Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κρυφό εξοχικό σπίτι στην άκρη του δάσους - Χολστάιν Ελβετία - 15 λεπτά. Βαλτική Θάλασσα

Κρυφό εξοχικό σπίτι στην άκρη του δάσους - Χολστάιν Ελβετία - 15 λεπτά. Βαλτική Θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Hidden country house on the edge of the forest - Holstein Switzerland - 15 min. Baltic Sea

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Κρυφό εξοχικό σπίτι στην άκρη του δάσους - Χολστάιν Ελβετία - 15 λεπτά. Βαλτική Θάλασσα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 7 άτομα140 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Schönwalde am Bungsberg, SH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHansapark (πάρκο)17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Γκρέμιτς22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Grömitzer Welle22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑμβούργο (HAM)94 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κρυφό εξοχικό σπίτι στην άκρη του δάσους - Χολστάιν Ελβετία - 15 λεπτά. Βαλτική Θάλασσα

Η ταράτσα, στα μέσα του 19ου αιώνα Χτισμένο τον 19ο αιώνα, ανήκε στον Δούκα του Oldenburg πριν από περίπου 20 χρόνια και βρίσκεται στην άκρη του φυσικού πάρκου Holstein Switzerland, σε μια ειδυλλιακή ιδιοκτησία, που περιβάλλεται από δάσος και λιβάδι. Οι γείτονες δεν ακούγονται ούτε φαίνονται. Τα ανατολικά σύνορα του κήπου συνορεύουν με ένα ποταμάκι. Ένας παράδεισος παιχνιδιού για παιδιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης, ελήφθη μέριμνα για τη διατήρηση ή την αποκατάσταση της παλαιάς δομής του κτιρίου από το 1860 στο μέτρο του δυνατού. Για παράδειγμα, οι παλιές πόρτες με σιδερένια εξαρτήματα παραμένουν εκεί. Ορατά δοκάρια, ξύλινα πατώματα, πρωτότυπα παράθυρα διαδρόμων και εσωτερικοί τοίχοι με πήλινο σοβά τονίζουν τον χαρακτήρα. Η ευρύχωρη τραπεζαρία είναι το επίκεντρο του σπιτιού. Με ένα γενναιόδωρο ύψος οροφής περίπου 3 μέτρων για αυτόν τον τύπο γάτας και τον υπέροχο πρωινό ήλιο, είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε με τους επισκέπτες και την οικογένεια στο μεγάλο τραπέζι. Το πιάνο είναι χαρούμενο για νέους και ηλικιωμένους μουσικούς. Αμέσως μετά είναι η κουζίνα με πρόσβαση σε μια ευρύχωρη ηλιόλουστη βεράντα στρωμένη με παλιές πέτρες γρανίτη. Σε συνολικό χώρο 140 τ.μ. υπάρχει επίσης ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και δύο μεγάλα και δύο μικρά υπνοδωμάτια, όπου ένα από τα μικρά υπνοδωμάτια προορίζεται ως καταφύγιο για τα μικρά παιδιά και επομένως είναι εξοπλισμένο με κούνια και κρεβάτι αγροικίας (180x95 εκ.), είναι. Μια οικογένεια με πολλά παιδιά ή 4 ενήλικες με ή χωρίς παιδιά μπορεί εύκολα να φιλοξενηθεί. Επίσης, μέχρι 7 ενήλικες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τρία από τα υπνοδωμάτια να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους (δηλαδή δύο διαμπερείς - βλέπε σχεδίαση). Ένα φιλικό, μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και ενδοδαπέδια θέρμανση είναι προσβάσιμο από δύο πλευρές.

Θα κοιτάξετε μάταια για ψυχαγωγία μέσα από τηλεόραση ή WiFi, αντ 'αυτού μπορείτε να απολαύσετε το πουλί και το μωρό από νωρίς μέχρι αργά. Η λήψη κινητού τηλεφώνου μπορεί επίσης να είναι αδύναμη σε ορισμένα σημεία. Απλώς δεν είναι δυνατόν να φτάσουμε εδώ με καθαρή συνείδηση.

Αν πλησιάσετε το σπίτι από το βορρά ή το νότο, θα βρείτε μια σκηνή που είναι ασυνήθιστη για τη βόρεια Γερμανία. Το σπίτι βρίσκεται στη μέση του ομορφότερου ορεινού τοπίου σε ένα λόφο στην άκρη ενός μικτού δάσους οξιάς, που σας προσκαλεί να κάνετε μια βόλτα. Από τα ανατολικά, το ακίνητο πλαισιώνεται από ένα ποταμάκι, το Kremper Au, το οποίο τροφοδοτεί το νεκρό ύδωρ Neustädter μεταξύ του Altenkrempe και του Neustadt. Από το βορρά, ένας βοσκότοπος περιβάλλει την ιδιοκτησία όπως από ένα βιβλίο με εικόνες. Τα άλογα αγροκτήματος από το αγρόκτημα Holmergraben της Demeter μπορούν να βόσκουν με γούστο.

Το λοφώδες τοπίο του Ανατολικού Χολστάιν, στο οποίο ανήκει το Πάρκο Φύσης του Χόλσταϊν Ελβετίας, χαρακτηρίζεται από λόφους, κοιλάδες, δάση, ακτές, λίμνες, βάλτους και μικρά ποτάμια. Είναι πιο δασική εδώ από ό, τι στην περιοχή του Σλέσβιχ-Χολστάϊν πιο δυτικά. Υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και μικρών διαδρομών επαρχίας και επαρχίας. Schönwalde am Bungsberg, η οποία βρίσκεται σε 168 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. NN υψηλότερη κορυφή στο Schleswig Holstein, βρίσκεται σχεδόν στη μέση της χερσονήσου Wagrien. Πολλές παραλίες και λίμνες κολύμβησης, φυσικές ή φυλασσόμενες, μπορούν έτσι να προσεγγίσουν γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ακόμη και σήμερα υπάρχει αιώνια αρχοντιά στην περιοχή, με αρχοντικά και κτήματα, τα οποία συμβάλλουν στον πολιτισμό και τη γεωργία. Πολλά από αυτά τα προϊόντα μπορούν να προβληθούν ή είναι το περιβάλλον για πολιτιστικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων α. ως μέρος του Φεστιβάλ Μουσικής του Schleswig-Holstein.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στην περιοχή. Schönwalde (4χλμ.): Μικρό σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, κρεοπωλείο, φαρμακείο. Lensahn (7χλμ.): Σούπερ μάρκετ, εβδομαδιαία αγορά, κατάστημα ψαριών. Neustadt (11χλμ.): Διάφορα σούπερ μάρκετ, ένα καλά οργανωμένο βιολογικό κατάστημα, εβδομαδιαία αγορά και πολλά άλλα.


Για εκδρομές υπάρχουν:
Θέρετρα της Βαλτικής: Grömitz (13χλμ.), Rettin (12χλμ.), Hohwacht (24χμ.), Sierksdorf (17χλμ.)
Πισίνες στις λίμνες: Griebeler See, Stendorfer See, Eutiner See

Αποστάσεις: Eutin 17 χλμ., Αμβούργο 100 χλμ., Lübeck 40 χλμ., Plön 32 χλμ., Fehmarn 38 χλμ. Δανία: 80 χλμ., Κοπεγχάγη: 226 χλμ

Αναψυχή:
Ποδηλασία (ενοικίαση ποδηλάτων με υπηρεσία παράδοσης από περίπου 7 ευρώ / ημέρα), κολύμβηση, σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, κυνήγι. Γήπεδο γκολφ: Golf Club Brodauer Mühle, πορεία 18 οπών, 10χλμ.

μέσα μεταφοράς

Από το Αμβούργο, η Kate είναι προσβάσιμη μέσω Lübeck και Eutin με τρένο και λεωφορείο σε μόλις 2 ώρες. Από τη στάση Halendorf (με το μεγάλο Born) περπατάτε περίπου 1 χλμ.

Διαχειριστής καταλύματος

Achim Wüsthof
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σένβλαντε αμ Μπούνγκσμπεργκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σένβλαντε αμ Μπούνγκσμπεργκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα του Γκρέμιτς και Προβλήτα του Κελενχούζεν, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Hansapark (πάρκο) και Ζωολογικός Κήπος Zoo Arche Noah. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φύσης Cismar και Υδάτινο Πάρκο Grömitzer Welle. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Hansapark (πάρκο) - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα του Γκρέμιτς - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προκυμαία του Γκρέμιτς - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Γκρέμιτς - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Grömitzer Welle - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Lensahn: 10 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο του Λίμπεκ (LBC): 55 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dewran's Döner-Ecke - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bäckerei Seßelberg - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Thienemann's - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant korfu Restaurant - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Palmenhaus Café - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Maximilian K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhiggelegenes, altes Haus mit Charme.
Sehr charmantes Haus, in einer traumhaften Umgebung. Der Gastgeber war sehr entgegenkommend.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Christian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Natur pur und ein Haus mit einem ganz besonderen Charme
Wir haben in dem Haus ein Wochenende im Spätsommer verbracht und waren rund um zufrieden. Die Natur und Abgeschiedenheit hat uns besonders gefallen. Das Haus hat einen ganz besonderen Charme, der uns sehr gut gefallen hat. Die Kommunikation mit dem Vermieter war sehr freundlich und unkompliziert. Wir kommen wieder!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nicole B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Märchenhafte Auszeit übers Wochenende
Das urige Haus versprüht Gemütlichkeit sofort, wenn man hinein geht. Uralte Mauern gepaart mit modernem Ikea Ambiente-für uns eine gelungene Kombination. Dank des Kamins und der guten Heizung wurde das Gebäude von 13 Grad ankommenstemperatur schnell auf angenehme Wärme gebracht. Es gibt ein total niedliches Kinderzimmer mit allerlei Spielsachen, mit denen sich unser zweijähriger Sohn sofort ins tiefe Spiel vergnüglich begeben hat. Es gibt richtig tolle Instrumente. So konnte mein Mann seit langem mal wieder in Ruhe Musik machen. Eine moderne Küche, in der an Ausstattung nichts gefehlt hat. ( ein bisschen einarbeitungszeit, um den Ofen zu verstehen haben wir benötigt :-D) Mit den reifen Früchten aus dem Garten haben wir uns sogar spontan entscheiden noch einen schnellen crumble als Nachtisch zuzubereiten. Als Hauptgericht gabs Nudeln mit Steinpilzsoße, die wir im Wald nebenan fanden. Der Garten ist ein Traum! Mein Lieblingsplatz: die Schaukel mit Blick auf die Kuhweide, des Highlight für die Männer: die hauseigene Seilbahn. Mein Sohn hat die Himbeeren geliebt und den Sandkasten. Äußerst angenehm auch, dass die angebotenen Waschmittel etc, Bettwäsche und Handtücher alle mit biologischem Waschmittel ohne kesse Duftstoffe angeboten werden. Wir behalten das Gefühl der gelungenen Auszeit auf alle Fälle noch eine Weile in uns und kommen gern nochmal wieder.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Dominique K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Zauberhaft
Wir hatten ein paar sehr schöne Tage in diesem wundervollen Haus mit einem unbeschreiblich schönen Garten. Es ist ruhig und abgeschieden und so charmant, dass wir ganz sicher wiederkommen werden. Sehr, sehr empfehlenswert.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Detlef F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
schöner und besser kann es nicht sein
Sehr freundliche Gastgeber, außerordentliches und gepflegtes Ambiente sowie ein toller Garten mit witzigen und durchdachten Spielmöglichkeiten - wir würden sehr gerne wiederkommen.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Achim Wüsthof

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων