Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Φανταστικό σπίτι στο Mainz am Main, κεντρικό και μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο

Φανταστικό σπίτι στο Mainz am Main, κεντρικό και μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο

Συλλογή φωτογραφιών για Fantastic house in Mainz am Main, central and modern, newly renovated

Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Φανταστικό σπίτι στο Mainz am Main, κεντρικό και μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 5 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Mainz-Kostheim, Hessen
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜέγαρο Rheingoldhalle6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Gutenberg7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός του Μάιντς12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦρανκφούρτη (FRA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φανταστικό σπίτι στο Mainz am Main, κεντρικό και μοντέρνο, πρόσφατα ανακαινισμένο

Το σπίτι μας είναι ειδυλλιακό και ήσυχο, αλλά πολύ κεντρικό στο Mainz-Kostheim.
Ζείτε στο ιστορικό και παλαιότερο τμήμα του Mainz-Kostheim, μιας από τις παλαιότερες αμπελουργικές κοινότητες του Rheingau. Εδώ ο Κύριος ρέει στον Ρήνο

Μερικώς από το 19ο Παλιό, με αγάπη ξανασχεδιασμένο σπίτι διακοπών ανακαινισμένο μέχρι το 2016 βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, προστατευόμενη από το ορόσημο του Kostheim, την Καθολική Εκκλησία του St. Kilian. Απέχει μόλις λίγα βήματα από την περιοχή αναψυχής Main και Maaraue.

Από τη βεράντα του σπιτιού σας δεν έχετε μόνο την υπέροχη θέα στις κορυφές δέντρων των γειτονικών δέντρων, αλλά και στην εκκλησία του Αγίου Κιλιανού και το παρακείμενο ιστορικό τείχος της εκκλησίας, μέρος του οποίου αποτελεί τον εξωτερικό τοίχο της εξοχικής κατοικίας σας.

Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα.
Το εσωτερικό 65 τ.μ. του σπιτιού χωρίζεται σε 2 επίπεδα.

Το ισόγειο διαθέτει καθιστικό 24 τ.μ. με ξεχωριστή τραπεζαρία, μπάνιο με φως ημέρας με ευρύχωρο ντους και βεστιάριο.
Ο καναπές στο σαλόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διπλό κρεβάτι (1,80 mx 2,00 μ.) Και προσφέρει 2 άλλους επισκέπτες ένα πολύ άνετο μέρος για ύπνο με τοποθέτηση ενός μαρκαδόρου μνήμης.
Ένα κρεβάτι με σφουγγαρίστρες μπορεί να τοποθετηθεί και στην τραπεζαρία.

Στον επάνω όροφο υπάρχει το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (1,80 mx 2,00 m) και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου μπορείτε να μαγειρέψετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Μέσα από την κουζίνα φτάνετε στο καλυμμένο μπαλκόνι των 11 τ.μ., στο οποίο μπορείτε να δείτε την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Το Kilian και η αυλή μεσογειακού στιλ του ακινήτου μπορούν να καθίσουν άνετα και να απολαύσουν την ηρεμία με ένα ποτήρι κρασί.
Στην κουζίνα δεν θα βρείτε μόνο φούρνο, κεραμικό πιάτο, ψυγείο με καταψύκτη, αλλά και καφετιέρα, βραστήρα και τοστιέρα, καθώς και άλλα μαγειρικά σκεύη και βασικά μπαχαρικά.

W-Lan και δορυφορική τηλεόραση είναι φυσικά διαθέσιμη καθώς και κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο. Παρέχονται επίσης σιδερώστρα και σίδερο.

Σημειώστε ότι οι σκάλες μεταξύ των ορόφων είναι στενότερες και απότομες από τις συνηθισμένες σκάλες.

Υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης για ποδήλατα μπροστά από το σπίτι.
Υπάρχουν αρκετοί δημόσιοι χώροι στάθμευσης γύρω από το σπίτι.

Παρακαλείστε να σημειώσετε, επίσης, σε συνάρτηση με τους άλλους επισκέπτες, ότι πρόκειται για μη καπνιστήριο. Εντούτοις, το καπνιστό είναι δυνατόν στο καλυμμένο μπαλκόνι. Αν θέλετε να ταξιδέψετε με ένα ζώο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων.

Από την εξοχική κατοικία σας μπορείτε να φτάσετε στις όχθες του Main, στο χώρο δοκιμών κρασιού και στο Maaraue σε λιγότερο από ένα λεπτό με τα πόδια. Το Maaraue είναι μια περιοχή διατήρησης τοπίου και ένα τοπικό κέντρο αναψυχής. Εδώ έχετε μια μοναδική πανοραμική θέα στο Μάιντς και μπορείτε να δείτε το Main που ρέει στο Ρήνο και να επισκεφθείτε μία από τις μεγαλύτερες εξωτερικές πισίνες στην περιοχή το καλοκαίρι - ή απλά να βρείτε την ειρήνη στο λιβάδι του Ρήνου ή στο Kasteler Rheinstrand.

Σε άμεση γειτνίαση με την εξοχική κατοικία υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις με τις οποίες μπορείτε να φτάσετε στο Μάιντς, το Βισμπάντεν και τη Φρανκφούρτη.
Μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο του Mainz με το λεωφορείο μέσα σε 12 λεπτά χωρίς να αλλάξετε τρένα. Στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Mainz-Kastel και Gustavsburg με τις συνδέσεις S-Bahn με το u. α. Το Wiesbaden, η Φρανκφούρτη και το Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης απέχουν μόλις 5 λεπτά με το λεω Η διαδρομή S-Bahn προς το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης διαρκεί 25 λεπτά, ενώ το Wiesbaden απέχει μόνο 8 λεπτά.
Αλλά η περιοχή μπορεί εύκολα να ταξιδέψει με αυτοκίνητο λόγω των στενών συνδέσεων.
Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το όμορφο τοπίο με το ποδήλατο, πολλές διαδρομές ποδηλασίας να οδηγήσουν στο παρελθόν Mainz-Kostheim. Υπάρχει δημόσιος σταθμός ενοικίασης ποδηλάτων, περίπου 100 μέτρα μακριά.

Ένα φούρνο με καφέ απέχει λιγότερο από ένα λεπτό με τα πόδια από την εξοχική κατοικία σας, όπου μπορείτε επίσης να φέρετε φρέσκο ψωμί τις Κυριακές. Ορισμένα σούπερ μάρκετ είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια, με το λεωφορείο ή με το αυτοκίνητο.
Μπορείτε να αγοράσετε κρασί από τους αμπελοκαλλιεργητές του Kostheim στην περιοχή, έτσι απευθείας από τον παραγωγό. Η στάση δοκιμών κρασιού Kostheim στις όχθες του Main είναι ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Στην άμεση γειτνίαση με την εξοχική κατοικία σας υπάρχουν πολλά μπαρ κρασιού, ταβέρνες, ταβέρνες, εστιατόρια και αίθουσες παγωτού, πολλά σε κοντινή απόσταση, αν θέλετε να νοιώσετε ότι θέλετε να μαγειρέψετε.
Αυτά προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα τοπικής κουζίνας σε καλές τιμές και οι ταβέρνες ειδικότερα είναι κυρίως ειδυλλιακά τοποθετημένες στη μέση των αμπελώνων. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά εδώ, καθώς και τις τοπικές σπεσιαλιτέ "Spundekäs" ή "Handkäs mit Musik".
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές. Μια εκτενής λίστα με τοπικές γαστρονομικές προσφορές είναι διαθέσιμη στο διαμέρισμά σας.

Οι οικογένειες με παιδιά είναι πολύ ευπρόσδεκτες. Οι μικροί μας επισκέπτες δεν κοιμούνται μόνο στα κλινοσκεπάσματα τους, υπάρχουν επίσης παιδικά πιάτα, παιχνίδια, υλικό σχεδίασης και παιδικά βιβλία. Η εξοχική κατοικία προσφέρει επίσης χώρο για τη δημιουργία μιας βρεφικής κούνιας στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Εάν χρειάζεστε μια βρεφική κούνια, μια καρέκλα ή άλλα επιπλέον, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Στο μέτρο του δυνατού, φυσικά θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας.

Είσαι περίεργος; Τότε απλά μας επισκεφτείτε!
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Βισμπάντεν

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Βισμπάντεν) βρίσκεται στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Οινοποιείο Franz Kunstler και Μαρίνα Επιχειρηματικής Περιοχής Zollhafen Mainz, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Taunus Nature Park και Φυσικό Πάρκο Rhein-Taunus. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Naturhistorisches ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Mewa Arena. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Mainz-Kostheim, Hessen

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μέγαρο Rheingoldhalle - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Gutenberg - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικός Δρόμος Augustinerstrasse - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός του Μάιντς - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Γουτεμβέργιου - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Mainz-Kostheim Luisenstraße Wiesbaden Station: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Mainz-Gustavsburg: 12 λεπτά με τα πόδια
  • Μάιντς (QFZ-Mainz Finthen): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mayflower - 18 λεπτά με τα πόδια
  • 12er Restaurant - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Sorti Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zum Bratwurstglöckle - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bootshaus - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Marion P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Eine schöne Woche im Ferienhaus zur Mainpforte
Das Ferienhaus ist geschmackvoll ausgestattet. Es fehlt an nichts. Die Lage direkt am Mainufer ist toll Wir wurden von den Gastgebern sehr herzlich begrüßt und haben eine schöne Woche in Mainz und Umgebung verbracht. Das Auto benötigt man kaum, da die Anbindung in die nahe gelegenen Städte mit Bus und Bahn hervorragend ist. Die Bushaltestelle befindet sich fast direkt vor der Tür.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Marlies R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
mainz
super Quartier.Alles vorhanden. Mit dem Rad in 15 Minuten in Mainz. Haben uns sehr wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Marcus P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Kurzurlaub am Main/Rhein Delta
Es war wirklich ein sehr schöner Kurzurlaub in einem tollen Ferienhaus, welches hervorragend ausgestattet ist. Es fehlte uns an Nichts. Vielen Dank liebe Familie Franz-Kramer
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Jutta B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gemütliche Unterkunft
Perfekt!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Monika S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr geschmackvoll eingerichtete Wohnung
Die Wohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet; sie liegt perfekt für einen Spaziergang am Main oder einen gemütlichen Abend am nahe gelegenen Weinprobierstand. Ein Bäcker ist in 2 Minuten fußläufig zu erreichen; nach Mainz sind es gute 10 Minuten mit dem PKW. Wir haben uns rundum wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων