Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διαμέρισμα κορυφαίας τοποθεσίας Fulda Rhön Vogelsberg Wasserkuppe Hessen 2-4 άτομα

Διαμέρισμα κορυφαίας τοποθεσίας Fulda Rhön Vogelsberg Wasserkuppe Hessen 2-4 άτομα

Συλλογή φωτογραφιών για Apartment top location Fulda Rhön Vogelsberg Wasserkuppe Hessen 2-4 people

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Διαμέρισμα κορυφαίας τοποθεσίας Fulda Rhön Vogelsberg Wasserkuppe Hessen 2-4 άτομα

Σχόλια
5,8 στα 10
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα44 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Künzell, HE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚλινική Fulda18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός ναός της Φούλντα6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSchlossgarten Fulda8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦρανκφούρτη (FRA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης)74 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διαμέρισμα κορυφαίας τοποθεσίας Fulda Rhön Vogelsberg Wasserkuppe Hessen 2-4 άτομα

Το διαμέρισμά μας προσφέρει ένα μέρος για ύπνο και υποχώρηση στο Künzell, έναν πυρήνα και προάστιο της πόλης Fulda. Αποτελείται από δύο δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο, που απλώνεται σε περίπου 44μ ² κατοικιών και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα.
Σε πολύ κοντινή απόσταση από περίπου 150 έως 300μ., Ο χώρος προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αγορές, όπως μια αγορά πενών ή ένα Edeka. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για τους νέους και τους ηλικιωμένους στο Künzell. Το θέρετρο προσελκύει με ένα γήπεδο μίνι γκολφ (περίπου 300 μέτρα μακριά), Takka-Tukka-Land (εσωτερική παιδική χαρά περιπέτειας για παιδιά περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά), αλλά και με ευεξίας όπως το πάρκο σπα Sieben Welten Spa Resort, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από Takka-Tukka- Χώρα. Αυτό σας προσκαλεί στη σάουνα και χαλαρώστε.
Το Künzell έχει επίσης πολλά να προσφέρει για τη φυσική σας ευεξία. Πολλά εστιατόρια και αίθουσες παγωτού βρίσκονται στην περιοχή μας σε απόσταση μόλις εκατοντάδων μέτρων.
Επισκεφθείτε μας σε μια άμεση γειτονική κοινότητα Fuldas από την οποία μπορείτε να φτάσετε όχι μόνο την πόλη αλλά και το Rhön με λεωφορείο και τρένο. Υπάρχει ακόμη μια απευθείας σύνδεση λεωφορείου με το υψηλότερο βουνό της Έσσης, το Wasserkuppe με πιλότους με αεροσκάφη, εστιατόρια, καλοκαιρινό τρενάκι και παρόμοια, που κυματίζει πάνω από τα πάντα σε ύψος 950μ. Η εξαιρετικά κεντρική τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεστε στη μέση δύο στάσεων λεωφορείων, τα οποία απέχουν περίπου 300μ.
Το βαυαρικό Rhön δεν είναι επίσης πολύ μακριά. Αυτό σας δίνει επίσης την ευκαιρία να σταματήσετε και να έχετε μια ωραία μέρα. Β. Να περάσετε στο Kreuzberg (περίπου 45 χιλιόμετρα απόσταση).
Στο μοναστήρι που βρίσκεται εδώ, οι μοναχοί παράγουν παραδοσιακά τη δική τους μπύρα, την οποία φυσικά μπορείτε να αγοράσετε και να καταναλώσετε εκεί. Υπάρχουν επίσης πολυάριθμα καταστήματα με σουβενίρ και παιδική χαρά. Έτσι η Μονή Kreuzberg προσφέρει διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
Η εσωτερική πόλη της Fulda είναι περίπου 4,5χλμ. Μακριά και προσελκύει με την όμορφη παλιά πόλη, τον καθεδρικό ναό, το παλάτι της πόλης και το παλάτι του κήπου και πολλά άλλα. Βγαίνει επίσης με υπαίθριες και εσωτερικές πισίνες, μουσεία, γιορτές και πάρκο ζώων.
Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Vogelsberg είναι με το αυτοκίνητο. Όπως και το Rhön, αυτό απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα. Και οι δύο χαμηλές οροσειρές είναι πλαισιωμένες από όμορφα χωριά και μικρές πόλεις (Rhön: Tann, Gersfeld κ.λπ., Vogelsberg: Schlitz, Lauterbach) και προσφέρουν χώρο για να ανακαλύψετε παλιά και καλά διατηρημένα κτίρια. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για παθιασμένους πεζοπόρους και ποδηλάτες, καθώς και για μοτοσικλετιστές.
Το διαμέρισμα που προσφέρεται εδώ έχει περίπου 44μ² καθιστικό με 2 δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου κατοικιών και προσφέρει έναν σταθερό χώρο ύπνου για 4 άτομα.
Στο πρώτο δωμάτιο υπάρχουν δύο κρεβάτια (0.9x2m), καθώς και δύο κομοδίνα, μια τηλεόραση (δορυφορική τηλεόραση), ένα μικρό τραπέζι με 3 καρέκλες και μια ντουλάπα. Τα δύο κρεβάτια μπορούν φυσικά να συγκεντρωθούν ή να ωθηθούν χωριστά. Εσείς αποφασίζετε ή κάνετε ό, τι θέλετε. Το διαμέρισμα είναι καλυμμένο με WiFi.
Το δεύτερο δωμάτιο διαθέτει κρεβάτι μεγέθους 1. 40x2m, το οποίο προσφέρει αρκετό χώρο για έναν ή δύο άτομα. Ένα νεαρό ζευγάρι ή ένα αδέρφια, για παράδειγμα, θα μπορούσε να βρει ένα μέρος εδώ. Υπάρχει επίσης κομοδίνα και ντουλάπα (ο φεγγίτης δεν μπορεί να ανοίξει σε αυτό το δωμάτιο).
Στην κουζίνα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Με τις 2 εστίες, ένα βραστήρα, τοστιέρα, μίνι φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, μπορείτε να ετοιμάσετε ποικιλία πιάτων. Φυσικά υπάρχουν όλα τα είδη των μαγειρικών σκευών, γλάστρες, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, κόσκινα ζυμαρικών και ούτω καθεξής στο ταμπλώ εκεί. V. Μ
Υπάρχει επίσης νεροχύτης και τραπεζαρία.
Το μπάνιο διαθέτει ντους / μπανιέρα, νιπτήρα και τουαλέτα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ντους αλλά και για πλήρες μπάνιο. Υπάρχει ένα μικρό ντουλάπι καθρέφτη για τα μαγειρικά σκεύη σας πάνω από το νεροχύτη.
Η κατοχή του διαμερίσματος είναι εξ ολοκλήρου μέχρι 3-4 άτομα. Ένα σύνολο πετσετών (1 πετσέτα μπάνιου, 2 πετσέτες), συμπεριλαμβανομένων των κλινοσκεπασμάτων (βέβαια τοποθετημένα) διατίθεται δωρεάν για τους 4 υπνοδωμάτια που αναφέρονται.
Η πληρωμή πραγματοποιείται εκ των προτέρων με τραπεζικό έμβασμα, αλλά το αργότερο την ημέρα άφιξης σε μετρητά.
Η άφιξη είναι δυνατή από τις 2 μ.μ.
Το διαμέρισμα πρέπει να εκκενωθεί στις 10 π.μ. την ημέρα της αναχώρησης.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται και δεν επιτρέπονται στο διαμέρισμα.

Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας και σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή!

Διαχειριστής καταλύματος

Vermieter

Γλώσσες

Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Kuenzell

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Kuenzell) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Town Palace και Ναός του Αγίου Μιχαήλ, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο Ρηνανίας της Εσσης και Φυσικό Πάρκο Bavarian Rhön. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Takka-Tukka Adventureland και Αστρονομικό παρατηρητήριο του Bad Salzschlirf. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country), σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Künzell, HE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κλινική Fulda - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Θέατρο Σλόσταϊτερ Φούλντα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός ναός της Φούλντα - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Schlossgarten Fulda - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μοναστήρι Kloster Frauenberg - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Άιχεντσελ: 8 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA): 74 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Del Sol Fulda - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • China-Restaurant Orchidee - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5,8
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 3 από 9 σχόλια πελατών" "

7,0/10

Καθαριότητα

6,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

2,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Stefan H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Familienfahrt nach Fulda
Für eine Kurzreise von ein paar Tagen nach Fulda sind wir dankbar für diese schlichte und einfache Ferienwohnung im Künzeller Ortsteil Bachrain. Mit dem Bus ist die Wohnung alle halbe Stunde mit der Linie 5 vom ZOB leicht zu erreichen. Von der Haltestelle "Gemeindezentrum" in 5 Minuten den Hügel runter, die Friedrich-Fröbel-Straße rechts rein und das dritte Haus auf der linken Seite. An der Haltestelle befindet sich ein kleines Einkaufszentrum, zu Fuß durch Künzell ist hinter der Autobahn der Wald in einer viertel Stunde leicht zu erreichen. Was will ich mehr. Eine ruhige Lage für ein paar Tage Ruhe.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

10/10 Άριστο

Jürgen A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Minigolfturnier
das Preis-Leistungsverhältnis stimmt. Sehr ruhige Lage. Gute Einkaufsmöglichkeiten ohne Auto
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

8/10 Καλό

Guido F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nett freundlich in Künzel
Küche minimal nur Kochplatte. Dachgeschoss nett und freundlich
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

8/10 Καλό

André H.

Wir sind sehr zufrieden gewesen
Es ist alles da was man braucht, sauber,warm und gemütlich.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2019

2/10 Απαίσιο

Mario W.

Höchstens zweckmässig
Die Aufteilung in der Wohnung ist ok..Die Betten sind allerdings eine Zumutung..Bei den Doppelbett in einem Schlafraum dringen die Sprungfedern durch, in dem anderen Zimmer stehen zwei Billigbetten ohne richtiges Lattenrost mit extrem dünnen, schlechten Matratzen..Insgesamt ist die Wohnung zwar günstig, aber nicht weiterzuempfehlen..Dann lieber ein bisschen Geld investieren und die Mietpreise anheben..
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Vermieter

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων