ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

2800sf πολυτελές σπίτι στο Legend Trail Golf / North Scottsdale / Πισίνα / Spa!

2800sf πολυτελές σπίτι στο Legend Trail Golf / North Scottsdale / Πισίνα / Spa!

Συλλογή φωτογραφιών για 2800sf luxury home on Legend Trail Golf/North Scottsdale/Pool/Spa !

Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος 2800sf πολυτελές σπίτι στο Legend Trail Golf / North Scottsdale / Πισίνα / Spa!

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 6 άτομα260 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Scottsdale, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLegend Trail Golf Club15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Boulders9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Troon North13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 4

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

2800sf πολυτελές σπίτι στο Legend Trail Golf / North Scottsdale / Πισίνα / Spa!

Ευχάριστα διορίζονται 2800 τετραγωνικά σπίτια πολυτελείας με θέα την τρύπα υπογραφής # 7 στο Legend Trail Golf Course στο βόρειο scottsdale.

**** Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη μέσω του ιστότοπου πριν από την κράτηση για τις καλύτερες και πιο ακριβείς τιμές που θα είναι πλήρως προσαρμοσμένες στη διαμονή σας και ίσως χαμηλότερες από ό, τι φαίνεται ****

Πάρτε τις εκπληκτικές βουνοκορφές, απολαμβάνοντας μια μαργαρίτα στην ιδιωτική σας πισίνα ή αισθανθείτε το στρες να λιώνει στο ιδιωτικό σπα σας! Όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε τον ήλιο ή βλέπετε το σετ.
Το σπίτι προσφέρει θέα στο βουνό και το γήπεδο, ενώ βρίσκεται σε μια ιδιωτική ιδιωτική παρτίδα που δεν διαθέτει γειτονικό σπίτι στην αριστερή πλευρά προσφέρουν εκείνη τη μικρή επιπλέον προστασία ..!

Η '' θέρετρο όπως '' πίσω αυλή περιέχει τραπεζαρία καθισμάτων για 8 και συνομιλία καθίσματα για 8 ή πολλά άλλα. Το σύγχρονο ψάθινο υπαίθριο σύνολο προσθέτει την πρόσθετη πολυτέλεια σε ένα ήδη σαγόνι που ρίχνει το σπίτι ....

Στο εσωτερικό, το κεραμικό πλακάκι και τα ψηλά ταβάνια σας προσφέρουν την ανοιχτή αίσθηση της ερήμου, συμπληρωμένη από την επεκτατική γυάλινη επιφάνεια, ενισχύοντας περαιτέρω την αίσθηση του χώρου, φέρνοντας το υπέροχο υπαίθριο τοπίο σε απόσταση αναπνοής.
Χρησιμοποιήστε Wi-Fi υψηλής ταχύτητας στο Den ή σε όλο το σπίτι για να καλύψετε τη δουλειά σας ή να στείλετε email στους φίλους σας για το πόσο υπέροχα είναι ο καιρός!

Απολαύστε το μαγείρεμα ενός γαστρονομικού γεύματος στην πλήρως εξοπλισμένη πολυτελής κουζίνα χαλαζία, κάθε λεπτομέρεια που θεωρείται και παρουσιάζεται όμορφα. Με νέες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να μαγειρέψετε στην υπαίθρια ψησταριά και να γευματίσετε ιδιωτική πισίνα!

Το κύριο υπνοδωμάτιο προσφέρει υπέροχη πρωινή θέα προς τη γέφυρα του γκολφ και τις κορυφές του βουνού της ερήμου. Μεγάλο μπάνιο απευθείας από το υπνοδωμάτιο διαθέτει αυτόνομο λουτρό, μεγάλο ντους με καμπίνα και ένα ευρύχωρο δωμάτιο ντυσίματος απευθείας από το μπάνιο. Ο master διαθέτει 65 ιντσών έξυπνη τηλεόραση της Samsung

Η κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης 58 ιντσών, καθώς και καλαίσθητη χτισμένη στον κρεμαστό χώρο και αποθήκευση πίσω από τις φυσικές πόρτες ξύλου Alder που είναι μέσα από το σπίτι, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο 3 (το οποίο είναι casita) διαθέτει τηλεόραση Samsung επίπεδης οθόνης 40 ιντσών, ιδιωτικό μπάνιο από τον χώρο ύπνου καθώς και μικρό τραπεζαρία / ιδιωτικό χώρο. Χτισμένο σε χώρο κρέμονται και αποθηκεύεται.

Το υπνοδωμάτιο 4 έχει σχεδιαστεί ως γραφείο & διάταξη Den - Ιδανική για εργασία ή ήσυχη υποχώρηση. Περιλαμβάνει γραφείο γραφείου, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 37 ιντσών, ασύρματο εκτυπωτή, αυθεντική φωτογραφία γκολφ St Andrews και άνετο καναπέ (pull-down to bed). Εργαστείτε, κοιμηθείτε ή χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας!

Όλα τα παράθυρα μέσω του σπιτιού έχουν παράθυρα φυτείας ουδέτερου χρώματος και γευστικά ουδέτερα έγχρωμα περσίδες.

Το καλώδιο και το wifi που διατίθενται σε κάθε δωμάτιο, είναι επίσης διαθέσιμα ένα τηλεσκόπιο για να κοιτάξετε στον κρυστάλλινο ουρανό πάνω από την έρημο Sonoran.

Εάν η μουσική ή οι ταινίες είναι το πάθος σας, χρησιμοποιήστε τον περιβάλλοντα ήχο ή / και επιλέξτε ποιο δωμάτιο περιλαμβάνει το αίθριο που θέλετε να ακούσετε την επιλογή μουσικής σας μέσω ομιλητών οροφής που προσθέτει περαιτέρω στα πολυτελή σπίτια.

Πάρκο στο ανακατασκευασμένο γκαράζ που μοιάζει με ένα τελικό δωμάτιο, όπως ένα γκαράζ αυτοκινήτων που παρέχει μια αίσθηση του να είναι στο σπίτι ακόμη και ενώ ακόμα στο γκαράζ.

Θεωρεί τις εγκαταστάσεις. Το κομμάτι Legend Trail residents community (το οποίο απέχει λίγα λεπτά από το σπίτι) προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για χρήση χωρίς χρέωση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Παίξτε τένις με την επιλογή των 2 όμορφων φωτιζόμενων γηπέδων από τη μέρα ή τη νύχτα, κολυμπήστε σε 2 μεγάλες κοινόχρηστες πισίνες, ασκηθείτε στο εξαιρετικό γυμναστήριο, όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος των εγκαταστάσεων που προσφέρονται στο Legend Trail. Προσφέρω επίσης 3 ποδήλατα (εντός του Garage) για χρήση σε τοπικά μονοπάτια ή σε αυτήν την φιλική προς τους ποδηλάτες κοινότητα

Το Legend Trail Golf Club βαθμολογείται από το Golf Digest ως "ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξετε στο Scottsdale" (4.5 αστέρια) και είναι ακριβώς στην πόρτα σας. . Μια πραγματική απόλαυση για να παίξετε σε όλα τα επίπεδα και ένα κλασικό παράδειγμα γκολφ έρημο. Εάν η πρακτική είναι κάτι περισσότερο από αυτό που χρειάζεστε;οι εγκαταστάσεις πρακτικής εξάσκησης είναι εξαιρετικές και ανοίγουν το κοινό για απεριόριστη χρήση με μικρή ημερήσια χρέωση.

Υπάρχουν πολλά άλλα κορυφαία μαθήματα πολύ κοντά, όπως το The Boulders (5 λεπτά), Troon North (5 λεπτά), Vista Verde (15 λεπτά) TPC Scottsdale (15 λεπτά), Grayhawk (15 λεπτά), φαράγγι Sunridge min), Kierland (20 λεπτά), Talking Stick, We-Ko-Pa και πολλοί άλλοι. Όλα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο ..!

Scottsdale προσφέρει μερικά από τα καλύτερα ψώνια στη Δύση στην πλατεία μόδας Scottsdale, Kierland Commons, και το κοντινό βόρειο Scottsdale Rt. 101-βρόχος.

Το επαγγελματικό αθλητικό ημερολόγιο περιλαμβάνει: Cactus League Ανοιξιάτικη Εκπαίδευση (Feb-Mar), Az. Cardinals-NFL (Σεπτέμβριος-Ιαν), Phoenix Suns-NBA (Οκτ-Απρ), Αριζόνα Diamondbacks-MLB (Απρίλιος-Σεπτέμβριος), Phoenix Coyotes-NHL (Σεπτέμβριος-Απρ).

Οι τοπικές αγορές και τα καταστήματα, όπως το Safeway, η Gourmet Market και το takeout της AJ, το Starbuck's, το Walgreen's, το Target, απέχουν μόλις 5-10 λεπτά. Όπως και πολλά εστιατόρια σε πολλές τοποθεσίες κοντά στο σημείο αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της '' The Summit ''.

Λέξεις κλειδιά - Σπίτι, Βουνό, Γκολφ, Πεζοπορία, Πισίνα, Υδρομασάζ

Διαχειριστής καταλύματος

Peter Keenan
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 40 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
Small/ medium sized dogs & well behaved please

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Pool Heating is not included in the price .This has to be agreed separately and added as an extra at some point before arrival date please.
Community centre guest access - Only those staying more than 21 days can access the community centre area and fitness area / sports courts
Car registration plate will have to be provided to the owner upon arrival to allow HOA rules to be met .

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σκότσντεϊλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (Πίνακλ Πικ, Σκότσντεϊλ). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Cave Creek Regional Park και McDowell Sonoran Preserve, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: George "Doc" Cavalliere Park και Wild at Heart. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Arizona Powerchutes ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Legend Trail Golf Club - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Boulders - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Troon North - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pinnacle Peak Park - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Mayo Clinic Hospital - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σκότσντεϊλ, Αριζόνα (SCF): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Liberty Station - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Keeler's Neighborhood Steakhouse - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blu Burger Grille - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Spotted Donkey Cantina - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Palo Verde - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 72 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mark B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall 2023 Stay
As usual the property was in great shape and well stocked. Peter was very helpful and his communication was first rate. Really enjoyed the entire process and hope to go back soon.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Steven B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Home, Great Views, and Perfect Location!
Everything was just as described and pictured in the listing. Peter was very reachable and helpful when we spoke. House was immaculate! Views of Golf Course and Mountains are picturesque! Neighborhood was well kept and quiet. Great location close to Cave Creek and Scottsdale shopping, dining, golf courses and attractions. Be back next year Peter! Steve and Sandy Bryan
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

cheryl s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely
North Scottsdale is a bit out of the way, but what a lovely home! Wonderful location otherwise, home was perfect!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Lyle E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family get together
After a few years having Palm Springs be our meeting place, we went back to Scottsdale and had a great time.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Emily L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful view
The home and view were absolutely beautiful. The communication was top notch with the owner.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Peter Keenan

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The best year round climate. Gorgeous Golf course and mountain views, the house is extremely tastefully furnished and has a marvelous open spacious layout. Lots to do and see in a great natural location in scottsdale and allows easy access to all areas of beautiful Arizona.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Stunning home facing onto the highly recommended legend trail golf course . Gorgeous views of the mountains, golf in your backyard and close to many other leading courses. Very Private lot with preserve to the left side . Lots desert trails for hiking and walking path around the golf course for a nice early morning or evening stroll.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες