περίπου 60 χλμ.) Είναι το πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της Βόρειας Έσσης. Η μητρόπολη πάνω από 1000 ετών εντυπωσιάζει με τις αντιθέσεις και τα έξοχα της.
Ως πολιτιστική πόλη, το Kassel έχει μια σειρά από εξαιρετικά μουσεία και την τρίτη μεγαλύτερη μουσική πυκνότητα στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία. Με το Documenta, η Kassel παρουσιάζει τη σημαντικότερη και μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση της σύγχρονης τέχνης, η οποία έχει προσελκύσει ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο κάθε τέσσερα έως πέντε χρόνια από το 1955. Μια ελκυστική πολιτιστική σκηνή προσφέρει κλασική, τζαζ και παγκόσμια μουσική, διεθνή φεστιβάλ και ένα ποικίλο θεατρικό τοπίο.


Άλλοι προορισμοί γύρω από Kirchheim -

    Το κάστρο Herzberg, το μεγαλύτερο φρούριο του λόφου της Έσσης (10χλμ.)
    Europ. Μοντέλο πόλης Alsfeld (24χλμ.)
    Πόλη του Νούκικερν / Κούνιλ (20χλμ.)
    Πόλη της Μεταμόρφωσης Homberg / Efze (34χλμ.)
    Wartburg πόλη Eisenach (50 χλμ.)
     και Wartburg
    Πανεπιστημιακή πόλη του Marburg (70χλμ.)
    Merker Adventure Mine (47χλμ.)
    Wildpark Knüll (33χλμ.)
    Hess. Μουσείο εξόρυξης καφέ άνθρακα Borken (51χλμ.)
    Dreiburgenstadt Schlitz (24χλμ.)
    Μουσείο Schwalm στο Schwalmstadt-Ziegenhain (28χλμ.)
    Τροχόσπιτο για όλες τις καιρικές συνθήκες "Silberseebob" στο Frielendorf (35χλμ.)

Διαχειριστής καταλύματος

Boris Costin

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κιρχάιμ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κιρχάιμ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ της Ομπεράουλα και Golfpark Schlossgut Sickendorf, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Dreienberg Bei Friederwald και Φυσικό Πάρκο High Vogelsberg. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Westernstadt Lingelcreek και Σπίτι Παραμυθιών του Άλσφελντ. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kirchheim, HE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ της Ομπεράουλα - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Westernstadt Lingelcreek - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ερείπια Αββαείου του Μπαντ Χέρσφελντ - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός ναός της Φούλντα - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Schlossgarten Fulda - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Bad Hersfeld: 22 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA): 89 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Serways Raststätte Rimberg - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Apollo Grill - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zum alten Forsthaus - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

7,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Erika B., Freudenberg NRW

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Niedliches Häuschen mit schönen Garten
Insgesamt haben wir uns sehr wohl gefühlt. Unser gemeinsames Kochen und Essen war leider etwas eingeschränkt, da nur wenige Teller, Besteck, Schalen,... vorhanden waren. Ein Haus für 6 Personen kann nicht z.B nur 4 Kuchenteller oder nur 2 Kaffeebecher haben. Mit so wenig Geschirr macht auch die vorhandene Spülmaschine keinen Sinn, denn es muss eh alles sofort gespült werden. Auch das zusätzliche Handtuchpaket für 10,- p.P. war mit je 1 großes und 1 kleines Handtuch extrem knapp bemessen. Dies sind einerseits Kleinigkeiten, jedoch sollte es hier problemlos sein den Gästen mehr Komfort bieten zu können.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

8/10 Καλό

Jeanette Z., Leipzig

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Bergland trifft es genau
Das Objekt ist wie auf den Bildern beschrieben. Es gibt tatsächlich eine KLEINE Waschmaschine. Die Küche ist gut ausgestattet, ein paar scharfe Messer wären noch gut gewesen. Die Betten sind sehr weich, daher hatten wir (alle 6) Mühe darin zu schlafen. Das Haus ist außerdem sehr hellhörig. Gespräche in normaler Lautstärke lassen sich im ganzen Haus mithören. Die Bäder sind in Ordnung. WC-Brillen und Armaturen müssten mal wieder festgezogen werden. Und als kleine Anmerkung, bitte regelmäßig die WC-Bürste wechseln. Die hatte ihre Besten Zeiten hinter sich. Der Wohnbereich ist sehr gemütlich und mit diversen Spielen ausgestattet. Auch bei diesen lohnt sich mal ein genauerer Blick. Alle Spiele waren durcheinander und irgendwie im Schrank verteilt. Schade das es Gäste gibt, die nicht aufräumen können, aber es sollte dennoch alles wieder hergerichtet sein, wenn die Neuen kommen. Ebenso der Flurschrank. Eine Katastrophe. Der Garten ist wunderbar. Blickgeschützt in alle Richtungen. Die Ratan-Möbel sind schon notdürftig geflickt, aber noch zu gebrauchen. Die Wiese ist groß genug zum Federball spielen. Der Grill erfüllt seine Aufgabe. Einziges Manko ist der runde Tisch mit den Sitzgelegenheiten. Dieser muss dringend ausgetauscht oder repariert werden. Die Umgebung ist traumhaft schön und lädt zum Träumen und Entspannen ein. Wir hätten es schön gefunden, wenn irgendwo gestanden hätte, dass es soooo bergig ist. Alleine das Einrichten des Hauses war ein Balanceakt. Steil, schmal und uneben. Glücklicherweise sind wir ohne größere Verletzungen wieder abgereist. Der Weg zum See ist nicht weit, aber ebenfalls sehr steil.Der Rasen war ungemäht, der Sandstrand bereits mit anderen Gästen überfüllt. Der See ist sehr trüb und man kann nicht weit rausschwimmen, weil man sonst dem Wasserski in die Quere kommt. Wir sind dann lieber nach Kirchheim ins Freibad gefahren. Das Minigolf konnte vom Wegesrand leicht erahnt werden. Es versteckte sich unter einer ungepflegten Rasenfläche. Auf dem Abhang steht eine Tischtennisplatte. Und es gibt einen Beachvolleyball Platz. Dieser war mit Bauzäunen umrandet, sodass es nicht klar ersichtlich war, ob er genutzt werden darf oder nicht. Im Großen und Ganzen war es eine schöne Zeit. Wir hatten viel Ruhe und super Wetter.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

8/10 Καλό

Katja P.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Wochenende mit Freunden
Wir haben ein verlängertes Wochenende mit Freunden im Ferienhaus „gestiefelter Kater“ verbracht. Man hat von diesem Ferienhaus zwar keinen direkten Seeblick, dafür aber einen nicht einsehbaren Garten mit Sitzecke und Grill. Der See mit kleinem Badestrand ist nur 5 Gehminuten entfernt. Das Haus an sich ist zwar recht vollgestellt und teilweise etwas in die Jahre gekommen, aber dennoch gemütlich.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

6/10 Μέτριο

Astrid H.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία
Bestenfalls mittelmäßig
Das Haus und die gesamte Anlage hat die beste Zeit längst hinter sich. Die Ausstattung der Räume war zweckmäßig, aber überall sind notdürftig reparierte Blessuren zu finden. Die Dunstabzugshaube hatte einen Ölfilm, Spinnweben hingen in den oberen Ecken der höheren Decken, das Mobiliar auf der Terrasse war eine Zumutung. Ein Klappstuhl kaputt, am Tisch ein Loch in der Verkleidung etc. Was uns richtig geärgert hat: Es wurden in der Anzeige ein Spielplatz, eine Minigolf-Anlage und ein Volleyballfeld angepriesen - alles nicht mehr nutzbar. Der Spielplatz war gar nicht mehr vorhanden, die Minigolfanlage überwuchert mit Unkraut und das Volleyballfeld war eine einzige riesige Pfütze. In der näheren Umgebung war die Wasserskianlage das einzige lohnenswerte fußläufig zu erreichende Freizeitangebot. In Kirchheim hat uns das Freibad sehr gut gefallen, es ist aber vom Seepark aus nur mit dem Auto zu erreichen. Selbst die Wanderwege sind nur dürftig ausgeschildert, obwohl die Umgebung sich sonst zum Wandern gut eignen würde. Also für einen zweiwöchigen Urlaub mit Kindern ist es aus meiner Sicht nicht zu empfehlen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Bettina N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Umgeben von schönster Natur
Geräumiges Haus mit 3 Schlafzimmern, so dass unsere 2 jugendlichen Kinder jeweils ihr eigenes Zimmer mit Balkon hatten. Ausreichend Platz zum Essen und Spielen, 2 Toiletten und Grill und Bank mit Sonnenschirm im Garten. Umliegend viel Natur, See zum Baden und die Möglichkeit zum Minigolf spielen.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Boris Costin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων