Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κομψά καταλύματα με αγροτική γοητεία

Κομψά καταλύματα με αγροτική γοητεία

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy accommodation with rural charm

Εξωτερικοί χώροι
Γκολφ
Γκολφ
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Κομψά καταλύματα με αγροτική γοητεία

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Vingåker, Sodermanland County
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Vingakers Factory Outlet12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρμα Julita18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Όρεμπρο50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝικόπινγκ (NYO-Στοκχόλμη - Σκάβστα)77 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψά καταλύματα με αγροτική γοητεία

Το διαμέρισμά μας βρίσκεται ανάμεσα σε δάση, λιβάδια και χωράφια, μόλις 2 χλμ. Με τα πόδια από το δάσος από τη μεγάλη λίμνη Hjälmaren. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ποδήλατο, κολύμπι, ψάρι, μανιτάρια και βατόμουρα εδώ. αλλά και κατάστημα στο Vingåkers Factory Outlett ή να πάρετε το τρένο σε 1,5 ώρες για μια ημερήσια εκδρομή στη Στοκχόλμη.
Θα βρείτε πολλούς ενδιαφέροντες εκδρομείς και ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε στον κήπο.
Το διαμέρισμά μας είναι κατάλληλο για ατομικούς ταξιδιώτες, ζευγάρια αλλά και για οικογένειες με παιδιά.

Τα καταλύματα

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια πρώην εκκλησία, την οποία αποκαθιστούμε από το 2000. Είναι και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε το παλιό και να ενσωματώσουμε προσεκτικά το νέο σε αυτό.
Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται ξεχωριστά, έχει τη δική του είσοδο και τη δική του σκάλα. Το διαμέρισμα του ποιμένα ήταν εδώ. Είναι εξοπλισμένο με μια όμορφη σόμπα με πλακάκια στο σαλόνι και μια παλιά κουζίνα που είναι θερμαινόμενη με ξύλο. Παρέχουμε το ξύλο για να πυροδοτήσουμε τη σόμπα και το σόμπα κουζίνας έναντι αμοιβής € 5 (ένα καλάθι, περίπου 10 κιλά).
Επιπλέον, θα βρείτε επίσης ένα σύγχρονο ηλεκτρικό θερμάστρα, μια ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο και ψησταριά, καθώς και όλα τα συνηθισμένα σύγχρονα σκεύη κουζίνας.

Πρόσφατα προστέθηκε το μπάνιο με ντους, τουαλέτα και νεροχύτη και το πατάρι με 1.40m X 2m διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι για ένα άτομο με άμεση θέα στο αγρόκτημα και στο δάσος. Από εκεί, αλλά και από το παράθυρο της κουζίνας κάτω, έχετε υπέροχη θέα στο περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε τους μώσους, τα ελάφια, τα ελάφια, τις αλεπούδες, τους ασβούς και τους σκίουρους. Φυσικά, επίσης, πουλιά όπως γερανοί και χήνες, που συχνά ψάχνουν φαγητό στο μεγάλο πεδίο μπροστά από το σπίτι.

Πρόσβαση για τους επισκέπτες

Οι επισκέπτες μας έχουν πρόσβαση στον κήπο με διάφορα καθίσματα, χώρο μπάρμπεκιου και παιδική κούνια.
Πίσω και δίπλα στον κήπο είναι ένα όμορφο δάσος με άμεση πρόσβαση από τον κήπο. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, μπορείτε να συλλέξετε μούρα και μανιτάρια εκεί ή απλά να χαλαρώσετε.
Το βοηθητικό δωμάτιο με το πλυντήριο μπορεί να φτάσει μέσω της πόρτας patio πίσω από το σπίτι.

Με μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού (επίσης και ειδικά για αρχάριους μεταξύ των επισκεπτών μας) μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας μαζί μας. Ένας έμπειρος δάσκαλος γιόγκα θα σας καθοδηγήσει και θα σας καθοδηγήσει στα μαθήματα.
Μετά από διαβούλευση, η γιόγκα που βιώνει μπορεί να χρησιμοποιήσει την εσωτερική αίθουσα γιόγκα και διαλογισμού για τη δική της πρακτική.


Άλλες σημαντικές πληροφορίες

Υπάρχει γερμανική δορυφορική τηλεόραση.
Πετσέτες, πετσέτες τσαγιού και κλινοσκεπάσματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Διατίθενται βιβλία και παιχνίδια.

Κατόπιν αιτήματος παρέχουμε την κούνια και την καρέκλα.
Οι υποδοχές του σπιτιού διακοπών που είναι προσβάσιμες από μικρά παιδιά είναι εξοπλισμένα με τυπικές συσκευές ασφαλείας για παιδιά.
Υπάρχουν επίσης ανιχνευτές καπνού, πυροσβεστήρες και ένα κιτ πρώτων βοηθειών.
Οι σκάλες στο κλιμακοστάσιο και οι σκάλες στη σοφίτα μπορούν να ασφαλιστούν με παιδικές σκάλες.




Το περιβάλλον

Στη μικρή πόλη Vingåker, περίπου 8χλμ. Από το Lindbol, θα βρείτε καλές ευκαιρίες για αγορές. Υπάρχουν παντοπωλεία, ζεστά καφέ και πιτσαρίες. Στο Vingåkers Factory Outlett θα βρείτε σκανδιναβική μόδα σχεδιαστή, παπούτσια, αθλητικά ρούχα, γυαλί, πορσελάνη και παιδικά ρούχα σε προσιτές τιμές.
Λίγο πιο μακριά, στο Kumla, μπορείτε να αγοράσετε καλά παπούτσια για παιδιά. Υπάρχει ένα εργοστάσιο παιδικών υποδημάτων με πρίζα εργοστασίου.

Στο Vingåker θα βρείτε γιατρούς και φαρμακεία καθώς και τράπεζες με ΑΤΜ. Το κάστρο Saftasholm προσκαλεί σε συναυλίες και εκθέσεις τέχνης.
Στην περιοχή γύρω από το Lindbol-Kapell υπάρχουν πολλές όμορφες λίμνες με σημεία κολύμβησης.
Θα βρείτε αμέτρητα μονοπάτια για πεζοπορία και ποδηλασία στην όμορφη φύση.

Το φθινόπωρο μπορείτε να παρακολουθήσετε τους γερανούς και τις χήνες που βρίσκονται νότια στο φυσικό πάρκο Kvismaren. Τα μεταναστευτικά πουλιά συναντώνται εκεί σε μεγάλο αριθμό για να πάνε σε ένα ταξίδι νότια μαζί.

Στο Sörmlandsleden, το οποίο έχει μήκος περίπου 1000 χλμ, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία σε καθημερινή βάση ή, εάν θέλετε να μένετε για περισσότερο χρόνο, να περάσετε τη νύχτα σε καταφύγια και να συνεχίσετε την εκδρομή σας την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν καΐκια για ενοικίαση με τα οποία μπορείτε να βρίσκεστε στις διάφορες πλωτές οδούς, ακόμη και για αρκετές ημέρες.

Εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες χιονιού, μπορείτε να εντοπίσετε το δικό σας μονοπάτι για σκι αντοχής απευθείας από την Lindbol-Kapell. Στο Båsenberga υπάρχουν φωτεινά μονοπάτια και ένα μικρό τελεφερίκ. Και όχι, δεν είναι σκοτάδι όλη μέρα. ).

Θα βρείτε διάφορα μουσεία στην περιοχή και πολλούς αξιόλογους προορισμούς εκδρομών. Μεταξύ αυτών είναι ο ζωολογικός κήπος Kolmarden. Ένα ταξίδι στο Stendörren στη Βαλτική Θάλασσα με όμορφους βραχώδεις σχηματισμούς, γέφυρες ανάρτησης και μια ενημερωτική έκθεση είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας μαγιό σε μεγαλύτερα ταξίδια. Υπάρχουν εκπληκτικά πολλά σημεία κολύμβησης στην κεντρική Σουηδία.

Η κοντινή Julita είναι το σπίτι του Petterson και της γάτας του Findus και το κάστρο Gripsholm είναι μια ημερήσια εκδρομή με το αυτοκίνητο.
Ή θα απολαύσουν μια τάξη γιόγκα, την ειρήνη στον κήπο και απλά δεν κάνουν τίποτα.

μέσα μεταφοράς

Το Lindbol Kapell απέχει περίπου 1,3χλμ. Από την πλησιέστερη στάση λεωφορείου προς το Vingåker. Ημερήσια ταξίδια στη Στοκχόλμη μπορούν να γίνουν από το σιδηροδρομικό σταθμό στο Vingåker. Η διαδρομή από το σταθμό Vingåker προς τον κεντρικό σταθμό της Στοκχόλμης διαρκεί περίπου 1½ ώρες.

Το αεροδρόμιο Skavsta της Στοκχόλμης (κοντά στο Norrköpping) απέχει περίπου 90χλμ.

Ή παίρνουν το λεωφορείο για να Hampetorp. Υπάρχει δωρεάν δρομολόγια πλοίων (για αυτοκίνητα) στο Vinön. Στο νησί Vinön υπάρχει καφενείο το καλοκαίρι και φυσικά μια ωραία περιοχή κολύμβησης. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο νησί.


Διαχειριστής καταλύματος

Baeske
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 1 στο σύνολο)
Haustiere nach Absprache.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βινγκάκερ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Βινγκάκερ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Φάρμα Julita και Μουσείο της Αρμπόγκα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Vingakers και Arboga Golfbana. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ekbacksbadet ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πολυχώρος Duveholmshallen. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Vingåker, Sodermanland County

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Vingakers Factory Outlet - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρμα Julita - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Όρεμπρο - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Αναψυχής Gustavsvik - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Όρεμπρο - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Vingåker: 13 λεπτά οδικώς
  • Ορέμπρο (ORB): 53 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Joan's Café Bistro - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Delicatos Outlet - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Tailor - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vingåkers Hotell och Restaurang - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nya Maistrogrillen - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 27 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Christine H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein Traum im Wald
Wunderschönes Haus im Wald und ein sehr freundlicher Besitzer. Es war ein toller Urlaub. Die Gegend ist traumhaft! Schweden von seiner schönsten Seite <3
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Pascale P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top locatie
Locatie zeer geschikt om de hele streek te verkennen. Mooie wandelingen in de buurt mogelijk. Als je wild vielzien prima Locatie
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kay K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Natur und Ruhe pur
Ein schöner Urlaub in ländlicher Idylle. Natur pur. Mit Kind geeignet mit viel Platz und kleinem Klettergerüst. Nette Vermieter offen für jede Frage und jeden Tip. Entschleunigung vom Alltag und Stress in kurzer Zeit. Zentrale Lage mit vielen Ausflugszielen bei schönen und und nicht so guten Tagen. Danke.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Norbert G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Entspannter Aufenthalt
Die Ferienwohnung war genau wie auf der homepage beschrieben: sie hat Charme, mit kleinen Schwächen: das Bad ist sehr klein und wir brauchten Zeit, uns an die Benutzung zu gewöhnen; das Schlafzimmer ist sehr niedrig. Küche und Wohnzimmer sind sehr gemütlich und mit allem ausgestattet, was man braucht. Die Gastgeber sind sehr freundlich und hilfsbereit und in keiner Weise aufdringlich. Wir haben unseren Aufenthalt dort sehr genossen
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Andrea S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Ferienwohnung in guter Lage!!
Eine liebevoll eingerichtete Ferienwohnung mitten in der Natur mit schönem Garten und einem Kaminofen für kalte Tage... so wie man es sich für einen Schwedenurlaub vorstellt. Von hier aus kann man Ausflüge machen zum See, auf die Insel Vinön, nach Stockholm, aber auch in verschiedene Wandergebiete. Die beiden Gastgeber ermöglichen durch ihre liebevolle Art und hilfreichen Tipps einen gelungenen Aufenthalt.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Baeske

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων