ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Ρετιρέ, υπο-μεσογειακό κήπο, πανοραμική τοποθεσία, πισίνα, μαθήματα τέχνης

Ρετιρέ, υπο-μεσογειακό κήπο, πανοραμική τοποθεσία, πισίνα, μαθήματα τέχνης

Συλλογή φωτογραφιών για Penthouse, Sub-Mediterranean Garden Estate, Panoramic Views, Pool, Art

Εναέρια προβολή
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ρετιρέ, υπο-μεσογειακό κήπο, πανοραμική τοποθεσία, πισίνα, μαθήματα τέχνης

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Stanjel
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGrad Stanjel15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαStanjel Castle16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Miramare34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤεργέστη (TRS-Friuli Venezia Giulia)53 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρετιρέ, υπο-μεσογειακό κήπο, πανοραμική τοποθεσία, πισίνα, μαθήματα τέχνης

MALI RAJ POD KOSTANJI «Μικρός Παράδεισος κάτω από τα Κάστανα» 2: Ρετιρέ

Κατοικία Karst σε ηλιόλουστη βεράντα με ημιυπαίθριο σπίτι - 75 m2 για 4 άτομα και ρετιρέ - 100 m2 για 4 άτομα, εκτεταμένοι υπο-μεσογειακοί κήποι με ώριμα δέντρα, πανοραμική θέα στο μεσαιωνικό Stanjel ή το Karst, γκαλερί τέχνης, ατομικά μαθήματα τέχνης για τους επισκέπτες, Ζωγραφική ή Μαθήματα τέχνης / ομαδικές δραστηριότητες, ελεύθερη ευρυζωνική WiFi / LAN, ηλιόλουστη πισίνα με θαλασσινό νερό με ολισθαίνουσα οροφή (Μάιος-Σεπτέμβριος), μικρή ανατολίτικη όαση ευεξίας με υδρομασάζ και τουρκικό ντους (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος).


Και τα δύο διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν ξεχωριστά ή μαζί. Για τη φύση, τους λάτρεις της τέχνης και του κήπου που αναζητούν χαλάρωση και δημιουργικότητα. Κατάλληλο για οικογένειες, φίλους, μαθήματα τέχνης / ομαδικές δραστηριότητες. Όλο το χρόνο ιδανικό για πεζοπορία, ποδηλασία, πολιτιστικό και φυσικό περιβάλλον, γευστικό κρασί και σπεσιαλιτέ (ζαμπόν). Μόνο 25 χλμ. Από την Αδριατική Θάλασσα (Τεργέστη, Σισιτανά).





ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΣΤ:
Ο Καρς (σλοβενικά: Kras) είναι ένα αραιοκατοικημένο οροπέδιο (300-400μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας). M.) στο βορειοανατολικό άκρο του κόλπου της Τεργέστη στα σύνορα μεταξύ Σλοβενίας και Ιταλίας. Εκτός από την ανέγγιχτη φύση, χαρακτηρίζεται από τη χαρακτηριστική πέτρινη αρχιτεκτονική της με τα στενά κέντρα του χωριού και τα μονοπάτια που είναι επενδεδυμένα με πέτρινους τοίχους. Τα κρασιά του είναι διάσημα, ειδικά το σκούρο κόκκινο Teran (Terrano) και παλιά λευκά κρασιά όπως. B. Malvazija (Malvasia), Vitovska κ.λπ. Μια άλλη ειδικότητα είναι ο αφυδατωμένος ζαμπόν - Kraski prsut (Prosciutto) και άλλοι τύποι κρέατος που στεγνώνουν στον αέρα.

Το Καρστ είναι η πιο ηλιόλουστη περιοχή στη Σλοβενία από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, με ακόμη περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας από ό, τι στο Portoroz στην ακτή. Η ετήσια διάρκεια της ηλιοφάνειας είναι 2250 ώρες (π.χ. 50% περισσότερο από ό, τι στη Φρανκφούρτη), με 100 ώρες τον Δεκέμβριο (π.χ. δύο φορές περισσότερο από ό, τι στη Φρανκφούρτη) και έως σχεδόν 300 ώρες τον Ιούλιο.

ΚΗΠΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ:
Ολόκληρος ο κήπος των υπο-μεσογειακών φυτών και τριαντάφυλλων εκτείνεται σε αρκετές ηλιόλουστες βεράντες ακριβώς κάτω από την πρώην περιουσία του Max Fabiani (μουριά) στο άνω Kobdilj. Ο πλούσιος δέντρο (κάστανα, καρύδια, δάφνες, φοίνικες, σύκα, κυπαρίσσια, ελαιόδεντρα) χαρακτηρίζεται από τον καλλιεργημένο κήπο διακοσμητικών φυτών (5.000 τ.μ.) με πάνω από 100 διαφορετικούς τύπους τριαντάφυλλων, πολυάριθμα ολαιώδη και άλλα διακοσμητικά φυτά. Ένα άλλο σε μεγάλο βαθμό ανεπτυγμένο φυσικό δάσος και λιβάδι οικόπεδο (17.000 τ.μ.) συνορεύει με το κυρίως περιφραγμένο διακοσμητικό κήπο φυτών. Από τον κήπο υπάρχουν πολλές πανοραμικές απόψεις του αραιοκατοικημένου καρστικού με τους αμπελώνες, τα ξηρά λιβάδια και τα μικτά δάση καθώς και με το μεσαιωνικό χωριό Stanjel στον απέναντι λόφο. Είναι δυνατή η ζωγραφική και η φωτογραφία στον κήπο.

Ο κήπος διακοσμητικών φυτών και εν μέρει και η γκαλερί τέχνης παρουσιάστηκαν σε πολλά περιοδικά και μέσα ενημέρωσης στα σλοβενικά και τα αγγλικά. Το 2008, το πρώτο πρόγραμμα της σλοβενικής κρατικής τηλεόρασης πυροδότησε επίσης ένα 20λεπτο πρόγραμμα για τον κήπο και την γκαλερί τέχνης, η οποία έχει μεταδοθεί αρκετές φορές.

Η κοινή χρήση της καλυμμένης και θερμαινόμενης οικογενειακής μας πισίνας γεμάτης με θαλασσινό νερό (χωρίς μυρωδιά χλωρίου!) είναι δυνατή από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου καθημερινά από τις 9πμ έως τις 7μμ (χρήση με δική σας ευθύνη!), Μέγεθος πισίνας 8 mx 3,5 m, βάθος 1,60 m + Ρωμαϊκές σκάλες, συρόμενη οροφή από διαφανές πολυανθρακικό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ:
Προσφέρουμε την τέχνη μεμονωμένα για μικρές ομάδες έως 4 ατόμων - αποκλειστικά για τους επισκέπτες μας. Συνδυάστε το μάθημα της τέχνης σας ξεχωριστά από έως και τέσσερις διαφορετικές ενότητες μαθημάτων πλήρους και μισής ημέρας (επίσης επεκτάσιμες):
• ακρυλικό
• Κολάζ με διαφορετικά υλικά
• Γραφική - Χαρακτική αλουμινίου
• Γραφικά - λινάτσα

Δίδακτρα - ημερήσιος χρόνος (2 x 3 ώρες): € 60 για ένα άτομο, € 100 για 2 άτομα, € 140 για 3 άτομα, € 180 για 4 άτομα.
Δίδακτρα - απογευματινό σεμινάριο (1 x 3 ώρες): € 30 για 1 άτομο, € 50 για 2 άτομα, € 70 για 3 άτομα, € 90 για 4 άτομα.

Επιπλέον, προσφέρουμε μαθήματα τέχνης και χειροτεχνίας για τους νεότερους επισκέπτες μας ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Δίδακτρα - απογευματινό σεμινάριο (1 x 3 ώρες): € 30 για 1 παιδί, € 50 για 2 άτομα, € 70 για 3 άτομα, € 90 για 4 άτομα.

Τα εργαλεία παρέχονται δωρεάν. Το κόστος υλικών υπολογίζεται όπως απαιτείται στην τιμή αγοράς.

Ενοικίαση ποδηλάτου:
Το Καρστ είναι ένας πραγματικός παράδεισος ποδηλασίας - και αυτό σχεδόν όλο το χρόνο. Ένα πυκνό και καλοδιατηρημένο οδικό δίκτυο με μικρή κίνηση σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το πλούσιο πολιτιστικό τοπίο και τη φύση σε ένα ποδήλατο.

Από το Kobdilj υπάρχουν ποικίλες φιλικές προς την οικογένεια διαδρομές που τρέχουν στο καρστικό οροπέδιο με τους ήσυχους λόφους και μόνο μικρές διαφορές ύψους. Είναι ιδανικά για τους ποδηλάτες που θέλουν να δουν την αγροτική περιοχή ειρηνικά και χωρίς πολύ κόπο.

Για τους πιο σπορ ποδηλάτες, υπάρχουν τόσο βραχύτερα και μακρύτερα σπορ κυκλώματα από το Kobdilj μέχρι τις οροσειρές στο βόρειο Karstrand με φανταστικές πανοραμίες των Άλπεων και της Αδριατικής, καθώς και διαφορές ύψους άνω των 500 μέτρων (1h-4h εκεί και πίσω). Αν αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό για εσάς, μπορείτε επίσης να οδηγήσετε από το Kobdilj σε γοητευτικές πλαγιές προς τα Prealps και να πετάξετε πάνω από 1.000 μέτρα σε υψόμετρο (5h-6h εκεί και πίσω) ή ίσως απλά να πάτε στην πλησιέστερη παραλία της Αδριατικής στο Sistiana mare (I) ποδηλασία (3 ώρες εκεί και πίσω).

Νοικιάζουμε ποδήλατα με κράνη ποδηλάτων ειδικά για τους επισκέπτες μας για 5,00 € / ημέρα. Συνολικά 6 ποδήλατα πεζοπορίας με 21 ταχύτητες είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες μας, εκ των οποίων 3 είναι ποδήλατα για άντρες, 2 ποδήλατα για γυναίκες και 1 ποδήλατο για τη νεολαία.

ΟΥΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΕ WHIRLPOOL:
Οι επισκέπτες που επιθυμούν να ξαναφορτώσουν τις μπαταρίες τους στην ψυχρή εποχή και θέλουν να χαλαρώσουν εντελώς μπορούν να νοικιάσουν αποκλειστικά τη μικρή ανατολίτικη όαση ευεξίας. Σε λίγο πάνω από 20 μ², η ανατολίτικη αίσθηση της όασης ευεξίας με τα πλακάκια της Ανδαλουσίας, το βενετσιάνικο γύψο και τα αραβικά στολίδια θα σας γοητεύσουν σε έναν άλλο κόσμο. Το ζεστό υδρομασάζ με τα 28 αεριωθούμενα μασάζ, ένα αστέρι με 200 αστραφτερά αστέρια και το μεγάλο ανοιχτό τούρκικο ντους για 2 άτομα θα σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε νέα πνεύματα.

Η ανατολίτικη όαση ευεξίας με το σχετικό βεστιάριο διατίθεται στους παραθεριστές από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο κάθε μέρα από τις 9:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Η τιμή ενοικίασης για 90 λεπτά αποκλειστικής χρήσης της όασης ευεξίας με χωρητικότητα έως 4 ατόμων είναι € 25,00.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ Ή ΑΙΘΟΥΣΑ:
Επίσης, ενοικιάζουμε την αίθουσα συνεδριάσεων σε ομάδες για διάφορες δραστηριότητες (σεμινάρια και διάφορα μαθήματα) που ενοικιάζονται από εμάς ως επισκέπτες. Η αίθουσα συνεδριάσεων διαθέτει δύο μεγάλες τραπέζες με 12 καρέκλες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΥΝΗΤΙΚΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ:
Διοργανώνουμε επίσης μια τοπική εκδρομή με κελάρι με κρασί και γευστικότατες γευστικές γεύσεις για τους καλεσμένους μας (επίσης σκούρο κόκκινο αφρώδες κρασί Teran!) συμπεριλαμβανομένης της γευσιγνωσίας με σπιτικές σπεσιαλιτέ αποξηραμένου κρέατος.

Διαχειριστής καταλύματος

Britta Höschele

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Σλοβένικα
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κόμεν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κόμεν) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Casa Carsica και Πάρκο Επιστήμης AREA, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κήπος Φερράρι και Cebelarstvo Svagelj. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sezana Botanical Park και Campo del Villaggio del Fanciullo. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κήπος Φερράρι - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Grad Stanjel - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Stanjel Castle - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Πιάτσα Ουνιτά ντ' Ιτάλια - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Miramare - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Sežana: 28 λεπτά οδικώς
  • Τεργέστη (TRS-Friuli Venezia Giulia): 48 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzeria Fontana - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kavarna A.V.E. - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Slaščičarna Šturje - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Hiša mladih - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Picerija Na Placu - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 8 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 9 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 9 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Gabriele K., Darmstadt

Wunderschönes Feriendomizil
Sehr schöne Ferienwohnung mit guter gepflegter Ausstattung und traumhafter Gartenanlage. Ruhige Umgebung und traumhafter Blick in die Umgebung. Wir hatten zwei erholsame Wochen dort verbringen können. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Viele Sehenswerte Ausflugsziel in der Umgebung. Der Pool war super. Wir würden jederzeit wieder kommen und dieses Domizil weiterempfehlen.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Anke V., België

clean, cosy and friendly
Very friendly and helpful people. The house is clean and cosy. The garden is beautiful and the swimming pool is well-maintained. The property is close to the coastline, the capital and the famous caves. I would certainly recommend this to my friends.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Sven S.

ein kleines Pardies
Wir haben wunderbare 3 Urlaubswochen im kleinen Paradies unter den Kastanien verbracht. Die Wohnung wurde vor ca. 5 Jahren im Karststil mit viel Liebe neu erbaut. Sie ist groß, sehr ansprechend eingerichtet und die Ausstattung bietet alles, was in einem Urlaub einmal benötigt werden könnte. Der Garten ist wunderschön und weitläufig, im Pool hatten wir an unseren „Ausruhtagen“ viel Spaß. Britta und Eric sind sehr nette und aufmerksame Gastgeber, die eine Menge guter Tipps für uns parat hatten. Auch unsere Kinder haben sich sehr wohl gefühlt und die beiden sofort ins Herz geschlossen. Slowenien selbst erhält von uns eine klare Reiseempfehlung. Die Lage der Wohnung ist ein optimaler Ausgangspunkt für Ausflüge. Wir haben das Gestüt in Lipica, die Höhlen von Skocian und Postojna, die Höhlenburg Lueg, den Triglav Nationalpark, Ljubljana und die Weinregion Goriska Brda besucht. Selbst Ausflüge nach Piran und Portoroz an der Mittelmeerküste sowie nach Venedig waren an einem Tag machbar. Kulinarisch hat das Land auch einiges zu bieten. Die Küche ist einfach, fleischlastig und würzig aber nicht schwer. Die Zubereitung der Speisen sehr schmackhaft und die Bedienung in den Restaurants haben wir fast immer als äußerst freundlich und zuvorkommend erlebt. Mit nach Hause nehmen mussten wir den köstlichen Karstschinken. Es gibt außerdem sehr leckeren Rotwein (Teran) und Likör in der Karstregion, Britta und Eric können hier einen sehr guten Weinbauer im Ort empfehlen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und möchten gern wiederkommen.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Carolin H.

Urlaub wie im Paradies
Wir, eine Familie mit zwei Kindern und Hund, verbrachten herrliche Ferien in dieser wunderschönen Ferienwohnung. Besonders gut gefallen hat uns - die saubere, gut ausgestattete und schön eingerichtete Wohnung in ruhiger Lage mit der großen überdachten Terrasse mit Blick weit hinaus ins Tal; - der wirklich einzigartige, parkähnliche Garten, in dem man wunderbar entspannen konnte, während die Kinder im 30 Grad warmen Pool planschten; - die gute Lage - von Kobdilj ist man in einer Stunde an der Küste und in einer guten Stunde in der Hauptstadt ist - wenn man nicht ohnehin im Karst bleibt, der viel Schönes zu bieten hat; - die netten Vermieter, die uns so manchen guten Tipp gegeben haben, sei es, was Adressen für gutes Essen oder tolle Wanderungen im Karst betrifft; - die nahegelegenen Einkaufsmöglichkeiten in Stanjel. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Eva und David R.

Wunderschön!
Wunderschönes Anwesen, das zum Verweilen einlädt. Die Wohnung ist sehr geschmackvoll, großzügig und mit Liebe zum Detail eingerichtet und ausgestattet. Die Terrasse mit Blick auf den Garten und die schöne Landschaft ein Traum. Britta und Erik sind extrem nett und hilfsbereit. Wir haben uns bei Ihnen sehr wohl gefühlt und wollen wiederkommen. Eine Erinnerung haben wir in Form von Brittas schöner Kunst mitnehmen können. Das nächste Mal werden wir weniger Ausflüge machen, um einfach dieses paradiesische Ambiente zu genießen!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Britta Höschele

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Britta Höschele was born in Stuttgart in 1965. After graduating from secondary school she studied horticulture. Until 1990 she worked in a number of nurseries in the Stuttgart and Munich areas, gaining a wealth of experience in designing and landscaping ornamental gardens.

In 1990 she moved to Ljubljana with her husband-to-be. In Ljubljana she led several creative workshops for children and published a book and a calendar of children's crafts.

In 1997 she moved with her family to the village of Kobdilj (Stanjel) in the Slovene Karst region. At first she devoted herself primarily to the challenging task of restoring an old farmhouse and old furniture, and putting in a submediterranean-style garden. More recently, she has worked as a self-taught artist, in painting and printmaking as well as children's illustrating. For that purpose she likes to collect a variety of natural materials.

To date she has had five solo exhibitions in Slovenia and Sweden.
IN the last years she has been guiding weekly arts and crafts workshops for pupils from the 1st to the 6th class at the elementary schools of Stanjel.

2004 she and her husband opened up an art exhibition and sales gallery and ornamental garden.

Since 2007 resp. 2010 she has been running two stylish rural apartments and guiding individual art courses for holiday guests.

She is the mother of a twenty-six-year-old son and nineteen-year-old daughter.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is one of the very rare old estates in the sub-Mediterranean south-western part of Slovenia with sunny, open location, mature trees and surrounded by a large plot (over 2 ha). Therefore, it was possible to restore the farmhouse completely (house and art gallery) and to build two new outbuildings in ancient karst-style, in which since 2006 (Apartment 1) and 2010 (Apartment 2) two very spacious rural holiday apartments are accommodated, each with its own private part of the garden and panoramic terrace. Therefore it was also quite easily to integrate a heated outdoor swimming pool with sliding roof within the large ornamental garden (3000 m2) in 2006, which is at disposal of the accommodated holiday guests.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Fully equipped rural holiday apartments in a Mediterranean style with modern equipment (air conditioning, floor heating, wireless broadband), large garden paradise with many hidden corners, numerous benches, extensive rose bloom in May and June (over 100 different varieties of roses, mostly old roses), panoramic views, several sunny garden terraces, heated outdoor pool from May through September, wellness oasis with whirlpool from December to February, small seminar room and atelier for holiday guests, art gallery, individual painting and art courses for holiday guests and tourist support of holiday guests with many sightseeing and excursions advices, including organized wine tastings (and sparkling wine tastings) ...

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Σλοβένικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες