Ολόκληρο διαμέρισμα

Νέα Κουζίνα, Καλάθι Γκολφ Περιλαμβάνεται

Νέα Κουζίνα, Καλάθι Γκολφ Περιλαμβάνεται

Συλλογή φωτογραφιών για 167 Beach Club Villa - Marsh & Canal View - Golf Cart Included

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Νέα Κουζίνα, Καλάθι Γκολφ Περιλαμβάνεται

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fripp Island, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOcean Point-Γήπεδο Γκολφ12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Ocean Creek19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος Hunting Island Lighthouse14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤσάρλεστον, Νότια Καρολίνα (CHS-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τσάρλεστον)114 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Νέα Κουζίνα, Καλάθι Γκολφ Περιλαμβάνεται

1. Περιγραφή ακινήτου
2. Online Ημερολόγια & Προσωπική Βοήθεια
3. Εμείς See'um Rentals, LLC (Allison & Bob Brower)
4. Κράτηση & άφιξη
5. Πληροφορίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ενοικίασης
6. Golf Καροτσάκια προς ενοικίαση μέσω We See'um Rentals, LLC
7. Κάρτες επισκεπτών του Fripp Island Club
8. Το Fripp Island Car Passes
9. Καλό να ξέρω
10. Αποποίηση ευθυνών

1. Περιγραφή ακινήτου
Το Beach Club Villa 167 έλαβε μια πλήρη ανακαίνιση κουζίνας στις αρχές του τρέχοντος έτους "2018". Η διάταξη επεκτάθηκε και είναι μεγαλύτερη από τις περισσότερες κουζίνες του Beach Club Villa που προσφέρουν περισσότερα ντουλάπια & χώρο αντί. Έχει μετρητές γρανίτη, πλακάκια δαπέδου και ανοξείδωτες συσκευές.

Το BCV167 έχει ένα από τα καλύτερα ορόφους που πρέπει να προσφέρουν οι βίλες. Εκτός από την βεράντα με θέα το σκηνικό, το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει θέα στο κανάλι. Οι συρόμενες πόρτες και στην κρεβατοκάμαρα και στην κύρια κρεβατοκάμαρα οδηγούν στη βεράντα που έχει προβληθεί.

Το BCV167 προσφέρει ένα δωμάτιο πλυντηρίων και όχι ένα ντουλάπι πλυντηρίων. Η αίθουσα πλυντηρίων προσφέρει ένα στοίβαγμα / στεγνωτήριο πλήρους μεγέθους και όχι μια μίνι μονάδα. Βρίσκεται στα αριστερά κατά την είσοδο στη μονάδα, το δωμάτιο πλυντηρίων είναι κατάλληλο για την αποθήκευση των αξεσουάρ της παραλίας σας.

Το συγκρότημα Beach Club βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο και προσφέρει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και πισίνα για ενήλικες με το Sand Bar που σερβίρει δροσιστικά ποτά. Υπάρχει επίσης το εστιατόριο Beach Club & ένα γήπεδο φαγητού (πίτσα, τηγανητό κοτόπουλο, tacos και παγωτό).

Υπάρχουν δύο επαγγελματικά γήπεδα γκολφ στο νησί και μια μαρίνα πλήρους υπηρεσίας. Το Fripp Island Club προσφέρει προγράμματα για παιδιά μέσω του Camp Fripp. Απολαύστε το νησί σε ένα κάρρο γκολφ & δείτε ελάφια, αλλιγάτορες, παράκτια πουλιά και άλλα άγρια ζώα.

Το BCV167 διαθέτει ανοξείδωτες συσκευές και δάπεδα από σκληρό ξύλο και πλακάκια. Μπορείτε να καθίσετε στη βεράντα και να δείτε το κανάλι και την αποβάθρα ψαρέματος και κρουαζιέρες που είναι ιδιωτική για τους επισκέπτες των βιλών. Υπάρχουν δάπεδα από ξύλο σκληρού ξύλου στο καθιστικό και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Κεραμικά πλακάκια στην κουζίνα και τα λουτρά. Διατίθεται δωρεάν WIFI.

2. Online Ημερολόγια & Προσωπική Βοήθεια
Η We See'um Rentals, LLC διαχειρίζεται τριάντα επιπλέον ακίνητα. Εάν ρωτήσετε για ένα ακίνητο και το ακίνητο είναι κρατημένο για τις ημερομηνίες που προτιμάτε, ελπίζουμε ότι μπορούμε να σας κατευθύνουμε σε άλλη ιδιοκτησία που θα είναι τόσο καλή ή καλύτερη για τις ανάγκες σας. Ως εκ τούτου, τα ηλεκτρονικά ημερολόγια μπορούν να ενημερώνονται μόνο όταν έχουν καταχωρηθεί ιδιότητες με παρόμοια καταλύματα.

Λόγω των προτύπων του Home Away, μπορούμε να ανταποκριθούμε μόνο μέσω του VRBO μέχρι να πληρωθεί το τέλος κράτησης. Εάν το ακίνητο που επιλέγετε δεν είναι διαθέσιμο, μπορούμε να απαντήσουμε μέσω του VRBO και να σας κατευθύνουμε σε άλλες ιδιότητες μέσω του αριθμού VRBO τους, που μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Μόλις βρείτε την ιδιοκτησία και πληρώσετε το τέλος VRBO για να κάνετε κράτηση, θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω άμεσων μεθόδων και βοήθειας σε άλλες ερωτήσεις, όπως η ενοικίαση ενός καλαθιού γκολφ, η αγορά καρτών επισκεπτών club, pass passes & άλλες ερωτήσεις που αφορούν το ακίνητο και / ή νησί Fripp.

3. Εμείς See'um Ενοικιάσεις, LLC
Είμαστε η Allison & Bob Brower. Ξεκινήσαμε το επαγγελματικό μας ταξίδι όταν αγοράσαμε το Beach Club Villa 167 και ξεκίνησε να το ενοικιάζουμε μέσω του VRBO μαζί με την πρώτη μας ιδιοκτησία Beach Club Villa 190. Λίγο μετά, ένας γείτονας του Fripp ρώτησε αν θα διαχειριστούμε τα ενοίκια για το σπίτι τους. Από το 2008, συνεχίσαμε να μεγαλώνουμε. Είμαστε διαχειριστές ακινήτων με άδεια στο κράτος της Νότιας Καρολίνας. Τώρα διαχειριζόμαστε τριάντα επιπλέον ακίνητα και ενοικιάζουμε καροτσάκια γκολφ. Ζούμε στο νησί και προσπαθούμε να προσφέρουμε προσωπική προσοχή στα ακίνητα που διαχειριζόμαστε και στους επισκέπτες που μένουν με και / ή ενοικιάζουν καροτσάκια γκολφ από εμάς. Την άνοιξη του 2017, προσλάβαμε τον πρώτο μας υπάλληλο πλήρους απασχόλησης, τον BJ Parrish. Ήρθε σε μας από μια καριέρα ως Διευθυντής Εκδρομών για το Fripp Island Resort. Η BJ είναι πλέον διαχειριστής ακινήτων με άδεια και ο δεξιός άνθρωπος της εταιρείας μας.

We See'um Rentals, LLC προσφέρει ενοίκια σπιτιών και βιλών από δύο έως οκτώ υπνοδωμάτια. Τα ακίνητά μας προσφέρουν μια ποικιλία από όψεις, όπως ωκεανό, βάλτο, λίμνη και γήπεδο γκολφ. Τα ακίνητά μας προσφέρουν ανέσεις, όπως πολυτελείς κουζίνες, μπανιέρες με ψεκασμό, ντουζιέρες με πλακάκια, τζάμια, καταστρώματα, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, Wi-Fi και πολλά άλλα. Με όλες τις επιλογές, ελπίζουμε ότι θα βρείτε το ιδανικό μέρος για μια ευχάριστη και χαλαρωτική διακοπές μαζί μας.

4. Κράτηση & άφιξη
Η ζωή είναι απασχολημένη και συχνά αγχωτική. Η κράτηση των διακοπών σας θα πρέπει να είναι απλή και χωρίς άγχος. Μόλις βρείτε το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, επιβεβαιώστε τις ημερομηνίες και την πληρωμή του τέλους VRBO, υπάρχουν μόνο λίγα βήματα για να προχωρήσετε.
- Συμπληρώστε τη συμφωνία ενοικίασής μας We See'um Rentals, LLC και εξασφαλίστε την ιδιοκτησία με κατάθεση προς το υπόλοιπο με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε Master Card, Visa & Discover.
- Στείλτε την επιταγή και την υπογεγραμμένη σύμβαση ενοικίασης για να φτάσετε 60 (60) ημέρες πριν από την ημέρα του check-in.
- Την ημέρα που ξεκινούν οι διακοπές σας, φτάνετε στην Πύλη Ασφαλείας του νησιού Fripp, σταματήστε και παραλάβετε το αυτοκίνητό σας.
- Πηγαίνετε στο ενοικιαζόμενο ακίνητο στην κατάλληλη ώρα check-in (πληροφορίες σχετικά με το check-in και τη διεύθυνση του ακινήτου θα βρίσκονται στη σύμβαση ενοικίασης). Η μπροστινή πόρτα του ακινήτου θα ξεκλειδωθεί ή θα σας δοθεί ένας κωδικός για το κιβώτιο κλειδώματος. Τα πληροφοριακά υλικά του νησιού θα βρίσκονται στο τραπέζι. Αν περιλαμβάνονται στην ενοικίασή σας, τα κλειδιά του καλαθιού γκολφ και / ή οι κάρτες επισκεπτών Fripp Island Club θα είναι επίσης στο τραπέζι.
- Έχετε μια υπέροχη διαμονή!

5. Πληροφορίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ενοικίασης και κατάθεσης για την κατοχή της ιδιότητας
- Όνομα και επώνυμο του προσώπου που θα αναφερθεί στη σύμβαση.
- Διεύθυνση του ακινήτου που έχετε επιλέξει.
- Ημερομηνίες που θέλετε να επισκεφθείτε.
- Θέλεις να νοικιάσεις καροτσάκι γκολφ, 4-επιβάτη ή 6-επιβάτη;
- Θέλετε να αγοράσετε κάρτες Fripp Island Resort Guest; Πόσα?
- Πόσες κάρτες χρειάζεστε για στάθμευση αυτοκινήτων στην ιδιοκτησία; Ποιο είναι το όνομα και το επώνυμο ενός ατόμου σε κάθε αυτοκίνητο που μπορεί να δείξει την άδεια οδήγησης στην Πύλη Ασφαλείας του νησιού Fripp για να παραλάβει τα δελτία αυτοκινήτου;

6. Golf Καροτσάκια προς ενοικίαση μέσω We See'um Rentals, LLC
Το νησί Fripp έχει μήκος τριών και μισού μιλίων και πλάτος ενός μιλίου στο ευρύτερο σημείο του. Το μέγεθος του Fripp κάνει μια μεγάλη κοινότητα γκολφ. Ένα καροτσάκι γκολφ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε τι προσφέρει το νησί και να μην υπάρχουν καλάθια άμμου για να υποπίεσης από το αυτοκίνητό σας μετά τις διακοπές.

Εκτός από την ιδιοκτησία διακοπών, η We See'um Rentals, LLC διαθέτει και ενοικιάζει καροτσάκια γκολφ. Προσφέρουμε καροτσάκια τεσσάρων ή έξι θέσεων τόσο στο αέριο όσο και στο ηλεκτρικό. Πολλά από τα ακίνητά μας περιλαμβάνουν ένα τετραθέσιο καλάθι με εβδομαδιαία ενοίκια. Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε τα καρότσια μας. Εκπτώσεις μπορεί να ισχύουν για πολλαπλάσια καρότσια, όρους μίσθωσης για περισσότερο από μία εβδομάδα και κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Δεν χρειάζεται να νοικιάσετε ένα από τα ακίνητά μας για να νοικιάσετε τα καροτσάκια γκολφ, αλλά προσφέρουμε μειωμένη τιμή στους επισκέπτες μας των ακινήτων μας.

7. Κάρτες επισκεπτών Fripp Island Resort
Ενώ μερικοί μόνο θέλουν την ηρεμία, την άμμο και τη θάλασσα, άλλοι αναζητούν περισσότερη δραστηριότητα. Το Fripp Island Resort προσφέρει κάρτες επισκεπτών για αγορά. Οι κάρτες επισκεπτών προσφέρουν στους επισκέπτες πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις των συλλόγων. Το Fripp Island Resort προσφέρει δύο γήπεδα γκολφ, γήπεδα τένις, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα.

Απαιτείται μια κάρτα ανά άτομο όταν απολαμβάνετε τις παροχές του θέρετρου. Οι κάρτες δεν έχουν εκχωρηθεί, ώστε να μπορούν να μοιράζονται αν απολαμβάνουν τις παροχές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Παιδιά ηλικίας 13 ετών και κάτω δεν απαιτείται να έχουν κάρτα επισκεπτών αλλά πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα με μια κάρτα επισκεπτών.

8. Το Fripp Island Car Passes
Το νησί Fripp είναι μια απαγορευμένη κοινότητα. Κατά την άφιξη, παρέχεται στους κατοίκους μια θυρίδα ασφαλείας. Η ασφάλεια θα ζητήσει την άδεια οδήγησης του προσώπου του οποίου το όνομα βρίσκεται στο δελτίο αυτοκινήτου.

Κατά την ολοκλήρωση της κράτησης σας, ζητείται το πρώτο και το επώνυμο, όπως εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης, ενός ατόμου από κάθε αυτοκίνητο. Το άτομο δεν πρέπει να είναι ο οδηγός κατά την άφιξη, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει την άδεια οδήγησης στην ασφάλεια. Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων περασμάτων αυτοκινήτων είναι ατομικός σε κάθε ιδιοκτησία.

9. Καλό να ξέρω
Πριν από την άφιξη / κρατήσεις - We Seeum Investors, LLC δέχεται επιταγές, πιστωτικές κάρτες. Για κρατήσεις, δεχόμαστε μια κατάθεση μέσω πιστωτικής κάρτας (χωρίς τέλη επεξεργασίας). Η τελική πληρωμή πρέπει να γίνει έξι (60) ημέρες πριν από το check-in ή πριν. Ένα τέλος επεξεργασίας ισχύει για την τελική πληρωμή, εάν πληρώνεται με πιστωτική κάρτα. Το τέλος δεν χρεώνεται για καμία από τις άλλες μορφές πληρωμής.

Πολιτική ακύρωσης - Εάν ο ενοικιαστής ακυρώσει αυτή τη μίσθωση τουλάχιστον 60 (60) ημέρες πριν από την έναρξη της προθεσμίας, ο ενοικιαστής θα καταβάλει χρηματική ποινή εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) από την αρχική πληρωμή & φόρους και το υπόλοιπο θα επιστραφεί στο Ενοικιαστής. Η αρχική πληρωμή και οι φόροι γίνονται πλήρως ανεκπλήρωτοι αν ο Ενοικιαστής ακυρώσει λιγότερο από εξήντα (60) ημέρες πριν από την Έναρξη. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ακυρώσει αυτή τη μίσθωση πριν από την έναρξη της περιόδου για οποιονδήποτε λόγο. Ο ιδιοκτήτης επιστρέφει τα ενοίκια και τους φόρους που είχαν καταβληθεί εκ των προτέρων. Τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν ότι η επιστροφή αυτή θα είναι η μόνη λύση του Tenant.

Άφιξη - Το νησί Fripp είναι μια περιφραγμένη κοινότητα. Όταν διασχίζετε τη γέφυρα του νησιού Fripp θα φτάσετε στην πύλη φρουράς. Σταματήστε στην πύλη για να πάρετε το αυτοκίνητό σας. Το δελτίο αυτοκινήτων πρέπει να παραμείνει στο παράθυρο του αυτοκινήτου σας καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Για να παραλάβετε το δελτίο, θα πρέπει να παρουσιάσετε την άδεια οδήγησης του ατόμου, του οποίου το όνομα δόθηκε ως καθορισμένο πρόσωπο, για να παραλάβει το δελτίο.

Check-in 4:00 μ.μ. - Μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στην ενοικίασή σας εάν είναι ώρα check-in ή μετά. Η μπροστινή πόρτα θα ξεκλειδωθεί για εσάς και τα πλήκτρα θα βρίσκονται στο τραπέζι ή θα σας δοθεί ένας κωδικός για το κιβώτιο κλειδώματος. Εάν έχετε κάρτες επισκεπτών ή / και ένα καλάθι γκολφ, τα χαρτιά και / ή τα κλειδιά του καλαθιού γκολφ θα βρίσκονται στο τραπέζι. Αν τα κλειδιά για το καροτσάκι γκολφ δεν βρίσκονται στο τραπέζι και νοικιάσατε ένα καλάθι, παρακαλώ ελέγξτε τη θήκη ποτηριών καλαθιού γκολφ για τα κλειδιά.

Check-out 10:00 π.μ. - Αφήστε τα πλήκτρα στα κλειδιά του καλεσμένου και του καλαθιού γκολφ (αν υπάρχει) στο τραπέζι. Αφήστε την μπροστινή πόρτα στη μίσθωση ξεκλειδωμένη. Ανατρέξτε στις πληροφορίες επισκεπτών του ψυγείου για πρόσθετες οδηγίες.

10. Αποποίηση ευθυνών
Οι πληροφορίες σε αυτή την ενότητα και σε αυτόν τον ιστότοπο VRBO ενδέχεται να είναι ξεπερασμένες και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαχειριστής καταλύματος

BJ Parrish
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Νήσος Αγίας Ελένης

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Νήσος Αγίας Ελένης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Hunting Island Lighthouse και Φρούριο Fort Fremont, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Αντβέντσουρ Κόουβ και Coastal Discovery Museum (μουσείο αφιερωμένο στη θάλασσα). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Πάιρατ'ς Άιλαντ Αντβέντσουρ Γκολφ και Εναέρια Τροχαλία Hilton Head Zipline. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Fripp Island, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ocean Point-Γήπεδο Γκολφ - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη Γκολφ Ocean Creek - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Φάρος Hunting Island Lighthouse - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Bay Street - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marine Corps Recruit Depot Parris Island (στρατόπεδο εκπαίδευσης πεζοναυτών) - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χίλτον Χεντ Άιλαντ, Νότια Καρολίνα (HHH): 92 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cabana Club - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Club Restaurant - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Johnson Creek Tavern - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Sandbar on Fripp Island - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Bonito Boathouse - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 26 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 5 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

DANA B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fripp Island
Great location! Clean condo. Communication was very prompt.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Sheila B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It's a great Condo that has a great view.
Well, I saw a Bald Eagle, the first morning of my stay. As the "top" (3rd Floor) of the building, we had the BEST VIEW. However, be careful when you travel the island. I was amazed (and in awe) of the deer that are in the area. They were literally walking around in the streets and neighborhoods. It was just magnificent to see. The condo was perfect for us. It's a great location and had all of the amenities that were promised. One word of caution, about Fripp Island, make sure ALL the drivers are registered and make sure you have amenity passes. Those are critical to getting access to the island and to all of the areas of the Island. Our host was gracious enough to scramble to get us amenity passes (my fault), but those are VERY IMPORTANT to access restaurants/ other places in the area. You WILL be turned away, if you don't have them.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Heather H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay
Very clean and as described. Updated and very comfortable for our family of 3. Appreciated the luxury vinyl throughout and extra touches to make us feels welcome upon arriving. Great communication from BJ and Merissa! Would definitely stay in this unit or with We See’Um Rentals again. Recommend upgrading bath towels and applying some graphite/WD-40 to the keyhole - was a little difficult to get the key inserted each time. Thanks for a great stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2021

10/10 Άριστο

John L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great
Great
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

Jake B., Okatie

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Host
This beach club villa was perfect for our stay on Fripp. We would definitely stay here again and would highly recommend any property by We See Um Rentals.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από BJ Parrish

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We bought this condo as a second rental unit at the Beach Club Villas, we think this is one of the best places on Fripp Island to rent with great veiws, close to everything and the best beach right across the street

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων