Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εξοχικό σπίτι στο δάσος νεράιδα στην άκρη του Lüneburg Heath, Ovelgönne στο Celle

Εξοχικό σπίτι στο δάσος νεράιδα στην άκρη του Lüneburg Heath, Ovelgönne στο Celle

Συλλογή φωτογραφιών για Cottage in the fairy forest at the edge of the Lüneburg Heath, Ovelgönne in Celle

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Εξοχικό σπίτι στο δάσος νεράιδα στην άκρη του Lüneburg Heath, Ovelgönne στο Celle

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 7 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hambühren, NDS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Celler Badeland13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Celle14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Serengeti Park30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξοχικό σπίτι στο δάσος νεράιδα στην άκρη του Lüneburg Heath, Ovelgönne στο Celle

Περίληψη:
Το σπίτι διακρίνεται από ένα βέλτιστο περιβάλλον διαβίωσης και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που επιτρέπουν μερικές ξέγνοιαστες διακοπές. Με κήπο, βεράντα και μπαλκόνι.
Το εσωτερικό είναι καλά διατηρημένα και το όλο σύστημα είναι συνεχώς βελτιστοποιηθεί και ανακαινίστηκε για σας. Ξεχάστε στην αιώρα καθημερινές σας ή αφήστε στην ξαπλώστρα να χαλαρώσετε. Τα βράδια χαλαρώστε κροτάλισμα του τζακιού ή μπάρμπεκιου και μαγειρέψτε κάτι νόστιμο. Θα βρείτε την ειρήνη και ένα ευχάριστο, καταπράσινο περιβάλλον στο "παραμύθι δάσος».

Ρύθμιση στοιχείων:
Τοποθεσία: Drosselbartweg, 29313 Hambühren - ΟΤ Ovelgönne
Οικόπεδο: 960qm
επιφάνεια δαπέδου: 85 τετραγωνικά μέτρα
Δωμάτιο: 4.5
διαίρεση δωμάτιο: Ισόγειο: 1 μεγάλο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα. 1 μπάνιο με ντους, τουαλέτα και ουρητήριο. Αίθριο & Κήπος. OG: 1 αίθουσα. 2 υπνοδωμάτια. 1 μπαλκόνι.

Ομάδα στόχος:
Το κοινό-στόχος για αυτό το Σώμα είναι οι οικογένειες, νέους και ηλικιωμένους, ζευγάρια ή singles.
Άφθονο χώρο και ψυχαγωγίας δίνονται για τα παιδιά σας.
Επίσης το κινητό τους ηλικιωμένους βρείτε όαση χαλάρωσή τους εδώ.

χαρακτηριστικά:

Εσωτερικό: Υψηλής ποιότητας τζάκι, δορυφορική τηλεόραση, DVD player, σύστημα ήχου Bluetooth, WiFi, επιτραπέζια παιχνίδια. Παντζούρια στο ισόγειο. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, βραστήρα, καφέ, μπαχαρικά και όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε σε μια κουζίνα. Μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, τουαλέτα, ουρητήριο, νεροχύτη και ντους. Επίσης σίδερο, σιδερώστρα και μια γραμμή ρούχα είναι διαθέσιμα. Τα κρεβάτια υπνοδωμάτιο είναι πάντα φρέσκα και το καθένα έχει παπλώματα και μαξιλάρια. Επίσης, καλύπτει και κουβέρτες είναι διαθέσιμες στον καναπέ-κρεβάτι στο ΕΚ. Θέρμανση είναι σε ζήτηση με το τζάκι, ένα αυτάρκες θερμάστρα υγραερίου ή ηλεκτρική θέρμανση ή πετρελαίου Convector καλοριφέρ.

Έξω: Από το μπαλκόνι είναι μικρές πτυσσόμενες καρέκλες για την ποιότητα βεράντα έπιπλα κήπου. Έχουμε μια μεγάλη ψησταριά. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στην αιώρα ή ζεστό τραμπάλα στην κούνια βεράντα. Ο μεγάλος κήπος με γκαζόν, οπωροφόρα δέντρα, θάμνους φρούτα και πολλά φυτά σας προσκαλεί να ανακαλύψετε. Ο κήπος είναι σε μεγάλο βαθμό αδιαφανείς και μπορείτε να χαλαρώσετε απαρατήρητο. Ποδήλατα παρέχουμε διατίθεται προαιρετικά, 2 ποδήλατα είναι πάντα αξιόπιστα διαθέσιμα. Το τρίτο είναι ελαττωματικό χρόνια :) Προσφέρουμε επίσης διαφορετικές μπάλες, botcha και παιχνίδια στο νερό. Ανάλογα με την εποχή.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πολλά άλλα! Έχουμε καταλήξει σε κάτι νέο, το οποίο κάνει την παραμονή όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για σας. Θα είναι ανοικτή σε εποικοδομητική κριτική και τις επιθυμίες. Θα θέλαμε να δούμε τους ενοικιαστές πιο συχνά από μια φορά.

η Βουλή
Αναπνεύστε δάσος αέρα! Το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά της παραμύθι δάσος, σε Drosselbartweg. Με εμβαδόν περίπου 85 τ.μ. σε 2 επίπεδα που συνδέονται με μια σκάλα εξοικονομεί χώρο, σε ένα ευρύχωρο και πλήρως περιφραγμένη περίπου 1. 000 τμ οικόπεδο (προστασία της ιδιωτικής ζωής) έχετε όλα την ηρεμία και τη χαλάρωση που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε.

Το σπίτι είναι ένα λεγόμενο. Nurdachhaus ξύλινα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, που συνδέεται με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, μπορεί θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνια ενοικίαση. Το κάπνισμα απαγορεύεται IM σπίτι. Έξω, δεν υπάρχει πρόβλημα.



Το παραμύθι Δάσος:
Βόρεια της κύριας τομής στο Ovelgönne είναι μια μικρή λίμνη. Το καλοκαίρι είναι η προσέλκυση των παιδιών των γύρω χωριών. Εδώ μπορείτε να κάνετε μπάνιο υπό την εποπτεία και υπάρχουν επίσης μία ή δύο μπουκιά να φάει και να πιει.
Βόρεια της λίμνης είναι γνωστή ως το δάσος νεράιδα. Αυτή είναι μια περιοχή που καλλιεργείται με τα σπίτια Σαββατοκύριακου. Το παραμύθι δάσος είναι πραγματικά στο δάσος. Ποδηλασία και το περπάτημα είναι τα μοντέρνα σπορ εδώ. Φυσικά μπορείτε επίσης να πάτε για τρέξιμο. 10 λεπτά με τα πόδια, επίσης, ένα εκτεταμένο μονοπάτι γυμναστικής αφαιρείται, εφαρμόζεται. Ένα φυσικό καταφύγιο για μεγάλες βόλτες και μονοπάτια πεζοπορίας απέχουν λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια. Υπάρχει άφθονος χώρος για να χαλαρώσετε. Υπάρχουν πολλά να δείτε και τα ονόματα των δρόμων - όλα τα ονόματα από παραμύθια - εσάς και το αγαπημένο σας επιτρέψει και πάλι πίσω στην παιδική ηλικία.

Η Ovelgönne θέση:
Στην άκρη της υγείας με ξύλα και τα πεδία μπορούν να είναι παρθένα και ειρηνική ανάπτυξη του μικρού χωριού της "29.313 Hambühren - ΟΤ Ovelgönne" μιλούν. Ολόκληρη η κοινότητα περιβάλλεται από δάσος. Στο μικρό προάστιο δυτικά της Celle με σχεδόν 10 000 κατοίκους Θα βρείτε το περιφερειακό και εθνικό επίπεδο είναι γνωστή και δημοφιλής περιοχή διακοπών "παραμύθι δάσος». Ovelgönne βρίσκεται ανάμεσα Celle και Ανόβερο και έχει εξαιρετικές συνδέσεις με το B214. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που είναι επίσης με τα πόδια ή μπορείτε να φτάσετε γρήγορα με το ποδήλατο. Επίσης, όλες οι μεγάλες εκπτώσεις, ορισμένα καλά εστιατόρια και διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ακριβώς στην πόλη.

Στο δικό τους δικαίωμα:
Εμείς δεν νοικιάσει το σπίτι διακοπών για οικονομικό κέρδος. Είναι συλλεκτικό και το βάζει πολλή προσπάθεια, δουλειά και πάθος στο αντικείμενο. Δουλεύουμε τακτικά σε unlet φορές σε αυτό το σπίτι και να ανακαινίσουν και να ομορφαίνουν όλη την περιοχή για σας και την επόμενη επίσκεψή σας. Υπήρχε, λοιπόν, το καλοκαίρι του 2015 μια νέα στέγη με σύγχρονες μόνωση.

Παρακαλούμε να σάρωσε και καθάρισαν το σπίτι και καθώς το βρήκατε. Παρακαλείστε να ενημερώσετε εκ των προτέρων τυχόν ζημιές που έχουν βρεθεί. Θα πρέπει να σας προκαλέσει ακόμα και ζημιά, να τα αναφέρουν αμέσως να περιορίσει τη ζημιά.

Διαχειριστής καταλύματος

Alexander

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Nach Absprache

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hambuehren

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Hambuehren) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Τεχνικό Μουσείο Oldau και Συναγωγή του Celle, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Herzog Palace (Herzogschloss) και Hoppener Haus. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Hambühren, NDS

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Υδάτινο Πάρκο Celler Badeland - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του Celle - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μνημείο Bergen-Belsen - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bergen-Belsen - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Serengeti Park - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Celle: 11 λεπτά οδικώς
  • Αννόβερο (HAJ): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mediterrano - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eiscafe Dal Cin - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hotel-Restaurant Stadt Bremen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Heidjer-Stube - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wildland - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 46 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 15 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sabine E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Ferienhaus
Es war ein tolles Aufenthalt in dem Ferienhaus , des keine Wünsche offen lässt. Die Umgebung ist zentral und viele Ausflüge möglich, aber auch Wald zum Entspannen in unmittelbarer Nähe. Das Häuschen ist komplett ausgestattet, solar Spülmaschine, Waschmaschine und Wäschetrockner sind vorhanden. Es war sehr sauber und liebevoll dekoriert. Ein großer eingezäunter Garten ist ein weiterer Pluspunkt, da wir einen Hund haben, der gern draußen ist. Aber auch an die Kinder wurde gedacht. Ein Kinderbett, ein Kinderstuhl und viel Spielzeug ist vorhanden. Also alles perfekt!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Antje W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein richtig gemütliches Ferienhaus
Die Familie hat sich sehr wohl gefühlt. Mit mehreren Kindern und den Hunden war Haus, Garten und auch die Lage einfach nur schön. Wir kommen ganz sicher wieder.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lucas P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles wunderbar
Wir waren das 2. Mal da und es fehlte an nichts, die Kommunikation war immer ausgezeichnet, das Haus ist sehr gemütlich.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Barbara B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Märchenhaus im Märchenwald
Das Haus hat alles, was es braucht. Hinter dem Haus geht der Märchenwald los, in dem es massenhaft Pilze und Blaubeeren gibt. Etwas befremdlich fanden wir in der ganzen Umgebung, dass fast alle Häuser von blickdichten Mauern und Zäunen umgeben sind. Ein Lob an unseren Vermieter, der wenigstens zum Drosselbartweg hin den Blick nach außen offen ließ.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Immer wieder gerne
Sehr schön und empfehlenswert 😉

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Alexander

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ρώσικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων