Σπίτι στον προορισμό Nikiti, Central MacedoniaΙδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι για δύο (+ μωρού) στο χωριό δίπλα στη θάλασσα - Νικήτη / Chalkidik

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι για δύο (+ μωρού) στο χωριό δίπλα στη θάλασσα - Νικήτη / Chalkidik

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic holiday home for two (+ toddler) in the village by the sea - Nikiti / Chalkidik

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντικό εξοχικό σπίτι για δύο (+ μωρού) στο χωριό δίπλα στη θάλασσα - Νικήτη / Chalkidik

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
Για 3 άτομα35 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Nikiti, Central Macedonia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Νικήτης2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Νικήτης6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞενοδοχείο Porfi Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΘεσσαλονίκη (SKG-Μακεδονία)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντικό εξοχικό σπίτι για δύο (+ μωρού) στο χωριό δίπλα στη θάλασσα - Νικήτη / Chalkidik

μικρό πέτρινο σπίτι μας βρίσκεται στο χωριό Νικήτη της Σιθωνίας, στο ήδη εισηγμένο «παλιά» μέρος του χωριού, με 100 ετών, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια.

Νικήτη θέα στη θάλασσα και διαθέτει δύο μεγάλους μαζί μέρη του χωριού. «Νέα Νικήτη,» η περιοχή δίπλα στη θάλασσα, με ένα περίπατο στην παραλία και πολλές καφετέριες, ταβέρνες και διαμερίσματα διακοπών και την «παλιά Νικήτη» ένα ήσυχο ήσυχο μέρος, το οποίο επιτυγχάνεται όταν η παραλία με την εμπορική και επιχειρηματική δρόμο για 1 χιλιόμετρο ανηφόρα.
Το σπίτι βρίσκεται σε ένα κλειστό χώρο με ένα όμορφο, ηλιόλουστο κήπο και σκιερό σημείο - ακριβώς στο χωριό και όμως με εκπληκτική θέα πάνω από το χωριό προς τη θάλασσα.
Είναι 35 τ.μ. και ένα στούντιο ένα δωμάτιο με ντους. Το στυλ του σπιτιού είναι παραδοσιακό Ελληνικό με τις σύγχρονες ανέσεις. Δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για self-catering είναι στάνταρ. Το σπίτι έχει μια μεγάλη επιπλωμένη βεράντα.
Το ευρύχωρο, υψηλή σαλόνι με ορατή δομή στήριξης, η οροφή με δοκάρια από ξύλο καστανιάς, έχει ένα άνετο καναπέ-καθιστικό με τραπέζι και καρέκλες, τζάκι και μικρή κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα και ένα μεγάλο ψυγείο.
Το σπίτι έχει μια εντοιχισμένη ντουλάπα και ράφια. Το μπάνιο είναι ενσωματωμένο ως ένα μικρό σπίτι στο στούντιο, διαθέτει καμπίνα ντους, νιπτήρα από τούβλα με χαμηλότερα ράφια και νιπτήρα και τουαλέτα.

Το παλιό χωριό της Νικήτης, το «Παλιό Χωριό» σε όμορφα διαμορφωμένους ενδιαφέρον φαράγγι και έχει διατηρήσει τη γοητεία και την ηρεμία του παρελθόντος. Αυτό το μέρος είναι ένα διατηρητέο ​​κτήριο. Με πολλά όμορφα ανακαινισμένο σπίτια της, τα όμορφα λιθόστρωτα μονοπάτια, αρκετά μικρά πανδοχεία και ταβέρνες της, η παλιά Νικήτη είναι σήμερα ένα κόσμημα της περιοχής. Είναι φωλιάζει με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και τα στενά δρομάκια του βουνού, μέχρι την μακραίωνη βασιλική που δεσπόζει πάνω από το χωριό.
Πολλά από τα παλιά πέτρινα σπίτια έχουν αναπαλαιωθεί με προσοχή τον τελευταίο καιρό από τους ιδιοκτήτες τους, ιδιαίτερα ορισμένοι γερμανική ιδιοκτήτες εκτιμούν την ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει αυτό το μέρος.
Έτσι, είναι μια βόλτα στα στενά δρομάκια και τα σοκάκια της Νικήτης «παλιό χωριό» ένα ταξίδι στο παρελθόν και το απόλυτο «must» για κάθε επισκέπτη.
Νέα Νικήτη έχει τα πάντα που κάνει μια σωστή λύση για τη θάλασσα:
στη δημιουργία ενός όμορφη, μήκους περίπου 7 χιλιομέτρων αμμώδη παραλία με φυσικό ήσυχη τμήματα, ένα ζωντανό χώρο περιπάτου παραλία και σε μικρή μαρίνα σκαφών αναψυχής και αλιευτικά σκάφη. Στο 1,5 χλμ παραλίας με ωραία εστιατόρια και καφέ - από την τυπική ελληνική ταβέρνα στην μοντέρνα ζώνη χαλάρωσης στο κοκτέιλ - θα βρείτε φθηνά ξαπλώστρες και ομπρέλες (με κατανάλωση ενός ποτού είναι οι καρέκλες, μπροστά από το τοπική σχετικά με τη μεγάλη αμμώδη παραλία, δωρεάν). Η παραλία είναι θαυμάσια κατάλληλο για την τόνωση συναντήσεις, να κάνετε ηλιοθεραπεία την ημέρα και να περάσουν το μπάνιο και να επιδοθούν σε ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Το βράδυ εδώ ντόπιους και τουρίστες συναντιούνται για να «Volta», μια βόλτα, ή να ρίξετε μια ματιά σε καφέ, φραπέ ή κρασί στο ηλιοβασίλεμα.
Οι πολυάριθμες ταβέρνες και εστιατόρια στη Νικήτη σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη μαγειρική Ελλάδα. Στο θέρετρο μία φορά την εβδομάδα (κάθε Παρασκευή) Μια εβδομαδιαία αγορά. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά τοπικά φρέσκα λαχανικά, τα ψάρια, τα βότανα, το τυρί και το περίφημο Νικήτη μέλι, καθώς και αντικείμενα καθημερινής χρήσης και τα είδη ένδυσης.
Για self-catering υπάρχει στο χωριό του μεγάλου Έλληνα σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και κρεοπωλεία για τις καθημερινές ανάγκες. Διαφορετικά Νικήτη προσφέρει όλα τα καταστήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Χαλκιδική στη Βόρεια Ελλάδα, με τους αυξάνεται από τη χερσόνησο της Σιθωνίας στη θάλασσα, έχει γίνει αγαπημένος προορισμός του ήλιου και τους λάτρεις της παραλίας της Ευρωπαϊκής παραθεριστές.
Μαζί της προς την οροσειρά της θάλασσας κλίση Σιθωνία είναι επίσης το καλοκαίρι ένα «πράσινο νησί». ελαιώνες και δάση από πεύκα εναλλάσσονται και οι πολλές, μερικές φορές μοναχικός, αλλά και ζωντανή όρμους και παραλίες έχουν πεντακάθαρα και γαλαζοπράσινα νερά.
Την άνοιξη από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, η Σιθωνία δείχνει πλήρη δόξα της. Ενεργό παραθεριστές θα βρουν μπροστά σε ένα φυσικό παράδεισο εδώ, το ιδανικό μέρος για πεζοπορία και ορεινές περιηγήσεις υπόσχεται έως και 800 μέτρα. Εύκολη βόλτες πάνω από ανθισμένα λιβάδια του βουνού, χαρακτηρίστηκαν από απόκρημνα βράχια και πεύκα υπόσχονται απόλαυση πεζοπορία και προσφέρουν υπέροχη θέα στο γραφικό ακτογραμμή με όμορφες αμμουδιές της και τον Κόλπο του Τορωναίου ή στο Άγιο Όρος για την τρίτη «δάκτυλο» της Χαλκιδικής. Τα χωριά της Σιθωνίας, με την ανθοφορία τους κήπους με τριαντάφυλλα εξακολουθούν να περιμένουν για την επίθεση των καλοκαιρινούς επισκέπτες, ρίξτε μια «time out» την άνοιξη, με ζεστές μέρες του μετά από ένα μακρύ χειμώνα.
Η πτώση από τον Οκτώβριο έως Δεκέμβριος είναι συνήθως με μέτριες θερμοκρασίες και μεγάλη ηλιοφάνεια. Είναι η ώρα του υπέροχου ανθίσει Erika και τη συγκομιδή της ελιάς στην Σιθωνία.
εξοχικό σπίτι μας είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο - και bezeizbar στις εξακολουθεί να είναι ελαφρώς ψυχρός άνοιξη και το φθινόπωρο βραδιές δίπλα στο τζάκι.

Διαχειριστής καταλύματος

Beatrix Berg

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Haus f. 2 Pers., evtl. mit Kleinkind

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rauchen auf der Terrasse selbstverständlich.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σιθωνία

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σιθωνία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι Νικήτης και Μαρίνα στα Πυργαδίκια, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Νικήτης και Μικρή Παραλία Καστρί. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι Νικήτης - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Νικήτης - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ξενοδοχείο Porfi Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λαγονήσι - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Καλόγριας - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Αρσανάς - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ο Γυρος Της Νικητης - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alexandros Pizza Italian Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Mall - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue sea - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 10 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Juergen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic stay in lovely Nikiti
Auch a cozy little house in a great location. The host was very kind and helpful with recommendations for beaches and restaurants. Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

ines c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
La casa del silenzio
Un bel soggiorno in una casa del vecchio borgo di Nikiti, ben arredata e confortevole con un piccolo giardino fiorito. Silenzio e quiete , fuori dal caos della costa. Non abbiamo utilizzato l aria condizionata perché, grazie alle ampie finestre, la casa era sempre ben arieggiata. Beatrix ottima padrona di casa.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Giampiero B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
highly recommendable
Die Beschreibung des Objektes passt zu 100%. Wir haben uns sofort willkommen gefühlt und die immer sehr hilfsbereite Gastgeberin hat uns mit nützlichen Tipps über Strände und Restaurants unterstützt. Wir hatten eine schöne Zeit und haben unseren Aufenthalt richtig genossen. Ideal für Paare, die Ruhe, Gastfreundlichkeit und Qualität schätzen.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Beatrix Berg

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες