Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Luxury Island Home, κοντά σε όλα, πισίνα, πάρκινγκ, καρέκλες & 7 ποδήλατα!

Luxury Island Home, κοντά σε όλα, πισίνα, πάρκινγκ, καρέκλες & 7 ποδήλατα!

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury 2/2 1/2 - FREE PARKING, WIFI, BIKES, BIG POOL, NEWLY RENOVATED

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Luxury Island Home, κοντά σε όλα, πισίνα, πάρκινγκ, καρέκλες & 7 ποδήλατα!

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Key West, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Κι Γουέστ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαυτικός Όμιλος και Μαρίνα Stock Island4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚι Γουέστ, Φλόριντα (EYW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κι Γουέστ)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Smathers7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Towels provided · Toilet

Μπάνιο 3

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Luxury Island Home, κοντά σε όλα, πισίνα, πάρκινγκ, καρέκλες & 7 ποδήλατα!

'TEE BY THE SEA' ενοικίαση διακοπών
(συμπεριλαμβάνουμε 7 ποδήλατα δωρεάν για τους καλεσμένους μας !!!)
ΜΟΥ VAC. Η ενοικίαση δεν έβλαψε καμία ζημιά από το Hurricane IRMA. ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ CONDO ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Είμαστε λιγότερο από 1/2 μίλια έξω από το Key West και μόλις 4 1/2 μίλια από την οδό Duval, που βρίσκεται στο Stock Island. Είμαστε 2 χιλιόμετρα από την παραλία, 1/2 μίλι από το αεροδρόμιο. Το condo μας βρίσκεται σε μια πολύ ωραία οχυρή κοινότητα με μόνο 52 μονάδες που διαθέτει μια όμορφη θερμαινόμενη πισίνα, καταπράσινους κήπους, γυμναστήριο και clubhouse. Η μονάδα μας παρέχει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Διαθέτουμε επίσης χώρο στάθμευσης με ρυμουλκούμενο είτε για μοτοσυκλέτα, τζετ σκι ή βάρκα (εκτός ιδιοκτησίας).

Είμαστε απέναντι από το μονοήμερο δημόσιο γήπεδο γκολφ του Championship με 18 τρύπες στο Key West. Η ενοικίαση γκολφ είναι διαθέσιμη από το επαγγελματικό κατάστημα.

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε το ρυμουλκούμενο σας προσφέροντας χώρο στάθμευσης με ρυμουλκούμενο, ασφαλές και βολικό. Έτσι φέρτε το σκάφος σας ή φέρετε τη μοτοσυκλέτα σας ή το τζετ σκι επειδή μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε όλα αυτά.

Βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα ολοκαίνουργιο CVS, ένα κατάστημα ευκολιών, μια τράπεζα με ATM, Burger King, καταστήματα ποτών και σε κοντινή απόσταση από πολλά εστιατόρια που είναι αγαπημένα με τους ντόπιους, όπως το ολοκαίνουργιο Roostica Pizzeria, Hog Fish Grill / Grill νερό, Τυφώνας τρύπα Μαρίνα / Μπαρ / Grill στο νερό, Rusty Άγκυρα, El Mochos Cuban Cafe και Chicos Cantina. Δεν χρειάζεται να οδηγείτε για να δοκιμάσετε υπέροχες τοπικές σπεσιαλιτέ θαλασσινών και να απολαύσετε μια κρύα μπύρα ή κοκτέιλ, απλά βόλτα ή ποδήλατο σε οποιοδήποτε από αυτά και δεν θα απογοητευτείτε. Πάρτε λίγο ζεστό κουβανέζικο ψωμί και καφέ con leche το πρωί στο El Mochos αλλά μην ξεχνάτε ότι προσφέρουν και υπέροχα γεύματα. Βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το διαμέρισμα μας και μην εκπλαγείτε εάν επιστρέψετε κάθε πρωί ή μεσημεριανό για περισσότερο.

Το συγκρότημά μας βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής τοπικής διαδρομής λεωφορείου που έρχεται κάθε 1/2 ώρα, προσφέρει διαμετακόμιση σε όλα τα μέρη του Key West (παλιά πόλη, παραλίες και νέα πόλη) και είναι οικονομική τιμή στα 8 δολάρια. 00 ανά άτομο για ένα εβδομαδιαίο πέρασμα.

Είμαστε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, παραλίες, ψώνια και Publix / Albertsons, Denny, κινηματογράφος, Outback, Quiznos, μετρό, Kmart, Sports Bar και Sears.

Διακοσμημένα σε στυλ Key West για να προσφέρουν στους επισκέπτες μας τον πλήρη αντίκτυπο της ζωής στο νησί, προσφέρουμε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι με προσεγμένες πινελιές.

Το condo μας προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι 1100 τ.μ. συν δύο καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο, καθένα με οροφές καθεδρικών ναών, queen κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με γρανίτη countertops (master διαθέτει ντους με πίδακες σώματος, δωμάτιο με τζακούζι), T.V. με τηλεχειριστήριο, 500+ βαμβακερά σεντόνια και παπλώματα με παπλώματα. Παρέχουμε όλα τα σεντόνια και πετσέτες παραλίας. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες μπροστινό φορτίο ολοκαίνουργιο πλυντήριο / στεγνωτήριο που μπαίνει στην αίθουσα ανάμεσα στα υπνοδωμάτια. Η κουζίνα έχει πάγκους από γρανίτη με ανοξείδωτες συσκευές και είναι πλήρως εξοπλισμένη. Το σαλόνι διαθέτει έναν υπνοδωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι και μια ολοκαίνουργια τηλεόραση LED 42 'SONY με surround ήχο Bose και συσκευή αναπαραγωγής DVD / CD.
Έχουμε μια βιβλιοθήκη DVD για να διασκεδάσετε όλες τις ηλικίες και τα επιτραπέζια παιχνίδια επίσης.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο και το καθιστικό διαθέτουν διπλές γαλλικές πόρτες που ανοίγουν σε ένα καλυμμένο μπαλκόνι με έπιπλα patio και ανεμιστήρα οροφής και φως. Η κουζίνα και το σαλόνι είναι κάτω. Η τραπεζαρία μας έχει άνετη έδρα 6.

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ WIFI (ασύρματο internet) και δωρεάν τοπικές και υπεραστικές κλήσεις οπουδήποτε στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή το Πουέρτο Ρίκο.

Διαθέτουμε επιπλέον 370 τ.μ. καλυμμένο χώρο αποθήκευσης κάτω από τη μονάδα που διαθέτει 7 πολύ ωραία ποδήλατα με 3 κλειδαριές, 3 ψυγεία, γκριλ με μαγειρικά σκεύη, ομπρέλα στην παραλία, 4 ξαπλώστρες και 2 ξαπλώστρες καρέκλες και τόνοι αποθήκευσης για κάθε είδους εργαλεία που μπορείτε να φέρετε (κλαμπ γκολφ, πόλοι αλιείας, καροτσάκι μωρού, κ.λπ.), διατηρώντας το έξω από το δρόμο αλλά ασφαλισμένο.
Υπάρχει ένα υπέροχο μονοπάτι ποδηλασίας που βρίσκεται απέναντι από το δρόμο που σας μεταφέρει κατευθείαν στο Key West, έτσι μια βόλτα με ποδήλατο στην πόλη για να δείτε τα βλέμματα είναι απαραίτητη.

Τα έπιπλα μωρών (παχνί, καρεκλάκι, καροτσάκι, κ.λπ.) είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση με προειδοποίηση και τα αντικείμενα θα ρυθμιστούν να σας περιμένουν όταν φτάσετε.

Θα είμαι επίσης προσωπικός σας υπάλληλος, κάνοντας κάποιες κρατήσεις που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Έχω ζήσει εδώ πέρα από 40 χρόνια και ξέρω ακριβώς ποιος να καλέσει για κάθε περιπέτεια. Κρατάω επίσης κάρτες έκπτωσης στο condo μου μόνο για εσάς που προσφέρουν εκπτώσεις από ποτά και γεύματα από πολλά τοπικά εστιατόρια και μπαρ. Μπορούμε να παράσχουμε επιπλέον κουπόνια κατόπιν αιτήματος.


Ελάχιστη ηλικία: 25 για ενοικίαση ακινήτου

Λέξεις κλειδιά: Ενοικίαση για διακοπές Key West, Ενοικίαση για διακοπές Key West, Εξοχικό σπίτι Key West, Key West Εξοχικό σπίτι, Πολυτελές Διαμέρισμα, Key West Ενοικίαση για διακοπές, Florida Keys Ενοικίαση για διακοπές, Key West condo, Ενοικίαση για διακοπές από τον ιδιοκτήτη, κέντρο, ρυμουλκούμενο πάρκινγκ, σχάρα, ευρύχωρο, Key West, θυρωρός, εκπτωτικά κουπόνια, εστιατόρια, βαρκάδα, καγιάκ, τζετ σκι, ρυμουλκούμενο πάρκινγκ.

Διαχειριστής καταλύματος

Judy Tomita

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Baby furniture avail to rent with advance notice.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
# Must keep within the group on rental contract.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
SMOKING PERMITTED ON OUTSIDE PORCHES ONLY!!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 5
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: # Must keep within the group on rental contract.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κι Ουέστ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κι Ουέστ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και Ιστορικό Κρατικό Πάρκο Οχυρού Zachary Taylor, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Smathers και Παραλίες Florida Keys Beaches. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Key West Tropical Forest and Botanical Garden και Sails To Rails Museum at Flagler Station. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Key West, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Key West Tropical Forest and Botanical Garden - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Κι Γουέστ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναυτικός Όμιλος και Μαρίνα Stock Island - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Smathers - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ντιβάλ Στριτ - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κι Γουέστ, Φλόριντα (EYW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κι Γουέστ): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Siboney Stock Island - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Wendy's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hogfish Bar & Grill - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Yellowfin Bar & Kitchen - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 73 από 88 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 88 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 88 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 88 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 88 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elisabeth B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Keyes vacay
Had a great stay! Well maintained clean property. Enjoyed the pool! Worked great for the 6 of us.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

Agnes S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
2 weeks Stock Island
This property is great for a renter that has a car because it is located too far from the touristy area of Key West without one. I did not have a car, so that is why I rate the location and neighborhood low. I got around using Key West Transit. There is no grocery store, and only a couple restaurants, within walking distance. The rental backs up to the main highway, so it is too noisy to enjoy the decks. The pool area and the work out room are very nice however. I felt comfortable being in this very clean gated condo community since there are pockets of seedy streets nearby. The overall affordable price of the property reflects the inconveniences of the area. I never opened the lower garage so I did not see or use the beach chairs, the grill, or the bicycles. Therefore, I cannot rate them. The online photos reflect the interior of the rental well. From what I could tell, the owner delivered what is listed on the Vrbo site, and nothing more or less.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Jodi L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We will be back
We had a great time. We utilized the bikes, chairs and coolers that were provided with the condo. Pool was warm and kids used both the pool and workout room several times. Condo was roomy and comfortable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Becky S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
5 day getaway
Great property - perfect for 2 couples vacationing together. Great pool, close to everything. Bikes and beach chairs were a nice added plus - very reasonable!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Holly H.

Keys Sweet Spot
Loved, loved, loved this property. Great location and very clean.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Judy Tomita

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi,
I have lived in Key West since I was 5 years old, attended elementary, jr. high and graduated from Key West High School in 1985. I attended our local community college also and then left for Tampa and attended USF. I eventually moved back to KW. I have 3 terrific sons that live in Tampa. My family started several businesses when I was very young that instilled a strong work ethic in myself and my brothers and sisters. I come from a large family with 8 children (4 boys,4 girls--yes we're Catholic)ha ha. I am the youngest daughter, 7th in line. All of my brothers and sisters, regardless of age had a job in our family businesses. It was great. I love Key West, the small island life and the tropical weather for sure. For over 20 years I was active in local sport leagues as well as my kids (co-ed softball, inline hockey, beach volleyball, boccee, tennis)and I love to bike ride around the island and go out on the boat. The theater and outstanding local talent found on our island makes Key West a really unique place. We love to attend the frequent artistic events held annually. I appreciate the quality of life that we are blessed to have living on an island with such a diverse/caring/and generous community. There truly is no place else like Key West.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Key West is a popular vacation destination. The weather in the winter months is to die for and the year round events that have made Key West so popular are very inviting for everyone. Key West has so much to offer on our 2 x 4 mile island... from great theater productions, to art galleries, cabaret shows, live entertainment from local bands as well as invited notable guests, museums, historical attractions, fishing, boating, the beaches, shopping, and beautiful floral and fauna to see. You can get anywhere on a bike and you escape the hustle and bustle of big city life. Yet Key West does not lack action and the big events you typically find in bigger cities. Some of our festivals are world renownedI bought my vac. rental property.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

7 bikes with locks are included with your rental as well as 3 coolers, beach umbrella, beach chairs, gas grill with grill cooking utensils and pool floats. We offer covered parking at our unit as well as additional general parking and we can accommodate trailers upon request. Our complex boasts a huge heated pool, beautiful clubhouse with fitness center and lush landscaped grounds that are meticulously maintained. I have free WIFI. The condo is all new and fully loaded with everything you need. The kitchen and baths have granite counter tops. We have stainless appliances, washer/dryer, jacuzzi tub and shower. The entire complex is close to many conveniences such as a bank with ATM across the street, sandwich shop, liquor store, convenience store, lots of locals favorite restaurants including Pizzeria, Mexican, Cuban restaurants and a local bakery all within walking distance. We also have a great bike path across the street that takes you right into Key West. We are a stones throw from several local hangouts including the 'Hurricane Hole Restaurant/Bar/Marina', Roostica and the 'Hog Fish Restaurant/Bar', Tavern & Town (bar/restaurants) and several full service marinas on the Ocean.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων