ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Steinhude διαμέρισμα 2 δωματίων 1-3 άτομα πισίνα σάουνα μπαλκόνι θέα στη θάλασσα

Steinhude διαμέρισμα 2 δωματίων 1-3 άτομα πισίνα σάουνα μπαλκόνι θέα στη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για Steinhuder Meer 2 room apartment by the lake, sauna, balcony, sea view, peace, sun

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Steinhude διαμέρισμα 2 δωματίων 1-3 άτομα πισίνα σάουνα μπαλκόνι θέα στη θάλασσα

Σχόλια
4,6 στα 5 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα43 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Wunstorf, Lower Saxony
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο φύσης Steinhuder Meer1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Στάινχουντερ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒίλχελμσταϊν27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι Τοίχου

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Steinhude διαμέρισμα 2 δωματίων 1-3 άτομα πισίνα σάουνα μπαλκόνι θέα στη θάλασσα

Το άνετα επιπλωμένο και φιλικό προς την οικογένεια διαμέρισμα με ένα μικρό ξεχωριστό υπνοδωμάτιο (μια φωλιά από τη θέα του πουλιά) βρίσκεται στο 4ο Ο όροφος στο σπίτι 49 BII Nautilus στο πάρκο διακοπών απευθείας στο Steinhuder Meer.
Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για δύο έως τρεις ενήλικες ή για μια μικρή οικογένεια με έως και 2 παιδιά, όπου τα παιδιά θα πρέπει να κοιμούνται στο πτυσσόμενο κρεβάτι και στον καναπέ που δεν τραβήχτηκε. Ο καναπές ΔΕΝ είναι κατάλληλος για ενήλικες!
Από το μπαλκόνι έχετε μια πλάγια όψη του Steinhuder Meer και ένα καταπράσινο πάρκο. Το Steinhuder Meer απέχει μόλις 90 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού σας. Μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη βρίσκονται στη μαρίνα και μπορείτε να δείτε το νησί κολύμβησης στο άμεσο περιβάλλον.

Στο διαμέρισμα υπάρχει μια μικρή κουζίνα με εστία 2 καυστήρων. Ο φούρνος δεν είναι διαθέσιμος. Στιγμιαία θέρμανση νερού, νεροχύτης. Καφετιέρα, τοστιέρα και βραστήρα είναι διαθέσιμα.
Θα βρείτε στο ντουλάπι αλάτι, πιπέρι, αλεύρι, ζάχαρη, 2 σάκους απορριμμάτων, Zewa, φίλτρο καφέ 1x4, καθώς και φώτα τσαγιού και τσαγιού, σαπούνι και πινέλο, πετσέτες τσαγιού και σαπούνι χεριών.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές ύπνου:
1.διαίρετη κρεβατοκάμαρα με όμορφο διπλό κρεβάτι (145εκ. X 205εκ.), Στρώμα με σκληρότητα 2
δευτερόλεπτο Τρίκλινο καναπέ, αν χρειαστεί, μπορεί να τραβηχτεί (επιφάνεια περίπου 135εκ. X 185εκ.) Με επιφάνεια σκληρότητας 3 (κατάλληλο μόνο για παιδιά και όχι για ενήλικες)!
τρίτος Κρεβάτι τοίχου όπως απαιτείται (στρώμα 90 cm x 200 cm) με βαθμό σκληρότητας 3
1 αναδιπλούμενο παιδικό κρεβάτι από τον Hauck, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν παιδιά από 1 μηνών έως 2 ετών. (Παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων αν αυτό απαιτείται!

Η ζεστή τραπεζαρία προσφέρει χώρο για 4 άτομα σε μια στρογγυλή, προεκτάσιμη τραπεζαρία με τέσσερις καρέκλες.

Μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας στην ανατολική πλευρά του συγκροτήματος διακοπών. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στον ανελκυστήρα χωρίς βήματα. Υπάρχει επίσης δωρεάν πάρκινγκ στο δρόμο της Bleichenstrasse, ακριβώς μπροστά από το πάρκο διακοπών.

Οι διαστάσεις του χώρου στάθμευσης για το αυτοκίνητο έχουν ως εξής:
Μήκος: 4,70 μ
Πλάτος: 2,40 μ
Ύψος: 2,03 μ

Με αναπηρικό αμαξίδιο μπορείτε να πάρετε τον ανελκυστήρα από την ανατολική πλευρά μέχρι τον 4ο Όροφος. Η πισίνα είναι προσβάσιμη μόνο με σκάλες!
Η πισίνα / εσωτερική πισίνα και η σάουνα με μικρό χώρο ευεξίας (ξαπλώστρες, αίθουσα χαλάρωσης) μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν στο σπίτι.
Είναι καλύτερο να πηδήσετε στο ζεστό νερό (24 βαθμοί) πριν το πρωινό και να ξεκινήσετε την ημέρα σας φρέσκια και κατάλληλη. Η πισίνα και η σάουνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά από τις 6 π.μ. έως τις 10 μ.μ. (Σημειώστε τους χρόνους καθαρισμού).
Ένα σολάριουμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μικρή χρέωση (κέρματα).

Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια υψηλής ποιότητας και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το διαμέρισμα. Μπορείτε να πάρετε κέρματα στο κοντινό βενζινάδικο.

Το σπίτι διακοπών σας είναι προσανατολισμένο προς τα δυτικά. Εάν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα από το σπίτι διακοπών σας και να τερματίσετε την ημέρα. Αυτό λειτουργεί υπέροχα από το μπαλκόνι ή από το διπλό κρεβάτι 145 cm x 205 cm στο ξεχωριστό μικρό υπνοδωμάτιο.
Υπάρχει ένα βήμα προς το μπαλκόνι που δεν μπορεί να ξεπεραστεί με μια αναπηρική καρέκλα !!!

Όλα τα παράθυρα μπορεί να είναι εντελώς σκοτεινά με ρολά σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Τα παράθυρα στο υπνοδωμάτιο και στην μπαλκονόπορτα είναι κλειδωμένα.

Υπάρχει ιστιοπλοϊκός όμιλος στο τέλος του θέρετρου. Μαθήματα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν εκεί.

Το νησί κολυμπώντας με αμμώδη παραλία και μεγάλο λιβάδι βρίσκεται μέσα σε αξιοθέατα και απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια και καλεί τους νέους και τους ηλικιωμένους να κολυμπήσουν και να παίξουν μπάλα. Υπάρχουν επίσης μεγάλες νέες παιδικές χαρές, καθώς και δημόσιες τουαλέτες και περίπτερο με όμορφη βεράντα και προβλήτα.
Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να χαλαρώσετε σε μοναχικούς πάγκους ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Μια στάση λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς στην πόρτα σας στη Bleichenstraße.
Μια μικρή βόλτα στο χωριό διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά.

Εκεί μπορείτε να κάνετε κράτηση για διάφορες εκδρομές με πλοίο στο νησί Wilhelmstein, καθώς και άλλες εκδρομές με σκάφος στο Steinhuder Meer. Τα σκάφη μεταναστών, τα πεντάλ, τα ηλεκτρικά σκάφη και τα κωπηλατικά σκάφη διατίθενται από τις διάφορες εταιρείες ενοικίασης. Stand up paddling είναι επίσης ολοκαίνουργιο.

Αθλητισμός:
Τζόγκινγκ, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, σέρφινγκ, kiting, πεζοπορία, γκολφ, ποδηλασία, τένις, αναρρίχηση στον κήπο, περπάτημα, stand up paddling.

Στο Steinhude θα βρείτε ένα αγρόκτημα πεταλούδας, ένα μουσείο ψάρεμα και ύφανση, διάφορες παιδικές χαρές, μια αχυρώνα, ένα γραφικό κέντρο της πόλης με την αλλαγή των θεματικών γεγονότων, ο ανεμόμυλος Paula, μίνι γήπεδο γκολφ, εβδομαδιαία αγορά και αγορά ψύλλων, ενοικίαση ποδηλάτων και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα. Το Steinhude έχει κάτι να προσφέρει για όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε στα μικρά καταστήματα ή να χαλάσετε τους γευστικούς σας γευστικούς γεύσεις σε ένα ζεστό ψάρι ή εστιατόριο. Παγωτά και πάγκοι ψαριών διατίθενται σε διάφορες αυλές ή στο δρόμο.

Μπορείτε να πάτε για ψώνια στο Steinhude 7 ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τα καταστήματα τροφίμων είναι επίσης ανοιχτά τις Κυριακές. Το πλησιέστερο παντοπωλείο απέχει περίπου 1,1 χιλιόμετρα από το διαμέρισμά σας.
Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας καθημερινά σε ένα κοντινό καφέ και φούρνο. Είναι περίπου 600 μέτρα από τη διαμονή σας.

Ολοκαίνουργια γεγονότα γύρω από τα καταλύματα διακοπών σας.
Για παράδειγμα: Dinopark στο Münchehagen; Εκθέσεις στον αχυρώνα τέχνης. Εκδηλώσεις στο Stadttheater Wunstorf. Οι αγορές ψύλλων και οι παλαιές αγορές στο Scheunenviertel. Ιστορικές περιηγήσεις βράδυ; Οι βόλτες με βάρκα - με βάρκα στο αγκυροβόλιο. Πάσχα φωτιά? Περιήγηση πόλης στο Wunstorf. Μπάρμπεκιου στο μίνι γήπεδο γκολφ. Εκδρομές με το σούρουπο; Ψήσιμο όπως στις ώρες του Omi στο Auhagen.

Το Steinhuder Meer γίνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Νερού στις 22 Μάρτιος 2017 από το Διεθνές Περιβαλλοντικό Ίδρυμα Global Nature Fund (GNF) και το Network Living Lakes Germany (NLSD) ως "ζωντανή λίμνη της χρονιάς". Με σχεδόν 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα, η Steinhuder Meer είναι η μεγαλύτερη λίμνη της Κάτω Σαξονίας και της βορειοδυτικής Γερμανίας.
Με παραδειγματική, επιτυχημένη καθοδήγηση επισκεπτών, το φυσικό πάρκο Steinhuder Meer θεωρείται τώρα ως πρότυπο μοντέλο αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο.

Το Ανόβερο είναι προσβάσιμο σε περίπου 36 χιλιόμετρα και επίσης προσκαλεί σε πολλές δραστηριότητες αναψυχής.

Διαχειριστής καταλύματος

Angela Busch

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 22 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kinderbett bis zwei Jahre auf Anfrage vorhanden.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rauchen ist nur auf dem Balkon gestattet

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βούνστορφ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Στάινχουντε) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Στάινχουντερ και Πάρκο φύσης Steinhuder Meer, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen και Μουσείο Heimatmuseum Rodenberg. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο φύσης Steinhuder Meer - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Λίμνη Στάινχουντερ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πάρκο Δεινοσαύρων Dino Park Munchehagen - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βίλχελμσταϊν - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Surfstrand Mardorf - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός S-Bahn Neustadt am Rübenberge-Poggenhagen: 9 λεπτά οδικώς
  • Αννόβερο (HAJ): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Strandterrassen Steinhude - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Amphora Restaurant Griechische Gastlichkeit - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Weinscheune Steinhude UG Petra Wilkening - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Cafe am Meer - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Schweers-Harms-Fischerhus - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,6

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 68 από 103 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 26 από 103 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 103 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 3 από 103 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 2 από 103 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

4,8/5

Check-in

4,6/5

Επικοινωνία

4,6/5

Τοποθεσία

4,6/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jens S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Meine Erfahrung
Es ist ein bisschen abgelegen wenn man die Einkaufsmöglichkeiten betrachtet. Allerdings fährt ein Bus. Es wäre schön, wenn die Tankstelle wenigstens Kaffeepulver zu verkaufen hätte, damit man am ersten Tag versorgt ist. Ich werde wiederkommen
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Svenja C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gemütlich
Sehr gemütliche Ferienwohnung mit sehr nettem Empfang
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

2/5 Κακό

Irene G.

Θετικά: Τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in
Enttäuschend
Lage traumhaft, direkt am Steinhuder Meer, fußläufig von der Badeinsel Gepflegte Grünanlage hinterm Haus Wohnung in der 4. Etage, Lift vorhanden Späte Anreise nicht möglich, da persönliche Einweisung gefordert (kein Schlüsselkasten) Abgewohnt Wände brauchen Anstrich Bodenbelag in beige schlägt Wellen, darüber verschiedene Teppiche- für eine FeWo ungeeignet Schlafzimmer sehr eng - Bett nur von einer Seite zugängig, Fenster direkt darüber - der offene Fensterflügel steht direkt über dem, der am Fenster schläft Kücheneinrichtung praktisch und umfangreich Kühlschrank unten voller Schwarzschimmel Bad mit 70er Jahre-Charme in beige Zugehöriger Parkplatz sehr beengt, nur für Kleinwagen gut geeignet; alternative Parkflächen nicht vorhanden Alles in allem können wir die FeWo nicht empfehlen.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Micha

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekt mit kleinen Mängeln.
Sehr angenehm!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

2/5 Κακό

Sonja D.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
War vor vielen Jahren sicher mal schön.
Das Objekt an sich ist total in die Jahre gekommen und bedarf dringend einer Sanierung. Das Schwimmbad und die Sauna sind geschlossen, auf Grund des alten und verkommenen Zustandes. Leider entspricht dies überhaupt nicht den Beschreibungen. Die Ferienwohnung ist den Möglichkeiten nach liebevoll eingerichtet bedarf jedoch genauso einer Sanierung und Erneuerung. Wir waren sehr enttäuscht.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angela Busch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες