Αγροτικό διαμέρισμα κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, ιδανικό για περιβαλλοντικές εκδρομές, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας

Συλλογή φωτογραφιών για Rural apartment near the North Sea, ideal for local excursions and relaxation

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Αγροτικό διαμέρισμα κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, ιδανικό για περιβαλλοντικές εκδρομές, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας

1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα80 τ.μ.

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fjerritslev, Nordjylland
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHusby Hole4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Jammerbugtens8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSlettestrand18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆλμποργκ (AAL)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αγροτικό διαμέρισμα κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, ιδανικό για περιβαλλοντικές εκδρομές, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας

Η Δανία είναι μια υπέροχη διακοπές. αλλά πιο ένδοξη Hanherred, μια λωρίδα γης μεταξύ Limfjord και της Βόρειας Θάλασσας. Η εκδρομή με το οποίο hochwölbendem ουρανό, η μεγάλη άγρια ​​φύση ανενόχλητη τόσο καταιγίδα και ήρεμο καιρό. Ζήστε αυτή την περιοχή με τα πόδια, με ποδήλατο, με αυτοκίνητο ή με πλοίο, σε σανίδα του σερφ ή θαλάσσιο σκι. Απολαύστε την ποικιλία των εμπειριών και μπορείτε πάντα να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Είτε πρόκειται για ερασιτέχνες ψαράδες, οι ειδικοί πουλιών, λάτρεις της φύσης ή μανιταριών κυνηγός έχει πολλές ευκαιρίες να αναπτύξουν ελεύθερα και να ακολουθήσουν τα χόμπι του στην ηρεμία και τη γαλήνη και να απολαύσετε. Θα βρείτε πάντα ένα σημείο όλα για τον εαυτό σας. Μια αξέχαστη εμπειρία.

Όλα αυτά μπορεί να είναι μόνη της αν μείνετε μαζί μας στο ζεστό, αγροτικό χωριό των 80 τετραγωνικών διαμέρισμα μέτρα στον πάνω όροφο (ελαφρώς πιο απότομη σκάλα και της Δανίας πρότυπα) του σπιτιού μας, με τζάκι και θέα στα χωράφια, να εξερευνήσουν.
Το σπίτι περιβάλλεται από περίπου 4 800 τετραγωνικών μέτρων που περιβάλλεται από λιβάδια, θάμνους και δέντρα ιδιωτική περιουσία.

Κλειδιά πρέπει να συλλέγονται προσωπικά από εμάς κατά την άφιξη.

Αν θέλετε να φέρετε τα ποδήλατα ή παρόμοιο αθλητικό εξοπλισμό είναι διαθέσιμη για να φιλοξενήσει ένα μέρος του γκαράζ μας στη διάθεσή σας. Θα λάβετε ένα τσιπ πρόσβαση κατά την άφιξη.

άνετα και όμορφα διακοσμημένα 80 τετραγωνικών διαμέρισμα μέτρα μας για 3 άτομα έχει ένα αγροτικό ενσωματωθεί σε ένα πανέμορφο περιβάλλον 5 χλμ από το μικρό χωριό της Fjerritslev με 3 500 κατοίκους.
Το κατάλυμα μπορεί να είναι το πολύ. Στεγάζεται σε 2 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 1 παιδί (έως 6 ετών).
Το ακίνητο βρίσκεται στον πάνω όροφο της περιουσίας μας «Skjærnsøde» που χτίστηκε το 1916, η οποία κατά τα τελευταία 13 χρόνια, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό έχει υποστεί ανακαίνιση.
Το διαμέρισμα χωρίζεται σε ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Οι επιμέρους δωμάτια είναι μοντέρνα και διακοσμημένα με γούστο. Όλοι οι όροφοι είναι εξοπλισμένα με laminate, την είσοδο και μπάνιο με πλακάκια. Επιπλέον, όλα τα δωμάτια έχουν ένα όμορφο και φωτεινό χρώμα. Από σεβασμό για όλους τους επισκέπτες το κάπνισμα στο σπίτι δεν επιτρέπεται.

Στο καθιστικό των 40 τ.μ. έχετε δύο μοντέρνους και άνετους καναπέδες (καναπέ 2 & 3 θέσεων), ένα τραπέζι του καφέ, μια έγχρωμη τηλεόραση LED 39 ιντσών και ένα DVD player. Η τηλεοπτική λήψη γίνεται μέσω δορυφόρου με γερμανικά προγράμματα (ASTRA). Επιπλέον, θα βρείτε ένα στερεοφωνικό σύστημα με δέκτη ραδιοφώνου και CD player. Στο γραφείο του σαλόνι θα βρείτε σκεύη για καθημερινές ανάγκες και, φυσικά, ενημερωτικά φυλλάδια για να δώσετε στον προγραμματισμό σας μια καλύτερη εικόνα. Χαλαρώστε στο Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον τζάκι, το οποίο δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να αγοράσετε ξύλο στο Kaufmann / Baumarkt (Jem & Fix) στο Fjerritslev. Αυτό το δωμάτιο μπορεί να θερμαίνεται με αυτό το φούρνο.

Το υπνοδωμάτιο είναι 17 m² και είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι king size (200 cm x 200 cm / χωριστά στρώματα 100 x 200 cm), μια πολυθρόνα (70 cm x 200 cm) και δύο κρεβατοκάμαρες. Αυτό το δωμάτιο θα θερμανθεί κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης (15. 10. - 30. 04.) μέσω του συστήματος κεντρικής θέρμανσης.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει δίπλα σε ένα 4 * -ψυγείο καταψύκτη μια ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, βραστήρα και τοστιέρα / φρυγανιέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη. Επιπλέον, υπάρχει τραπεζαρία. Dish πετσέτες, σφουγγάρι και σαπούνι, όπως το χαρτί τουαλέτας, παρέχουμε ως ορεκτικό. Μπαχαρικά για το μαγείρεμα είναι επίσης διαθέσιμα. Αυτό το δωμάτιο θερμαίνεται επίσης από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης.

Το μπάνιο είναι λειτουργικά με μπάνιο, τουαλέτα, νεροχύτη και ντουλάπια επιπλωμένα. Ένα πιστολάκι για τα μαλλιά είναι διαθέσιμη. Όπως αρχικό εξοπλισμό έχουμε θέσει έτοιμοι χέρι το χαρτί υγείας και σαπούνι. Αυτό το δωμάτιο έχει μια ηλεκτρική θερμάστρα.

Σε όλα τα δωμάτια Wi-Fi είναι (ως εγγύηση) χωρίς χρέωση.

Ο ιδιοκτήτης ζει στο ισόγειο με ξεχωριστή είσοδο (αριστερή πλευρά), η βεράντα με πέτρινη ψησταριά και τέσσερα καθίσματα είναι διαθέσιμα, αλλά για αποκλειστική χρήση σας. Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας απευθείας στις εγκαταστάσεις μας δίπλα στο αριστερό γκαράζ.

Σταθερό και προαιρετικό πρόσθετο κόστος:
Τελικός καθαρισμός: Υποχρεωτική ανά διαμονή: 250, - DKK (περίπου 33, - €) (πληρωμή επιτόπου)
Πακέτο σεντονιών (κλινοσκεπάσματα και πετσέτες) κατόπιν αιτήματος 75, - DKK (περίπου 10, - €) ανά άτομο και πρώτη διαμονή (επιτόκιο)
Κλινοσκεπάσματα κατόπιν αιτήματος 45, - DKK (περίπου 6, - €) ανά άτομο και πρώτη χρήση (πληρωμή επιτόπου)
Πετσέτες κατόπιν αιτήματος 30, - DKK (περίπου 4, - €) ανά πακέτο και πρώτη διαμονή (επιτόκιο)
Συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακές δαπάνες: ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και κεντρική θέρμανση (15. 10. - 30. 04.)
Τουριστικός φόρος: κανένας

Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά, η ώρα άφιξης είναι στις 16.00 και η ώρα αναχώρησης είναι 10.00.

Στο επόμενο χωριό Fjerritslev μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας. Προσφέρει τα discounters Aldi, Netto, Meny και Super Brugsen.

Είμαστε ήδη ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ως επισκέπτης!

Διαχειριστής καταλύματος

Hartmut Pousset

Γλώσσες

Δανικά, Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Bitte auf Anfrage

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Eventuell ein kleiner Hund, bitte anfragen.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rauchen außerhalb gestattet

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Fjerritslev

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Fjerritslev) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Mindesten For Digteren Johan Skjoldborg και Johan Skjoldborg's Mindesten, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Planetstien και Λέσχη Γκολφ Jammerbugtens. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Husby Hole και De Himmerlandske Heder. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Fjerritslev, Nordjylland

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Husby Hole - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Jammerbugtens - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aggersundbroen - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hjortdal Kirke - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Slettestrand - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Άλμποργκ (AAL): 46 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Brokiosken - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fjerritslev Pizza Og Kebab House - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Vores ApS - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Bondestuen - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kulgaarden - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 27 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne FeWo, ruhig gelegen, guter Ausgangfspunkt für versch. Ziele in Dänemarks Norden
sehr angenehm, Vermieter sehr hilfsbereit.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Rainer J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Abenteuer im Norden
Traumhafte Gegend, tolle Feruenwohnung mit srhr netten Vermieter
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Christoph Andreas M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöner Aufenthalt
Großzügige, saubere und voll ausgestattete Wohnung. Es fehlte uns an nichts. Sehr netter Gastgeber, der uns wertvolle Tipps für unsere Ausflüge gegeben hat. Die Lage ist optimal, um Nordjüdland zu erkunden.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

6/10 Μέτριο

Ann Marie P.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα
Fint men koldt
God fin lejlighed med det nødvendige for et ophold. men for en børnefamilie dog for koldt at varmen først er til fra 15/10 når man er ude og opleve og så tilbage og først til at tænde op for at få varme. Sengen var ikke den bedste stand måtte flere gange slå den sammen i samlingerne. Der er plads til forbedringer på rengøring og udskiftning af ting i køkkenet fx skærebræt og varmehandker. En super sød vert!!

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Komme gerne wieder
Sehr nette Vermieter, super saubere Unterkunft, perfekte Lage für Ausflüge. Uns hat es insgesamt sehr gut gefallen und wir kommen gerne wieder. Nächstes mal dann vielleicht im Herbst. Es war sehr schön, nochmal vielen Dank!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Hartmut Pousset

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Δανέζικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων