Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Villa La Bella (2BR / 2BA) Μεγάλη θέα, εκπληκτική πισίνα, μαγευτική βίλα!

Villa La Bella (2BR / 2BA) Μεγάλη θέα, εκπληκτική πισίνα, μαγευτική βίλα!

Συλλογή φωτογραφιών για La Bella Villa (2BR/2BA) Great views, spectacular pool, magical villa!

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Villa La Bella (2BR / 2BA) Μεγάλη θέα, εκπληκτική πισίνα, μαγευτική βίλα!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα214 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Coral Bay, US Virgin Islands
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cinnamon Bay Beach17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa La Bella (2BR / 2BA) Μεγάλη θέα, εκπληκτική πισίνα, μαγευτική βίλα!

La Bella Villa είναι ένα μοναδικό, χειροποίητο σπίτι από νησιώτικη πέτρα και τοιχοποιία. Έχει υπέροχη θέα στον Κόλπο των Κοραλλίων και στο πανέμορφο όρος Μπορντό. Το ίδιο το σπίτι έχει το χαρακτήρα και τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού σπιτιού της Καραϊβικής, ωστόσο είναι μοντέρνο, καλά εξοπλισμένο, καθαρό και άνετο. Οι ρομαντικοί θα λατρέψουν αυτό το γραφικό και ειδυλλιακό σπίτι και θα θαυμάσουν τις αρχιτεκτονικές πινελιές. Και θα αγαπήσετε την υπέροχη νέα πισίνα και το κατάστρωμα της πισίνας!

Το σπίτι βρίσκεται απέναντι από τον Κόλπο των Κοραλλίων: το δωμάτιό του που καλύπτεται από 12 έως 40 πόδια, σας μαγεύει να καθίσετε έξω για να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε την θέα, να μιλήσετε και να απολαύσετε απλά άνετη εξωτερική διαβίωση. Κάθε δωμάτιο έχει όμορφη θέα και κάθε υπνοδωμάτιο είναι ξεχωριστά διακοσμημένο με νησιωτική τέχνη και πινελιές. Και θα αγαπήσετε τα πανέμορφα παντζούρια και τις πόρτες με μαόνι (όλα πλήρως εξετασμένα, φυσικά) σε όλο το σπίτι.

Πίσω από έναν πέτρινο τοίχο της Καραϊβικής και δίπλα από τη βίλα, το κατάστρωμα της La Bella Villa προσφέρει το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το St. Τον ήλιο του Ιωάννη και τις απόψεις του Κοραλλικού κόλπου και του βουνού Μπορντώ. Η εξωτερική πισίνα γλυκού νερού έχει εύκολη πρόσβαση σε ντους από την περιοχή του καταστρώματος καθώς και είσοδο στην κουζίνα. Με ξαπλώστρες, τραπέζι και ομπρέλα για ανάγνωση δίπλα στην πισίνα, πετσέτες θαλάσσης και μια γειτονική εστία αερίου, έχετε όλες τις ανέσεις για ένα απόγευμα στον ήλιο. Παρέχουμε επίσης καρέκλες και ψυγείο για εξορμήσεις στην παραλία.

Ανοίγοντας από το κατάστρωμα της πισίνας, η κουζίνα είναι μια ολοκαίνουργια προσαρμοσμένη κουζίνα με ένα πάγκο από γρανίτη. Είναι μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο - μόλις εγκατασταθεί το 2018.

Το σαλόνι είναι επιπλωμένο με παραδοσιακά έπιπλα της Καραϊβικής. Με θολωτές οροφές, ανεμιστήρες οροφής, δάπεδα με πλακάκια και καραϊβική τέχνη, διαθέτει ένα χαλαρωτικό και φιλόξενο εσωτερικό. Για την ψυχαγωγία σας, ένα βρετανικό αποικιακό στυλ στεγάζει το κέντρο ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης μιας ωραίας συλλογής ταινιών, CD και παιχνιδιών για την απόλαυση των επισκεπτών.

Οι όμορφες πόρτες από μαόνι λειτουργούν στο κατάστρωμα των 500 τετραγωνικών ποδιών με εκπληκτική θέα στον Κόλπο των Κοραλλίων. Η βεράντα διαθέτει ξύλινο τραπέζι με θέσεις 6 για χαλαρωτικό φαγητό στο ύπαιθρο. Ένας άνετος καναπές και λουκέτο λικνίζοντας καρέκλες κάνουν τη βεράντα ένα υπαίθριο σαλόνι, που ψύχεται από αεράκι από το Coral Bay και από ανεμιστήρες οροφής.

Η La Bella Villa κοιμάται άνετα 4 στα δύο υπνοδωμάτιά της και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο για έως και 2 επιπλέον. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι κλιματιζόμενα και ο σχεδιασμός του σπιτιού είναι τέτοιος ώστε με τις πόρτες του υπνοδωματίου να είναι ανοικτές, το σαλόνι είναι επίσης κλιματιζόμενο. Ωστόσο, σπάνια θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα ρομαντικό, βρετανικό κρεβάτι με ουρανό κρεβάτι king-size, με πολυτελή κλινοσκεπάσματα, φώτα στο πάτωμα, ντουλάπες από μαόνι, καθρέφτη δαπέδου, ανεμιστήρες οροφής για άνετο αεράκι για να συμπληρώνουν (ή αντικαταστήστε) μέσω των πορτών και των θωρακισμένων θυρών επάνω στη βεράντα και στον κόλπο του Coral itself. Το κύριο λουτρό έχει ένα πλήρες, νησιώτικο στυλ, καμπίνα ντους με κεραμίδια, νιπτήρα και άνετη ιδιωτικότητα.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι queen size καθώς και λαμπτήρες φοινικόδεντρου σε μαόνι νυχτερινής διασκέδασης. Με θέα στην πισίνα και με τρία παράθυρα, αυτό το όμορφο υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης πολυτελή κλινοσκεπάσματα, καραϊβική τέχνη, ανεμιστήρα οροφής για δροσερό αεράκι και πόρτες μαόνι και παράθυρα παραθύρων. Ditto στο κλιματιστικό!

Μετά από μια μέρα στην πισίνα ή στην παραλία, είναι μια μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο σε ένα από τα πολλά εστιατόρια για τα οποία το St. Ο Γιάννης είναι γνωστός, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων Skinny Legs, του Indigo Grill, του Aqua Bistro, του Wok στην παραλία και άλλων ακριβώς στον Κόλπο των Κοραλλίων. Η διαδρομή 20 λεπτών θα σας οδηγήσει στον κόλπο Cruz, ο οποίος διαθέτει πολλά άλλα μεγάλα εστιατόρια και περισσότερα καταστήματα.

Ίσως το καλύτερο από όλα είναι η μεγάλη πρόσβαση στις δημοφιλείς, όμορφες παραλίες του North Shore και η ευκαιρία να εξερευνήσετε τις παραλίες South Shore και East End, οι οποίες είναι λιγότερο συχνές.

Μια ποικιλία πουλιών συχνάζουν στην άμεση περιοχή η οποία, ανάλογα με την εποχή, μπορεί να περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα κολιμπρί που έχετε δει ποτέ, ακόμη και οι παπαγάλοι, και το δημοφιλές αυτόχθον πουλί μας, το μικρό αλλά πανέμορφο μπανάναquit. Coral Bay, το οποίο είναι λίγο πιο funky και χαλαρή από την περιοχή Cruz Bay του St. John, είναι επίσης γνωστή για τα νησάκια νησί και τα κατσίκια που περιπλανιούνται στους δρόμους και περιστασιακά πλησιάζουν στη βίλα. Η δική μας οικογένεια ιγκουάνα ζει στα δέντρα από τα καταστρώματα. Και οι νυχτερινοί ήχοι των βατράχων του δέντρου θα σας καθηλώσουν σε έναν βαθύ ύπνο.

Τα ζευγάρια και οι οικογένειες - οι τυχοδιώκτες, οι ρομαντικοί ή όσοι επιθυμούν να χαλαρώσουν - θα λατρέψουν αυτή τη γραφική και ειδυλλιακή βίλα. Έχουμε μια ελάχιστη διαμονή 5 ημερών.


Λέξεις κλειδιά: βίλα

Διαχειριστής καταλύματος

Sally or Franz Jaggar
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No additional rules.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην ακτή (Άπερ Καρολάινα, St. John). Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Cinnamon Bay Beach, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Coral Bay, US Virgin Islands

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Maho Beach - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Κανέλας - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cinnamon Bay Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 95 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lime Out - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skinny Legs - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Windmill Bar - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Greengo’s - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Maho Crossroads - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 61 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 66 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

kelly d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Book this place
My wife and I spent two weeks at this lovely house and wanted to cry on the last day. If you haven’t been to ST. JOHN you need to go. This house is in the perfect spot if you want peace and quiet with a wonderful view. The house has everything you need and the owner was a joy to work with. This is definitely one of our favorite houses we’ve stayed at.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Vicki S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved the house , the view and St. John!!
La Bella Villa is a treasure. We enjoyed every minute of our stay! The view and the porch is what led me to book this villa. And they did not disappoint!! We will return!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ellie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great views and pool for a perfect vacation.
The villa is close to the grocery and restaurants in Coral Bay, on the quiet side of St John. The spacious porch and pool deck are wonderful for relaxing in the tropical breezes. The kitchen is well stocked if you want to cook and eat in. The driveway access is easy and the location is within easy driving to the North Shore beaches. It’s the perfect place to enjoy paradise!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful space
This villa was beautiful in every way. Super clean and comfortable. The outdoor shower, ocean view, and pool were just lovely! Full disclosure: There are annoying nocturnal tree frogs called Coqui frogs that are extremely loud making it difficult to sleep unless you are a deep sleeper. Even a sound machine did not help us. Trying to sleep during day (once frog went to sleep) was also difficult because no shades on windows to block out light. The property description did mention no central air in the living room. I thought it wouldn’t be so bad, but it got extremely hot in that shared space and mosquitoes entered somehow regardless of doors and windows being closed. More shade options in pool area could’ve been appreciated as well. Overall, the space was lovely….just needed a few tweaks to make it more enjoyable- free of noise, bright morning light, and indoor mosquitoes.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Beth R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
St. John in January
The house is very clean with beautiful views. This was my first time in St. John and I didn't realize how great the location of the villa was for a couple of days until after I had more time to explore. Sarah was amazing to communicate with. For me, there was a learning curve to St. John for a first time visit. If I go back, I would stay at Bella Vista again!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sally or Franz Jaggar

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Sitting at Sun Dog Cafe in Mongoose Junction, just enjoying St. John.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

St. John is our dream destination. Despite California roots, we'll never move there because the water is cold and the ocean is...gray! When we saw this villa, we fell in love with it! And have never wavered in our delight with Bella Villa -- or St. John -- since!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

La Bella Villa is heaven in the Caribbean. AND it has a fabulous outdoor shower complete with a fossilized fish. Who could ask for more?

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων