Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εξαιρετική απόδραση στον ωκεανό - 2 μπλοκ στην παραλία, δημόσια πισίνα & κέντρο

Εξαιρετική απόδραση στον ωκεανό - 2 μπλοκ στην παραλία, δημόσια πισίνα & κέντρο

Συλλογή φωτογραφιών για Exceptional Ocean Getaway — blocks to Beach, downtown State Street & Funk Zone

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετική απόδραση στον ωκεανό - 2 μπλοκ στην παραλία, δημόσια πισίνα & κέντρο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Santa Barbara, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Santa Barbara Harbor6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSanta Barbara City College (κολέγιο)7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Stearns13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΧόθορν, Καλιφόρνια (HHR-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Χόθορν)117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετική απόδραση στον ωκεανό - 2 μπλοκ στην παραλία, δημόσια πισίνα & κέντρο

Καλώς ήλθατε στη Santa Barbara Ocean Getaway η οποία είναι η καλύτερη τιμή για ένα 2BR / 2BA στη Santa Barbara. Είναι ασύγκριτο για την τοποθεσία, την ποιότητα και την τιμή!

Υπάρχουν 200+ 2BR / 2BA (780 συνολικά) ενοίκια διακοπών στην περιοχή «Santa Barbara» και από αυτά, 125 υποτίθεται ότι είναι στη «Santa Barbara». Πώς επιλέγετε - τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία! Και στη συνέχεια συγκρίνετε την ποιότητα και την τιμή μας ....

Δεν βρισκόμαστε σε Carpentaria, Goleta, Summerland ή Montecito. Δεν είμαστε επίσης στα προάστια της Σάντα Μπάρμπαρα, όπως το San Roque, το Mission Canyon, το Los Positas κλπ.

Βρισκόμαστε στην πολυπόθητη περιοχή Historic West Beach, λίγα βήματα από την παραλία, τη δημόσια λεωφόρο Las Banos, το Stearns Wharf, το λιμάνι, τα καταστήματα παγκόσμιας κλάσης και τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας τοπικής αγοράς αγροτών. Δεν βρισκόμαστε δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, στον αυτοκινητόδρομο ή σε εμπορική οδό.

Αφήστε το αυτοκίνητό σας και τις σχετικές ανησυχίες κυκλοφορίας / στάθμευσης πίσω. Προσφέρουμε ακόμη και RARE off street αποκλεισμένο χώρο στάθμευσης.

Το Ocean Getaway βρίσκεται σε μια ιστορική στροφή του κτιρίου του αιώνα και διατηρεί τη γοητεία της ημέρας. Έχει ανακαινιστεί με αγάπη για να αντικατοπτρίζει το ύφος της Σάντα Μπάρμπαρα, συμπεριλαμβανομένης της χύτευσης χεριών, των 10 ποδιών θολωτών οροφών και του τζακιού Waterford δίνοντάς του μια ρομαντική και ευρωπαϊκή αίσθηση.

Η αφρώδη ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σχεδιάστηκε με υψηλής ποιότητας κατασκευές, όπως countertops από γρανίτη, δάπεδα ασβεστόλιθου, έθιμο ντουλάπια από το δικό μας τοπικό καταψύκτη, PJ Mulligan, τα οποία συνοδεύονται από συσκευές υψηλής ποιότητας: ψυγείο Subzero, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, μηχανή εσπρέσο και φυσικά πλυντήριο και στεγνωτήριο. Ο πίνακας τραπεζαρίας φιλοξενεί έως και 6 άτομα. Υπάρχουν επίσης δύο τραπέζια και καρέκλες στην ιδιωτική εγκλωβισμένη εσωτερική αυλή.

Το ζεστό και ζεστό σαλόνι είναι μια μεγάλη περιοχή συγκέντρωσης με δάπεδα από σκληρό ξύλο, τζάκι Waterford, τηλεόραση Plasma 50 ιντσών και στερεοφωνικό για να προσθέσετε την ατμόσφαιρά του. Ο δερμάτινος καναπές διαθέτει υπνοδωμάτιο queen size και συνοδεύει δύο άνετες υπερ-γεμιστές βενετσιάνικες καρέκλες και ένα αντίκες Louis VIV γραφείο. Παρέχεται δωρεάν ευρυζωνικό ασύρματο internet σε όλους τους χώρους.

Το καθιστικό διαθέτει επίσης γυάλινες πόρτες με θέα στην αυλή και την μεγάλη ιταλική βρύση. Η αυλή έχει λουλούδια και πράσινο θάμνους που μπορείτε να απολαύσετε στα 2 ξαπλώστρες μας και / ή 2 σειρές τραπεζαρίας και καρέκλες. Μια μεγάλη γκριλ αερίου έχει επίσης προβλεφθεί για την απόλαυση των τοπικών γεύσεων μας

Το υπνοδωμάτιο king διαθέτει 40 ιντσών HDTV με ένα συνοδευτικό μπάνιο που περιλαμβάνει μια βόλτα στο ντους. Το βασιλικό υπνοδωμάτιο διαθέτει τηλεόραση HD 20 'και συνοδευτικό μπάνιο με συνδυασμό ντους / μπανιέρας. Τα μπάνια είναι καινούρια και γίνονται με ασβεστολιθικά δάπεδα, countertops από γρανίτη και συνήθη ντουλάπια τύπου Santa Barbara.

Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας, κάνετε κράτηση απευθείας με τους ιδιοκτήτες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε να χειριστείτε μια εταιρεία διαχείρισης ή ένα τηλεφωνικό κέντρο τρίτου μέρους ή μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας. Συχνά φορές το τρίτο μέρος δεν ζει στην πόλη ούτε καν γνωρίζει την ιδιοκτησία. Γνωρίζουμε ιδιαιτέρως τις ιδιότητές μας, καθώς και οι δύο μας κατέχουν και διαχειρίζονται και έχουν ιστορικό 15+ ετών. Τα είκοσι έξι σχόλια των FIVE αστέρων μιλούν από μόνα τους, συμπεριλαμβανομένης της καθαριότητας μας. Επίσης, η ιστορία μας ως ενοικίασης διακοπών εξασφαλίζει ότι θα παραδοθεί το ακίνητο. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες δόλιες προσφορές και μερικές φορές τα γραφεία ενοικίασης έχουν τη δυνατότητα να «υποκαταστήσουν» την ιδιοκτησία σας με ένα άλλο.

Κατά την κράτηση, οι διευθύνσεις αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας μας, τις συστάσεις του εστιατορίου, τις συστάσεις για τις οινοποιίες και τις δραστηριότητες και τις σημειώσεις καλωσορίσματος, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδραση στην παραλία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας στο Getaway, το οποίο διαθέτει θυρίδα κλειδώματος όπου θα χρησιμοποιήσετε τον μοναδικό κωδικό σας για είσοδο. Δεν χρειάζεται να οργανώσετε ένα ραντεβού. Στο εσωτερικό, θα απολαύσετε τις ασφάλτινες ανέσεις: σαμπουάν, σαπούνια, χαρτί και προϊόντα καθαρισμού, πετσέτες μπάνιου και πετσετών 5 αστέρων ποιότητας, σεντόνια και καθαριότητα.

Και προσφέρουμε δωρεάν σαμπάνια κατά την άφιξή σας.

Ενώ η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη από τα περισσότερα 1BR / 1BA's, το Ocean Getaway προσφέρει μια άνετη διαμονή για 2 ζευγάρια ή μια μικρή οικογένεια. Τα περισσότερα από τα μονόκλινα δωμάτια διατίθενται υψηλότερα και όμως η Ocean Getaway προσφέρει πολλά περισσότερα.

Χαιρετίζουμε μια σύγκριση με τα 200+ ενοίκια διακοπών και τα ξενοδοχεία, καθώς είμαστε ασύγκριτες στην τοποθεσία, την ποιότητα και την τιμή! Το Exceptional Ocean Getaway είναι ένα σπάνιο καταφύγιο τόσο στη θέση του όσο και στις παροχές του. Ένας συνδυασμός νίκης, ποιότητας και τιμής!
(Μερικές χρήσιμες συμβουλές κατά τη σύγκρισή μας με άλλους. Το Ocean Getaway βρίσκεται στο ισόγειο, 1 επίπεδο, με ΠΛΗΡΕΣ μπάνια και υπνοδωμάτια, ΟΧΙ σοφίτες ή σκάλες. Προσφέρουμε επίσης ιδιωτικό προστατευμένο χώρο στάθμευσης, σε αντίθεση με την στάθμευση στο δρόμο που αποτελεί πρόκληση τόσο κοντά στην παραλία. Τέλος, δεν βρισκόμαστε σε εμπορικό ναύλο, δίπλα στον αυτοκινητόδρομο (APS ή 101) ή σιδηροδρομικές γραμμές. Βρισκόμαστε σε ένα πολυτελές κατοικημένο θύλακα στην περιοχή West Beach, στη Santa Barbara, 2 τετράγωνα από την παραλία και την State Street.)
Λέξεις-κλειδιά: Πολυτελείς διακοπές ενοικίασης byOwner

Διαχειριστής καταλύματος

Melanie Cava
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες

Σχετικά με την περιοχή

Σάντα Μπάρμπαρα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα, Σάντα Μπάρμπαρα) και στην παραλία. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν δραστηριότητες στην περιοχή, μπορούν να επισκεφθούν μέρη όπως: Λιμάνι Santa Barbara Harbor και Προβλήτα Stearns, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν την κουλτούρα της μπορούν να κάνουν μια στάση σε μέρη όπως: Santa Barbara Bowl (θέατρο). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος της Σάντα Μπάρμπαρα και Ναυτικό Μουσείο Σάντα Μπάρμπαρα. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Santa Barbara, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι Santa Barbara Harbor - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Santa Barbara City College (κολέγιο) - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Προβλήτα Stearns - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Δικαστικό Μέγαρο της Σάντα Μπάρμπαρα - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος της Σάντα Μπάρμπαρα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Σάντα Μπάρμπαρα: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια (SBA-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Jeannine’s American Bakery & Restaurant - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Chad’s - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Finney's Crafthouse - 8 λεπτά με τα πόδια
  • McConnell's Fine Ice Creams - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Santa Barbara Roasting Company - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 108 από 124 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 124 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 124 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 124 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 124 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Paul B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Nice clean place to enjoy a few days in Santa Barbara. Easy walk to ocean and Funk Zone. Would love to stay again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Andrew L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Santa Barbara trip
Great property in great location!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Cheryl S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family spring break trip
The property was clean, beautiful, well-stocked and in a great location for walking to all the sights. The parking spot was nice to have also. We enjoyed ourselves and will definitely be back and will stay here again as well as tell our friends about it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

debbie d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Better than expected
It is a charming unit. Too bad the weather wasn’t warmer to enjoy out patio. Location is amazing!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Nicholas D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Walkable
Excellent location close to everything.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Melanie Cava

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We own multiple properties in Santa Barbara. All the studio, one bedroom and 2 bedroom units you see here are located on 201 Bath Street. My husband and I own and manage each of our properties. We have pride of ownership and when you call with questions regarding the properties or any concerns you speak directly to us. We own and manage the entire complex and all the units inside it. This pride of ownership shows and as a result our guests return over and over again providing us with a loyal customer base. Many of our guests have been coming for years and for long-term stays.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

There are so many Santa Barbara properties available for rent. The number one difference between all of them are location, location, location. The closer to the beach and the closer to Santa Barbara the more expensive the real estate. We are 2 blocks to the beach and downtown, not on a commercial thorough fare, not next to the highway or railroad track and not a bus ride or car ride away from downtown. We combine our location with the best pricing and the best amenities. Finally, we are immaculately clean.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων