Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Εξαιρετική ιδιωτική και ασφαλή πισίνα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Εξαιρετική ιδιωτική και ασφαλή πισίνα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Estado Luna Azul: Tranquil, Elevated Pool Estate Breathtaking Ocean/Sunset Views

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετική ιδιωτική και ασφαλή πισίνα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 10 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Between Pueblo Nuevo and Punta Islita
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJungle Butterfly Farm5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία San Miguel20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κογιότε38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαρίγιο (PLD)67 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Queen Κρεβάτια

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Soap · Bidet · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Μπάνιο 5

Towels provided · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετική ιδιωτική και ασφαλή πισίνα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Το Luna Azul μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες έως 12 ατόμων (απόλυτο μέγιστο) και είναι έτοιμο για οικογένειες. Οι εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί στη Βόρεια αμερικανικά πρότυπα για την ασφάλεια και την άνεση. Επιπλέον, τη συντήρηση, την ασφάλεια και την υπηρεσία που παρέχεται από ένα ξεχωριστά στεγάζονται επιστάτη. Ρωτήστε τους για φρέσκα φρούτα από το ξενοδοχείο! Κοντινά εστιατόρια και το Hotel Punta Islita προσφέρει τέσσερα εστιατόρια αστέρων, spa και γκολφ ευκαιρίες.

Η τοποθεσία κάνει αυτό ένα ακίνητο περιπέτεια. Το περιβάλλον δημιουργεί μια ευκαιρία να επιδοθούν σε ένα πλήρες φάσμα από τη μοναξιά στην κομψότητα με την τοπική νυχτερινή ζωή σε διάφορα μπαρ της περιοχής. Αντί καταφύγιο σε κλιματιζόμενο απομόνωση, το σπίτι έχει σχεδιαστεί για τη ζωή »στο αεράκι» - εμποτισμός στα πλούσια τροπικά αξιοθέατα, τους ήχους και τις μυρωδιές απρόσιτες για εκείνους που αρνούνται να προσαρμοστούν σε ισημερινή κλίματα. Αυτό είναι για να μην πω η άνεση είναι δευτερεύον! Σκιά, πισίνες, υπαίθρια ντους, αιώρες και τους οπαδούς είναι στρατηγικά διατηρηθεί για να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να αναζητούν συνεχώς την αλληλεπίδραση με τις μοναδικές εμπειρίες αυτή η αυξημένη καταφύγιο παρουσιάζει: πιθήκους ουρλιάζει με την ανατολή, βατράχια δέντρο τραγουδώντας τη νύχτα, τα πουλιά που παίζουν στα δέντρα αργά το απόγευμα σκιά , αρπακτικά, γύπες και πελαργοί αναζητούν θερμικά - έρχονται και δεξιά πάνω από το κεφάλι σας, όπως μπορείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα ... δεν μπορεί να πάρει αυτό το πράγμα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Αν surfing είναι αυτό που ψάχνετε, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Η πρόσβαση στο Playa Camaronal δεν απαιτεί διαβάσεις στα ποτάμια, επομένως είναι έτοιμη να πάει ακόμα και κατά τη διάρκεια της υγρής περιόδου ... 20 λεπτά από το σπίτι. Playa San Miguel μπορεί να παράγει εκπληκτική πρήζεται combo. Σε απόσταση 30 λεπτών υπάρχουν αριστερά σημεία, τα διαλείμματα στυλ San Onofre, τα διαλείμματα παραλία και ροκ ύφαλο σπάει εύκολα προσβάσιμο όλο το χρόνο από ένα άνετο κεντρικό σημείο. Διαβάστε το φούσκωμα πάνω από τον καφέ το πρωί από αυτό το τέλειο σημείο. Πολλές διακοπές στην περιοχή είναι δική σας για να εξερευνήσετε! Ακριβώς ένας αρχάριος; Soft top ιστιοσανίδες και συνέστησε την παραλία μας είναι μια σίγουρη συνταγή για την επιτυχία.

Υπάρχει άφθονο χώρο για δύο οικογένειες για να απολαύσετε χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα, αιωρούνται σε αιώρες, το μαγείρεμα, το κολύμπι, κυμαινόμενο και χαλάρωση στην κορυφή του αυτό το άνετο, αύρα-σάρωσε κορυφογραμμή ... μακριά από όλα, αλλά με τη βοήθεια σε ετοιμότητα θα πρέπει να σας χρειάζονται. Ένα μονοπάτι «ζούγκλα» έχει απαλά διατηρηθούν επί του ακινήτου κάτω από το σπίτι για τις πρωινές βόλτες και βλέπουν την άγρια ​​ζωή - καθοδηγείται από επιτόπου προσωπικό, αν θέλετε! Ένα αγαπημένο ρουτίνα είναι να πακετάρω ψύκτες γεμάτο καλούδια και καρέκλες άμμο, το κεφάλι σε μία από τις παραλίες της περιοχής για ένα πρωί surf / κολύμπι στη συνέχεια επιστρέφουν στην πισίνα, σκιά και αεράκι για το απόγευμα. Απλό, περιπετειώδη, ικανοποιητική.

Ευρύ φάσμα Beach Ευκαιρίες: φανταστικές περιπέτειες της οικογένειας surf αναμονή για όσους είναι έτοιμοι να βγείτε έξω για το ευρύ φάσμα των παραλιών μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι. Playa Coyote έχει μια ήπια κλίση, απάνεμη παραλία που είναι μεγάλη για συγκάλυψη περιπέτειες και το άπειρο. Πιάσε ένα από τα soft-top ιστιοσανίδες στο σπίτι και να πάρετε φωτογραφίες από τα παιδιά στην πρώτη τους stand-up! Playa San Miguel έχει μια πιο προκλητική κύματος και μεγάλη παραλία play οικογενειακό στυλ. Αυτό είναι go-to μας παραλία για σερφ, Ψυγεία μπύρας, φρέσκα φρούτα και τεμπέλης πρωινά στη σκιά της παλάμες coco, ενώ η παλίρροια παίρνει ακριβώς δεξιά για ένα κουπί έξω. Μικρότερες surf είναι αρχάριος φιλικό, σημαντική πρήζεται combo μπορεί να αμφισβητήσει κάθε επίπεδο surfing. Playa Camaronal είναι ένα φανταστικό διάλειμμα που μπορεί να κρατήσει πολύ καλό μέγεθος. Περιορισμένη σκιά και σε μεγάλο βαθμό κλίση παραλία κάνει αυτή την παραλία κυρίως των surfer. Υπάρχουν ευκαιρίες σκιά και ένα καταφύγιο χελώνας για εκείνους που δεν surfing - απλά ρωτήστε και θα σας πω πώς να dial up μια αξέχαστη μέρα οικογένεια σε οποιαδήποτε παραλία.

Τροφή!: Η ευκολία του πρωινού στο δικό σας ρυθμό και ο χρόνος είναι ανεκτίμητη. Το φως παίζει το πρωί στις εκβολές παρακάτω είναι μια σταθερή απόσπαση της προσοχής. Τοπική παντοπωλεία σε Pueblo Nuevo, Bejuco, Corrozalito, San Francisco de Coyote σημαίνει φρέσκα προϊόντα και τις διατάξεις για κάθε επίπεδο της γαστρονομικής δραστηριότητας επιθυμητή. Πολύ βολικό για να σταματήσει και να αρπάξει ένα δροσερό ποτό και οποιαδήποτε στοιχεία που χρειάζεστε για το δρόμο για το σπίτι από τις παραλίες. Δεν αισθάνομαι σαν το μαγείρεμα; Ένα ευρύ φάσμα γευστικών εμπειριών είναι διαθέσιμα μέσα σε 15 λεπτά από το σπίτι - πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Μερικοί επισκέπτες έχουν ακόμα κανονιστεί για τις υπηρεσίες σεφ στο σπίτι.
Ελάτε να απολαύσετε «El Campo '- της υπαίθρου, όπου ticos έρχονται να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Θα αφήσει ανανεωμένοι και εκπλαγείτε με το πόσο εμβάπτιση σε τοπικό περιβάλλον και ο πολιτισμός μπορεί να τονώσει την ψυχή!

Διαχειριστής καταλύματος

Mike
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Mind the pool and wet tile slip, kids count in max

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Will consider written requests.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Cleaning fee $100 per room or butts on grounds
Very firm on arrival/departure times. Turnover to make it as nice as your arrival takes time. Deposit charged if no written approval for overstay.
Be nice to septic system and pool so they are functional and clean throughout your stay. Shower before getting in pool, rinse off the sunscreen/beach.
You MUST: fall asleep in a hammock at least once, gather all to watch every sunset, get out to beaches early, swim in pool mid day, take one siesta.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Will consider written requests.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπεχούκο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπεχούκο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Ένα από τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Jungle Butterfly Farm, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Σαμάρα και Refugio Nacional de Vida Silvestre Camaronal. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Jungle Butterfly Farm - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μπεχούκο - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία San Miguel - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Κογιότε - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Σαμάρα - 86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νοσάρα (NOB): 135 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Alma Restaurante (Hotel Punta Islita) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Barco Restaurant & Bar - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Coco - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aura Beach Club - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Donde Cambute - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Greg M.

Θετικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Great View but hard to get to
Over all the house was good. The views were fantastic. Just a couple of things kept me from giving this house a 10 was there is no air conditioning which for the most part was ok but at night there were a lot of noises and that is to be expected because you are in a jungle but you couldn't shut the windows to keep the noise down. Its a little hard to get to as the only roads that lead you there are all dirt paths with lots of pot holes.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Leah B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful ‘off the beaten path’ Home
Gorgeous views! The most incredible sunrise and sunset views! Howler monkeys wake you in the morning. Birds glide round you through the day making you feel like you’re living on a perch on a cliff. The views are endless. And you can see them right from the kitchen. The pool is gorgeous. Very clean and well kept and a nice size. Kitchen well equipped though no oven. They got a new barbecue while we were there. Nearby beaches were gorgeous! San Miguel beautiful!! Coyote best soft waves to surf. Family oriented beaches. Property is remote and there are many critters from frogs to caterpillars. A scorpion kept coming back and so we finally got rid of it. But be prepared to see bugs. Property manager is a wonderful fellow!! He and his wife made us Christmas tamales and brought a Christmas tree—so kind. Water from shower was hot most times. No ac was not a problem with breeze. Steep but easy road to property. The travel from Sámara was no problem. South to Santa Teresa after coyote there were river crossings but many people doing them. Loved this place.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Carla L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Resort like property
This is our second stay at Luna Azul. We visited with a larger group in 2016 and knew we had to stay when we returned to the area. Unfortunately there were only 2 nights that weren’t booked during our stay otherwise we would have stayed much longer. The view of the property is amazing and the infinity pool takes perfect advantage of the view. The outside area is so relaxing with hammocks and chairs and great breezes. Kitchen is well stocked, beds are comfortable and caretaker is friendly and available. One drawback is that the area is very remote. Love the peace and quiet but need to ensure you plan your groceries etc. A few nice beaches a short drive away.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Andrew S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Can I give it 10 stars?
If you're looking for the Four Seasons, keep looking. But if you want a genuine CR experience with an amazing view, great owners and caretaker then book Luna Azul. It was exactly was I was looking for - private, remote but with everything you need. Unbelievable, quiet beaches within 10 min drive and wonderful sunsets by the pool. Beautiful property with fruit trees and abundant wildlife. I saw macaws, deer, iguanas and howler monkeys just on the Luna Azul grounds. I'll be back and you should go!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Christopher V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Luna Azul Pura Vida
Outstanding
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mike

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We wanted to find a place where the surf was warm year round ... and crowds don't exist! We've enjoyed the experience of developing this property from scratch and have been up and running for more than 16 years. It's always been important to integrate with the local community and we expect that travelers seeking the adventure of this remote Tico countryside would seek to engage with local business, culture and environment as a part of their travel experience - just as we did more than 25 years ago. It's great to be involved with such a piece of rural tropical paradise ... but even more fulfilling to share it!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After many years of trips to surf with Tico friends, we decided to explore properties in the areas we enjoyed the most ... away from crowded line ups and heavy tourism. This area's gentle ranching culture, fabulous beaches, predictable surf and beautiful weather lured us. The view and steady breezes of this ridgetop location sealed the deal. While the offshores can be very strong, they are typically less in strength, duration and frequency than North Guanacaste. This area is a near perfect balance of light offshore flow, drier weather, lower insect load, water availability, minimal development but reliable infrastructure. Roads are well maintained, navigation, networks, communications, supply chain are all reasonably balanced given the remote location.
However, the ultimate draw and lasting benefit is the people. Ranchers, caballeros, fishermen, market/restaurant/bar owners/workers in the area are simply fantastic human beings. The house and view are beautiful - but get out and enjoy this tight knit ranching community ... you'll be glad you did.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Many feel they want to stay 'on the beach' when seeking tropical relaxation. We've found that the local beaches are best enjoyed mornings and evenings (especially at lower tides for loooong walks) with the ability to escape to our unique ridgetop siesta nest in the afternoon and for sunset. A refreshing beverage, a dip in the pool, rich mid day breezes and a siesta with exclusive privacy can make that evening walk on the beach before dinner even more enjoyable!!!

Are you a Raw Water fan? Attention to hydration is a must in the tropics. Tourism centers and beach front areas often lack access to clean, natural water sources. Our well is deep in a volcanic auquifer, pumped directly to the house and frequently tested for purity. Wait till you taste it - hydration is no longer a chore when the water tastes this good!

Fishing in the area either by beach, panga or sportfishing outfit is still extraordinary. Our caretaker is a fishing fanatic and can guide you to beach and panga opportunities with fever!

Drone cam exploration is phenomenal from this roost. Clear site lines to beach, estuary within a 1.5 kilometer range. No nearby airports or notifications required! Watch out for those storks. Send us your best drone footage marketing the house and its unique perch and we'll have tamales delivered to the house in gratitude. They are a very tasty treat on the plane ride home.

There's ALWAYS a rideable swell with the 8-9 foot tide changes. A new beach to explore every day. Mangrove estuaries to meet, headlands to scramble and cocos to sip from.

We dare you ... get off the bus, out of the hotel and FEEL Costa Rica in immersive style!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων