Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ανατολική ακτή Maryland --2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία? Πεμπτουσία σπίτι παραλία

Ανατολική ακτή Maryland --2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία? Πεμπτουσία σπίτι παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για EASTERN SHORE Maryland --2 minute walk to beach; Quintessential beach home

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ανατολική ακτή Maryland --2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία? Πεμπτουσία σπίτι παραλία

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 11 άτομα158 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Betterton, MD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Betterton Beach12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Elk Neck State Park75 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Ripken82 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑμπερντλιν, Μέριλαντ (APG-Phillips Army Airfield)88 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 11 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ανατολική ακτή Maryland --2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία? Πεμπτουσία σπίτι παραλία

Ανατολική ακτή του Μέριλαντ στο κόλπο Chesapeake στην ιστορική πόλη της Betterton, Μέριλαντ, η μέρα σας ξεκινάει με τον καφέ στο κατάστρωμα του αυτό το ευρύχωρο σπίτι το καλοκαίρι. Χτισμένο το 1929 ως ένα σπίτι διακοπών, όπου πολλοί ένα κουρασμένο ταξιδιώτη κοιμόταν, εσείς και η μεγάλη ομάδα / οικογένεια σας θα βρείτε άφθονο χώρο για να χαλαρώσετε, κοιμούνται, τρώνε και να κάνουν τις αναμνήσεις! Με ανεμιστήρες οροφής, κεντρική κλιματισμό, τζάκι, κατάστρωμα για υπαίθρια τραπεζαρία σας, που περικλείεται θερμοκήπιο στο πίσω μέρος του σπιτιού ιδανικό για το καλοκαίρι εσωτερική τραπεζαρία, ηλιόλουστη τραπεζαρία, προβλήθηκε-στην μπροστινή βεράντα, σαλόνι, ευρύχωρη αίθουσα στο δεύτερο όροφο με τέσσερα υπνοδωμάτια? δύο επιπλέον υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο? εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα κουζίνα, τηλεόραση, DVD, ξαπλώστρες, ψησταριά. Μόλις δύο λεπτά από την παραλία, δημόσια αποβάθρα διαθέσιμη για το σκάφος σας? αλιεία από την αποβάθρα. Μεγάλη κοινότητα για ποδήλατο? επισκεφθείτε τα κοντινά ιστορικά Chestertown (δωρεάν υπαίθριες συναυλίες τα Σαββατοκύριακα), 60 μίλια στο ιστορικό Annapolis (κεφάλαιο Μαίρυλαντ), ψάρεμα εξορμήσεις από Rock Hall. Ένα όλο το χρόνο γύρω περιοχή για να επωφεληθούν από την ομορφιά και την ποικιλομορφία της Άνω Ανατολική ακτή του Μέριλαντ. Απολαύσετε τη διαμονή σας! Ανυπομονούμε να σας δούμε στο Betterton, Μέριλαντ.


Ελάτε για μια επίσκεψη στο Betterton το Φθινόπωρο / Χειμώνας: Το φθινόπωρο και το χειμώνα Kent County έρχεται στη ζωή σε ένα νέο τρόπο! Ενώ το καλοκαίρι παραλία Betterton είναι γεμάτη από λουόμενους, το φθινόπωρο η παραλία γίνεται μια υπέροχη πλάτη-drop να πλεύσει βάρκες dotting το κόλπο. αεράκι φθινόπωρο φέρει αντίκες αγοραστές να Galena και Chestertown - τόσο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο? οι μαθητές επιστρέφουν στο ιστορικό κολλέγιο της Ουάσιγκτον σε Chestertown, όπου θα βρείτε την ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα- να κάνετε μια βόλτα μέσα από τα πλακόστρωτα δρομάκια όπου θα βρείτε γκαλερί, στούντιο, και τα καταστήματα που χαρακτηρίζει το έργο των τοπικών, περιφερειακών και διεθνώς γνωστών καλλιτέχνες και τεχνίτες. Επιλέξτε ένα μικρό εστιατόριο για το ειδικό γεύμα σας. Η σχετικά επίπεδη γη στο Kent County προσελκύει τους ποδηλάτες σε αφθονία? το φθινόπωρο φέρνει τη μετανάστευση των χηνών δει πέρα ​​από τον ουρανό. Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, χειμώνα ή την άνοιξη, Betterton και Kent County, Maryland σας προσφέρει μια απόδραση για την εξασφάλιση ένα χαλαρωτικό, ενδιαφέρουσα, και μια αξέχαστη στιγμή για σας και την οικογένειά σας

Ελάτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να απολαύσετε τοπικές ρυθμίσεις: Η καλοκαιρινή σεζόν έχει τελειώσει, αλλά Kent County έρχεται στη ζωή σε ένα νέο τρόπο! Ενώ το καλοκαίρι παραλία Betterton είναι γεμάτη από λουόμενους, το φθινόπωρο η παραλία γίνεται μια υπέροχη πλάτη-drop να πλεύσει βάρκες dotting το κόλπο. αεράκι φθινόπωρο φέρει αντίκες αγοραστές να Galena και Chestertown - τόσο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο? οι μαθητές επιστρέφουν στο ιστορικό κολλέγιο της Ουάσιγκτον σε Chestertown, όπου θα βρείτε την ιστορία που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα - να κάνετε μια βόλτα μέσα από τα πλακόστρωτα δρομάκια όπου θα βρείτε γκαλερί, στούντιο, και τα καταστήματα που χαρακτηρίζει το έργο των τοπικών, περιφερειακών και διεθνώς γνωστών καλλιτέχνες και τεχνίτες. Επιλέξτε ένα μικρό εστιατόριο για το ειδικό γεύμα σας. Λόγω του σχετικά επίπεδη γη στο Kent County, οι ποδηλάτες δει σε αφθονία? και μην ξεχάσετε το φθινόπωρο βλέπουμε τη μετανάστευση χήνες σκούπισμα κατά μήκος του ουρανού. Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, χειμώνα ή την άνοιξη, Betterton και Kent County, Maryland σας προσφέρει μια απόδραση για την εξασφάλιση ένα χαλαρωτικό, ενδιαφέρουσα, και μια αξέχαστη στιγμή για σας

Βγείτε έξω από την πόλη, μπορείτε να πάρετε μια μικρή απόσταση προς τα εμπρός κόλπο πόλη του Rock Hall, όπου θα βρείτε μαρίνες και workboats Waterman του? ή Γκαλένα, μια πόλη γνωστή για τα καταστήματα με αντίκες του? ή ίσως να Chestertown, στις όχθες του ποταμού Τσέστερ, όπου ένα μείγμα της ιστορίας, των τεχνών, τα ψώνια, και / ή πρωινή εκδρομή το Σάββατο για να την Αγορά Αγροτών μαζί Fountain Park. Οι φοιτητές στο κολλέγιο της Ουάσιγκτον να κρατήσει Chestertown πολυσύχναστη όλο το χρόνο. Ελάτε για μια επίσκεψη - δεν θα είναι απογοητευμένοι.

Η έδρα της κομητείας του Kent County, στο Μέριλαντ Άνω Ανατολική ακτή, Betterton περιβάλλεται από το πλούσιο μωσαϊκό των γεωργικών εκτάσεων, Sassafrass ποταμό και Chesapeake Bay.

Διαχειριστής καταλύματος

Lucia or Ben
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπέτερτον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπέτερτον) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Ιστορικός Σύλλογος Historical Society of Kent County Maryland και Κέντρο Τεχνών Garfield Center for the Arts at the Prince Theater, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Φυτεία Mount Harmon Plantation και Φάρος Concord Point Lighthouse. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Crumpton Auction και Μουσείο Havre de Grace Maritime Museum. Οι δραστηριότητες θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Betterton, MD

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Betterton Beach - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Elk Neck State Park - 75 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χώρος Περιπάτου Havre de Grace Promenade - 76 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Ripken - 82 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιφερειακό Πάρκο Cedar Lane - 87 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Πέριβιλ: 64 λεπτά οδικώς
  • Βαλτιμόρη, Μέριλαντ (MTN-Πολιτειακό Αεροδρόμιο Martin): 107 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Marzellas by the Bay - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Barbara's on the Bay - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Molly Mason's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stoltzfus Family Restaurant - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • K-B Market and Kitchen School - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 73 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 15 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 5 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 93 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 93 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Allen T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hunting and Relaxing
4 of us arrived for our second visit to Betterton. 2 for hunting, 2 for rest and relaxation. The weather was awesome, the neighborhood is serene and our host was gracious as always. Mission accomplished 1 deer and much R&R!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kathryn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful proprty
Everyone was quite comfortable. The views are f tue water were magnified five t
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Michelle H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend getaway
Wonderful holiday weekend stay at this welcoming home. Truly felt like a home away from home! Communication was excellent and Lucia and Ben are thoughtful and very accommodating hosts. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Dana C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely home with nice view
Close walk to beach. Beautiful view of bay from porch and second floor bathroom. Door between living room and steps was great for keeping our small toddlers away from stairs. Stayed here twice, both times the owner was kind and quickly responded to questions. Spacious and perfect size for our four small families.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Helen J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing beach trip
Betterton is a nice small town with a very relaxed environment. The beach is on the bay and has no jellyfish or serious waves. It is great for younger kids. We were able to charge our electric vehicle and there is a bathhouse for the public to use. The house is a quaint, older house that is perfectly placed close to the beach but not in the path of other visitors. It has access to a nice view of the bay and beach access by two paths. There are enough rooms to house an extended family and it has a nice enclosed front porch and sun room. Many chairs and other beach accessories are provided by the host. There is a small playground across the street at the town hall and another larger one up the street.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lucia or Ben

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our family is from the Philadelphia area, just 2 hour drive to Betterton, Maryland. Our careers are medical/hospital related and insurance managers. We grew up in the northeast section of Philadelphia, a suburb approximately 20 miles north of downtown Philadelphia. One us was born in Italy and immigrated to the USA as a very small child. We still have family in southern Italy and visit there as often as possible.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our family has owned this home since 1997; we are from the Philadelphia area and when we made a decision to purchase a "beach house" we wanted a place to reflect a beach community of a bygone era. We stumbled into Betterton on a snowy, cold winter day. As soon as we came up Main Street and saw the Bay below and the beach signs, we knew this would be the place for our "beach house." The first summer in Betterton we were so pleasantly surprised at the peacefulness of the community; the friendliness of the neighbors -- they waving as they pass by. This would prove to us that we would always have a place to relax and enjoy the company of family, friends, and neighbors in a way that we could have only dreamed. The very first upgrade would be to expand the deck because we knew this would be where we could view the bay and watch the boats; we could congregate for morning coffee, eat our meals outdoors and generally enjoy outdoor living. As time went by, we converted the heating system to a modern day convenience -- central air conditioning. This proved to be challenging in a house built in 1929, but it was accomplished! The kitchen is generally vintage (as we like to say) and I can just imagine my grandmother cooking up a big family meal in there! Hope you will enjoy this home as your own!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our beach house is vary spacious and no photo can capture the large open spaces and common areas where a large amount of people can gather together for a meal, play games, or simply talk!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων