Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Komf Mod. Διαμέρισμα με καθιστικό στον κήπο κοντά στο Steinhuder Meer

Komf Mod. Διαμέρισμα με καθιστικό στον κήπο κοντά στο Steinhuder Meer

Συλλογή φωτογραφιών για Komf. Mod. Apartment with sitting area in the garden near Steinhuder Meer

Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Μπάνιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 26, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Komf Mod. Διαμέρισμα με καθιστικό στον κήπο κοντά στο Steinhuder Meer

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 3 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hagenburg, NDS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο φύσης Steinhuder Meer1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Στάινχουντερ7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒίλχελμσταϊν7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Komf Mod. Διαμέρισμα με καθιστικό στον κήπο κοντά στο Steinhuder Meer

Διαμέρισμα Bellevue κοντά στο Steinhuder-Meer (μόλις 2 χλμ. Από τη θάλασσα).
Δωρεάν WiFi

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο τελικός καθαρισμός δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασής σας.

Ο τελικός καθαρισμός είναι 45 ευρώ και καταβάλλεται σε μετρητά κατά την άφιξη.

Δωρεάν WiFi!

Καλωσορίστε στο διαμέρισμα Bellevue στο Altenhagen, 2χλμ. Από το Steinhuder Meer.

Σας προσφέρουμε ένα διαμέρισμα άνεσης μόλις 2 χλμ. Από το κέντρο και κοντά στη θάλασσα και τον παραλιακό δρόμο.

Δωρεάν WiFi, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα Senseo Pads, καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα, κουζίνα με φούρνο, ψυγείο με χώρο TK, καθιστικό με τηλεόραση, υπνοδωμάτιο με τηλεόραση, τουαλέτα, 1 κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι ελατηρίου, καναπέ-κρεβάτι, , Διαθέσιμη καρεκλάκι, θέση στάθμευσης μπροστά από το σπίτι.
Το διαμέρισμα είναι ένα διαμέρισμα για μη καπνίζοντες.

Κλειστός χώρος για τα ποδήλατά σας.

Το Steinhuder Meer είναι η μεγαλύτερη εσωτερική λίμνη στην Κάτω Σαξονία. Είναι ιδανικό για τους ποδηλάτες, τους πεζοπόρους ή τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, kitesurfing). Αλλά και για εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Υπάρχουν ενοικιάσεις σκαφών για ιστιοπλοϊκά, ηλεκτρικά, ποδήλατα ή κωπηλατικές βάρκες στις εγκαταστάσεις.

Οι διακοπές σε ένα διαμέρισμα διακοπών στο Steinhuder Meer είναι μια ευχαρίστηση για τους νέους και τους ηλικιωμένους, για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Το Steinhuder Meer βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά του Ανόβερου και με 32 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Κάτω Σαξονίας, στην καρδιά του ομώνυμου φυσικού πάρκου μεγέθους 310 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τα κύρια θέρετρα στο Steinhuder Meer είναι Mardorf, Steinhude, Hagenburg και Rehburg-Loccum. Το τοπίο είναι ποικίλο με αμμόλοφους, χερσαίες εκτάσεις, υγιεινά λιβάδια, φυλλοβόλα και κωνοφόρα δάση και περιοχές με καλάμια. Απολαύστε το νερό, την καθαρή φύση, τον καθαρό αέρα και την ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο εξοχικό σπίτι στο Steinhuder Meer.

Ελεύθερες ευκαιρίες γύρω από το διαμέρισμα στο Steinhuder Meer

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες αναψυχής στο νερό και στην ξηρά στο Steinhuder Meer. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα πάρουν την αξία τους εδώ με βαρκάδα, ιστιοπλοΐα, kitesurfing και windsurfing. Οι σταθμοί ενοικίασης σκαφών καθώς και τα σχολεία ιστιοπλοΐας και windsurfing γύρω από το Steinhuder Meer προσφέρουν πρώτης τάξεως εξοπλισμό και εξειδικευμένες οδηγίες. Το Steinhuder Meer έχει γίνει ένα δημοφιλές κέντρο για kitesurfing ειδικότερα. Την εποχή υπάρχουν πάνω από 90 ιστιοπλοϊκές ιστιοπλοΐες στο Steinhuder Meer. Το Steinhuder Meer είναι επίσης γνωστό για τους λεγόμενους "μετανάστες" - πάνω από 100 χρόνια παλιά σκάφη που μπορούν να βρεθούν μόνο εδώ. Κολύμπι και κολύμβηση στη λίμνη επιτρέπεται και είναι επιπλέον διασκέδαση σε υγιή υδάτινο νερό. Το επίκεντρο είναι το τεχνητό νησάκι κολύμβησης 35.000 τετραγωνικών μέτρων στο Steinhude στο νότο με αμμώδη παραλία και χώρους ηλιοθεραπείας. Η προστατευμένη παραλία κολύμβησης "White Dune" στη βόρεια ακτή στο Mardorf προσελκύει. Η παραλία surf είναι επίσης κοντά. Οι επισκέπτες που προτιμούν να ταξιδεύουν αντί να δανείζουν το σκάφος είναι σε καλά χέρια για μια εκδρομή σε επιβατικό πλοίο ή μετανάστες. Οι παίκτες γκολφ θα βρουν δύο γήπεδα γκολφ στο Rehburg-Loccum και στο Mardorf. Οι λάτρεις των πουλιών θα βρουν ένα σημαντικό καταφύγιο πτηνών και τόπο αναπαραγωγής και ανάπαυσης για πολλά πτηνά βρύσης και νερού στο Steinhuder Meer Nature Park. Ένα κέντρο πληροφόρησης για το φυσικό πάρκο βρίσκεται στο καταχωρημένο Scheunenviertel στο Steinhude. Οι παραθεριστές θα βρουν μια ποικιλία από μονοπάτια για ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία γύρω από τη λίμνη μέσα από πανέμορφα τοπία. Οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν ποδηλασία 32χλμ. Γύρω από το Steinhuder Meer, εν μέρει κατά μήκος του νερού, εν μέρει από ειδυλλιακό χαρακτήρα. Και αν εξακολουθείτε να βαρεθείτε στο διαμέρισμά σας στο Steinhuder Meer, απολαύστε τον εαυτό σας στην πορεία με τα ψηλά σχοινιά στο Mardorf, τένις, ιππασία, μίνι γκολφ, ψάρεμα ή στις πολυάριθμες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες της περιοχής. Σε κακές καιρικές συνθήκες, βέβαια, ένα ταξίδι στη μητρόπολη του Ανόβερου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Τρώγοντας και πίνοντας σε διακοπές στο Steinhuder Meer

Στην περιοχή Steinhuder Meer, η παράδοση δίδει μεγάλη έμφαση στο φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολυάριθμοι καπνιστές χελιών και ψάρι μπορεί να βρεθεί σε σχεδόν κάθε μενού. Εκτός από τα παραδοσιακά και σπιτικά εστιατόρια, θα βρείτε επίσης διεθνή γαστρονομία κοντά στην εξοχική κατοικία σας στο Steinhuder Meer, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών, ιταλικών και ελληνικών. Τα ζεστά καφέ και μπιστρό σας προσκαλούν σε μια στάση σνακ, κάποια με όμορφη θέα στη θάλασσα.

Άφιξη στο διαμέρισμα στο Steinhuder Meer

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο διαμέρισμα διακοπών σας στο Steinhuder Meer είναι με αυτοκίνητο μέσω των A2, A7 και B6, B441, B442, B482, B215 και B214. Ταξιδέψτε με το τρένο από το Hannover Hbf με το Regionalexpress ή με το S-Bahn στο Wunstorf ή Neustadt am Rübenberge σε περίπου 20 λεπτά και από εκεί με τις γραμμές 710/711 ή 715 προς το Steinhude. Το καλοκαίρι υπάρχει επίσης ένα ωριαίο λεωφορείο ποδηλάτων (γραμμή 835) από το Wunstdorf στο Mardorf, το Steinhude ή το Hagenburg.

Στο διαμέρισμά μας διατίθενται φυλλάδια για να σας ενημερώσουμε για άλλες δραστηριότητες αναψυχής.

Διαχειριστής καταλύματος

Rainer Stünkel

Γλώσσες

Τσέχικα, Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρουμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Nur ein Hund nach Absprache bis 10 kg erlaubt

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hagenburg

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Hagenburg) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Στάινχουντερ και Πάρκο φύσης Steinhuder Meer, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen και Μουσείο Heimatmuseum Rodenberg. Οι δραστηριότητες γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Hagenburg, NDS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο φύσης Steinhuder Meer - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λίμνη Στάινχουντερ - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βίλχελμσταϊν - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Badestrand Weiße Düne - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Haste Han: 12 λεπτά οδικώς
  • Αννόβερο (HAJ): 35 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Averna - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Strandterrassen Steinhude - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Weinscheune Steinhude UG Petra Wilkening - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fischfeinkost Lindemann - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe am Meer - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 32 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Silvia s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Ferienwohnung Bellevue
Wir hatten einen schönen Kurzurlaub in unserer Ferienwohnung sowie auch am Steinhuder Meer und Umgebung,mit vielen Aktivitäten und Sehenswürdigkeiten.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Nicole M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία
Toll
Gut
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Maria K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gut ausgestattet. Alles was man braucht vorhanden.
Preis Leistung stimmt
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

6/10 Μέτριο

Anke L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in
Kurzurlaub mit Hindernissen
Eine kleine, saubere und ordentliche Fewo. Für 5 Nächte pro Person 1 Duschtuch fanden wir allerdings sehr sparsam. Leider stand nirgendwo in der Beschreibung, dass sich die Wohnung im 2. OG eines Mehrfamilienhauses befindet. Kein Fahrstuhl. Schwierig für gehbehinderte Gäste. Der abgeblich abschließbare Fahrradraum entpuppte sich als Gemeinschaftsfahrradkeller des Hauses. Zugang nur über enge Außentreppe! Und keinerlei Lademöglichkeit für ein eBike. Das Liegerad meines Freundes konnte gar nicht untergebracht werden. Das ist leider für eine Gegend, in der überwiegend die Generation 50+ zum Radfahren Urlaub macht, nicht praktisch. Die neuen eBikes haben vielfach fest eingebaute Akkus, die nur vor Ort geladen werden können. Leider konnten wir unseren Vermieter nicht telefonisch erreichen, um eine andere Lademöglichkeit zu finden. Auch ein Rückruf erfolgte nicht. Ich habe das Rad dann bei einem hilfsbereiten Nachbarn laden dürfen. Fazit: Wir werden nicht wieder hinfahren. Auch wenn die Lage ruhig und die Gegend schön ist.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Babett S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Klein und fein
Alles in Allem eine schöne kurzweilige Zeit! 2.OG Nichts für Leute, die nicht gut Treppensteigen können. Jederzeit wieder und auf jeden Fall eine Empfehlung wert!!!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rainer Stünkel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Τσέχικα, Ουγγρικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων