Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελές διαμέρισμα, φανταστική θέα, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, πισίνα, δωρεάν Wi-Fi

Πολυτελές διαμέρισμα, φανταστική θέα, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, πισίνα, δωρεάν Wi-Fi

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury apartment, fantastic views, directly on the sea, pool, free Wi-Fi

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 43, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 43, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές διαμέρισμα, φανταστική θέα, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, πισίνα, δωρεάν Wi-Fi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Arco da Calheta, Madeira Region
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCasa das Mudas Arts Center6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσία25 Fontes and Cascada da Risco20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ponta Do Sol23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦουντσάλ (FNC-Cristiano Ronaldo)42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές διαμέρισμα, φανταστική θέα, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, πισίνα, δωρεάν Wi-Fi

Πολυτελή διαμερίσματα στην Calheta, Μαδέρα, Πορτογαλία

Παύση, να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε.

Μόνο το αχνό θρόισμα του ανέμου στα δέντρα μπανάνας, ο ήχος της θάλασσας και το τραγούδι των πουλιών μπορεί να ακουστεί σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο μέρος.

Οι πέντε νεόκτιστα διαμερίσματα (BJ 2013 / BJ 2016 / BJ 2018) περιβάλλονται από μια τεράστια φυτεία μπανάνας σε μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Μαδέρας. Με θέα στη θάλασσα, σε υψόμετρο 30 μέτρων, όχι μέσω της κυκλοφορίας διαταράσσει την απόλυτη χαλάρωση. Απολαύστε το κλίμα όλο το χρόνο σε ένα από τα πιο ηλιόλουστα σημεία στα νοτιοδυτικά του νησιού. Κάντε μια βουτιά στο απέραντο γαλάζιο της πισίνας, απολαύστε τον ήλιο ή να διαβάσετε ένα βιβλίο στη σκιά των καταπράσινα φυτά μπανάνας σε ένα βιβλίο.

Τα περίτεχνα σχεδιασμένα διαμερίσματα διαθέτουν πολυτελή διακόσμηση, τα μεγάλα παράθυρα μπορεί να ανοίξει πλήρως προς τη θάλασσα, εξαφανίζονται τα όρια ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Οι Γερμανοί από έναν σχεδιαστή φωτισμού και ένα φιλόδοξο Μαδέρας αρχιτέκτονα-σχεδιασμένα διαμερίσματα είναι έξυπνα σχεδιασμένα και άνετα.

Παρά τα κοινά πλεονεκτήματα, η Casa Frangipani (αριθμός αντικειμένου FW 2647638), Casa Nenufar (αριθμός αντικειμένου FW 2647635) και Casa Estrelicia (αριθμός αντικειμένου FW 2647636) διαφέρουν από τα άλλα δύο διαμερίσματα, Villa Rosa (αριθμός αναφοράς FW 2647639) και Villa Palmeira (αριθμός ακινήτου FW 2647640), την οποία ολοκληρώσαμε τον Απρίλιο του 2016. Τα ειδικά χαρακτηριστικά που προβλέπουν τα ακόλουθα λίγο πριν από:

Casa Frangipani και Casa Nenufar:

Να μετακινηθεί από τη διάταξη, κάθε μονάδα έχει την επιθυμητή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η άλλη πλευρά των διαμερισμάτων που περιβάλλεται από κήπους. Η διάταξη στο ισόγειο με καθιστικό, βεράντα και ανοιχτή κουζίνα είναι ιδανική. Μια γενναιόδωρη cantilever σκάλα παρέχει πρόσβαση στον επάνω όροφο με τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια με μίνι σπα. Τα πάντα είναι υψηλής ποιότητας και μοντέρνα, αλλά τρέχουν ταυτόχρονα άνετο και κομψό. Ιδανικά για 2 ενήλικες μια όαση άνεσης και χαλάρωσης, θα πρέπει να είναι μια άλλη χώρα χρειάζεται ένα πλήρες κρεβάτι επισκέπτης μπορεί να τοποθετηθεί.

Casa Estrelicia: τρέχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο με Casa Frangipani και Casa Nenufar, το τρίτο Βουλή ολοκληρώνει το αρχικό σχέδιο σε 2 ορόφους.
Δεδομένου ότι μόνο το τέλος του 2017 η οικοδομική άδεια έχει χορηγηθεί, η ολοκλήρωση πραγματοποιείται το Φεβρουάριο του 2018η Επίσης διοργανώνονται σε offset, αυτό το σπίτι έχει την κατάλληλη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Casa Estrelicia είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες που θέλουν να υποχωρήσει λίγο.

Με 2 δωρεάν θέσεις, μία προς τη θάλασσα, η άλλη ευθυγραμμισμένη με την πισίνα και τα ίδια χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας όπως frangipani και Nenufar, το Casa Estrelicia είναι η ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες μέγιστη ηρεμία.

Villa Rosa και Villa Palmeira:

Υπάρχουν δύο άλλα διαμερίσματα που έχουμε ολοκληρώσει το Απρίλιο του 2016 ακριβώς το αντίθετο, δυτικό άκρο της στο χώρο της πισίνας. Αρχικά στάθηκε σε αυτό το σημείο ένα παλιό αρχοντικό της Μαδέρας (Quinta) με παχιά τοιχώματα του βασάλτη. Η κατάσταση και τα πρότυπα μας, της αρχιτεκτονικής και της ποιότητας δεν επιτρέπει μια απλή ανακαίνιση. Αντ 'αυτού, αποφασίσαμε να κάνουμε μια συμβίωση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και τη διατήρηση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του παλιού σπιτιού. Το ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο, ήταν σαφές, αλλά τα πρώτα σχόλια των πελατών μας, μας λένε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο σύγχρονα αλλά και άνετα και προσεκτικά εκτελεστεί διαμερίσματα, το Villa Rosa στο ισόγειο, το Villa Palmeira στον επάνω όροφο. Και οι δύο έχουν τη δική τους, ξεχωριστή είσοδο και το καθιστικό, τα αρχικά τείχη του βασάλτη αρχαϊκή ενταχθούν στην σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Villa Rosa στην ΕΚ είναι το μόνο διαμέρισμα του συστήματος μέσω δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και μπάνιο, μπροστά από το σπίτι προσκαλεί ευρύχωρο, παραδοσιακό αίθριο για να χαλαρώσετε. Συνολικά, το Villa Rosa είναι ιδανικά για δύο ζευγάρια ή μία οικογένεια με 2 παιδιά.

Villa Palmeira έχει ένα υπνοδωμάτιο για 2 άτομα στον πρώτο όροφο και μια ευρύχωρη βεράντα με καταπληκτική θέα στην περιοχή της θάλασσας και της πισίνας.

Όλα τα 5 σπίτια οι προσεγμένες και γενναιόδωρη ανέσεις και καταπληκτική θέα στη θάλασσα στο κοινό είναι οι πέντε μονάδες ομαδοποιούνται γύρω από την διαμορφωμένη πισίνα. Ένα μεγάλο ενιαίο χώρο με χώρο για ξαπλώστρες, ένα ζεστό μπάρμπεκιου και μεγάλη πισίνα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Τη νύχτα, μια επαγγελματική έννοια του φωτισμού μάγεψε το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, δίνοντας σε όλο το χώρο μια πολύ ιδιαίτερη μαγεία.

Το αργότερο μετά είδαμε την πρώτη από την ταράτσα ενός σχολείου πάνω από πλωτό δελφίνια, ξέραμε τι να κάνουμε. Ολόκληρη η περιοχή έχει παράγουμε ένα πράσινο ενεργειακό ισοζύγιο, όλο το ζεστό νερό με ηλιακή θερμική ενέργεια, ηλεκτρική ενέργεια μας με καθαρό φωτοβολταϊκά.

Παρά την εντυπωσιακή και απόλυτα ήσυχη τοποθεσία φτάσετε σε μόλις 3 λεπτά μετά Calheta Βίλα, όπου εκτός από τις δύο ελεύθερες χρυσή αμμουδιά (δίπλα Machico οι μόνες αμμώδεις παραλίες του νησιού), μια μαρίνα, ένα πολιτιστικό κέντρο, ένα σούπερ μάρκετ και μερικά ποικίλα εστιατόρια και μπαρ για την απαραίτητη φροντίδα των υποδομών.

Η κεντρική τοποθεσία στη νοτιοδυτική ακτή έχετε την καλύτερη θέση εκκίνησης για την εξερεύνηση νησιού σας. Σε λιγότερο από μισή ώρα για να φτάσετε στο οροπέδιο Paul da Serra, το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO με το προστατευόμενο δάσος δάφνη, Sao Vicente στη βόρεια πλευρά του νησιού, η πεζοπορία παράδεισο Rabaçal και το νέο γήπεδο του γκολφ στην Ponta do Pargo στα δυτικά του νησιού. Σε 10 λεπτά θα φτάσετε στην πρώτη του διάσημου Levada περιπάτους, το αεροδρόμιο απέχει περίπου 50 λεπτά στην πρωτεύουσα του νησιού Funchal, το ταξίδι διαρκεί περίπου 35 λεπτά.

Ακριβώς μια λέξη της δικής μας: Το σπίτι μας βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα διαμερίσματα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει για όλη τη διάρκεια της διαμονής σας με τις συμβουλές και εμπιστευτικές πληροφορίες για να κάνουν τις διακοπές σας να μείνουν σε αυτό το όμορφο νησί μια αξέχαστη εμπειρία.

Όταν μπορούμε να σας καλωσορίσουν με ένα ποτήρι κρασί Μαδέρας ως επισκέπτες μας;

Διαχειριστής καταλύματος

Alexander Schultze

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Calheta

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Calheta) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λαυρησιλβα της Μαδέρα και Παραλία Ponta Do Sol, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Lava Pools και Eglise de Jesus-Bom Senhor. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Arco da Calheta, Madeira Region

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Casa das Mudas Arts Center - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Beachside Square - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 25 Fontes and Cascada da Risco - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Paul do Mar - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ponta Do Sol - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φουντσάλ (FNC-Cristiano Ronaldo): 42 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Manifattura Di Gelato - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Bar - Calheta Beach Hotel - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar da Praia - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fly Bar - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Lookall - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Birgit D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbarer Urlaub
Was soll ich sagen, es war perfekt. Danke Steffi und Alexander
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

ophelia s., Berlin

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Optimaler Aufenthalt
Ich habe lange im Internet recherchiert und bin dann auf diese location gestoßen, Calheta im Süden, schön warm und in einer Stunde über die schönen Straßen von Madeira eigentlich alles zu erreichen. Die Gastgeber Alexander und Steffi sind sehr hilfsbereit, zuverlässig, geben gute Tips und zudem sehr unaufdringlich noch das Gefühl eines home sweet home, auch weil beide sehr charmante Persönlichkeiten sind. Ich wollte nur für 3 Nächte kommen, komme hier aber gar nicht mehr weg, weil ich mich so wohl fühle. Das Haus (ich habe das ganz links, mit Blick auf Bananenplantage und herrliche Morgensonne) ist superedel, minimalistisch-elegant eingerichtet, alles ausnahmslos da, was man braucht. Und die Hünchen, der Garten, die 2 süßen Schafe, die Katzen und der völlig ausreichende, supergepflegte Pool mit herrlichem Blick aufs Meer - also das ist dann wirklich das Tüpfelchen auf dem i!, Danke Steffi und Alex! gut dass ich euch gefunden habe!

10/10 Άριστο

Monique M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Madeira muss man gesehen haben
Wir hatten wunderbare 2 Wochen hier. Ein sehr modernes Haus in einer wundervollen gepflegten kleinen grünen Oase. Es liegt traumhaft an der südlichen Küste der Insel und man hat schon morgens wenn man aufwacht einen wundervollen Blick aufs Meer. Gerade in den schwierigen Zeiten der Corona Pandemie ist Madeira sehr zu empfehlen, es ist ein Test bei Einreise erforderlich. Wir liesen uns demzufolge am Flughafen in Madeira testen. Das Ergebnis kam innerhalb 10 Stunden 😉. Es lief alles super organisiert ab und man begibt sich dann für die Stunden in Quarantäne in der Unterkunft. Hier wurden für uns im Vorfeld schon Lebensmittel eingekauft, also Urlaub vom ersten Moment an. Vielen lieben Dank an Steffi und Alex. Wir können allen empfehlen hier Urlaub zu machen. Madeira ist vielseitig, wandern, schwimmen, relaxen, tolle Natur und immer wieder spektakuläre Ausblicke ob in den Bergen oder an der Küste.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2020

10/10 Άριστο

Denis O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Zeit im sonnenverwöhnten Calheta...
Tolles Objekt, wie auf der Seite beschrieben, sehr nette und allzeit hilfsbereite Gastgeber, traumhaftes Umfeld. Einzig, sehr FESTE Betten/Matratzen, und eine ziemlich steile Anfahrt zum Objekt. Lange Fahrzeuge können hier aufsetzen. Also besser ein kurz und knackiges Auto mit reichlich PS buchen ;-)
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Tanja G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastischer Ausblick und Erholung pur
Wir haben uns an unseren 11 Tagen Aufenthalt in Arco da Calheta rundum wohl gefühlt. Die Appartements sind sehr geschmackvoll eingerichtet und sehr sauber (über eine Zwischenreinigung nach 5 Tagen haben wir uns auch sehr gefreut). Es ist eine Oase der Ruhe und Erholung mit einem fantastischen Ausblick, von dem man gar nicht genug haben kann. Nachts hört man nur das Meer und das Rauschen der Bananenpflanzen. Vielen Dank auch für die vielen netten und nützlichen Tipps. Wir kommen gerne mal wieder!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alexander Schultze

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων