Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Φανταστικό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων "Dari" δεξιά στην περιοχή για σκι και πεζοπορία

Φανταστικό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων "Dari" δεξιά στην περιοχή για σκι και πεζοπορία

Συλλογή φωτογραφιών για Fantastic 2 bedroom apartment "Dari" right in the ski and hiking area

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Αθλήματα χιονιού και σκι

Επισκόπηση καταλύματος Φανταστικό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων "Dari" δεξιά στην περιοχή για σκι και πεζοπορία

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Maria Alm - Hintermoos, Salzburg (state)
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Hochkoenig1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Schwarzeckalm9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠριγκηπέσσα12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣάλτσμπουργκ (SZG-W.A. Mozart)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φανταστικό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων "Dari" δεξιά στην περιοχή για σκι και πεζοπορία

Το ζεστό και άνετο διαμέρισμα 2 δωματίων βρίσκεται στον πρώτο Όροφο του όμορφη τοποθεσία και καλά διατηρημένο διαμέρισμα σπίτι "Anderl". Το σπίτι βρίσκεται περίπου 1000m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ακριβώς δίπλα στην πίστα του σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Hintermoos.
Ένας παράδεισος για τους σκιέρ και snowboarders - από το ντουλάπι της «Anderl" `s απευθείας στο μαγευτικό Hochkönig σκι Amade με πάνω από 30 σύγχρονα λιφτ του σκι, χιονισμένες πλαγιές του όλα τα επίπεδα και τα πιο ρουστίκ καλύβες στην Αυστρία - και όλα αυτά χωρίς αυτοκίνητο. Μια πίστα εξάσκησης με σχολή σκι για παιδιά είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια σε 200m.
Η καλύβα "Wies Stadel" αμέσως stop-off για "Anderl» προσφέρει τον εαυτό της ως μια τελευταία στάση μετά από μια μεγάλη μέρα σκι σχεδόν. Με αυστριακή λιχουδιές μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας εδώ τα βράδια, όπως. Σε τέσσερα άλλα ωραία εστιατόρια σε άμεση γειτνίαση με τα πόδια
Φυσικά, η περιοχή παρέχει όλα όσα θα μπορούσατε να θελήσετε για χαλάρωση, ακόμα δραστήρια διαμονή. Εκτός από αναμμένα toboggan πίστες και πίστες νυχτερινό σκι, τέλεια καλλωπισμένο cross-country σκι, ρομαντικό βόλτες με έλκηθρο μέσα από τα χιονισμένα δάση της μοναδικό θέρετρο φύση, το βράδυ σκι παράσταση από τους εκπαιδευτές σκι ομάδες από Maria Alm είναι ένα απόλυτο highlight στην Glühpunsch και Jagatee.
Αλλά ακόμα και στο χιόνι χωρίς εποχές, η περιοχή προσφέρει όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας. Είτε μικρές ή μεγάλες πεζοπορίες, με ή χωρίς την υποστήριξη αναβατήρα - τα ορεινά καταφύγια Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί. Ορεινή ποδηλασία, τοξοβολία, γκολφ, αναρρίχηση μαθήματα σχοινιά, καλοκαιρινό έλκηθρο, μίνι γκολφ, και αν μη τι άλλο η Erlebnisfreibad στα όμορφα βουνά της Maria Alm ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Οι μορφές κερασάκι της εβδομαδιαίας Almer Dorfabend - Καιρός σε εξωτερικούς χώρους - με παράσταση και μουσική ψυχαγωγία της τοπικής φορεσιάς και μουσικής club. Γίνετε ένα με την τοπική παράδοση και την αγάπη οικοδεσπότες.
Για να μην αναφέρουμε το μαγευτικό Bauernhebst με γαστρονομικές σπεσιαλιτέ εβδομάδων του και τη στέψη του στο Οδηγήστε το θρυλικό βοοειδή.
Στην προ-Χριστούγεννα Maria Alm εμπνέει τους επισκέπτες του με μια μοναδική χριστουγεννιάτικη αγορά. Τα όμορφα διακοσμημένα μικρές καλύβες των τοπικών συλλόγων που αναζητούν με νόστιμες γευσιγνωσίες τους συνομηλίκους τους.

"Maria Alm ΚΑΙ ΜΑΣΙΦ του ο Steinerne θάλασσα» - εδώ ο κόσμος εξακολουθεί να είναι ΟΚ!

Δεδομένου ότι η περιοχή προσφέρει επίσης το σπίτι διαμέρισμα "Anderl" ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Δωρεάν πάρκινγκ με μέσα και Ausladezonen άμεσα στην πόρτα, σκι ή αποθήκευσης ποδηλάτων, δωμάτια αναψυχής με επιτραπέζιο ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ και μπόουλινγκ - το τελευταίο με επιπλέον χρέωση. Δωρεάν Wi-Fi και ένα επιπλέον δωμάτιο στο Internet με μια βιβλιοθήκη. Πλυντήριο ρούχων δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων και Münztrockner-. Ένας ανελκυστήρας σας και τις αποσκευές σας φέρνει μέσα από όλους τους ορόφους. Το κέντρο ευεξίας με πανοραμικά παράθυρα και θέα στα όμορφα βουνά της Ύπατης Βασίλειο σας δίνει ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στην ευρύχωρη εσωτερική πισίνα και σάουνα με αίθουσα χαλάρωσης και εξωτερική εξωτερική ζώνη.
Το εξυπηρετικό και εξυπηρετικό ζευγάρι επιστάτης κάνει εκτός από την καθαριότητα και την τάξη για το πρωί φρέσκο ​​ψωμί και αρτοσκευάσματα για προ-παραγγελία.

Από το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων τους "Dari» με μεγάλο μπαλκόνι βεράντα κοιτάζει απευθείας στα απολαυστικά ειρηνική λιβάδια και τα βουνά της "Steinerenen Meers". Η σκεπαστή εξωτερική περιοχή έχει αρκετό χώρο για ένα ηλιόλουστο υπαίθριο πρωινό, ένα πλούσιο γεύμα το απόγευμα ή μια ευχάριστη ήλιο με καφέ και κέικ. Τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, μαξιλάρια και ομπρέλα είναι διαθέσιμα.
Ανακαινισμένο το 2016 και πρόσφατα επιπλωμένα διαμερίσματα σας δίνει ακριβώς 60m² μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά. Το ξενοδοχείο μη καπνιστών (παρακαλώ σημειώστε) χωρίζεται σε ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι (2x 90x200 εκ εντοιχισμένη φύλλο) και κουκέτα για παιδιά (2x 90x200 εκ εντοιχισμένη φύλλο) και ένα επιπλέον καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Η κατοικημένη καναπέ με οθωμανικά είναι γρήγορη βράδυ και διπλώστε εύκολα σε ένα χώρο ύπνου (τοποθετηθεί φύλλο 160x200) με ένα στρώμα τζελ. Για τους μικρούς μας φίλους τους μπορούν να βρεθούν στο ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα μια κούνια.
Σημείωση: Λευκά είδη μπορούν να προσληφθούν, όταν απαιτείται για την υπηρεσιακή μας.
Η αγάπη διακοσμημένο σε στυλ χώρα στη μονάδα τελευταία λεπτομέρεια περαιτέρω περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια, στερεοφωνικό με καλώδιο ραδιόφωνο, θύρα USB, CD και λειτουργία της κασέτας. Εκτός από τις κασέτες μουσικής και τα CD είναι αρκετά βιβλία για βιβλιοφάγους και παιχνίδια σχετικά με το σχεδιασμό ζεστά βράδια είναι διαθέσιμα.
Το πολυτελώς επιπλωμένα και εξοπλισμένα κουζίνα διαθέτει 4-πλάκα ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, επειδή τα γούστα στην Αυστρία γρήγορους χρόνους μια σπιτική πίτσα. Απορροφητήρας κουζίνας, ψυγείο, το νερό και το αυγό κουζίνα, τοστιέρα και ένα φίλτρο, η οποία γύρο καφέ έξω από την ατμόσφαιρα.
Το άνετο, ρουστίκ καθιστικό με χώρο για όλους ολοκλήρωσε την Alpine συνολική εικόνα.
Η τουαλέτα μπάνιο με μπανιέρα και ντους χέρι παίρνει μέσα από το παράθυρο 2-flügliges της όσο το φως της ημέρας και τα σαλόνια και υπνοδωμάτια με μεγάλα παράθυρα ζωνάρι τους.
Πρόσθετες ντους μπορεί να βρεθεί φυσικά στο σπα.

Ανυπομονούμε να σας έρχονται!

Διαχειριστής καταλύματος

Familie Frank Andörfer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Θέα στο βουνό
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
70 € Gebühr, maximal ein Haustier

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rauchen mit Aschenbecher auf der Balkonterrasse ok

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Maria Alm am Steinernen Meer

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Maria Alm am Steinernen Meer) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Berchtesgaden και Königssee. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Erlebnisbad Sommerstein και Κέντρο Αναψυχής του Τσελ αμ Ζέε. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country), σνόουμπορντ και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Maria Alm - Hintermoos, Salzburg (state)

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Hochkoenig - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Σκι Schwarzeckalm - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Aberg - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χόχκενιγκ Βίντεραϊχ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πριγκηπέσσα - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Gerling im Pinzgau Station: 15 λεπτά οδικώς
  • Σάλτσμπουργκ (SZG-W.A. Mozart): 74 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bäckerei Bauer - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Almer Bauernkasten - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wiesenstadl - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Hotel Bachschmied - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Hochmaisalm OG - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 29 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marcus F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wirklich alles zur top,gerne wieder
Es hat alles was man braucht und fehlte an nix
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Martin S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schöner Urlaub im toller Umgebung
Sehr schöner unkomplizierter Aufenthalt in einer sehr gut ausgestatteten Wohnung. Sehr zu empfehlen.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Mark W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice appartment at a very good location
We enjoyed our stay in this well equipped house at a perfect location near the ski slopes
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Bettina H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super haus mit klasse appartment
Gute lage, schönes appartment, ideal dass in selben haus ein schwimmbecken/sauna/tischrennis raum ist. Wir kommen wieder
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Christian S., Rothenburg o.d.T. , Bayern, DE

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumhaft
Sehr schönes Apartment in toller Lage mit schönem Ausblick. Sehr sauber und mit allem was man benötigt. Großes Lob an den netten und hilfsbereiten Gastgeber!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Familie Frank Andörfer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων