Διαμέρισμα στον προορισμό Steamboat Springs, CO

Ski-in, Walk-out, θέα στις πλαγιές του σκι, εσωτερική πισίνα, φτηνά εισιτήρια ανελκυστήρα

Ski-in, Walk-out, θέα στις πλαγιές του σκι, εσωτερική πισίνα, φτηνά εισιτήρια ανελκυστήρα

Συλλογή φωτογραφιών για Ski-in, Walk-out, Views of Ski Slopes, Indoor Pool, Discount Lift Tix

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ski-in, Walk-out, θέα στις πλαγιές του σκι, εσωτερική πισίνα, φτηνά εισιτήρια ανελκυστήρα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Απολαύστε την περιοχή

Steamboat Springs, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Steamboat20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ-Γόνδολα Steamboat2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Old Town Hot Springs6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣτίμποουτ Σπρινγκς, Κολοράντο (HDN-Yampa Valley)42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ski-in, Walk-out, θέα στις πλαγιές του σκι, εσωτερική πισίνα, φτηνά εισιτήρια ανελκυστήρα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ! Εάν έχετε πάει στο Steamboat πριν δείτε αυτό το συγκρότημα κατοικιών. Χαρακτηριστικές καμπύλες χρωματισμού και χάλκινου χρώματος γύρω από τον ορεινό όγκο δίπλα στον παλιό ανελκυστήρα Christie. Πανοραμική θέα στις πίστες του σκι και την κοιλάδα Yampa από κάθε παράθυρο και το τεράστιο ιδιωτικό μπαλκόνι.

Το Bronze Tree είναι ένα μοναδικό συγκρότημα ανέσεων. Ski-in, Walk-out. Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εσωτερική υδρομασάζ, υπαίθριο τζακούζι, σάουνα, γυμναστήριο άσκησης, θυρίδα ασφαλείας για μπιλιάρδο, ανελκυστήρας, χώρος ηλιοθεραπείας, μπάρμπεκιου αερίου, άφθονο πάρκινγκ έξω από τη μονάδα ή μπορείτε να σταθμεύσετε στο υπόγειο υπόγειο πάρκινγκ. Σύντομη βόλτα στο Ski Time Square για το δωρεάν λεωφορείο της πόλης, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του σκι υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο κατά παραγγελία. Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο όταν μένετε εδώ.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, υπέροχες συσκευές, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και στα δύο υπνοδωμάτια με DVD players, καινούρια στρώματα και κλινοσκεπάσματα. Υπάρχει ένα βασιλικό κρεβάτι στον πλοίαρχο και το 2ο υπνοδωμάτιο διαθέτει 2 queen κρεβάτια. Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση Samsung LED με οθόνη LCD 55 ιντσών με BluRay και στερεοφωνικό, τζάκι με φυσικό αέριο, τραπέζι υπνοδωματίου, δωρεάν Wi-Fi και πολλά άλλα.

Όταν νοικιάζετε αυτή τη μονάδα, έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Τιμές ιδιοκτητών και τοπική διαχείριση από το Condos-in-Steamboat για εξατομικευμένες υπηρεσίες. Το Condos-in-Steamboat μπορεί να οργανώσει τις μεταφορές με λεωφορείο, τα εισιτήρια ανελκυστήρων σούπερ έκπτωσης, τα εκπτωτικά σπορ εξοπλισμού σκι και πολλά άλλα. Νοικιάστε από τους ντόπιους και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία των διακοπών.

* Ανάλογα με τις ημερομηνίες σας, μπορώ να σας εξοικονομήσω πάνω από $ 50 ανά ημέρα, ανά ενήλικο από τα εισιτήρια ανελκυστήρα σας, ανάλογα με τις ημερομηνίες σας. Μεγάλη εξοικονόμηση εισιτηρίων για ανελκυστήρες Παιδιά δωρεάν σκι. Περιορισμοί ισχύουν για τη διάρκεια της διαμονής, την ελάχιστη αγορά στα εισιτήρια ανελκυστήρα. Πρέπει να κάνετε κράτηση του καταλύματος σας περισσότερες από αρκετές εβδομάδες εκ των προτέρων για να έχετε το χρόνο να παραγγείλετε εισιτήρια έκπτωσης με έκπτωση. Η έκπτωση αλλάζει ανάλογα με τις ημερομηνίες σας και όταν κάνετε κράτηση. Όσο νωρίτερα βιβλίο, τόσο περισσότερο σώζετε! Μην υποθέτετε, παρακαλούμε να ρωτήσετε ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κλήσης.

Αυτή η μονάδα διαχειρίζεται το Condos στο Steamboat. Ο Kim και ο Dan Filler, οι ιδιοκτήτες των Condos στο Steamboat, έζησαν, εργάστηκαν και έπαιξαν στο Steamboat για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Θα σιγουρευτούμε ότι οι διακοπές είναι ένα για να θυμόμαστε. Θα συνεχίσετε να επιστρέφετε στο Steamboat χρόνο με το χρόνο - υποσχόμαστε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την 1η Οκτωβρίου 2019, το vrbo / homeaway άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εισπράττει τον φόρο επί των πωλήσεων. Το απόσπασμά σας είναι λανθασμένο. Δεν εμφανίζει ολόκληρο τον οφειλόμενο φόρο επί των πωλήσεων. Το VRBO / Homeaway εισπράττει έναν φόρο παραμονής ο οποίος καταβάλλεται στο κράτος Κολοράντο και Routt County. Αφού ολοκληρωθεί και πληρωθεί η κράτηση, θα λάβετε ένα δεύτερο αίτημα πληρωμής από την Kim Filler / Condos στο Steamboat για το υπόλοιπο του οφειλόμενου φόρου επί των πωλήσεων. Εμπιστευθείτε μας όταν λέμε ότι πρόκειται για έναν γελοίο τρόπο να κάνετε μια συναλλαγή. Αυτή είναι μια αλλαγή στο σπίτι και στο σπίτι και όχι στη δική μας. Ζητούμε συγγνώμη εκ των προτέρων ότι δεν λαμβάνετε ένα πλήρες ακριβές απόσπασμα αλλά το vrbo / homeaway δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε ότι ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Bronze Tree Condominiums έχει υιοθετήσει μια πολιτική μη επιτρέποντας σε αθλητικές ομάδες και / ή παίκτες να παραμείνουν στην ιδιοκτησία τους. Εάν επισκέπτεστε το Steamboat για ένα τουρνουά Triple Crown, Mountain Soccer ή Steamboat Classic Lacrosse, παρακαλούμε επιλέξτε άλλη ιδιοκτησία. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.



Λέξεις-κλειδιά: Condominiums από το Bronze Tree, το Steamboat Springs, το Condos in Steamboat, θέα στη χιονοδρομική περιοχή

Διαχειριστής καταλύματος

Kim Filler
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος STR20230600

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Steamboat Springs

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Steamboat Springs) βρίσκεται στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Steamboat και Ιαματικές Πηγές Στρόμπερι. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Αναψυχής Amaze'n Steamboat Family Fun Park ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Three Quarter Circles Sporting Clays. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως snowmobiling και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Steamboat - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ-Γόνδολα Steamboat - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γόνδολα Wildhorse - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Yampa River Botanic Park - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Old Town Hot Springs - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Στίμποουτ Σπρινγκς, Κολοράντο (HDN-Yampa Valley): 42 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue Sage Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hypnotic Chicken - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

john t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
We had a great trip. Easy access to slopes and village. Cooked steaks and lobster on gas grill for Valentines! Nice amenities. Kim Filler made it easy.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2021
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Chris K.

Great Place
We all had a great time. The condo was very clean and stock with all the amenities we needed. The guys lived the ski lockers provided and us girls loved the place. The beds were very comfortable and we had enough room. The kitchen was well stocked with everything we needed to make all our meals. Everything is very close to the property and there is a shuttle available if needed to take you anywhere you needed to go. The hot tub was amazing and helped the guys relax after a long day of skiiing. It helped me out too cuz I have bad hips and the hot tub helped with the aches and pains. Thanks again. We will be back when we visit Steamboat again!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Excellent Condo and Company
Kim at Condos in Steamboat ALWAYS has everything in order. Condos are exactly as described online. Kim takes care of everything every time. There are simply no goof ups. We are grateful for her efforts. We won't stay with anyone else in Steamboat.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kim Filler

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες