Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

3+ κρεβάτια / 2 μπάνια, 2 Masters, πισίνα, γήπεδα τένις, βήματα για παραλία & χωριό

3+ κρεβάτια / 2 μπάνια, 2 Masters, πισίνα, γήπεδα τένις, βήματα για παραλία & χωριό

Συλλογή φωτογραφιών για 3/2, Pool, Tennis Crts, Bikes/Kayaks/SUP's, Pool/PPong Table, Steps to Beach

Εξωτερικοί χώροι
Θέα από το κατάλυμα
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος 3+ κρεβάτια / 2 μπάνια, 2 Masters, πισίνα, γήπεδα τένις, βήματα για παραλία & χωριό

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Captiva, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJensen’s Marina2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Captiva Beach6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Turner8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

3+ κρεβάτια / 2 μπάνια, 2 Masters, πισίνα, γήπεδα τένις, βήματα για παραλία & χωριό

Καλώς ορίσατε στο End Journey's End, Ultimate Vacation Retreat του Captiva

3+ Κρεβάτια, 2 Μπάνιο περίπου 2500 τετραγωνικά πόδια εσωτερικού / εξωτερικού χώρου διαβίωσης στην ιδιαίτερα επιθυμητή περιοχή του νησιού Captiva Island. Ένα 2-3 λεπτά με τα πόδια από την ιδιωτική παραλία μας, εστιατόρια, μπαρ, παγωτό, ενοικιάσεις σκαφών, ενοικιάσεις κυλίνδρων, αλεξίπτωτο και περισσότερα.

* ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΛΕΠΤΕ ΤΟ VIDEO TOUR @ https: // youtu. be / MwBqREX7F6A
   
* 2 - 3 λεπτά με τα πόδια από την ιδιωτική παραλία
* 5 λεπτά με τα πόδια από το χωριό Captiva με 6 εστιατόρια, ψώνια κλπ
* 3 υπνοδωμάτια, 2 πλήρες λουτρά, καθώς και Queen κρεβάτι καναπέ με
    3 ιντσών μνήμη αφρού topper
* 1 λεπτό με τα πόδια από την πισίνα που θερμαίνεται το χειμώνα
* 650 τετραγωνικά πόδια υπαίθριων αυλών, δύο καλυμμένα / υπό εξέταση και ένα ανοιχτό
* Τρεις εξωτερικοί χώροι καθισμάτων
* 4 ποδήλατα, ξαπλώστρες, ομπρέλες, παιχνίδια για την παραλία και την πισίνα
* 2 καγιάκ και 2 stand-up paddleboards, γιλέκα ζωής
* Βιβλιοθήκη βιβλίων για ανάγνωση στην παραλία ή αιώρα
* 3 νέες Samsung Smart TV (40 ίντσες έως 55 ίντσες)
* Υψηλής ταχύτητας internet & καλώδιο με premium κανάλια
* Νέα βελούδινα στρώματα υψηλής ποιότητας, νέα κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια
* Μεγάλη κουζίνα με αναβαθμισμένες συσκευές SS
* Νέα έπιπλα σε όλο το σπίτι (Υπνοδωμάτια, Living & Dining)
* Επαγγελματικά διακοσμημένο, άψογα καθαρό
* Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο

Παρακαλούμε διαβάστε την λεπτομερή περιγραφή του σπιτιού μας παρακάτω με το πλήθος των ανέσεων και στη συνέχεια να δούμε τις εικόνες και το βίντεο drone που αποτελούν μέρος της καταχώρισής μας. Θέλουμε να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με το τι να περιμένετε προτού φτάσετε και είστε σίγουροι ότι αφού έχετε αναθεωρήσει όλα όσα έχει να προσφέρει το σπίτι του Journey's End, θα είστε τόσο πεπεισμένοι όσο είμαστε ότι το σπίτι μας είναι πραγματικά η απόλυτη διακοπές του Captiva Island υποχώρηση και θα καταλάβουμε γιατί το ονόμασα "End Journey's End". Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς και να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε τις καλύτερες διακοπές σας πάντα.

Καλώς ήρθατε στο πανέμορφο σπίτι του Journey's End, το απόλυτο καταφύγιο διακοπών Captiva Island. Το Journey's End είναι μια εντυπωσιακή βίλα 2000 τ.μ., τριών υπνοδωματίων και δύο λουτρών, που θα φιλοξενήσει άνετα 2-8 άτομα και βρίσκεται στην πολύ επιθυμητή περιοχή του χωριού Captiva Island. Το End Journey's End είναι το δεύτερο σπίτι της οικογένειάς μας και δεδομένου ότι ζούμε στο Μαϊάμι, είμαστε ευλογημένοι που μπορούμε να περάσουμε πολύ χρόνο εκεί. Επειδή είμαστε εκεί τόσο συχνά, έχουμε ανεβάσει το σπίτι στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα σε σχέση με την άνεση, την ποιότητα και το φάσμα των ανέσεων. Πρόσφατα ανακαινισμένο και επαγγελματικά διακοσμημένο, το πανέμορφο σπίτι μας τριών υπνοδωματίων βρίσκεται στην καρδιά του γοητευτικού νησιού Captiva, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό Captiva. Πολλά όμορφα αναβαθμίσεις, όπως πλακίδια πορσελάνης, βελούδινα χαλιά, γαλλικές πόρτες και παντζούρια για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Το σπίτι μας διαθέτει μια ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πολυτελείς συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένου ενός ψυγείου / καταψύκτη πλάι-πλάι με πάγο και νερό στην πόρτα, κεραμικό κάλυμμα και μεγάλο φούρνο μικροκυμάτων. Από το δεύτερο σπίτι αυτής της οικογένειας μας, παρέχουμε στοιχεία που δεν βρίσκονται συνήθως στην κουζίνα ενός τυπικού «σπίτι ενοικίου». Εδώ σας παρέχουμε μια νέα καφετιέρα με άφθονη προσφορά υψηλής ποιότητας κολομβιανό καφέ, κρέμα γάλακτος μη γαλακτοκομικών προϊόντων και δύο είδη γλυκαντικών (ζάχαρη και σπλήνα). Μπορείτε, επίσης, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσει αλάτι ή πιπέρι, βότανα και μπαχαρικά, φύλλο χαρτί, δίσκους φύλλο, πλαστική μεμβράνη ή χαρτί κουζίνας. Πεινασμένος? Χρησιμοποιήστε τον παρασκευαστή σάντουιτς Panini για να προετοιμάσετε ένα νόστιμο ζεστό σάντουιτς για να ικανοποιήσετε τα απογευματινά μουντς ή να χρησιμοποιήσετε τον βελγικό παρασκευαστή βαφλιών μας για να προετοιμάσετε φρέσκα βάφλες το πρωί.

Έχουμε μια νέα (Dec 2017) Samsung 55 ιντσών Smart TV στο ζωντανό για την ευχαρίστησή σας. Στα δύο κύρια υπνοδωμάτια, έχουμε δύο νέες μεγάλες οθόνες (50 ιντσών στον επάνω πλοίαρχο, 40 στο κάτω master master) Samsung έξυπνες τηλεοράσεις, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν WIFI μας για να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό NetFlix για πρόσβαση στο απόθεμα 40.000 ταινιών για άμεση ροή ταινιών απευθείας στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, διαθέτουμε επίσης μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη DVD και μια μεγάλη συλλογή βιβλίων για ανάγνωση σε ένα από τα τρία μας lanai, στην άνετη αιώρα μας ή στην παραλία.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα του υπνοδωματίου της Villa μας είναι εξοπλισμένη με ένα ολοκαίνουριο (Dec 2017) king size υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα νέο πολυτελές στρώμα (όχι το τυπικό ροκ σκληρό κρεβάτι που βρίσκεται στα περισσότερα ενοίκια) και 600 φύλλα αιγυπτιακού βαμβακιού και ολοκαίνουργια πολυτελή μαξιλάρια που εγγυώνται ένα υπέροχο ύπνο. Δίπλα στο υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο εξοπλισμένο με νέες παχιές, εξαιρετικά μαλακές πετσέτες και στεγνωτήρα μαλλιών. Έξω από αυτή την κρεβατοκάμαρα υπάρχει μια ιδιωτική οθόνη σε lanai με ένα ζευγάρι άνετα λικνίζοντας καρέκλες που περιβάλλεται από τροπικό φύλλωμα.

Το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο της βίλας διαθέτει επίσης ένα νέο υπνοδωμάτιο (Δεκ 2017) με πολυτελή κλινοσκεπάσματα king size, 600 φύλλα νημάτων, νέα μαξιλάρια και πλήρες μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Βγείτε από τις γαλλικές πόρτες του ανώτερου πλοίαρχου στο ιδιωτικό κατάστρωμα ηλίου / φεγγαριού για να χαλαρώσετε στις άνετες καρέκλες Adirondack. Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάθεστε έξω από την κύρια κρεβατοκάμαρα του πανέμορφου παραθαλάσσιου σπιτιού μας στο τέλος μιας γεμάτης διασκέδασης ημέρας φρυγανίζοντας τη Σελήνη και αστέρια με ένα ποτήρι κρασί Η σοφίτα έξω από το master υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένη με δύο νέα (Δεκ 2017) δύο μονά κρεβάτια και μια άνετη υπερ-γεμισμένη καρέκλα. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να κοιμηθούν τα παιδιά, αρκετά κοντά ώστε οι γονείς να παρακολουθούν τα πράγματα ενώ παράλληλα επιτρέπουν στους γονείς την ιδιωτική ζωή που χρειάζονται για να απολαύσουν πλήρως το ρομαντικό περιβάλλον του Captiva.

Τέλος, προσθέσαμε πρόσφατα νέα έπιπλα και έπιπλα τραπεζαρίας. Το σαλόνι περιλαμβάνει έναν καναπέ-κρεβάτι μεγέθους βασίλισσας με στρώμα στρώματος αφρού μνήμης 3 ιντσών για να κάνει το κρεβάτι άνετο όσο ένα κανονικό στρώμα. Έξω από το σαλόνι έχουμε τη μεγαλύτερη lanai μας, πλήρως ανακαινισμένη, με δύο μεγάλες καρέκλες με οθωμανούς, έναν καναπέ και ένα τραπέζι καφέ και ένα τραπέζι με 4 καρέκλες. Αυτό το lanai είναι ο ιδανικός χώρος για να πάρετε τον πρωινό σας καφέ ενώ ακούτε τα πολλά πουλιά που ζουν στο πλήρως αναπτυγμένο δένδρο που περιβάλλει τον όμορφο αυτό ιδιωτικό χώρο.

Στο ισόγειο, κάτω από την παραθαλάσσια βίλα μας, θα συναντήσετε δύο ειδικά διαμορφωμένα ψάρια που εμπνέονται από τα ψάρια που είναι ευχάριστα για τους νέους και τους ηλικιωμένους, για να ταλαντεύονται απαλά. Έχουμε, επίσης, ένα πλήρες μέγεθος αιώρα, αρκετά μεγάλο για δύο, που είναι ένα ιδανικό μέρος για να διαβάσετε ένα από τα 100+ βιβλία που σας παρέχουμε στη βιβλιοθήκη μας. Η αποθήκη μας στο επίπεδο του εδάφους έχει όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσετε πλήρως την ιδιωτική παραλία της παγκόσμιας κλάσης. Εκεί, διατηρούμε ξαπλώστρες, ομπρέλες, μια μεγάλη ποικιλία από κάθε δυνατή παραλία / άμμο, ένα ψυγείο, επιπλέει στην παραλία, ζυμαρικά και τέλος ένα καλάθι με το οποίο θα μεταφέρουν τα πάντα στην παραλία. Επίσης στο ισόγειο του σπιτιού μας, θα βρείτε 4 ενήλικα ποδήλατα για να κάνετε κρουαζιέρες γύρω από τις όμορφες λωρίδες Captiva, 2 καγιάκ και δύο stand up paddle boards για χρήση είτε στην παραλία μας είτε στον κόλπο. Απολαύστε την επισήμανση των δελφινιών, των Manatees, των πτηνών και των ψαριών που κατοικούν στην όμορφη φέτα παράδεισος. Σας παρέχουμε επίσης ένα καλάθι καγιάκ με τροχούς και γιλέκα ζωής για την ασφάλεια σας.

Μόλις δύο λεπτά με παρθένα, ιδιωτική παραλία μας, μέσω ιδιωτικών Πεζόδρομο μας και μόνο σε 30 δευτερόλεπτα με τα πόδια από την θερμαινόμενη πισίνα. Το σπίτι της παραλίας βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Captiva. Πάρκο το αυτοκίνητό σας κατά την άφιξη και να περπατήσετε σε 6 εστιατόρια, καταστήματα, σκάφος, ενοικίαση ποδηλάτων και ποδηλάτων, αλεξίπτωτο θαλάσσης και πολλές άλλες δραστηριότητες σχετικές με την παραλία. Έχουμε επίσης ένα μικρό γενικό κατάστημα κοντά για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή, με τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και παγκοσμίου φήμης βομβαρδισμούς, Captiva Island θα παραδώσει όλα όσα χρειάζεστε για μια μεγάλη διακοπές και περισσότερα. Πρόσφατα ψηφίστηκε ως ένα από τα κορυφαία δέκα προορισμούς χειμερινών διακοπών στον κόσμο! Είτε ψάχνετε για διακοπές δραστηριότητα συμπληρώθηκε, ή απλά θέλουν να βρίσκονται στην παραλία απολαμβάνοντας το τοπίο, το Captiva είναι ένα νησί παράδεισος που πάντα θα θέλετε να επιστρέψετε στο!


Λέξεις-κλειδιά: Αρχική Σελίδα

Διαχειριστής καταλύματος

Omar Sisto
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Only rentals that begin and end on a Saturday are accepted. Anything other than a Saturday to Saturday rental can not be accepted.
Our kids and many of our regular guests suffer from multiple allergies, so smoking in and around our home and pets are unfortunately not allowed.
Cancellations more than 30 days from arrival get a full refund. Cancellations between 15-30 days get a 50% refund .

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Captiva

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Captiva) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Κοχυλιών Bailey - Matthews και Μουσείο Sanibel Historical Museum and Village, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea και Ιστορικό Χωριό και Μουσείο Σάνιμπελ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Sanibel Captiva Conservation Foundation και Sanibel and Captiva Chamber of Commerce and Visitors Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Captiva, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Jensen’s Marina - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Captiva Beach - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλιακό Πάρκο Alison Hagerup - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Turner - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 63 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Mucky Duck - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Old Captiva House - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Mango's
  • Doc Ford's Rum Bar and Grille - Captiva Island - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 148 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 155 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Margaret O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great family beach house
Newly renovated and very easy to live in for a family vacation by the beach. We've stayed in this beach front community previously and the pool and quick access to beach and several island restaurants is perfect. This particular home is equiped with all the gear for the beach - towels, chairs, umbrellas, a cooler and even bikes; a well stocked kitchen - spices, zip lock baggies, foil and even a sandwich press; as well as a full washer and dryer with laundry detergent available. Our family of 6 was very comfortable all week and we would reccomend!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Mary G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Location & property amazing!
This home has been recently remodeled and even better than the listing. The host was in contact prior to check in and after. The location is perfect. Steps to the beach, which has amazing sunsets. There is a lovely pool to enjoy. It is walking distance to grocery store, YOLO, Mucky Ducks, Bubble room coffee and dessert cafe, and Starbucks. We highly recommend this accommodation.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ian B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Holiday
We have stayed at Journey’s End three times and it feels like coming home. Beautifully furnished, comfortable and spacious. Along with the Sunset Captiva facilities of pool, bbq and boardwalk to the beach, we had everything we needed for a wonderful holiday. Following Hurricane Ian last year, Captiva is in great shape with restaurants and bars open. George, the Captiva Sunset “groundsman” works so hard to keep the site immaculate. Thanks again Otmar for allowing us to stay in your beautiful home.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

K&S W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another Fabulous Sunset Captiva Stay!
This is our first time staying in Omar's residence, but it was probably one of the nicest homes that we have rented in Sunset Captiva. You can immediately tell that he has taken great care to optimize the space. The renovations look REALLY nice. The layout was wonderful, and the 2 twin beds on the loft were clutch. He had everything we needed, beach towels, TONS of beach gear, TP, laundry and dishwashing supplies, and more. The owner was also very responsive and even left us a message once we arrived to ensure that everything was going ok. We will FOR SURE be renting from Omar again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kris E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Property
The house is amazing and location is great! We don’t have a single negative thing to say, but two suggestions - the cooler is broken and you can’t transport it without putting in the wagon and then your chairs won’t fit and you have to carry them. Also, the bikes are nice to have but they all had flat tires and there’s no pump that we could find at the condo. A very nice guy at the island store filled them for us, but with all the limited stores and gas stations closed, we wouldn’t have been able to use them without this nice man who helped. Other then those two very minor things, we had a wonderful time and would definitely rent this house again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Omar Sisto

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have been vacationing in Captiva as a family for 30 years. Our 3 children who are now 32, 30 and 26 grew up on the beaches of Captiva during our yearly summer vacations. Even as adults they continue to come to our Captiva home although now they like to bring along the latest boyfriend/girlfriend or spouse. We are an active family so we love to fish, bike around the Island and body surf when the waves allow. We purchased this home not as a rental but as our family's second home and given that we live in Miami, we are blessed to be able to come to Captiva on an almost monthly basis

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have been vacationing in Captiva for over 30 years and found it to be the perfect place for family vacations. Everything that you need for a relaxing and memorable vacation is there. Once you arrive and park in our private driveway, you will no longer need your car until the end of your stay. Literally everything that you need is within easy walking distance making your vacation in our home truly a vacation that you and you and your children will cherish. Literally within an easy five minute walk from our front door, you have access to a world class private beach, our pool ( heated in the Winter ), commercial grade BBQ's, 7 restaurants, shopping, waverunner and golf cart rentals, parasailing, boat rentals, access to boat captains that will take you on fishing and/or sightseeing excursions, sunset dinner cruises, etc

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We feel that our home is the ultimate vacation retreat in Captiva Island when taking into account everything that our family considers important with respect to having an excellent vacation experience i.e. proximity to the beach ( 2-3 min walk ), restaurants, shopping and entertainment ( 5 min walk ) and value proposition provided by our homes spaciousness, attention to detail, comfort, cleanliness and incredible included amenities.We feel that the inherent characteristics described above make a vacation at Journey's End a unique and memorable experience.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων