Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Διπλό καγιάκ! Βήματα από το καλύτερο Beach & LAP P00L / Θέα / Snorkel / Γκολφ / Δειπνήστε / Κολυμπήστε / Χαλαρώστε!

Διπλό καγιάκ! Βήματα από το καλύτερο Beach & LAP P00L / Θέα / Snorkel / Γκολφ / Δειπνήστε / Κολυμπήστε / Χαλαρώστε!

Συλλογή φωτογραφιών για Steps from Best Beach&LAP P00L View! Snorkel Golf Dine Swim Relax FUN 😎

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Διπλό καγιάκ! Βήματα από το καλύτερο Beach & LAP P00L / Θέα / Snorkel / Γκολφ / Δειπνήστε / Κολυμπήστε / Χαλαρώστε!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Loreto, baja california sur
  • ΑεροδρόμιοΛορέτο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ (LTO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λορέτο)11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙεραποστολή της Παναγίας του Loreto16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCivic Square16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLas Flores Spa & Boutique16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διπλό καγιάκ! Βήματα από το καλύτερο Beach & LAP P00L / Θέα / Snorkel / Γκολφ / Δειπνήστε / Κολυμπήστε / Χαλαρώστε!

Η Villa de Cortez βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα από την καλύτερη κολυμβητική παραλία στο Loreto. Τέσσερις πανέμορφες πισίνες για να διαλέξετε. Επιπλέον χρήση των ανέσεων του διάσημου The Loreto Bay Inn. Μάθετε περισσότερα για τις συμβουλές Loreto και εξοικονόμηση χρημάτων καλώντας το Fauna @ 530-386-3311. Βρίσκεται σε έναν ιδιωτικό, φυσικό κόλπο μήκους 3 μιλίων, δίπλα στο όμορφο Loreto Bay Inn. Απολαύστε ΟΛΕΣ οι ανέσεις, όπως γήπεδο γκολφ 18 οπών, πισίνα δίπλα στην παραλία και τζακούζι με σκαμπό για κολύμπι, γήπεδα τένις, σπα με πλήρεις υπηρεσίες, εστιατόρια, παλαπάκια και ψώνια, σαν να είσαστε επισκέπτης.
Ο κόλπος του Λορέτο εξακολουθεί να αισθάνεται σαν μυστικό. Ανεμόμυλος, μη εμπορεύσιμος και ανεφοδιασμένος με αυτοκίνητα, πλήθη ή υψηλές αυξήσεις, ο κόλπος Loreto είναι όπως ήταν κάποτε το Μεξικό. Χαιρετίζοντας και αυθεντικό, κάνει ένα ιδανικό μέρος για κάθε παραθεριστή. Από την άκρη των υδάτων μέχρι τις κορυφές των όμορφων βουνών της Σιέρα ντε λα Γιγκάντα, θα δείτε απόψεις άνευ προηγουμένου ομορφιάς, ανθρώπους της αληθινής ζεστασιάς και του χρόνου και της μοναξιάς για σύνδεση και ανανέωση.
Ελάτε να μείνετε στα χωριά του κόλπου Loreto και να γνωρίσετε την καλύτερη παραλία στο Loreto.

Προβολή βίντεο - Δείτε το εικονίδιο βίντεο στο επάνω αριστερό μέρος αυτής της σελίδας.
Πληκτρολογήστε αυτήν την ΝΕΑ παραθαλάσσια βίλα, αν και τοξωτά γυάλινα γαλλικά πόρτες, περπατήστε περνώντας υπαίθριο υπαίθριο κήπο, ακούστε το εκπληκτικό χαρακτηριστικό του νερού μυρίζει τις γαρδένες για να μπείτε σε αυτό το 1500 τετραγωνικά πόδια, 2 κρεβατοκάμαρα 2 μπάνιο μεξικάνικη βίλα με τρίτη ιστορία πύργο προβολής.

Περπατήστε στην παραλία στο Inn at Loreto Bay και απολαύστε ευκολίες 4 αστέρων, πισίνες, παλαπάκια, εστιατόρια (yummy nachos και μαργαρίτες), spa, κολύμπι μπαρ, ενοικιάσεις καγιάκ και τη διάσημη μεξικανική φιλοξενία.
Οδηγήστε λίγα λεπτά στην ιστορική πόλη Loreto και απολαύστε τα ψώνια, το φαγητό και τα αξιοθέατα.
Η βίλα χτίστηκε το 2008 με όλες τις αναβαθμισμένες ανέσεις του σπιτιού με A / C και WIFi.
Απολαύστε μια κομψή κουζίνα με όλες τις νέες συσκευές, τα πλυντήρια πιάτων και τα οικιακά σκεύη. Πλυντήριο πάρα πολύ!
Η κύρια κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο έχει αναβαθμίσει έπιπλα έθιμο ένα όμορφο άνετο κορυφαίο κρεβάτι με μαξιλάρι King με μαξιλάρια και ένα πουπουλένιο και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 36 ιντσών με DVD player, ανεμιστήρα οροφής και A / C. Όμορφα κομμάτια τέχνης κρέμονται έξω από τη βίλα. Το μεγάλο μπανιέρα διαθέτει δύο χρωματικούς νεροχύτες με ξεχωριστή μπανιέρα με θέα στη θάλασσα και ένα μεξικάνικο ντους πλακιδίων και ιδιωτική τουαλέτα. 2 Στεγνωτήρια με φυσικό φως, φωτισμένο καθρέφτη μακιγιάζ.
Το 2ο υπνοδωμάτιο στον κάτω όροφο είναι μεγάλο και διαθέτει δύο άνετα queen κρεβάτια με μαξιλάρια και πουπουλένια παπλώματα. Διαθέτει επίσης δύο όμορφα χρωματισμένα νεροχύτες και ένα ντους και μια ιδιωτική τουαλέτα.

Το σαλόνι διαθέτει έναν δερμάτινο καναπέ και καρέκλα με οθωμανική κουζίνα και μια επίπεδη οθόνη LCD 42 ιντσών με DVD player. Δωρεάν Wi-Fi για εβδομαδιαία ενοικίαση. 6 καρέκλες ταιριάζουν γύρω από ένα τραπέζι από ξύλο mesquite με θέα στη θάλασσα του Cortez και ιδιωτική αυλή στον κήπο και αύρα της θάλασσας.

Για τη διασκέδαση στον επάνω όροφο, το αίθριο διαθέτει ενσωματωμένο μπάρμπεκιου με νεροχύτη με πανέμορφες βουνοπλαγιές από τα βουνά και τη θάλασσα. Πηγαίνετε ένα ακόμη επίπεδο και την τρίτη ιστορία σας βλέποντας πύργο και πίνετε καφέ και παρακολουθήστε την ανατολή του ηλίου πάνω από τη θάλασσα ή να πιείτε μαργαρίτες και να παρακολουθήσετε την όμορφη ανατολή πάνω από τα βουνά. Loreto 'Όπου τα βουνά έρχονται να κολυμπήσουν'.
Βήματα από τη θάλασσα μπορείτε να περπατήσετε και να συλλέξετε τα κελύφη, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να διαβάσετε βιβλία, να χαλαρώσετε, κάτω από τα παλάτια του The Loreto Bay Inn, να κάνετε αναπνευστήρα, καγιάκ, να φάτε πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο σε εστιατόρια στο The Inn στην ιδιωτική αμμουδερή παραλία μήκους 2 μιλίων. 2 πισίνες για να διαλέξετε.

Πετάξτε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Loreto LTOTO και 8 λεπτά από τη βίλα. Σας συνιστούμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο αφού υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε μόνο 15 λεπτά πάνω και κάτω από την ακτή. 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ιστορική αυθεντική πόλη και πολλά εστιατόρια. Το Loreto έχει την παλαιότερη αποστολή στο baja και εξακολουθεί να είναι μια αποστολή ... Απολαύστε την Κυριακή μαζική όπως ένα τοπικό. Ακριβώς απέναντι από το δρόμο απολαύστε ένα φρέσκο χέρι χυμό από το χυμό μπαρ. ΠΟΛΥ μεγάλα ψώνια επίσης.
Μπορώ να βοηθήσω με ιδέες για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ... Επιλογές γευμάτων, περιπέτειες και περιηγήσεις. Πολλά πράγματα να κάνετε από το τζετ σκι για το ATVing σε ψάρεμα βαθέων υδάτων μέχρι την παρακολούθηση φαλαινών και πολλά άλλα.
Το Loreto είναι μια μοναδική αυθεντική γοητευτική πόλη, τα χωριά του κόλπου του Loreto εξακολουθούν να αισθάνονται σαν μυστικό. :)


Λέξεις-κλειδιά: Βίλα 2 υπνοδωματίων, Casa, Casita, σπίτι, Baja Μεξικό
 Θάλασσα του Cortez,

Διαχειριστής καταλύματος

Fauna :-) 530-386-3311
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 28 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please read the pool rules. OBEY THE HOURS. NO DIVING. NO GLASS. NO PARTIES.
Please don’t hang towels on railing. Use the deck chairs to dry clothes. Thank you!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Loreto

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Loreto) βρίσκεται στα βουνά και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Las Flores Spa & Boutique και Λιμάνι Puerto Escondido, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Κόλπου του Loreto και Νησιά και Προστατευόμενες Περιοχές του Κόλπου της Καλιφόρνιας. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Loreto, baja california sur

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Κόλπου του Loreto - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ιεραποστολή της Παναγίας του Loreto - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Civic Square - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Las Flores Spa & Boutique - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Puerto Escondido - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λορέτο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ (LTO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λορέτο): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Le Bistro - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Wine Cellar - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Buena Vida Restaurant Bar - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zapata - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Palapa san telmo - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 68 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Vandana M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
spacious and comfortable
This home was very comfortable and clean with lovely mountain views from the top deck. It was exactly as advertised. We loved the lap pool and the dark, starry skies at night. The neighborhood was very well maintained, had beautiful landscaping, and felt safe. We were disappointed that it is no longer possible to rent kayaks or SUPs at Nopolo Beach unless you are a guest of the adjacent hotel and that the condominium complex has no gym. It was nice that there were a handful of eating options in the neighborhood, but it is absolutely essential to have a car for groceries, ATMs, buying purified water, and most activities. There seemed to be no ride-share options.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Terry R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loreto Village is amazing...
We were blown away by finding such a well planned, beautifully designed community. We enjoyed our stay very much and plan to visit again. We happened to visit off season so most restaurants within the Village were not open, but the offset to that was that it was incredibly quiet. We plan to go back in season to experience that as well.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Cheryl B., South Beach OR USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Aug stay
We had a wonderful vacation. The property is beautiful and immaculate. The community is really cute, the only bummer was that we were there during the off season and many places in Napolo Bay were closed. It wasn’t a problem though because Loreto was a quick car ride, and had many great restaurants and things to do. Everyone we met was extremely friendly. Thank you for a great vacation.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Samuel

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
The house was great very spacious,clean and fresh. The bedrooms were very comfortable and roomy. The AC worked great. Amazing view from deck. Location was perfect near pool. Overall great experience! Family friendly. Will return!!!!!!!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

William G., Portland, Oregon

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fun, steps to the pool and beach
Beautiful fully equipped place. Completely comfortable. Will stay again soon
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Fauna :-) 530-386-3311

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are the Tomlinsons from Lake Tahoe California. We are all skiers and enjoy getting warmed by the sun in Loreto.
The kids like sharpening their Spainish skills and try only talking Spainish to the locals. We are all dive certified and
go on many diving excursions. Natural beauty is what we fell in love with and the authentic local charm.
'It still feels like a secret!'
Come on down and explore all the natural treasures Loreto and its heritage have to offer.
Where the mountains come to swim.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Living in Lake Tahoe we knew we wanted a warm beach home. The minute we got off the plane it just felt like home.
The locals are heartwarming, the cuisine and margaritas authentic . The villages of Loreto Bay felt very safe and charming.
The Sea of Corttez which is just a few steps away is 2 miles long and very secluded. We enjoy the Inn at Loreto bay amenities .
We loved the many authentic mexican design details that went into our Villa. Large 1500 square feet with wooden french doors, brick kitchen cupolas, high ceilings, bulit in barbeque with a wooden pergola for shade, gardens and water fountains. Feels very comfortable and safe.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Enjoy the sandy beaches of the Sea of Cortez right out your door. Walk to The 4 star Inn at Loreto bay and use all amenities.. restuarants, right on the beach kayak shop, palapas for shade, 2 pools and hot tubs to choose from one with a swim up bar. Free Wifi and cable TV .

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων