Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Συλλογή φωτογραφιών για Pure deceleration in the picture-book town of Klavreström

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα105 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Klavreström, Kronoberg County
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤο Βασίλειο των Κρυστάλλων33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒάξγιο (VXO-Smaland)38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Vaxjo41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström


Θα θέλατε να περάσετε χαλαρωτικές διακοπές στην όμορφη φύση;

Στη συνέχεια, αυτό το σπίτι διακοπών είναι ίσως η σωστή όαση της ηρεμίας για σας. Βρίσκεται στο ειδυλλιακό χωριό Klavreström, ανάμεσα σε δύο μεγάλες λίμνες, το Norrsjön και το Änghultasjön. Εδώ μπορείτε να επιβραδύνετε υπέροχα. Με τα πυκνά δάση και τις ήσυχες λίμνες, η νότια Σουηδία είναι τόπος λαχτάρας για πολλούς Γερμανούς. Πολλές μικρές περιπέτειες σας περιμένουν. Αμέσως μετά το πρωινό στη βεράντα πηγαίνετε κάτω στη λίμνη για ψάρεμα, βαρκάδα, κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Ή ίσως προτιμάτε να περπατήσετε στα πυκνά δάση και να συλλέξετε βατόμουρα ή μανιτάρια και να ακολουθήσετε διαδρομές με μους. Είναι επίσης πολύ ωραίο να κουπί στη λίμνη με κανό ή βάρκα με κωπηλασία. Το ονομάζουμε να κωπηλατεί με μια άποψη καρτ ποστάλ.

Εδώ μπορείτε να επιβραδύνετε σε όμορφη και ήσυχη φύση!
Σε ορισμένα μέρη, η Σουηδία είναι στην πραγματικότητα όπως την ξέρουμε από τις ταινίες Pippi, Michel ή από τις ταινίες Bullerbü. Έχετε ακόμα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες από τις ταινίες Astrid-Lindgren στο μυαλό σας; Αν ο Michel έχει κολλήσει ξανά στο μπολ σούπας ή η λεμονάδα Pippi Longstrump φανερώνει από το αγαπημένο του δέντρο; Όλα αυτά σε ένα γραφικό καλοκαιρινό τοπίο που μόνο φαίνεται να αποτελείται από λίμνες, ξύλινα σπίτια, δάση και λιβάδια. Είναι περίπου το ίδιο στο Klavreström. Αυτό το μέρος στη μέση της Smaland μοιάζει με ένα βιβλίο με εικόνες. Εδώ μπορείτε ακόμα να κάνετε βόλτες, κολύμπι και περπατώντας ξυπόλητοι ανάμεσα σε κόκκινα ξύλινα σπίτια και πολύχρωμα καλοκαιρινά λιβάδια. Πολύχρωμα χρωματισμένα εξοχικά σπίτια σε ένα αγροτικό ειδύλλιο, τα δάση φαίνονται ατελείωτα και υπάρχουν λίμνες σχεδόν παντού. Στο μεταξύ υπάρχουν χαριτωμένα μικρά χωριά, αυλές και καφετέριες.

Το σπίτι διακοπών Klavreström βρίσκεται σε μια τέτοια ειδυλλιακή θέση Klavreström. Το Klavreström βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες λίμνες, οι οποίες πλησιάζουν ο ένας τον άλλον μέσα σε λίγες εκατοντάδες μέτρα. Αυτό το σπίτι διακοπών βρίσκεται ανάμεσα στις δύο λίμνες, σε απόσταση μικρότερη των 250μ. Ένα ιδιωτικό σκάφος είναι έτοιμο για εσάς στην ακτή της λίμνης. Η πρωτεύουσα του Smaland Vaxjö απέχει μόλις 40χλμ.

Το κόκκινο ξύλινο σπίτι 105 τ.μ. είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και βρίσκεται σε οικόπεδο 2.800 τ.μ. με πολλά διαφορετικά οπωροφόρα δέντρα.

Είναι ελκυστικό, μοντέρνο και άνετα επιπλωμένο. Το ευρύχωρο καθιστικό αποτελείται από τρία δωμάτια, καθιστικό, βιβλιοθήκη με γραφείο και τραπεζαρία. Το σπίτι διαθέτει μια μεγάλη, ευρύχωρη κουζίνα. Στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα.

Στο ακίνητο υπάρχει επίσης ένα τυπικό σουηδικό οικοδόμημα με μέγεθος 30 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει αρκετός χώρος για ποδήλατα, σκι και υπάρχοντα έπιπλα κήπου και ξαπλώστρες.

Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα καλά μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλατόδρομους και γήπεδα γκολφ. Το κοντινότερο γήπεδο γκολφ απέχει μόλις 300μ. Αυτό το τμήμα της Småland ονομάζεται Kingdom of Crystal. Μερικοί που αξίζουν να δουν τους κατασκευαστές είναι κοντά. Αλλά "Pippis Welt", Lönneberga και Bullerbü αξίζει επίσης μια επίσκεψη. Σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε τις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας με το μοναδικό αρχιπέλαγος και τα νησιά Öland και Gotland. Υπάρχουν φαράγγια και σπήλαια για να εξερευνήσετε στις κοντινές περιοχές πεζοπορίας. Εκεί η Σουηδία εξακολουθεί να είναι η Σουηδία και η οδήγηση στην εξοχική κατοικία σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη και πιο αγροτική.
Απολαύστε την ειρήνη, τη φύση, τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής και την ποικιλομορφία αυτής της περιοχής και περάστε αξέχαστες διακοπές στη Σουηδία!

Διαχειριστής καταλύματος

Birgit Boye

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κλαβρεστρόμ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κλαβρεστρόμ) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline και Σέντρεσχιο Φάγκελτορν, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Καταφύγιο Φύσης Varaskruv και Χόνεστρομσνταμ. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι, και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Klavreström, Kronoberg County

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κατάστημα Kosta Outlet - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Βασίλειο των Κρυστάλλων - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Vida Arena - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Vaxjo - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βάξγιο (VXO-Smaland): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzeria Med - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Braås Hembygdskafé - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Sergel - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Norrhults Café - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kao Suay - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 5 σχόλια πελατών" "

7,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Katja M.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Herbsturlaub
Schönes Ferienhaus in ruhiger Lage, nicht weit zum See! Gemütlich eingerichtet, Kücheneinrichtung ein bisschen in die Jahre gekommen. Wer sich vom Alltagsstress erholen möchte, ist hier genau richtig.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

8/10 Καλό

Roland G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Erholung pur
Der Ort ist ein traumhaftes Fleckchen Erde. Wir lieben Urlaub in der Natur und haben genau das gefunden. Tolle Seen und Wälder ein kleines friedliches Örtchen. Der nahegelegene Supermarkt ist gut sortiert und bietet jeden Morgen frische Brötchen. Das Haus liegt auf einem schönen Grundstück in netter Nachbarschaft. Die Küche ist super ausgestattet und die Waschmaschine läuft top. Das Bad ist klein, zweckmäßig eingerichtet und hell und modern gefliest. Das dritte Schlafzimmer ist relativ klein, dies nur als Hinweis. Für uns ( 3 Personen und Hund ) war dies aber egal. Bei schönem Wetter kann man mit dem Kanu zum nahegelegenen See gehen, ca 5 Minuten Fußweg. Ein tolles Erlebnis. Der Hausverwalter ( im Nachbarhaus ) ist gut erreichbar und sehr nett. Auch die Vermieterin hat immer freundlich auf unsere Mails geantwortet und somit konnten Kleinigkeiten zwischendurch schnell geklärt werden. Wichtig: bei Bedarf W-LAN im Vorfeld bei der Vermieterin buchen. Wir haben dies vergessen und erst vor Ort gemacht. Das war aber auch ohne Probleme möglich. Es war also ein Urlaub in einem typischen Schwedenhaus mit praktischer Einrichtung in wunderschöner Gegend.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sanne W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heerlijke tijd!
Midden in de winter was het huis in Klavrestrom een gezellig thuiskomen. De stilte, de prachtige omgeving en het oude huis, maakten dat we ons comfortabel hebben kunnen ontspannen.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

8/10 Καλό

Cindy L.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Ferien im schönen Schweden
War alles tiptop.

8/10 Καλό

Brian L.

Rigtig hyggelig hus, by og omgivelser. Rolig og afstressende.
Dejlig vinter og juleferie i det hyggelige og rummelige hus - hvor man rigtig kan slappe af og hygge sig. Der er hvad man har brug for, i det mega hyggelige køkken. Det tog dog lidt tid at varme huset op, og vi blev overraskede over at brændeovnen var oppe i soveværelset Vi vender gerne tilbage og forestiller os at både hus og omgivelser er dobbelt så hyggelige om sommeren.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Birgit Boye

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων