Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Puu Poa 211 κλιματισμός και καλύτερη θέα

Puu Poa 211 κλιματισμός και καλύτερη θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Puu Poa 211 Air Conditioned and Best View Too

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Puu Poa 211 κλιματισμός και καλύτερη θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Princeville, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPrinceville Golf Club Prince Course3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Princeville Makai3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Hanalei14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Puu Poa 211 κλιματισμός και καλύτερη θέα

Aloha

 Λόγω της τρομερής ζέστης του περασμένου καλοκαιριού, η Gloria και εγώ είχαμε εγκαταστήσει μια μονάδα κλιματισμού που εξυπηρετεί το χώρο καθιστικού / αίθριου και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Αυτό θα επιτρέψει στους επισκέπτες να απολαύσουν πλήρως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του διαμερίσματός μας, που είναι η τοποθεσία. Η μονάδα 211 βρίσκεται στην άκρα δεξιά πλευρά του συγκροτήματος και αντιμετωπίζει σχεδόν δυτικά, έχοντας έτσι την καλύτερη θέα στο Μπαλί. Μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα του Μπαλί Hai ενώ εσείς να το φαγητό, να ξαπλώνετε στο σαλόνι, να καθίσετε στο αίθριο, να βρεθείτε στο master κρεβάτι, ή φυσικά, χαλαρώνοντας στο lanai. (Κάθε έτος δύο ή τρία ζευγάρια νεόνυμφων αναφέρονται στη μονάδα μας και ο πρωταρχικός λόγος είναι η άποψη.) Είμαστε ένας από τους δεκατέσσερις ιδιοκτήτες που έχουν ένα κλειστό αίθριο και ως εκ τούτου ένα επιπλέον 300 τ.μ. σαλόνι. Οι πρόσφατες αναδιαμορφώσεις μας περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα από γρανίτη, νεόκτιστο κύριο λουτρό και πάτωμα πλακιδίων σε όλη την έκταση. Η μονάδα μας βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, η οποία είναι η ευκολότερη πρόσβαση. Ο πρώτος και ο τέταρτος όροφος απαιτούν μια δεύτερη σειρά σκαλών. Καθώς διαβάζετε αυτήν την περιγραφή και αυτές των άλλων condos, παρακαλούμε να θυμάστε ότι η "καρτ ποστάλ" Bali Hai άποψη είναι διαθέσιμη από το εσωτερικό μόνο μερικών από τις μονάδες και αυτό πολύ προσθέτει στην ομορφιά και τη γοητεία που θα ζήσετε στις διακοπές νησί σας. Και δεχόμαστε την πληρωμή μέσω του Paypal.

Οι τρεις καναπέδες στο καθιστικό και στο αίθριο επιτρέπουν στον παραθεριστή να ξαπλώνει και να διαβάζει ένα βιβλίο, να ακούει ένα CD, να παρακολουθεί αθλήματα στο Hi-Def ή απλά να κοιτάζει έξω από τον ωκεανό και το Μπαλί Χάι. Αν το ψεκάζει, μπορείτε να κοιτάξετε ένα ουράνιο τόξο. Αν είναι ηλιόλουστη, μπορείτε να απολαύσετε την τροπική αύρα που ρέει μέσα από τα παράθυρα με τα παράθυρα, τα οποία βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο. (Υπάρχουν τρεις ανεμιστήρες οροφής για να βοηθήσετε με τη ροή.) Αν είναι πολύ ηλιόλουστος, μπορείτε να σχεδιάσετε τις ειδικές αποχρώσεις που φιλτράρουν τον ήλιο και ακόμα να μην κρύβετε την θέα. Για όσους πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένοι, υπάρχει DSL και WiFi.

Οι πόρτες εισόδου σε αυτή την έκταση 2.000 τετραγωνικών στρεμμάτων ήταν σκαλισμένες από τον James Hargraves, έναν εθνικό γνωστό καλλιτέχνη γυαλιού Kauai. Οδηγούν σε ένα ηλιόλουστο δωμάτιο / αίθριο και ένα μεγάλο σαλόνι. Υπάρχει ένα λουάι 400 τ.μ. με τραπέζι, σαλόνια και μπάρμπεκιου, που γειτονεύει στο σαλόνι. Η κύρια κρεβατοκάμαρα (με king-size κρεβάτι) είναι ανοιχτή στην θέα στον ωκεανό, αλλά μπορεί να διαχωριστεί από το αίθριο μετακινώντας μια τράπεζα από φυτά. Το μεγάλο δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen-size κρεβάτι και το δικό του ξεχωριστό μπάνιο. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο βρίσκονται σε αυτό το μπάνιο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ντουλάπια σφενδάμνου και γρανίτη, βρίσκεται πίσω από το σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία. Τον Ιούλιο μπορείτε να καθίσετε στο τραπέζι της τραπεζαρίας ή να προετοιμάσετε ένα βραδινό δείπνο στην κουζίνα και να παρακολουθήσετε τον ήλιο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Το Puu Poa βρίσκεται σε μια μπλόφα με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Συνορεύει με το ξενοδοχείο St Regis πέντε αστέρων (καλοκαίρι '09) στο βορειοανατολικό άκρο του κόλπου Hanalei. Το συγκρότημα έχει θέα στην παραλία Hideaway, η οποία είναι προσβάσιμη από ένα μονοπάτι που χωρίζει το Puu Poa από την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου. (Τα κρησφύγετα θεωρούνται μία από τις δύο καλύτερες παραλίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα στο νησί).

Επειδή το Puu Poa βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, το σπίτι μας έχει θέα 180 μοιρών στον ορίζοντα. Χρησιμοποιήστε το τηλεσκόπιο για να παρακολουθήσετε surfers, πλοία και βάρκες, σχολεία δελφινιών, πολλές ποικιλίες από τα πουλιά της Χαβάης και μετανάστευση φαλαινών από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Και κάθε βράδυ υπάρχει ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα. Κάθε βράδυ από το ξενοδοχείο Princeville άνοιξε, πλήθος συγκεντρώνονται στο ένατο όροφο lounge για να απολαύσετε και να φωτογραφήσετε τις σκηνές που διατίθενται στο σαλόνι μας.

Το συγκρότημα Puu Poa διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με θέα στον Ειρηνικό και ένα όμορφα διατηρημένο γήπεδο τένις. Το γήπεδο γκολφ # 2 στη Χαβάη, το Makai, βρίσκεται μισό μίλι μακριά. Έχει τρία νήματα, δύο από τα οποία έχουν θεαματικές ωκεάνιες όψεις σε διάφορες τρύπες. Το κέντρο τένις του ξενοδοχείου βρίσκεται στο κλαμπ.

Η βόρεια ακτή του Kauai φιλοξενεί πολλές από τις καλύτερες παραλίες της Χαβάης, όπως το Ke'e (αρχή του μονοπατιού Kalalau), μια γραφική διαδρομή 20 λεπτών προς τα δυτικά και το Kalihiwai είναι περίπου δέκα λεπτά ανατολικά. (Το condo μας διαθέτει ψάθες, ψυγεία και εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ για να διευκολύνετε την ημέρα σας στην παραλία.) Οι άλλες παραλίες βρίσκονται ανάμεσα στο ίδιο όπως και το Bath Queen Emma. Αυτή είναι μια ωκεάνια γειτονική τρύπα κολύμπι λάβα που βρίσκεται στο Princeville. Δύο λεπτά με το αυτοκίνητο που ακολουθείται από μια πεζοπορία δέκα λεπτών θα παράγει μια αξέχαστη εμπειρία.

Πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες εντός πέντε λεπτών. Αυτές περιλαμβάνουν καταδύσεις, καγιάκ στον ποταμό Hanalei, κανό σε ωκεανό, surfing (μαθήματα), ιππασία και ποδηλασία. Για όσους απολαμβάνουν πεζοπορία, η διαδρομή προς την ακτή Napali ξεκινά στην παραλία Ke'e. Το μονοπάτι Kalalau μπορεί να πάρει για μια ημερήσια εκδρομή ή περισσότερο. Είναι ένας από τους ομορφότερους περιπάτους στον κόσμο (καταρράκτες, βράχια, ρυάκια και ερημικές παραλίες). Οι Joggers θα απολαύσουν το τετράπλευρο τρέξιμο μέχρι την κορυφή του Princeville και πίσω.

Ένας από τους έξι τροπικούς βοτανικούς κήπους του έθνους (Limahuli) είναι μόλις δεκαπέντε λεπτά στα δυτικά στην Makana Peak (Μπαλί Χάι). Ο ιδιωτικός κήπος Na Aina Kai Garden έχει καθημερινές εκδρομές και βρίσκεται λίγο πριν από την Kilauea, περίπου δεκαπέντε λεπτά ανατολικά. Περιηγήσεις ελικόπτερων του Garden Isle είναι διαθέσιμες από διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου Princeville.

Στο Hanalei, το Kilauea, το ξενοδοχείο και το εμπορικό κέντρο Princeville, το οποίο απέχει μόλις πέντε λεπτά, υπάρχουν boutique καταστήματα και εστιατόρια. Το Κέντρο διαθέτει επίσης μια παντοπωλείο Foodland, το κατάστημα παγωτού Lappert, το σταθμό Chevron, τράπεζες, ταχυδρομείο, καταστήματα υλικού και διάφορα μεσιτικά γραφεία.

Ελπίζω ότι η περιγραφή μας θα σας πείσει να δοκιμάσετε τη βόρεια ακτή του Kauai. Δεν θα απογοητευτείτε.

Mahalo,
Ron και Gloria Burke
 






 










 




     

 

     
     

Λέξεις-κλειδιά: Συγκρότημα κατοικιών

Διαχειριστής καταλύματος

Ron Burke
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος TA-171-182-0800-01, GE-171-182-0800-01, 540120110025

Σχετικά με την περιοχή

Princeville

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Princeville) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κόλπος Hanalei και Πάρκο Na Pali Coast State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Island Sails και Βοτανικοί Κήποι του Πρίνσβιλ. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Princeville, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Princeville Golf Club Prince Course - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Hideaways Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Puupoa - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Princeville Makai - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Hanalei - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wishing Well Shave Ice - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tahiti Nui - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kalypso Island Bar & Grill - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Happy Talk Bar & Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • JoJo's Shave Ice - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 58 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 60 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 60 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

John B.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Did Not Want to Leave
Aside from issues with code entry, we had a wonderful 28 days from mid-January to mid-February and did not want to leave. The unit is clean, nicely furnished, well equipped, and very comfortable. But the absolute star feature is the view, visible from most of the unit, but particularly striking from the outside lanai! It is in some ways ever-changing, depending on the time of day and the weather, but always spectacular. As is Kauai. There is beauty everywhere you look. As somewhat physically limited seniors, we could not take full advantage of the beaches and the many recreational activities that Kauai has to offer, but that did not limit our enjoyment of being there. I particularly enjoyed daily walks along Ka Haku Rd, adjacent to the beautiful Makai Golf Course, passing very friendly people and watching nenes, egrets, albatrosses, wild chickens, and birds of all kinds amidst the gorgeous scenery. For any issues that may arise, there is a local manager and the owners are also actively engaged and responsive to any issues or suggestions. We highly recommend!
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Helen M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Mahalo for the lovely vacation!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Allen D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful!
Exceptional unit. Perfect location; spacious for our party of four. View was spectacular. Host was very open and communicated with outstanding recommendations. Ron was immediate with contacting us after booking with a wealth of information. Hope to return in the coming years.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Meghan C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location!
We loved this property! Close location to Makai Golf Club and beautiful beaches. Waking up to the views was incredible.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

James W., NYC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely Wonderful, as always!
We have been lucky enough to stay in this condo many times - and this stay was the best yet! Beautiful views, very comfortable everything, fun and sun, people!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ron Burke

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Gloria and I were born and raised in San Francisco. We moved 35 miles south, to Los Altos, in 1972 and raised our two children there. Our daughter, Veronica, and her three children live about a mile away. Our son, Ken, his wife and two young girls live about five miles away and they both work in the Tech industry. We both retired a few years ago and now spend time enjoying golf, travel, volunteering, and our grand children.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We first came to Kauai in 1984 and returned several time over the next 15 years. In 1999 we stayed at Pali Ke Kua in a unit with straight on Bali Hai views. During the vacation we visited a real estate office to ask if any of the PKK units were for sale. They weren't. Two months later we received a call about Puu Poa 211. We asked if you could see Bali Hai from the master bedroom. Answer: yes. We bought it sight unseen.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We visit 2-3 times a year and split our time between maintenance and fun. On the fun side there is daily golf, the beaches, shopping, jogging around Princeville, island tours, and so much more. We've been upgrading our unit since we moved in: tile throughout, atrium, new kitchen, new master bath, furniture, and window coverings. We spend time cleaning, painting, caring for the lanai plants, and doing household repairs that are part of normal upkeep. But at the end of each day we relax on the lanai and toast the magnificent sunsets.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων