Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντικό βρίσκεται, ιστορικό νερόμυλο στην Silberbachtal

Ρομαντικό βρίσκεται, ιστορικό νερόμυλο στην Silberbachtal

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic located, historic water mill in Silberbachtal

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντικό βρίσκεται, ιστορικό νερόμυλο στην Silberbachtal

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Horn-Bad Meinberg, NRW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣχηματισμός με Βράχους Externsteine13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜνημείο Hermannsdenkmal20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Zoo Safaripark Stukenbrock40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑννόβερο (HAJ)104 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντικό βρίσκεται, ιστορικό νερόμυλο στην Silberbachtal

Μύλος διακοπές Buschmühlenteich σε Horn-Bad Meinberg - εδώ μπορείτε να περάσετε υπέροχες διακοπές, απολαύστε πανέμορφους κήπους, βιώνουν τα ζώα μας, γοητευμένος από την σχεδόν τέλεια διατηρημένο τεχνολογία μύλο, να λάβει μεγάλες εκδρομές και το βράδυ, είτε στο μπάρμπεκιου ή στο άνετο διαμέρισμα ξεκουραστείτε στο ισόγειο της εισηγμένης μύλο - η Buschmühlenteich είναι ιδανικό για μια μικρή απόδραση για το Σαββατοκύριακο, καθώς και περισσότερο χρόνο έξω και οικογενειακές διακοπές.
Πολλοί προορισμοί και εθνικό επίπεδο είναι γνωστό είναι γρήγορη και εύκολη, για. ακόμη και για την επίτευξη Τ απόσταση με τα πόδια. Οι εξωτερικές πέτρες, ο Hermann Μνημείο, το μεγάλο υπαίθριο μουσείο στο Detmold, η Silberbachtal, οι εσωτερικές πόλεις της Detmold, Lemgo και Paderborn ή τη μικρή πόλη ζωγράφος της Schwalenberg είναι αξίζει τον κόπο το ταξίδι.
Σε ορισμένες άλλες πόλεις στο πλαίσιο της Weser Hameln, Höxter και Hann δέλεαρ. Munden, η Solling, Weserbergland, ο κατασκευαστής πορσελάνης Fürstenberg, η Παγκόσμια Κληρονομιά Corvey και πολλά άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Αλλά ακόμα και αν ψάχνετε για δίκαιη ειρήνη και ησυχία, το περπάτημα σε μεγάλο βαθμό, το τρέξιμο, το ποδήλατο ή θέλετε να κοιμηθείτε, έχετε δίκιο μαζί μας. Υπάρχουν μια σειρά από όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας, για να μην τρέχει μακριά. Όπως το περίφημο Hermannsweg. Πεζοπορία και ποδηλασία, μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας από το αγρόκτημα.

Ο μύλος Busch είναι η μόνη από τις επτά πρώην νερόμυλους στο Silver Creek σε Horn-Bad Meinberg, η οποία δεν έχει ακόμη λάβει όλες τις περιοχές του νερού και Wassserläufe συμπεριλαμβανομένων φτερωτή του μύλου έξω από το δικαστήριο, καθώς και πριν από 200 ή 300 χρόνια διαχειρίζεται την οικογένεια Müller. Και το ίδιο το κτίριο είναι σχεδόν πάρει το σύνολο της τεχνολογίας ελαιοτριβείο - ένα σπάνιο θέαμα στην εποχή μας, και ένας από τους λόγους για τη διατήρηση του κτιριακού συγκροτήματος.

Το πρόσφατα ολοκλήρωσε διαμέρισμα ήταν το 2014 συγκρότημα βιολογικά ανακαινισμένο. Βρίσκεται στο ισόγειο του ιστορικού σπιτιού και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα. Υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού, όπως λαδωμένη ξύλινα πατώματα, πολλά εκτίθενται ξύλινο, παλιά έπιπλα, εξαίσια διακόσμηση, ενδοδαπέδια θέρμανση στο μπάνιο και την κουζίνα και Badtechnik μέχρι σήμερα για να εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή.
Είτε το πρωινό στη βεράντα του διαμερίσματος, ακριβώς κάτω από τη φτερωτή του μύλου, ή μια ζεστή βραδιά παιχνίδι - σε ρομαντικά επιπλωμένο σπίτι μύλο μας να νιώθεις χαρούμενος εδώ. Το σκυλί σας είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Η Buschmühle έχει ένα μεγάλο, καλά Διαχείριση κήπο αγρόκτημα που θα ταίριαζε καλά σε οποιοδήποτε υπαίθριο μουσείο. Διαιρείται με τον κλασικό τρόπο με κέντρο Rondell ένα χαρούμενο μίγμα των λαχανικών, φρούτων και λουλουδιών το καλοκαίρι που καλλιεργούνται σε buxgesäumte κρεβάτια που κάνουν την εμπειρία των εποχές που αλλάζουν και την ανάπτυξη και την αποσύνθεση σε ένα ιδιαίτερα όμορφο τρόπο.

Εμείς βοτανικό κήπο μέτρια, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα: Η διακοσμητικά ιδιαίτερη αγάπη μας ανήκει στα τριαντάφυλλα, ειδικά τις παλιές ποικιλίες από τη σφαίρα της Alba Centifolia- και Πόρτλαντ τριαντάφυλλα. Και φυσικά, οι «απεργοί ουρανό», τα όμορφα μέρη Rambler. Για την κύρια περίοδο ανθοφορίας τον Ιούνιο / Ιούλιο ζούμε σε έναν αληθινό άρωμα και Blütenrausch, σαφώς ένα από τα highlights του έτους κήπο μας.

Ζώα σε Buschmühle
Η Buschmühle είναι ένα μικρό αγρόκτημα με βιολογικές μεθόδους, έχουν μια σταθερή θέση στα ζώα πορεία.
Αυτή τη στιγμή ζουν με 6 Ισλανδία άλογα, δύο αγελάδες Angus, 13 πρόβατα, τέσσερις πάπιες και 20 κοτόπουλα. Τα άλογα, αγελάδες και τα πρόβατα που βόσκουν ανθρώπινης μεταχείρισης σε λιβάδια μας. Το χειμώνα, οι δύο στάβλους με άνετα ζώα μάσημα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα μικρό ζεστό κρασί.

μέρος της «αυστηρό προϋπολογισμό» μας Leonberger σκύλο μας Έλλη και τη συμμορία των τριών γάτες Lucky, Joschi και ο Tom.
Για τα ζώα τροφή και το μωρό στο αγρόκτημα είναι τόσο ανησυχούν.
Όλα τα ζώα είναι φιλικό και ευπαρουσίαστο και προσβλέπουμε σε πρόσθετα χτυπήματα από τους επισκέπτες μας - με την πιθανή εξαίρεση της πάπιες και κοτόπουλα.

Μετά από διαβούλευση με την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το χειρισμό των αλόγων είναι εξοικειωμένοι (ιδιαίτερα κατάλληλο για ανήσυχοι άλογα φίλες) ή για βόλτα.

Διαχειριστής καταλύματος

Karen Werner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Horn-Bad Meinberg

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Horn-Bad Meinberg) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Υπαίθριο Μουσείο LWL-Freilichtmuseum Detmold και Μουσείο LWL-Freilichtmuseum Detmold, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικό Δημαρχείο και Κάστρο Schieder. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος Vogelpark Heiligenkirchen ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Lipperlandhalle (στάδιο). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ιστιοπλοΐα και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Horn-Bad Meinberg, NRW

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σχηματισμός με Βράχους Externsteine - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο LWL-Freilichtmuseum Detmold - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Westfalen-Therme - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μνημείο Hermannsdenkmal - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Zoo Safaripark Stukenbrock - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Horn-Bad Meinberg: 4 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Steinheim: 18 λεπτά οδικώς
  • Πάντερμπορν (PAD-Πάντερμπορν - Λίπσταντ): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Felsenwirt - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café am Kurpark - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Meinberger Schweiz - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eispavillon am Kurpark - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alexander der Große - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 133 από 138 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 138 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 138 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 138 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 138 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

4,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Erik S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Buschmühle im Teutoburger Wald
Sehr nette Vermieter, gemütliche Unterkunft
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Alexander M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderschön und erholsam
5 Sterne! Ein Traumurlaub Meine Frau und ich haben im März 2024 ein paar wunderschöne Tage im Ferienhaus "Romantisch gelegene, historische Wassermühle im Silberbachtal" verbracht. Wir waren von Anfang an begeistert! Das Haus: Das Haus ist sehr geräumig und komfortabel. Es war alles vorhanden, was wir für einen erholsamen Urlaub brauchten. Die Küche ist modern und gut ausgestattet. Der Wohnbereich ist gemütlich und lädt zum Entspannen ein. Die Schlafzimmer sind ruhig und bieten ausreichend Platz. Die Terrasse ist der perfekte Ort, um die Sonne zu genießen und den Abend ausklingen zu lassen. Der Garten ist wunderschön angelegt und bietet viel Platz zum Spielen und Relaxen. Die Lage: Das Haus liegt in einer ruhigen Umgebung. In der Nähe befinden sich viele Restaurants, Geschäfte und Sehenswürdigkeiten. Die Vermieterin: Die Vermieterin ist sehr freundlich und hilfsbereit. Sie hat uns bei allen Fragen und Anliegen weitergeholfen. Wir haben uns sehr willkommen gefühlt. Fazit: Wir können das Ferienhaus "Romantisch gelegene, historische Wassermühle im Silberbachtal" ohne Einschränkungen weiterempfehlen. Es ist der perfekte Ort für einen erholsamen Urlaub. Wir würden jederzeit wiederkommen!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Susanne R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Auszeit mit historischem Charme
Wir waren 3 Nächte im Februar hier. Trotz des durchwachsenen Wetters haben wir den Aufenthalt sehr genossen. Die Wohnung bietet was man braucht und noch viel mehr, wenn man den ganz besonderen Charme des gesamten historischen Ensemble betrachtet. Das nasse, feuchte Wetter kann man wunderbar am gemütlichen Ofen vergessen. Die Umgebung läd zum Wandern ein, auch bei schlechtem Wetter. Die Gastgeberin und ihre 3 Leonberger haben uns herzlich empfangen und sehr zu unserem entspannten Aufenthalt beigetragen. Auch unsere Hündin hatte ihren Spaß auf den weitläufigen Wiesen.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Stephan N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Ruhig und schön
Sehr schöne, abgelegene und daher ruhige Ferienwohnung mit hochwertiger Ausstattung, freundliche und diskrete Betreuung
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Chris V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gemütliche Ferienwohnung in Fachwerk -Mühle
Wir haben wunderbar gemütliche Weihnachtstage in der urigen Wohnung verbracht. Obwohl der Dauerregen Wanderungen verhindert hat, könnten wir uns Dank der umfangreichen Spielesammlung die Zeit prima vertreiben. Dank Fußbodenheizung und Holzofen war's immer kuschelig warm. Die Küche ist mit allen Utensilien zum Kochen und Backen ausgestattet (Handrühr-Gerät, 2 Backbleche, Backpapier....) Nicht zu vergessen: 3! Kaffeemaschinen . Die Vermieterin ist superfreundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Karen Werner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων