Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Komf Mod. Διαμέρισμα στο κέντρο του Steinhude (Scheunenviertel), δωρεάν WiFi

Komf Mod. Διαμέρισμα στο κέντρο του Steinhude (Scheunenviertel), δωρεάν WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Comf. mod. Apartment -Anker-(120m2) in the middle of Steinhude, wallbox, parking lot, WLAN,

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Καθιστικό
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Komf Mod. Διαμέρισμα στο κέντρο του Steinhude (Scheunenviertel), δωρεάν WiFi

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Wunstorf, NDS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο φύσης Steinhuder Meer1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Στάινχουντερ5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒίλχελμσταϊν25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Komf Mod. Διαμέρισμα στο κέντρο του Steinhude (Scheunenviertel), δωρεάν WiFi

Το διαμέρισμά μας διαθέτει δωρεάν WiFi και Netflix (TV).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο τελικός καθαρισμός δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασής σας.
Ο τελικός καθαρισμός είναι 45 ευρώ και καταβάλλεται σε μετρητά κατά την άφιξη.

Καλώς ήλθατε στην οικογένεια Faber στο Steinhude!
Σας προσφέρουμε ένα άνετο διαμέρισμα διακοπών ακριβώς στο κέντρο της πόλης και κοντά στη θάλασσα και τον παραλιακό δρόμο. Το άνετο και μοντέρνο διαμέρισμά μας βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ιστορικό Scheunenviertel.
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα Πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα Nespresso, καφετιέρα φίλτρου και βραστήρα, σόμπα με φούρνο, ψυγείο με χώρο για βαθιά κατάψυξη, άνετο τραπεζαρία για 6 άτομα απευθείας στην κουζίνα, καθιστικό με τηλεόραση (55 ίντσες), άνετο δερμάτινο καναπέ, μπάνιο με μπανιέρα και επιπλέον ντους, τουαλέτα, 1 (DZ) Υπνοδωμάτιο με άνετο διπλό κρεβάτι (ελατήριο κουτί, υψηλής ποιότητας με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας H2 + H3), πλήρως πλακιδωτό δάπεδο (με γρανίτη) κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, μπαλκόνι ακριβώς στο σαλόνι.
Χώρος στάθμευσης ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Το διαμέρισμα είναι ένα διαμέρισμα για μη καπνίζοντες. Επιτρέπεται μόνο να καπνίζετε στο μπαλκόνι. Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για ένα επιπλέον κρεβάτι στο σαλόνι.
Μπορείτε να κλειδώσετε χώρο για τα ποδήλατά σας.
Μεγάλο μουσικό σύστημα B & O Beosound 8.
Το Steinhuder Meer είναι η μεγαλύτερη εσωτερική λίμνη στην Κάτω Σαξονία. Είναι ιδανικό για τους ποδηλάτες, τους πεζοπόρους ή τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, kitesurfing). Αλλά και για εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φύση. Υπάρχουν ενοικιάσεις σκαφών για ιστιοπλοϊκά, ηλεκτρικά, ποδήλατα ή κωπηλατικές βάρκες στις εγκαταστάσεις. Μπορούν επίσης να ενοικιαστούν ποδήλατα.
Στο διαμέρισμά μας διατίθεται πληροφοριακό υλικό, το οποίο σας δίνει πληροφορίες για άλλες δραστηριότητες αναψυχής.
Κοντά υπάρχουν επίσης 2 πολύ όμορφα γήπεδα γκολφ (18 τρύπες).
Οι διακοπές σε ένα διαμέρισμα διακοπών στο Steinhuder Meer είναι μια ευχαρίστηση για τους νέους και τους ηλικιωμένους, για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Το Steinhuder Meer βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά του Ανόβερου και με 32 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Κάτω Σαξονίας, στην καρδιά του ομώνυμου φυσικού πάρκου μεγέθους 310 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τα κύρια θέρετρα στο Steinhuder Meer είναι Mardorf, Steinhude, Hagenburg και Rehburg-Loccum. Το τοπίο είναι ποικίλο με αμμόλοφους, χερσαίες εκτάσεις, υγιεινά λιβάδια, φυλλοβόλα και κωνοφόρα δάση και περιοχές με καλάμια. Απολαύστε το νερό, την καθαρή φύση, τον καθαρό αέρα και την ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο εξοχικό σπίτι στο Steinhuder Meer.

Ελεύθερες ευκαιρίες γύρω από το διαμέρισμα στο Steinhuder Meer

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες αναψυχής στο νερό και στην ξηρά στο Steinhuder Meer. Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θα πάρουν την αξία τους εδώ με βαρκάδα, ιστιοπλοΐα, kitesurfing και windsurfing. Οι σταθμοί ενοικίασης σκαφών καθώς και τα σχολεία ιστιοπλοΐας και windsurfing γύρω από το Steinhuder Meer προσφέρουν πρώτης τάξεως εξοπλισμό και εξειδικευμένες οδηγίες. Το Steinhuder Meer έχει γίνει ένα δημοφιλές κέντρο για kitesurfing ειδικότερα. Την εποχή υπάρχουν πάνω από 90 ιστιοπλοϊκές ιστιοπλοΐες στο Steinhuder Meer. Το Steinhuder Meer είναι επίσης γνωστό για τους λεγόμενους "μετανάστες" - πάνω από 100 χρόνια παλιά σκάφη που μπορούν να βρεθούν μόνο εδώ. Κολύμπι και κολύμβηση στη λίμνη επιτρέπεται και είναι επιπλέον διασκέδαση σε υγιή υδάτινο νερό. Το επίκεντρο είναι το τεχνητό νησάκι κολύμβησης 35.000 τετραγωνικών μέτρων στο Steinhude στο νότο με αμμώδη παραλία και χώρους ηλιοθεραπείας. Η προστατευμένη παραλία κολύμβησης "White Dune" στη βόρεια ακτή στο Mardorf προσελκύει. Η παραλία surf είναι επίσης κοντά. Οι επισκέπτες που προτιμούν να ταξιδεύουν αντί να δανείζουν το σκάφος είναι σε καλά χέρια για μια εκδρομή σε επιβατικό πλοίο ή μετανάστες. Οι παίκτες γκολφ θα βρουν δύο γήπεδα γκολφ στο Rehburg-Loccum και στο Mardorf. Οι λάτρεις των πουλιών θα βρουν ένα σημαντικό καταφύγιο πτηνών και τόπο αναπαραγωγής και ανάπαυσης για πολλά πτηνά βρύσης και νερού στο Steinhuder Meer Nature Park. Ένα κέντρο πληροφόρησης για το φυσικό πάρκο βρίσκεται στο καταχωρημένο Scheunenviertel στο Steinhude. Οι παραθεριστές θα βρουν μια ποικιλία από μονοπάτια για ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία γύρω από τη λίμνη μέσα από πανέμορφα τοπία. Οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν ποδηλασία 32χλμ. Γύρω από το Steinhuder Meer, εν μέρει κατά μήκος του νερού, εν μέρει από ειδυλλιακό χαρακτήρα. Και αν εξακολουθείτε να βαρεθείτε στο διαμέρισμά σας στο Steinhuder Meer, απολαύστε τον εαυτό σας στην πορεία με τα ψηλά σχοινιά στο Mardorf, τένις, ιππασία, μίνι γκολφ, ψάρεμα ή στις πολυάριθμες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες της περιοχής. Σε κακές καιρικές συνθήκες, βέβαια, ένα ταξίδι στη μητρόπολη του Ανόβερου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Τρώγοντας και πίνοντας σε διακοπές στο Steinhuder Meer

Στην περιοχή Steinhuder Meer, η παράδοση δίδει μεγάλη έμφαση στο φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολυάριθμοι καπνιστές χελιών και ψάρι μπορεί να βρεθεί σε σχεδόν κάθε μενού. Εκτός από τα παραδοσιακά και σπιτικά εστιατόρια, θα βρείτε επίσης διεθνή γαστρονομία κοντά στην εξοχική κατοικία σας στο Steinhuder Meer, συμπεριλαμβανομένων των κινεζικών, ιταλικών και ελληνικών. Τα ζεστά καφέ και μπιστρό σας προσκαλούν σε μια στάση σνακ, κάποια με όμορφη θέα στη θάλασσα.

Άφιξη στο διαμέρισμα στο Steinhuder Meer

Ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο διαμέρισμα διακοπών σας στο Steinhuder Meer είναι με αυτοκίνητο μέσω των A2, A7 και B6, B441, B442, B482, B215 και B214. Ταξιδέψτε με το τρένο από το Hannover Hbf με το Regionalexpress ή με το S-Bahn στο Wunstorf ή Neustadt am Rübenberge σε περίπου 20 λεπτά και από εκεί με τις γραμμές 710/711 ή 715 προς το Steinhude. Το καλοκαίρι υπάρχει επίσης ένα ωριαίο λεωφορείο ποδηλάτων (γραμμή 835) από το Wunstdorf στο Mardorf, το Steinhude ή το Hagenburg.
Ανυπομονούμε την επίσκεψή σας!

Διαχειριστής καταλύματος

Familie Faber-Illgen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Ein Haustier ( Hund erlaubt)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Nur auf Terrasse

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βούνστορφ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Στάινχουντε) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen και Μουσείο Heimatmuseum Rodenberg, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και Εκκλησία του Saint Gotthard. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Wunstorf, NDS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο φύσης Steinhuder Meer - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λίμνη Στάινχουντερ - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βίλχελμσταϊν - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Badestrand Weiße Düne - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός S-Bahn Neustadt am Rübenberge-Poggenhagen: 10 λεπτά οδικώς
  • Αννόβερο (HAJ): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Averna - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Strandterrassen Steinhude - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Amphora Restaurant Griechische Gastlichkeit - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Weinscheune Steinhude UG Petra Wilkening - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Fischfeinkost Lindemann - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 62 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Guillaume B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
PARFAIT
VOYAGE PRO
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nicola R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wie nach Hause kommen
Auch in diesem Jahr haben wir uns in der Ferienwohnung wieder super wohl gefühlt! Wir sind angekommen und es war als wären wir nie weg gewesen. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen in 2024!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nadine S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Immer wieder gerne!
Die Wohnung ist schön groß und hell und freundlich eingerichtet! Die Kommunikation mit dem Vermieter war völlig unkompliziert und sehr herzlich! Wir kommen super gern wieder!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Nicola R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Wohnung in perfekter Lage
Wir haben ein tolles Mädels-Wochenende in der Wohnung verbracht. Für 5 Personen war sie ideal. Die Wohnung ist toll ausgestattet, hat sehr bequeme Betten und liegt trotz direkter Zentrumslage sehr ruhig. Die Kommunikation mit der Familie Faber-Illgen lief ebenfalls reibungslos ab. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen bestimmt wieder!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fahrradurlaub
Sehr schöne geräumige Ferienwohnung. Sehr zentral und mit allem ausgestattet was man für einen angenehmen Urlaub braucht. Fahrräder können sicher untergebracht werden und Parkplatz ist vorhanden. Wir haben den Urlaub genossen und jeden Tag Fahrradtouren unternommen.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Familie Faber-Illgen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων