Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ευρύχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Brides les Bains, Meribel - Ski & Summer

Ευρύχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Brides les Bains, Meribel - Ski & Summer

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious 2 bedroom apartment in Brides les Bains, Meribel - Ski & Summer

Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Γεύματα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Brides les Bains, Meribel - Ski & Summer

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Unknown, Auvergne-Rhône-Alpes
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπα Le Grand Spa des Alpes6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμαλικά Λουτρά Brides-Les-Bains7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Olympe 18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΓενεύη (GVA-Διεθνές Αεροδρόμιο Cointrin)103 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Brides les Bains, Meribel - Ski & Summer

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο (τελευταίο όροφο) μιας πρόσφατα ανακαινισμένης κατοικίας στην πόλη spa Brides Les Bains. Μόνο 300μ από το κέντρο της πόλης και 600μ από την γόνδολα, η οποία παρέχει άμεση πρόσβαση στο Meribel και σε όλες τις τρεις κοιλάδες - τη μεγαλύτερη περιοχή σκι στον κόσμο.

Το διαμέρισμα είναι ένα γενναιόδωρο 56μ2 που περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (king size bed) με ιδιωτικό μπάνιο, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με κουκέτες, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους και ξεχωριστή τουαλέτα. Υπάρχει επίσης μια καμπίνα με κουκέτες στο διάδρομο, αυτή είναι μια ζεστή περιοχή που χωρίζεται από το κυρίως σαλόνι με μια κουρτίνα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής για να δημιουργήσετε ένα 3ο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει ένα μεγάλο μπαλκόνι με καθίσματα για 6 άτομα και υπέροχη θέα στα βουνά.
Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 6 ενήλικες αλλά μπορούμε να φιλοξενήσουμε κατ 'ανώτατο όριο 7 (χρησιμοποιώντας τον καναπέ-κρεβάτι ή τη βρεφική κούνια) εάν κάποιοι επισκέπτες είναι παιδιά.

Το διαμέρισμα είναι καλά εξοπλισμένο για διακοπές με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με πολλά επιπλέον που δεν μπορείτε πάντα να βρείτε σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένου του απεριόριστου δωρεάν wifi για τους επισκέπτες μας. Διαθέτουμε επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ.

Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη με φούρνο μικροκυμάτων, ξεχωριστό μεγάλο φούρνο 52 λίτρων, 4 κεραμικές εστίες, φρυγανιέρα, βραστήρα, καφετιέρα, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και άφθονο μαγειρικό σκεύος για 6-7 άτομα.
Υπάρχει επίσης ένα πλυντήριο ρούχων (πολύ χρήσιμο για τους επισκέπτες με παιδιά ή επισκέπτες που διαμένουν για αρκετές εβδομάδες).

Στο σαλόνι θα βρείτε μεγάλη επιτοίχια τηλεόραση με DVD player. Η τηλεόραση είναι "SMART" επιτρέποντας στους επισκέπτες να κάνουν χρήση του netflix, utube κλπ. Τα γαλλικά τηλεοπτικά κανάλια είναι επίσης διαθέσιμα. Υπάρχει επίσης μικρότερη τηλεόραση και DVD player στο υπνοδωμάτιο. Διατίθενται επίσης επιλογές DVD και boardgames.

Υπάρχει μια κοινόχρηστη εσωτερική πισίνα με ένα γειτονικό θερμαινόμενο σωλήνα που είναι δωρεάν για τους επισκέπτες. Το κατάστημα ενοικίασης σκι Intersport που βρίσκεται στην κατοικία κάνει την ενοικίαση εξοπλισμού σκι πολύ βολική και οι πελάτες μας επωφελούνται από μειωμένες τιμές.

Φρέσκο ψωμί και κρουασάν και πωλούνται στη ρεσεψιόν κάθε πρωί καθ 'όλη τη χειμερινή περίοδο. Το πλησιέστερο εστιατόριο απέχει μόλις 100μ.

Το διαμέρισμά μας διαθέτει το δικό του πλυντήριο ρούχων, αλλά υπάρχει επίσης ένα κοινόχρηστο πλυντήριο ρούχων "pay as you go" στην κατοικία όπου υπάρχουν στεγνωτήρια, αν χρειαστεί.

Έχουμε ένα τοπικό ζευγάρι αγγλικών (γαλλικών ομιλητών) που διαχειρίζονται και καθαρίζουν το διαμέρισμα και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - τα στοιχεία επικοινωνίας θα παρέχονται όταν κάνετε κράτηση. Μπορούν να παρέχουν επιπλέον καθαρισμό, σεντόνια και πολλές άλλες υπηρεσίες, εφόσον ζητηθεί. Μπορούν επίσης να κανονίσουν ένα φαγητό και / ή ένα πακέτο κρασιού στο διαμέρισμα κατά την άφιξη, κατόπιν αιτήματος.

Έχουμε διαπραγματευτεί διάφορες εκπτώσεις για τους πελάτες μας: το κατάστημα ενοικίασης σκι Inter-sport που βρίσκεται στην κατοικία θα σας δώσει 40% έκπτωση από την ενοικίαση εξοπλισμού και 5% έκτακτα μαθήματα με σχολές σκι "Magic in Motion" και νέας γενιάς στο Meribel .
Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε να αγοραστούν τα προεξοφλημένα εισιτήρια σκι πριν φτάσετε - αυτά θα περιμένουν στο διαμέρισμα για εσάς όταν φτάσετε. Όλες οι λεπτομέρειες κατά την κράτηση.

Τα κλειδιά θα βρίσκονται σε ένα ασφαλές κλειδί έξω από το διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένου ενός fob για να ανοίξει το υπόγειο γκαράζ. Θα σας δοθεί ένας αριθμός ασφαλείας για το ασφαλές κλειδί όταν κάνετε κράτηση και καταβάλλετε την κατάθεσή σας. Μπορείτε λοιπόν να φτάσετε όσο αργά θέλετε, χωρίς φόβο να μην μπείτε!

Οι τρεις κοιλάδες, στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων, κέρδισαν σωστά το όνομά τους ως η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη περιοχή σκι στον κόσμο. Οι 330 σημαντικές πίστες σκι προσφέρουν συνολικά 600 χιλιόμετρα απόλυτης απόλαυσης σκι. Χάρη σε περίπου 180 ανελκυστήρες, οι χιονοδρομικές πίστες (μεταξύ 1300m και 3200m) φτάνουν γρήγορα και εύκολα, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών των παγετώνων. Η τεράστια υποδομή των χιονοδρομικών πίστων και των ανελκυστήρων συνδέει μεταξύ τους όχι μόνο τους μεγάλους χιονοδρομικούς σταθμούς Val Thorens, Les Menuires, Meribel-Mottaret και Courchevel αλλά και τους μικρότερους μικρότερους χιονοδρομικούς χώρους στο Saint Martin και La Tania.

Η κοιλάδα Belleville, με τους σταθμούς σκι St. Martin, Les Menuires και Val Thorens, η κοιλάδα Courchevel με τις κλιμακωτές συνοικίες του Courchevel 1300, 1550, 1650 και 1850 συνδέονται όλες μαζί με την κεντρική κοιλάδα του Méribel σε μια τεράστια περιοχή σκι. Οι Καλοί Σκιέρ μπορούν να απολαύσουν και τις τρεις κοιλάδες της περιοχής σκι σε μια μέρα, έχοντας την επιλογή των αμέτρητων χιονοδρομικών πίστων. Ωστόσο, υπάρχει κάτι για όλους από εύκολο σε δύσκολο τρέξιμο, έτσι ώστε έμπειροι σκιέρ καθώς και αρχάριοι μπορούν να απολαύσουν τις τρεις κοιλάδες.

Το Ολυμπιακό Κέντρο στο Meribel διαθέτει παγοδρόμιο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με παιδική πισίνα και διαφάνειες, καθώς και εγκαταστάσεις παιδικών σταθμών. Όλα βρίσκονται στην κορυφή της γόνδολας από το Brides Les Bain. Το Meribel προσφέρει επίσης μια εντυπωσιακή επιλογή από το Apres-Ski, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία με λεωφορείο μέχρι το Meribel ένα βράδυ την εβδομάδα (κοιτάξτε στο χιονοδρομικό κέντρο Brides-les-Bain για το up-to-date χρονοδιάγραμμα).

Το Brides Les Bains είναι επίσης γνωστό για τις εγκαταστάσεις σπα και θερμικής κολύμβησης του. Το καλοκαίρι είναι τόσο ζωντανό όσο και το χειμώνα και αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τις Άλπεις (περπάτημα, ποδηλασία βουνού, ιππασία, ράφτινγκ, καγιάκ κ.λπ.). Είναι μια πολύ όμορφη πόλη με κεντρικό κεντρικό ποτάμι, πολλά υπέροχα καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, αλλά χωρίς τις υψηλές τιμές των υπόλοιπων τριών κοιλάδων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ SKI 3 VALLÉES

Μήκος πίστας σκι 600χλμ

εύκολη 171χλμ

μέσο 314 χιλιόμετρα

δύσκολο 115χλμ

Αριθμός πίστες σκι 330

Πράσινο 43

μπλε 129

Κόκκινο 125

Μαύρο 33

Ανελκυστήρες σκι 180

Σκάφη σκι 107

Αναβατήρες 38

Τελεφερίκ 35

Στόκοι χιονιού 2000

Παγετώνας 6

Απορροφητήρες 4

Snowparks 4

Φώτα προβολής 1

Χιονοδρομία 118 χιλιόμετρα

Το Toboggan τρέχει 4


Διαχειριστής καταλύματος

Suzanne Dytham
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Brides-Les-Bains

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Brides-Les-Bains) βρίσκεται στα βουνά. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Μεριμπέλ και Θέρετρο Σκι Βαλ Τόρενς. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Παγοδρόμιο Skateway Forum και Ecole de Ski Oxygene. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τη δραστηριότητα Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Unknown, Auvergne-Rhône-Alpes

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σπα Le Grand Spa des Alpes - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Θερμαλικά Λουτρά Brides-Les-Bains - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Olympe 1 - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Θέρετρο Σκι La Tania - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Μεριμπέλ - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μουτιέ (QMU-Σιδηροδρομικός Σταθμός της Μουτιέ): 11 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Γενεύης (GVA): 103 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pizzeria Di Peppino - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Tsaretta - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Bar Parisien - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Les Cerisiers - 6 λεπτά με τα πόδια
  • L'Arbe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 49 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

8,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Marie-Christine R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Brides les Bains Février 2024
Nous avons passé un agréable séjour dans un appartement cosy et conforme à l'annonce . Appartement spacieux , casier à skis bien pratique et la place réservée dans le parking top ! Nous reviendrons .
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Alain F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Superbe appartement spacieux
Appartement lumineux et chaud qui correspond au descriptif. Tout y est pour passer un super séjour à quelques pas du centre et des télécabines de l’Olympe pour monter jusqu’à Meribel centre. Nous avons passé un très agréable séjour chez Suzanne.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

sebastien j.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Très bel appartement et très bien équipé
Un appart bien situé et bien aménagé. La communication a toujours été rapide, efficace et agréable. Je recommande !
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

10/10 Άριστο

elisabeth G., FRANCE

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Séjour en hiver
Nous avons passé un très bon séjour dans cet appartement chaleureux, bien équipé et bien conçu pour 4 à 6 personnes. On s’y sent comme chez soi! Le télécabine est à 10-15 minutes à pieds avec des enfants mais il y a une consigne aux pieds du télécabine où l’on peut laisser skis et chaussures moyennant 20 euros/ personne pour 6 jours. Un détail prenez des housses d’oreillers rectangulaires et non carrés.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

Alain D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Ligging is wel wat ver van de skipistes. Nette aangename vakantie woning
Goede, nette vakantie woning. Prijs/ kwaliteit +OK
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Suzanne Dytham

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in England with our 3 children. Owning a family holiday home in the Alps has been a dream that we fulfilled in 2007. We love to ski as a family but since owning our apartment have also discovered how much the Alps has to offer in the Summer. If you choose to stay in our apartment we hope you enjoy it as much as we do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After many family holidays in the 3 Vallees we discovered the pretty spa town of Brides les Bains and loved the ease with which we could get to the slopes of the 3 Vallees by either Gondola or car.
Unlike many ski resorts, Brides continues to be a popular holiday destination throughout the year and is a great place to explore the Alps in the spring and summer.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Brides les Bains is an excellent value base from which to explore the 3 Vallees. It is far more reasonably priced than the rest of the area for pretty much everything – whether it is ski hire, a baguette or a cup of coffee !

If you have stayed in Residence Cybele before, you will find that our apartment is better equipped and benefits from many personal touches that other apartments don't have. We are also one of the few apartments to have installed our own WIFI connection and own washing machine.

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων