Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

Το TIOGA FALLS CABIN: Πολύ Απομονωμένο! Καταρράκτες! 80 στρέμματα, κατοικίδια ζώα καλώς ήλθατε

Το TIOGA FALLS CABIN: Πολύ Απομονωμένο! Καταρράκτες! 80 στρέμματα, κατοικίδια ζώα καλώς ήλθατε

Συλλογή φωτογραφιών για Tioga Falls Cabin: Serene location with a waterfall view!

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 48, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 48, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 48, κουμπί
Εναέρια προβολή

Επισκόπηση καταλύματος Το TIOGA FALLS CABIN: Πολύ Απομονωμένο! Καταρράκτες! 80 στρέμματα, κατοικίδια ζώα καλώς ήλθατε

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
L'anse, MI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Alberta Village Museum13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Canyon Falls19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαζίνο Ojibwa Baraga30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧάνκοκ, Μίσιγκαν (CMX-Houghton County Memorial)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το TIOGA FALLS CABIN: Πολύ Απομονωμένο! Καταρράκτες! 80 στρέμματα, κατοικίδια ζώα καλώς ήλθατε

Η ΤΙΩΓΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΜΠΙΝΑ

Το μόνο μέρος με ψυχή, ιδιωτική πρόσβαση στο πραγματικό Tioga Falls!

ΣΦΑΛΜΑΤΑ: 6
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ: 2
ΜΠΑΝΙΑ: 1
* ΣΤΗΝ ποτάμια (Tioga Falls)
* ΘΕΑ WATERFALL
* ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ - "εκτός δικτύου"
* ΚΑΝΟΕ / ΚΑΥΑΚ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
* PETS FRIENDLY

Λάβετε υπόψη ότι η εμπειρία του Tioga Falls Cabin / απομονωμένη εμπειρία 80 στρεμμάτων δεν είναι ιδανική σε σχέση με το επίπεδο άνεσης του μέσου ατόμου. Όλοι στην ομάδα σας πρέπει να είναι άπληστοι, αυθεντικοί, υπαίθριοι άνθρωποι. Πρόκειται για διακοπές χωρίς τεχνολογία. Τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν καθόλου. Δεν είναι για όλους, όμως απολύτως ιδανικό για τους σωστούς ανθρώπους. Σε αυτό το περιβάλλον, ένας δυστυχισμένος ή μη υπαίθριος άνθρωπος στην ομάδα έχει άμεσο, αρνητικό αντίκτυπο σε όσους ταξιδεύουν μαζί σε αυτόν τον απομονωμένο χώρο.
* ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΔΩΡΕΑΝ (ΔΩΡΕΑΝ TV, INTERNET, & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ CELL SERVICE) - απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε
Έχετε κάθε backpacked ή κάμπινγκ σε μια σκηνή, σε οποιοδήποτε σημείο της ζωής σας; Μου άρεσε η εμπειρία; Ζητήστε αυτή την ερώτηση σε όλους όσους ανήκουν στην ομάδα σας. Εάν η απάντησή σας είναι ναι, τότε αυτό είναι το ιδανικό βήμα για την αύξηση της άνεσης που έχετε ψάξει. Ως ερασιτέχνης ο ίδιος, καθώς γερνούν, βρίσκω τον εαυτό μου να εκτιμά βαθιά τις εσωτερικές υδραυλικές εγκαταστάσεις και να κοιμάται σε ένα πρότυπο στρώμα ότι μια εμπειρία όπως η διαμονή σε αυτό το πανέμορφο, προσαρμοσμένο-crafted ξύλινη καμπίνα βαθιά, στο δάσος U. P., παρέχει.
Καθιστώντας στην πλήρως ανακαινισμένη βεράντα βλέποντας και ακούγοντας τους καταπραϋντικούς καταρράκτες κάτω, καθώς απολαμβάνετε τις ανέσεις από το σπίτι, αισθάνεστε σαν να είστε πραγματικά στην καρδιά μιας όασης έρημο. Ψάρια για πέστροφα στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Κανό κάτω από τον ποταμό. Λιώστε τις διακοπές σας μέσα στα 80 στρέμματα που βρίσκονται γύρω από την καμπίνα και εκμεταλλευθείτε αυτή την ευκαιρία για να ξεφύγετε πραγματικά από όλα αυτά.
Μετακινήστε το 2 μίλι 2 διαδρομή από τον κεντρικό δρόμο σε αυτή την ήσυχη καμπίνα. Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλύτερο να φέρετε ένα φορτηγό, αν και με καλή, προσεκτική οδήγηση, ένα κανονικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει το κάτω από το 2 μίλι-2 κομμάτι. Ακόμα, πιθανότατα θα βρεθείτε τουλάχιστον μια φορά και είναι δύσκολο να αποφύγετε τα κλαδιά δέντρων κοντά στο αυτοκίνητό σας.
Όταν βρίσκεστε στην καμπίνα του Tioga Falls, είναι τόσο δροσερό να βουτήξετε στο νερό, να περπατήσετε γύρω από το ακίνητο, να ψαρέψετε και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Ιδανική για τις οικογενειακές διακοπές αν όλη η οικογένεια είναι ευκίνητη, περιπετειώδης και απολαμβάνει τη εξερεύνηση της φύσης. Αυτή η καμπίνα είναι ιδανική για έως 6 ενήλικες φίλους και θα το θυμούνται όλοι. Ή μπορεί να είναι η ρομαντική υποχώρηση για δύο (αν και οι δύο άνθρωποι απολαμβάνουν το ύπαιθρο.) Δεν είναι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά ή για πολλαπλά ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί, καθώς υπάρχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο με πόρτα. Οι οικογένειες με παιδιά που αγαπούν τη φύση και μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές, θα την αγαπήσουν απολύτως! Είναι θαυμάσιο να κοιμηθείτε στον ήπιο ήχο της πτώσης του νερού ακριβώς έξω από το θωρακισμένο στη βεράντα.
Η οικογένειά σας που αγαπά τη φύση θα αγαπήσει αυτό το μοναδικό, πλήρες έθιμο αρχείο (όχι κιτ) στο σπίτι για να καλέσει το σπίτι για μια εβδομάδα και να ζητήσει να επιστρέψει ξανά. Ιδανική ατμόσφαιρα και βαθιά χαλάρωση περιμένουν. Λάβετε υπόψη ότι το να είσαι βαθιά στο δάσος απαιτεί να είσαι άνετος στη φύση. Ναι, υπάρχουν σφάλματα στο δάσος. Ναι, όταν ανοίγετε την πόρτα το βράδυ, τα σφάλματα μπορεί να μπουν στην καμπίνα. Πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί στο περιβάλλον σας, παρόλο που αυτή η όμορφη καμπίνα έχει πολλές από τις ανέσεις από το σπίτι. Εδώ μπορείτε να ξεφύγετε από την τεχνολογία, αν και κάποια κινητά τηλέφωνα λειτουργούν, αν πρέπει να τα ενεργοποιήσετε. Δεν υπάρχει τηλεόραση ή Internet - απλά συνδέεται με τη φύση. Λάβετε υπόψη σας ότι σε ένα μέρος αυτό το απομονωμένο αναδεικνύει όλους τους ιδιοσυγκρασίες της ομάδας. Στην προσωπική μας εμπειρία, εάν και ένα άτομο δεν είναι ένας αληθινός, περιπετειώδης εραστής της φύσης, τότε αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει αρνητικά ολόκληρη την ομάδα και την εμπειρία σας.
Η εμπειρία των χρωμάτων πτώσης στο Tioga Falls είναι απίστευτη. Φανταστείτε ότι περιβάλλεται από 80 στρέμματα μοναδικών χρωμάτων. Πολλές ευκαιρίες φωτογραφίας είναι δυνατές. Κατά την πτώση, μπορείτε να αισθανθείτε άνετα μέχρι τη σόμπα ξύλου με το παρεχόμενο ξύλο. Παρόλο που το ψυγείο και η γεννήτρια χρησιμοποιούν προπάνιο, η καμπίνα θερμαίνεται από τη σόμπα καύσης ξύλου, όπως απαιτείται.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ATV: Ναι, είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε τα ATV σας. Υπάρχει άφθονο χώρο για πάρκο και στροφή γύρω από το ρυμουλκούμενο σας επίσης. Λάβετε υπόψη ότι ενώ υπάρχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μονοπατιών, ενώ τα περισσότερα από τα μονοπάτια δεν είναι καλλωπισμένα.
Μπάνιο: Το μπάνιο είναι ένα πολύ άνετο μέγεθος με μια κανονική τουαλέτα, ματαιοδοξία / νιπτήρα και ένα ντους. Δεν υπάρχει μπανιέρα στην καμπίνα του Tioga Falls. Φέρτε το δικό σας σαπούνι και σαμπουάν. Μερικές φορές, έχουμε αυτά τα προμήθειες, όμως δεν τα καταλογίζουμε εβδομαδιαίως.
Διαμόρφωση κρεβατιού:
    Κάτω - 1 Queen
    Στον επάνω όροφο = 2 πλήρης
                      2 δίδυμα
Blow Dryer: Ζητάμε να περιορίσετε τη χρήση του φουσκωτού σας, καθώς μπορεί να αποστραγγίσει την ισχύ αρκετά ώστε να εμποδίσει το φρεάτιο να λειτουργήσει σωστά.
Σκάφη: Παρέχονται βάρκες; Ναι, συνήθως έχουμε 2 κανό σας περιμένουν στα ποτάμια. Ένας στον ποταμό Tioga και ένας στον ποταμό Sturgeon.
Σφάλματα: Ναι, υπάρχουν πολλά σφάλματα στην έρημο, γύρω από τους καταρράκτες και στα 80 ιδιωτικά στρέμματα. Εάν οι πόρτες παραμένουν ανοικτές, ακόμη και για σύντομες χρονικές περιόδους στην καμπίνα, τότε τα σφάλματα / τα μύγες / τα κουνούπια αγαπούν να γλιστρήσουν μέσα. Δεν ψεκάζουμε για τα σφάλματα, όπως συμβαίνει και με το φυσικό τοπίο. Ανάλογα με το επίπεδο των βροχοπτώσεων, τα κουνούπια μπορεί να είναι άφθονα. Το σπρέι σφάλματος συνιστάται ιδιαίτερα. Ως εκ τούτου, αγαπάμε την προβολή σε αίθριο βεράντα. Εάν ανησυχείτε για τα σφάλματα, τα ζώα ή τα μικρά ζώα, η καμπίνα Tioga Falls Cabin μπορεί να είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουν όλοι οι πελάτες μας μια θετική εμπειρία.
Πυροσβεστικές εγκαταστάσεις και πυροτεχνήματα: Φυλάξτε τις φωτιές σας στον προβλεπόμενο δακτύλιο μακριά από την καμπίνα. Επιπλέον, δεν επιτρέπουμε πυροτεχνήματα στην καμπίνα Tioga Falls.
Υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας: Η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας είναι γενικά αναξιόπιστη στην Άνω Χερσόνησο όταν ταξιδεύετε εκτός της Marquette και της Escanaba. Ενώ έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, εξακολουθεί να ποικίλλει από τον πάροχο και στην πραγματικότητα κινητό τηλέφωνο.

Κρησφύγετα: Αν και καθαρίζουμε βαθιά την καμπίνα μεταξύ κάθε διαμονής, σε διάφορες χρονικές στιγμές, ειδικά μετά από έντονες βροχές, τα ποντίκια εισέρχονται στην καμπίνα. Το Cabin Tioga Falls βρίσκεται στη μέση των 80 ιδιωτικών στρεμμάτων κατά μήκος του νερού.
Ενέργεια: Δεδομένου ότι η καμπίνα Tioga Falls Cabin λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια (με εφεδρική γεννήτρια που προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη χρήση στο ελάχιστο), πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι στην ηλεκτρική χρήση. Επομένως, δεν υπάρχει τηλεόραση ή φούρνος μικροκυμάτων. Ζητάμε να περιορίσετε τη χρήση του φούρνου για τα μαλλιά σας καθώς μπορεί να αποστραγγίσει την ισχύ αρκετά ώστε να εμποδίσει το φρεάτιο να λειτουργήσει σωστά. Δεν υπάρχουν γραμμές ρεύματος για να κοιτάξετε οπουδήποτε γυρίζετε.
Χρώματα πτώσης: Γενικά, η περίοδος αιχμής για να δείτε τα χρώματα είναι μεταξύ των μέσων Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Ψάρεμα: Υπάρχει κυρίως πλωτό και καφέ πέστροφα στους Tioga και Sturgeon Rivers που περιβάλλουν την καμπίνα Tioga Falls. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε σκουλήκια, μικρές πέστροφες μύγες ή μικρούς κλωστήρες ως δόλωμα.
Θέρμανση: Το ξύλο Σόμπα είναι η μόνη πηγή θερμότητας στην καμπίνα. Μέχρι σήμερα, έχει δώσει αρκετή θερμότητα στους επισκέπτες μας.
Αναλώσιμα κουζίνας: Έχουμε πολλές βασικές προμήθειες κουζίνας στην καμπίνα. Εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς, σας συμβουλεύω να το φέρετε. Διαθέτουμε καφετιέρα, τοστιέρα, ψυγείο, φούρνο. Υπάρχει μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο, αν και να έχετε κατά νου ότι η κατσαρόλα πλένεται διαφορετικά από τα τυποποιημένα πιάτα. Δεν υπάρχει ένα πλυντήριο πιάτων. Έχουμε κανονικά σαπούνι πιάτων στο χέρι για τη χρήση σας.
Προπάνιο Ψυγείο: Λάβετε υπόψη ότι το ψυγείο μπορεί να είναι λίγο μικρότερο από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς έχουν στην πόλη Επίσης, με ένα ψυγείο προπανίου, δεν παίρνετε την έκρηξη του κρύου αέρα που βγαίνει, όπως κάνετε με ένα ηλεκτρικό ψυγείο πιο από εμάς έχουμε στο σπίτι.
Σόμπα / φούρνος: 4 καυστήρες, αλλά πιθανώς λίγο μικρότεροι από τους περισσότερους από εμάς έχουμε σπίτι.
Οικόπεδο: Δεν υπάρχει πολύ καθαρή ή πεπλατυσμένη γη γύρω από το ακίνητο. Έχουμε ένα μικρό χώρο γύρω από το λάκκο πυρκαγιάς. Η πιο ξεκάθαρη και ισοπεδωμένη γη βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης, στην είσοδο της καμπίνας, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης χώματος βρωμιάς / χαλικιού.
Λευκά είδη / πετσέτες: Παρέχουμε τα κλινοσκεπάσματα για τα κρεβάτια, τα οποία γίνονται πλήρως κατά την άφιξή σας. Επίσης, παρέχουμε βασικές πετσέτες. Παρακαλείστε να φέρετε τα δικά σας λευκά είδη αν είστε ιδιαίτερα για τον αριθμό νήμα ή φέρνουν ένα σκυλί που κοιμάται μαζί σας. Παρέχουμε επίσης βασικές πετσέτες μπάνιου και κουζίνας.
Προϊόντα από χαρτί: Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό χαρτί υγείας και χαρτοπετσέτες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Pet: επιτρέπεται 1 κατοικίδιο ζώο (χωρίς όριο βάρους). Η ενοικίαση διακοπών γλυκού νερού χρεώνει επί του παρόντος ένα τέλος κατοικίδιων ζώων ύψους $ 50 / διαμονή.
Αγορές: Πού είναι το πλησιέστερο παντοπωλείο; Το πλησιέστερο παντοπωλείο είναι περίπου 1/2 ώρα βόρεια, στο LÁnse.
Διαδρομές: Ναι, υπάρχουν μονοπάτια γύρω από την καμπίνα και τα 80 ιδιωτικά στρέμματα, όμως δεν είναι καλλωπισμένα ούτε συντηρούνται τακτικά. Πρόκειται για μια τραχιά περιπέτεια. Το μονοπάτι πεζοπορίας στον ποταμό Sturgeon δεν είναι απλό, ούτε έχει ένα τέλειο διάδρομο. Χρειάζεται να έχετε αξιοπρεπείς δεξιότητες κινητικότητας για ελιγμούς γύρω από τα 80 στρέμματα άνετα.

2 μίλι Εισαγωγή δύο ποδών: Ανάλογα με τον καιρό, το 2-track μπορεί να πάρει αρκετά τραχύ. Το 2 μίλι δύο τροχιών δεν είναι ποτέ προβλέψιμο. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια πιθανή περιπέτεια. Δεν είναι η μέση εξοχική σας εμπειρία. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε τα 2 μίλια με ρυθμό σαλιγκαριών, να βγείτε για να μετακινήσετε ένα κλαδί δέντρου εάν χρειαστεί. Έχουμε φροντίδα οι οποίοι οδηγούν μέσα και έξω από την καμπίνα σε τακτική βάση σε ένα κανονικό αυτοκίνητο, αλλά έχουμε δει επίσης μια καταιγίδα να έρθει πριν από την άφιξη των επισκεπτών και υπάρχουν άκρα που έπρεπε να μετακινηθούν καθώς οδηγούν μέσα. Προσπαθούμε ό, τι καλύτερο μπορούμε να διατηρήσουμε το δρόμο όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό. Ο δρόμος ήταν πραγματικά αδύνατος μόνο το χειμώνα. Διατηρούμε το δρόμο σε τακτική βάση, όμως στα 2 μίλια της ερημιάς, μερικές φορές είναι ένα αεράκι για να μπουν μέσα και μερικές φορές είναι μια πρόκληση.
Καταρράκτες: Οι πτώσεις είναι ακριβώς έξω από την οθόνη σε βεράντα. Παρόλα αυτά, το έδαφος δεν είναι απλό για ένα παιδί ή για ένα μη ευκίνητο ενήλικα για πλοήγηση. Ακόμα, αν είστε πραγματικά περιπετειώδης, θα το λατρέψετε! Μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι τόνοι διασκέδασης, και η κτύπημα των πτώσεων στην πλάτη σας είναι μια φανταστική εμπειρία "φυσικού σπα". Τα παπούτσια με νερό είναι απαραίτητα.
Ξύλο Σόμπα: Ναι, υπάρχει μια ξύλινη σόμπα στην καμπίνα. Είναι η μόνη πηγή θερμότητας στην καμπίνα. Οι επισκέπτες πάντα μίλησαν για το πόσο φρυγανισμένοι νιώθουν με τη σόμπα που καίει το ξύλο. Επιπλέον, παρέχουμε το ξύλο!

Διαχειριστής καταλύματος

Freshwater Vacation Rentals
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

L'anse

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, L'anse) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Όσοι αναζητούν κάποια δραστηριότητα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Γκολφ Κλαμπ L'Anse, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λίμνη Lake Superior και Πάρκο Craig Lake State Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
L'anse, MI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Alberta Village Museum - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Πικνίκ Λίμνης Ρουθ - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες Canyon Falls - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Τράουτ - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Ojibwa Baraga - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χάνκοκ, Μίσιγκαν (CMX-Houghton County Memorial): 72 λεπτά οδικώς

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 48 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 59 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Randal G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Tioga Falls
We had a great time here. The Falls are such a huge plus for this place. Comfortable and clean. It is off the beaten path, but if that's what you are looking for, it is perfect.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

6/10 Μέτριο

Niels K.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα
Was a Nice Place At One Time...
Location is incredible, with waterfall just out the door. Building was a great example of how to build a log cabin. But, property is now in need of a great amount of TLC. Sliding Screen door torn, cheap ACE dead bolt lock on patio door, sliding closet door missing top roller, broken plywood on both screen doors as a repair to cover broken screens leading out to deck, deck is in need of repair and new coat of paint, deck and walk ways have been illuminated with cheap Walmart solar lighting screwed in with temporary sheet metal screws, and so on.. Screened in deck had many many old field boots left in a pile along with, what looked like boat cover thrown in.. Foods in cabinets full of bugs and dusty. Place looks as though it is being used to make rental money but not use any of the profits to make required quality repairs. Good for a bunch of guys to use as a hunting lodge, but not much more.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

James B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great cabin
Just the off grid getaway we needed, the sound of the waterfalls at night was really nice.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Rob B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family vacation
The Tiago cabin didn’t disappoint was awesome. Had a great time traveling around the area and just relaxing there at the cabin
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Mary G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Secluded Cabin
Very private and secluded. The cabin was really clean. Didn't have a problem with the solar power. There is no air conditioning. However, it stayed cool inside considering how hot it got outside in the day about 87 degrees for the last week of May. At night you can turn on the propane wall units to stay warm as the temperature outside drops to 40 degrees. Good well water it was clean it did not have an odor. Upstairs was spacious. We enjoyed having movie nights there with a projector. The screened porch was great to hang out and watch the waterfalls. The bugs were awful. Bring lots of bug spray and a mosquito head net. There is roadside firewood and organic eggs for sell nearby. 5 bundles of wood for $20. A dozen of organic eggs for $5. The Michigamme Market and Dollar General are the closest stores if you forgot something. We had an amazing time. Definitely coming back!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Freshwater Vacation Rentals

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Freshwater Vacation Rentals
• Established in 2005
If you are looking for a vacation rental, you have come to the right spot! We specialize in vacation rentals throughout Michigan. From your own private island to a lodge big enough to host your family reunion or a relaxing getaway on one of the Great Lakes. If you feel like a social vacation where you have neighbors to enjoy the evening fires together, to remote places where you won't see another soul, give us a call and we'll find the right place for you.
Our philosophy
We work hard so you don't have to. Our goal is for guests have a wonderful vacation experience and assist our owners in maximizing their investment. We started this business 13 years ago, with the purchase of Republic Island, and added the Rapid River Lodge. We have a unique perspective, as we are both owners and property managers. We love the business and are enjoying it as it grows.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων