Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μοντέρνο διαμέρισμα με loggia, φανταστική πανοραμική θέα στη λίμνη και πισίνα υπερχείλισης

Μοντέρνο διαμέρισμα με loggia, φανταστική πανοραμική θέα στη λίμνη και πισίνα υπερχείλισης

Συλλογή φωτογραφιών για Modern apartment with Seepanoramablick in a quiet area with large infinity pool

Πισίνα
Πισίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 48, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Μοντέρνο διαμέρισμα με loggia, φανταστική πανοραμική θέα στη λίμνη και πισίνα υπερχείλισης

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 4 άτομα52 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Toscolano Maderno, Lombardy
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡωμαϊκή Έπαυλη Nonii Arrii17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒοτανικός Κήπος του Τοσκολάνο Μαντέρνο19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαVittoriale degli Italiani (ιστορικός χώρος)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜιλάνο (LIN-Λινάτε)102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοντέρνο διαμέρισμα με loggia, φανταστική πανοραμική θέα στη λίμνη και πισίνα υπερχείλισης

Το μοντέρνο καινούριο διαμέρισμα με κλιματισμό και παρκέ δάπεδο βρίσκεται σε ένα ήσυχο και πολύ καλά διατηρημένο συγκρότημα κατοικιών. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Το check-in με οδηγίες λαμβάνει χώρα στα γερμανικά, αγγλικά ή ιταλικά.

Τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, πετσέτες, κόστος κατανάλωσης (ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, νερό) και ο τουριστικός φόρος περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης.

Το διαμέρισμα είναι ελαφρώς υπερυψωμένο πάνω από τις στέγες του Toscolano-Maderno με σχεδόν πανοραμική πανοραμική θέα στη λίμνη Garda. Η τοποθεσία μισού ύψους συνδυάζει την υπέροχη θέα με τη δυνατότητα να περπατήσετε στη λίμνη Garda και στο κέντρο του Toscolano Maderno σε περίπου 15-20 λεπτά.

Το διαμέρισμα διαθέτει μια μεγάλη κλειστή λότζια με εκπληκτική πανοραμική θέα στη χερσόνησο Toscolano-Maderno στη λίμνη Garda - όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στον πρωινό ήλιο. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη θέα στη λίμνη Garda από το φωτεινό και μοντέρνο καθιστικό / τραπεζαρία. Επιπλέον, ο καναπές μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο (180 x 200) και άνετο κρεβάτι σε λίγα μόνο βήματα. Η κουζίνα είναι ενσωματωμένη στο καθιστικό / τραπεζαρία. Το ήσυχο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι διαθέτει μεγάλο κρεβάτι γαλλικού τύπου (160 x 200) με κομοδίνα και λυχνίες ανάγνωσης, μεγάλη ντουλάπα και συρταριέρα. Από εδώ μπορείτε να απολαύσετε την θέα του ορεινού τοπίου με το τοπικό βουνό Monte Pizzocolo. Το μπάνιο με φως της ημέρας είναι εξοπλισμένο με ντους, τουαλέτα, μπιντέ και πλυντήριο ρούχων. Το καθιστικό / τραπεζαρία μπορεί να χωριστεί από την πτέρυγα του υπνοδωματίου / του μπάνιου με μια πρόσθετη συρόμενη πόρτα.

Στο συγκρότημα υπάρχει μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης (20μ.) Από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της λίμνης ακόμα και όταν κολυμπήσετε. Δύο ιδιωτικές ξαπλώστρες σας προσκαλούν να χαλαρώσετε στη βεράντα της πισίνας ή στο γκαζόν. Το αυτοκίνητο σταθμεύεται με ασφάλεια στο υπόγειο χώρο στάθμευσης, από το οποίο μπορείτε να φτάσετε στο διαμέρισμα απευθείας μέσω της σκάλας.

Το όμορφο γήπεδο γκολφ Bocliaco (18 οπών) απέχει μόλις 2χλμ. Και βρίσκεται περίπου στο ίδιο ύψος με την κατοικία Bellavista πάνω από τη λίμνη. Ένα στάβλο ιππασίας δεν απέχει πολύ από την κατοικία και προσφέρει επίσης ευκαιρίες ιππασίας για τους νεοφερμένους. Δεν απέχει πολύ από τα μονοπάτια πεζοπορίας και πεζοπορίας, τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα. Το ορεινό τοπίο γύρω από το Toscolano-Maderno ανήκει στο φυσικό πάρκο "Parco dell`Alto Garda", το οποίο εκτείνεται από το Salo στο Limone στη δυτική όχθη. Η περίφημη κοιλάδα του Paper Mill (Valle delle cartiere) είναι επίσης κοντά. Υπάρχουν δύο μονοπάτια "κάτω", κάθε περίπου 15-20 λεπτά. Ο ένας οδηγεί απευθείας στην όχθη της λίμνης με δωρεάν εστιατόριο και cafe / bar δίπλα στην ιστορική εκκλησία Toscolano και τις ρωμαϊκές ανασκαφές. Το άλλο άκρο βρίσκεται περίπου στο κέντρο του χωριού. Ο τόπος έχει διατηρήσει την ιταλική του αίσθηση μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Στο ιστορικό τμήμα της πόλης προς τα βουνά, τα γραφικά μικρά τετράγωνα και τα στενά δρομάκια σας προσκαλούν να κάνετε μια βόλτα και τα πολυάριθμα καφέ, το μπιστρό, το "Osterias" και τα εστιατόρια σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε. Η νεότερη περιοχή βρίσκεται σε μια ημικυκλική χερσόνησο, έτσι ώστε ο τόπος έχει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο θαλάσσιο μέτωπο, με πολλά - επίσης δωρεάν! - Ευκολίες κολύμβησης καθώς και πολλά μπαρ, καφετέριες, "gelaterias" κατά μήκος του παραλιακού δρόμου. Ο τόπος διαθέτει εξαιρετική υποδομή. Υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ με καταστήματα φρέσκων τροφίμων που δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητό από την άποψη των γαστρονομικών απολαύσεων. Υπάρχει εβδομαδιαία αγορά κάθε Πέμπτη. Υπάρχουν - και γερμανοί - ιατροί και πολλά φαρμακεία. ΑΤΜ είναι επίσης διαθέσιμα. Το (πορθμείο) πορθμείων προς την ανατολική ακτή εκτελείται τακτικά. Υπάρχουν επίσης πολλές συνδέσεις με σκάφος στις άλλες θέσεις στη λίμνη. Διατίθενται επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και ενοικίασης σκαφών. Λόγω της κεντρικής του θέσης στη δυτική όχθη, το Toscolano-Maderno αποτελεί ιδανική αφετηρία για εκδρομές γύρω από το Gardasse και πέρα από αυτό.

Με την ευκαιρία: Το χειμερινό εξάμηνο έχει επίσης τα γούστα του. Δεδομένου ότι το Toscolano Maderno είναι ένα αυθεντικό μέρος και όχι ένα καθαρό τουριστικό μέρος, η πλήρης υποδομή είναι επίσης διαθέσιμη το χειμερινό εξάμηνο. Είναι όμορφο και ήσυχο και υπάρχουν ωραίες, ηλιόλουστες μέρες με εκπληκτικά καθαρό αέρα και υπέροχη θέα. Μπορείτε να κολυμπήσετε στη ζεστή λίμνη Cola κοντά στο Lazise ή να επισκεφτείτε τα ιαματικά λουτρά στη Σιρμιόνε απευθείας στην ακτή της λίμνης. Στο Monte Baldo με καλή υποδομή (εστιατόρια, ανελκυστήρες) μπορείτε να απολαύσετε το ορεινό τοπίο που καλύπτεται από χιόνι - να κάνετε σκι ή snowboarding (προσφέρονται επίσης μαθήματα) ή απλά να περάσετε μέσα από το χιονισμένο τοπίο ή να χαλαρώσετε στα ξαπλώστρες. Περιηγήσεις στην πόλη της Βερόνας, της Βενετίας, του Μιλάνου, της Μάντοβα ή της Μπρέσια είναι επίσης διαθέσιμες αυτή τη στιγμή του έτους (όλες είναι δυνατές ως ημερήσια εκδρομή).

Διαχειριστής καταλύματος

Family Göddel
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Toscolano Maderno

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Toscolano Maderno) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Χαρτιού και Μουσείο Museo Il Divino Infante, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Αγορά Mercato Comunale Coperto και Εμπορικό Κέντρο Grand'Affi. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Βοτανικός Κήπος του Τοσκολάνο Μαντέρνο και Panetteria Perolini. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Toscolano Maderno, Lombardy

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ρωμαϊκή Έπαυλη Nonii Arrii - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Βοτανικός Κήπος του Τοσκολάνο Μαντέρνο - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Panetteria Perolini - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vittoriale degli Italiani (ιστορικός χώρος) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βοτανικός Κήπος Giardino Botanico Fondazione Andre Heller - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Lonato: 36 λεπτά οδικώς
  • Μπρέσια (VBS-Gabriele D'Annuzio): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Il Boccone - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Furious PUB Toscolano - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Pane Brot - 12 λεπτά με τα πόδια
  • La Cascina del Garda - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Osteria L'Antico Pozzo - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Thomas S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Silvester 2024
Wir waren über Silvester für 5 Nächte in der Ferienwohnung und alles war bestens. Swhr netter Kontakt mit den Vermietern und mit der Person vor Ort. Unkompliziert und alles gut
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Daniela S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Panoramablick
Urlaub dank sehr komfortablem Check-In von Minute 1 an. Sehr sauber, alles wie auf den Bildern. Gerne wieder.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Inéz H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekter Urlaub
Das Appartment hat ein atemberaubend schöne Lage und der Blick vom Wohnzimmer-Balkon auf den Gardasee ist einfach unschlagbar. Die Wohnung selbst ist sehr gemütlich eingerichtet und es ist absolut alles vorhanden, was man in einer Ferienwohnung braucht, auch eine Waschmaschine (sehr hilfreich). Die ganze Anlage ist supergepflegt, ein erwähnenswertes Plus der abschliessbare Tiefgaragen-Parkplatz. Besonders toll fanden wir den Pool (auch dieser supergepflegt und sauber), egal wir einen Ausflug gemacht hat oder beim Baden waren - am Schluss des Tags war der Sprung in den wunderbaren Infinity-Pool obligatorisch. All die Infos und Tipps rund um die Wohnung wie auch Unternehmungen rund um den Gardasee waren einfach perfekt und hilfreich, der Check-in und der Check-out absolut problemlos. Der Kontakt vor Ort wie zu den Eigentümern sehr nett, hilfreich und schnell. Für uns war das der perfekte Urlaub und wir würden beim nächsten Gardasee-Urlaub diese Wohnung auf jeden Fall wieder wählen!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Denise w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely apartment
We had a lovely time, the apartment was everything we hoped for. Veiws were spectacular, there was everything we needed for a relaxing stay. You do need a car to get around, the ferries are a good way to get around. I think you need to be fit to go up and down the paths to get to town. Would definitely recommend this property.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Birgit S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Toller Urlaub
Herrlich, wunderbar einfach super. Die Fewo ist sehr schön, und ruhig,genau wie beschrieben. Der Ausblick auf den Lago ist grandios, ob vom Balkon oder aus dem Pool. Zum erholen und chillen top.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Family Göddel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live with our two kids in Germany and we love the region of Lake Garda, especially the West coast. In Toscolano-Maderno we found our perfect holiday accomodation - the Bellavista, where we have always spent a wonderful time.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We fell in love with this wonderful apartment and we appreciate the comfort and atmosphere of the Bellavista residence as well as the charming Italian town Toscolano-Maderno. We would like to share that special feeling with our guests: to feel comfortable, to relax, to get away from everyday life - just to have a good time out. The stunning view on the "out-stretched" Lake Garda and Monte Baldo, the east coast to Sirmione, Salo and the Isola del Garda.... Additionally the modern Infinity-Pool offers relaxing hours.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Wonderful location with a stunning view over the Lake Garda which you can also enjoy while taking a relaxing break in the modern Infinity-Pool. The Bellavista is not far from the town center of Toscolano-Maderno, which you can reach in a fifteen minute walk. Toscolano-Maderno is a typical Italien town with a very good infrastructure: Very good Italian restaurant, pubs, coffeeshops, gelaterias, supermarkets, pharmazies, medical support, bankautomats and a lot more. There are lots of sparetime activities, like boattrips, bicycle riding/ lending, paragliding, lake swimming, hiking etc. There is also a ferry port (also the Car ferry makes a stop in Toscolano-Maderno). Nearby are Gardone Riviera, Fasano, Salo and Gagnano.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων