Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα με πρόσβαση στην αμμώδη παραλία, δωρεάν WiFi

Όμορφη εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα με πρόσβαση στην αμμώδη παραλία, δωρεάν WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Wonderful vacation home right by the sea with access to the sandy beach, near Ile Rousse

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εναέρια προβολή
Εναέρια προβολή
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα με πρόσβαση στην αμμώδη παραλία, δωρεάν WiFi

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Corbara, Corse
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του L'Ile-Rousse10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος του Ile-Rousse11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία L'Ile Rousse12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπαστιά (BIA-Poretta)72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα με πρόσβαση στην αμμώδη παραλία, δωρεάν WiFi

Περίπου τέσσερα χιλιόμετρα δυτικά της Ile Rousse, στη βορειοδυτική Κορσική, βρίσκεται το Marine de Davia, ένα όμορφα σχεδιασμένο και καλά διατηρημένο ιδιωτικό συγκρότημα ακριβώς πάνω στη θάλασσα (με τρεις κολύμβησης, αμμώδη παραλία). Αποτελείται από περίπου 200 ευρύχωρα οικόπεδα (έκταση μεταξύ 1.000 και 2.500 τ.μ.). Τα ατομικά κατασκευασμένα σπίτια λειτουργούν ουσιαστικά ως εξοχικά σπίτια, π.χ. Τ. Αλλά και ως κύρια κατοικία. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αγορές σε ένα μεγάλο, μεγάλο σούπερ μάρκετ, λίγο πριν την Ile Rousse και φυσικά στην Ile Rousse.

Στην άκρη του "Marine der Davia" βρίσκεται - ακριβώς πάνω σε έναν από τους τρεις αμμώδεις παραλίες - μια ιδιοκτησία 1.500μ² στην πλαγιά ενός λόφου με το ζεστό, ιδιωτικό duplex "La Tramontane" που χτίστηκε το 1980. Από εδώ έχετε φανταστική θέα στη θάλασσα και την αμμώδη παραλία, η οποία απέχει περίπου 80 μ. Και είναι προσβάσιμη απευθείας από την ιδιοκτησία, καθώς και την ενδοχώρα με τα χιονισμένα βουνά της το χειμώνα και την άνοιξη.

Και τα δύο σπίτια (το άλλο μισό του σπιτιού ανήκει σε φίλους) είναι περίπου 100 τ.μ., διώροφα, στερεά κτισμένα και προσφέρουν χώρο για έξι άτομα (τρία υπνοδωμάτια). Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, το εξοχικό μας κυρίως ιδιωτικό σπίτι διακοπών είναι σημαντικά υψηλότερο από το πρότυπο για ένα εμπορικό σπίτι διακοπών στη Γαλλία. Έτσι εδώ μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τον εαυτό σας και να περάσετε μια χαλαρωτική κολύμβηση, ήλιο ή πεζοπορία διακοπές.

Η υπέροχη τοποθεσία στο νερό και το πολύ προσωπικό χαρακτήρα του σπιτιού διακοπών κάνουν τις διακοπές σας εδώ μια πραγματική ευχαρίστηση. Με την ευκαιρία, μπορείτε να αγκυροβολήσετε το σκάφος σας στον κόλπο μπροστά από το σπίτι μας σε ένα (φέρτε το δικό σας) σημαδούρα. Υπάρχουν επίσης δύο γήπεδα τένις σε άμεση γειτνίαση με την εξοχική κατοικία μας.

Οι ευχάριστες εκδρομές στην ξηρά και οι δυνατότητες πεζοπορίας (βουνά ύψους 2.700 μ., Όμορφα τοπία, θαυμάσια δάση κλπ.) Προσφέρουν επίσης μια ποικίλη προσθήκη στη χαλαρωτική κολύμβηση και ηλιοθεραπεία στην Κορσική, ένα νησί που συνδυάζει θάλασσα, βουνά και δάση σε μια μοναδική ομορφιά , Ακόμα και το "Balagne" - αυτό είναι το όνομα του τοπίου στο οποίο βρίσκεται το σπίτι διακοπών μας - προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκδρομών. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες surfing στον κόλπο μας και σε άλλους κόλπους της περιοχής.

Μπροστά από το σπίτι μας υπάρχει ένας διπλός χώρος στάθμευσης (με πέργκολα προστασίας από τον ήλιο). Μια βολική ράμπα πρόσβασης οδηγεί στο σπίτι. Στο επίπεδο της εισόδου βρίσκονται το καθιστικό και η τραπεζαρία (με δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο / CD player και WiFi), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (με πλυντήριο πιάτων) και τουαλέτα. Το μέγεθος του καθιστικού / τραπεζαρίας διευρύνεται περαιτέρω από το μπροστινό, σκεπαστό καθιστικό και από μια άλλη ανοιχτή βεράντα στο ίδιο επίπεδο. Από τις δύο βεράντες έχετε υπέροχη θέα στη θάλασσα και την ορεινή ενδοχώρα. Το εσωτερικό τζάκι, η υπαίθρια ψησταριά και τα άνετα έπιπλα κήπου συμπληρώνουν την εξαιρετικά σταθερή και καλόγουστη επίπλωση. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει μια εσωτερική σκάλα στον υπνοδωμάτιο κάτω από το δωμάτιο, καθώς και εξωτερικές σκάλες στη μεγάλη βεράντα στον κήπο μπροστά από τα υπνοδωμάτια και επίσης στην ηλιόλουστη βεράντα πάνω από την κουζίνα.

Ο χώρος ύπνου βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, με εξόδους από τα δωμάτια μέχρι τη μεγάλη βεράντα στον κήπο, από την οποία μπορείτε να περπατήσετε κατ 'ευθείαν κάτω στη θάλασσα και την παραλία. Τρία δίκλινα δωμάτια (ένα από αυτά με κουκέτα) μπορούν να φιλοξενήσουν έξι άτομα. Δύο από τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με απολύτως αθόρυβη ανεμιστήρα οροφής. Στο διάδρομο και στα δωμάτια υπάρχει αρκετός χώρος για ντουλάπια και ράφια. Στο μπάνιο (με δύο νιπτήρες και τουαλέτα) υπάρχει επίσης πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε να κάνετε ντους στο ξεχωριστό ντους ή κάτω από ένα άλλο ντους στον εξωτερικό χώρο. Τα ρούχα, καθώς και οι πετσέτες, τα μαγιό κ.λπ. μπορούν να στεγνώσουν σε μια μεγάλη βάση στεγνώματος δίπλα στο σπίτι.

Διαχειριστής καταλύματος

Fam. Janus
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Corbara

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Corbara) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος του Ile-Rousse και Ερείπια Χωριού Occi, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλίες της Κορσικής και Περιφερειακό Φυσικό Πάρκο της Κορσικής. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Corbara, Corse

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Fornello - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι του L'Ile-Rousse - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος του Ile-Rousse - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Aregno - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία L'Ile Rousse - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός L'Île-Rousse: 9 λεπτά οδικώς
  • Καλβί (CLY-Σεντ-Κατρίν): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Glacier - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A Casarella - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A Rotta - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Chariot - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'épicure - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Wolfgang N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Einfach Klasse
Wir haben zwei wunderbare Wochen im La Tramontane verbracht. Die aus den Bildern hervor gehende Top-Lage wird vom Lebensgefühl im-, um- und mit dem Haus noch übertroffen. Für jede denkbare Form des Zusammenseins und der Erholung findet sich ein geeigneter Platz. Sonne, Schatten, alle zusammen oder einzeln, Strand, Wasser - alles perfekt vorhanden. Ausgehend von der friedlichen Anlage sind schöne Restaurants, weitere wunderbare Strände oder typisch korsische Exkursionen wunderbar zu erreichen. Eigentlich DIE ideale Basis für einen Aufenthalt im Nordwesten der Insel. Die für ein Ferienhaus perfekte Ausstattung rundet die Erfahrung nach oben ab.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Andreas K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumhaft
Es war einfach wunderbar. Die Bucht, das Haus, die Einrichtung und auch der Kontakt zu Herrn Janus waren bestens. Wir haben die Zeit dort unglaublich genossen, auch die Ruhe und die schöne Umgebung. Wir waren in Ile Rousse und in Calvi und haben viele wundervolle Momente einfach in der Bucht erlebt, haben geschnorchelt und sogar mehrere Rochen gesehen. Einfach ein Traum. Es ist noch viel schöner als auf den Bildern, allein die drei Terrassen und der Zugang zur Bucht waren wundervoll. Wir sind sehr dankbar für alle Erlebnisse und die unbeschreiblich schöne Unterkunft. Wir konnten wunderschöne Sonnenaufgänge direkt auf der Terrasse erleben und auch sogar den Sonnenuntergang von gegenüber in der Bucht (kurzer Fußweg). Vielen Dank für alles.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Florian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöner Aufenthalt
Das Haus und der Garten haben uns sehr gut gefallen. Die Lage mit dem direkten Zugang über Treppen ans Meer ist sehr schön. Das Haus ist auch sehr gut ausgestattet. Lediglich die Küche ist sehr klein und nicht wirklich für mehrere Personen gleichzeitig nutzbar. Ausgestattet ist die Küche aber sehr gut.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Jakob S., Neftenbach

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Haus an einer Traumlage
Kleines aber feines Haus mit Top-Aussicht. Hier fehlt es an nichts.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Thomas M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Traumhaft schöner Aufenthalt
Das Haus liegt wunderschön am Ende einer Sackgasse in einer privaten Marina. Die Bilder können die Realität gar nicht hinreichend abbilden: Ein wunderschöner Blick auf l'Ile Rousse, in der Ferne Cap Corse und die Berge. Läuft man 10 Minuten auf die gegenüber liegende Felszunge, kann man den Sonnenuntergang über dem Meer beobachten. Optimale Ausstattung des Hauses: Wir haben NICHTS vermisst. Ein wunderschöner gepflegter, duftender Garten. Die Kommunikation mit dem Eigentümer war sehr freundlich und unkompliziert. Vielen Dank für die schöne Zeit!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Fam. Janus

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων