Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Συλλογή φωτογραφιών για Pure deceleration in the picture-book town of Klavreström

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Σχόλια
6,6 στα 10
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Klavreström, Kronoberg County
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤο Βασίλειο των Κρυστάλλων33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒάξγιο (VXO-Smaland)39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Vaxjo41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καθαρή επιβράδυνση στην πόλη Klavreström

Θα θέλατε να περάσετε χαλαρωτικές διακοπές στην όμορφη φύση;
Στη συνέχεια, αυτό το σπίτι διακοπών είναι ίσως η σωστή όαση της ηρεμίας για σας. Βρίσκεται στο ειδυλλιακό χωριό Klavreström, ανάμεσα σε δύο μεγάλες λίμνες, το Norrsjön και το Änghultasjön. Εδώ μπορείτε να επιβραδύνετε υπέροχα. Με τα πυκνά δάση και τις ήσυχες λίμνες, η νότια Σουηδία είναι τόπος λαχτάρας για πολλούς Γερμανούς. Πολλές μικρές περιπέτειες σας περιμένουν.

Αμέσως μετά το πρωινό στη βεράντα πηγαίνετε κάτω στη λίμνη για ψάρεμα, βαρκάδα, κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Ή ίσως προτιμάτε να περπατάτε μέσα από τα πυκνά δάση και να συλλέγετε βατόμουρα ή μανιτάρια, να κάνετε φωτιές και να ακολουθείτε ποτάμια. Είναι επίσης πολύ ωραίο να κουπί στη λίμνη στο δικό σας κανό. Το ονομάζουμε να κωπηλατεί με μια άποψη καρτ ποστάλ.

Σε ορισμένα μέρη, η Σουηδία είναι στην πραγματικότητα όπως την ξέρουμε από τις ταινίες Pippi, Michel ή από τις ταινίες Bullerbü. Έχετε ακόμα αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες από τις ταινίες Astrid-Lindgren στο μυαλό σας; Αν ο Michel έχει κολλήσει ξανά στο μπολ σούπας ή η λεμονάδα Pippi Longstrump φανερώνει από το αγαπημένο του δέντρο; Όλα αυτά σε ένα γραφικό καλοκαιρινό τοπίο που μόνο φαίνεται να αποτελείται από λίμνες, ξύλινα σπίτια, δάση και λιβάδια. Είναι περίπου το ίδιο στο Klavreström. Αυτό το μέρος στη μέση της Smaland μοιάζει με ένα βιβλίο με εικόνες. Εδώ μπορείτε ακόμα να κάνετε βόλτες, κολύμπι και περπατώντας ξυπόλητοι ανάμεσα σε κόκκινα ξύλινα σπίτια και πολύχρωμα καλοκαιρινά λιβάδια. Πολύχρωμα χρωματισμένα εξοχικά σπίτια σε ένα αγροτικό ειδύλλιο, τα δάση φαίνονται ατελείωτα και υπάρχουν λίμνες σχεδόν παντού. Στο μεταξύ υπάρχουν χαριτωμένα μικρά χωριά, αυλές και καφετέριες.

Το σπίτι διακοπών Norrsjön βρίσκεται σε μια τέτοια ειδυλλιακή θέση Klavreström. Το Klavreström βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα σε 2 μεγάλες λίμνες, στις οποίες μπορείτε να φτάσετε σε περίπου 350 μέτρα. Ένα κανό ανήκει σε αυτό το σπίτι, το οποίο διαθέτουμε δωρεάν στους καλεσμένους μας. Η πρωτεύουσα του Smaland Vaxjö απέχει μόλις 40χλμ. Μπορείτε να περάσετε χαλαρές αλλά και πολύ ποικίλες διακοπές μαζί μας. Οι εκδρομές στις λίμνες με το δικό μας κωπηλατικό σκάφος είναι πολύ διασκεδαστικές.

Το σπίτι των 80 τ.μ. περιβάλλεται από ένα όμορφο οικόπεδο 1.050 τ.μ. με παλιά δέντρα και πολλά γκαζόν για άνετες ώρες κήπου. Απολαύστε την απομονωμένη τοποθεσία στα περίχωρα. Έχει ανακαινιστεί εκτενώς.

Είναι ελκυστικό, μοντέρνο και άνετα επιπλωμένο. Το ευρύχωρο καθιστικό αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό με βιβλιοθήκη και τζάκι. Το σπίτι διαθέτει μια όμορφη και πολύ καλά εξοπλισμένη τυπική σουηδική κουζίνα με τραπεζαρία. Προσφέρουμε δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Το σπίτι διαθέτει ένα ευρύχωρο υπόγειο. Εδώ έχει ετοιμάσει ένα άλλο δωμάτιο ως υπνοδωμάτιο και προσφέρει εγκαταστάσεις για 2 άτομα.

Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα καλά μονοπάτια πεζοπορίας, ποδηλατόδρομους και γήπεδα γκολφ. Το κοντινότερο γήπεδο γκολφ απέχει μόλις 800 μέτρα. Αυτό το τμήμα της Småland ονομάζεται Kingdom of Crystal. Μερικοί που αξίζουν να δουν τους κατασκευαστές είναι κοντά. Αλλά "Pippis Welt", Lönneberga και Bullerbü αξίζει επίσης ένα ταξίδι και μπορεί να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε τις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας με το μοναδικό αρχιπέλαγος και τα νησιά Öland και Gotland. Η δασική περιοχή στο Klavreström είναι ένα γνωστό φυσικό καταφύγιο με καλά μονοπάτια πεζοπορίας και ένα εντυπωσιακό φαράγγι.
Απολαύστε την ειρήνη, τη φύση, τον σκανδιναβικό τρόπο ζωής και την ποικιλομορφία αυτής της περιοχής και περάστε αξέχαστες διακοπές στη Σουηδία!

Διαχειριστής καταλύματος

Birgit Boye

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κλαβρεστρόμ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κλαβρεστρόμ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline και Σέντρεσχιο Φάγκελτορν, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Καταφύγιο Φύσης Varaskruv και Χόνεστρομσνταμ. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και μη χάσετε τη δραστηριότητα βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Klavreström, Kronoberg County

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο Ζίπλαϊν Sweden Zipline - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κατάστημα Kosta Outlet - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Το Βασίλειο των Κρυστάλλων - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Vida Arena - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Vaxjo - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βάξγιο (VXO-Smaland): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzeria Med - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Braås Hembygdskafé - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Sergel - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Norrhults Café - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kao Suay - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

6,6
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 7 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 7 σχόλια πελατών" "

7,0/10

Καθαριότητα

7,6/10

Check-in

6,6/10

Επικοινωνία

6,0/10

Τοποθεσία

5,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

Frank J.

Θετικά: Επικοινωνία
Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Klavesström Ferienhaus
Die Begrüßung durch die Menschen die wohl beauftragt sind sich um das Haus und deren Gäste zu kümmern war milde gesagt eine Frechheit. Kein Herzlich willkommen sondern nur eine Angeranzte das wir ja viel zu früh da wären.... das fing der Urlaub gleich gut an. Das Ferienhaus ist in einem schlechten und vor allem unsauberen Zustand. Wir haben uns mehrmals gefragt was denn dieses nette Empfangskomitee unter saubermachen versteht. Wie mussten das Haus komplett reinigen. Das ist wirklich nicht schön, Fingernägel vom Vorgänger vom dem Nachttisch zu entfernen. Das Badezimmer ist eine Zumutung. Wir mussten die alten Rasierer und Zahnbürsten unserer Vorgänger entsorgen. Die Toilette mussten wir ebenfalls von Verunreinigungen befreien. Beim Duschen tropft Wasser durch die Kellerdecke. Und das nicht erst seit kurzem. Die Armaturen im Bad sind geschätzt aus den 70. Jahren. Das Bad bedarf dringend einer Sanierung. Entgegen der Angaben des Vermieters gab es keinen Toaster und auch keinerlei Gewürze oder Kaffee. Die Kaffeemaschine ist defekt. Den Bachofen mussten wir grundreiniegen. Für schwedische Ferienhäuser völlig untypisch gibt es keine Möglichkeit etwas einzufrieren. Nicht mal ein Eiswürfelfach. Die Gartenmöbel waren lieblos in den Keller geschmissen worden. So das mann da kaum ran kam. Auch der Grill wurde nach der letzten Benutzung nicht gereinigt. Wir haben uns entschlossen den Grill nicht benutzen und so dreckig lassen. Im Keller stehen halb volle Einweggläser mit irgendetwas drin was aber nicht mehr zu erkennen ist. Ekelhaft. Der Ganze Keller riecht nach Heizöl Im Gartenbereich ist der Zaun defekt. Da gucken Schrauben aus dem Holz wo sich gerade kleine Kinder schnell verletzen können. Im Rasen sind tiefe versteckte Löcher .Da kam mann sehr schnell rein treten und sich verletzen. Wie beschrieben liegt das Haus in einer ruhigen Nebenstraße. Allerdings auch nur ca. 40 Meter von der Hauptstr. entfernt. Das wurde nicht erwähnt. Die Angegebenen 400 Meter zum See lasse ich mal unkommentiert. Das Kanu aber diesen Weg zum See und auch wieder wie vom Vermieter gefordert zurück zu schleppen ist trotz Rollwagen eine Sportliche Herausforderung. Fazit: Wir kommen seit 19 Jahren in das schöne Schweden aber so eine Enttäuschung haben wir noch nie erlebt. So lieblos wie wir empfangen wurden so wird auch das Haus behandelt und das merkt man deutlich. Dieses Haus können wir nicht weiter entfehlen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

8/10 Καλό

Klaus-Dieter M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Urlaub in Smaland
Gute, verkehrsgünstige Lage. Relativ zentral gelegen, um einige Attraktionen und Sehenswürdigkeiten in Smaland zu besuchen, wenn das Wetter für Outdoor nicht geeignet war. Leider ist das Kanu in der Garage, es ist relativ schwer und muss mit einem kleinen Bootswagen ca. 1 km zum See transportiert werden. Darum nur 4 Punkte.

8/10 Καλό

Thomas F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schweden fast wie im Bilderbuch
Wir haben in Klavreström eine sehr schöne Urlaubswoche verbracht. Die gemütliche Wohnung mit gleichzeitig altmodischem und modernem Flair entsprach unseren Erwartungen. Wir haben einen sehr positiven Ersteindruck von Schweden erhalten und kommen sicher gerne noch einmal in dieses Land zurück.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

8/10 Καλό

Ulrike G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Tage in Småland
Das Haus ist sehr gut ausgestattet, besonders die Küche. Die Lage ist ruhig und guter Ausgangspunkt um mit dem Mietwagen Ausflüge zu unternehmen. Haben uns wohl gefühlt!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

2/10 Απαίσιο

Franka D.

Θετικά: Check-in
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Ich fühle mich getäuscht!
Das Objekt entsprach nicht meinen Erwartungen. Die Lage ist in einem Wohngebiet. Das ehemalige Wohnhaus ist recht alt. Es riecht sehr muffig. Bad und Küche sind nicht renoviert sondern vermutlich aus den 50ern. Die Fugen im Bad sind schwarz, teilweise weißgeschrubbt... Kochen mochte ich nicht, der Herd steht in einer dunklen Ecke, die Abzugshaube ist uralt und ohne Funktion. Es gibt keine Badestelle in 280m! Da wachsen Seerosen und es ist dort kein Zugang zum See. Badestelle 800m entfernt! Das in der Beschreibung versprochene Paddelboot gibt es nicht. Statt 2 Fahrrädern gab es nur 1! (Wir sind als Paar gereist) Das Kanu ist im Keller des Hauses und da es sehr schwer ist war es mühselig, es zum See (mehrere 100m) und zurück zu transportieren. Da wir angeln wollten haben wir sehr lange nach einem passenden Ort dafür gesucht, einen Steg haben wir irgendwann gefunden, leider zum Angeln aber nicht geeignet weil zu flach und steinig. Das 3. „Schlafzimmer“ im Keller ist aus meiner Sicht nicht zumutbar, es riecht stark nach Heizöl im Keller. Das Wohnzimmer ist ok, allerdings sollte der Echtholzboden meines Erachtens mal gepflegt werden.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Birgit Boye

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων