Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανέμορφο καταφύγιο με πάρκινγκ, 2 λεπτά από την παραλία (2 + 2 άτομα)

Πανέμορφο καταφύγιο με πάρκινγκ, 2 λεπτά από την παραλία (2 + 2 άτομα)

Συλλογή φωτογραφιών για Coastal retreat with parking, 2 minutes from the beach

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πανέμορφο καταφύγιο με πάρκινγκ, 2 λεπτά από την παραλία (2 + 2 άτομα)

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα53 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Sandgate, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧώρος Εκδηλώσεων Leas Cliff Hall4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Folkestone5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Folkestone10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LGW-Γκάτγουικ)87 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανέμορφο καταφύγιο με πάρκινγκ, 2 λεπτά από την παραλία (2 + 2 άτομα)

Μόλις 55 λεπτά από το Λονδίνο, αυτό είναι ένα τέλειο καταφύγιο και μόλις 2 λεπτά από την παραλία! Βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Sandgate, το σπίτι μας διαθέτει ιδιωτικό κήπο με αίθριο στο μπροστινό μέρος και διαθέτει πάρκινγκ εκτός δρόμου.

Επισκόπηση: 1 υπνοδωμάτιο & 1 καναπές-κρεβάτι. Η κουζίνα και το σαλόνι δεν είναι ανοιχτό, επομένως μπορείτε να κλείσετε το σαλόνι και τον καναπέ-κρεβάτι για να επιτρέψετε την ιδιωτικότητα. 1 μικρό σκυλί φυλής επιτρέπεται

* * * *

Πρόκειται για ένα όμορφο κήπο στο ισόγειο ενός τετραώροφου κτιρίου που χτίστηκε το 1800 και προσφέρει περίπου. 54τμ / 577 τετραγωνικά πόδια χώρου.

Έχει μια άνετη εξοχικό ντιζάιν γι 'αυτό με αποκλειστική χρήση του κήπου με θέα στον κήπο με ιδιωτική πρόσβαση από το μπροστινό και πίσω μέρος του κτιρίου.

Η βεράντα μπροστινής εισόδου διαθέτει πρακτικό χώρο για παπούτσια και παλτά και οδηγεί σε ένα γενναιόδωρο σαλόνι, που περιλαμβάνει 2κλινο καναπέ-κρεβάτι και 2 πολυθρόνες. Ο καναπές-κρεβάτι περιλαμβάνει ένα άνετο μικρό στρώμα αφρού διπλής μνήμης (4ft x 6ft).

Το σαλόνι είναι ένα ελαφρύ και ευάερο δωμάτιο με ξύλινο δάπεδο που ταιριάζει στη γοητεία και το χαρακτήρα του κτιρίου.

Διαθέτουμε τηλεόραση επίπεδης οθόνης με πρόσβαση Freeview, Chromecast, Sonos και Wi-Fi, καθώς και ποικιλία DVD και βιβλίων.

Μέσα από την πόρτα της κουζίνας και της τραπεζαρίας θα βρείτε την κουζίνα που είναι καλά εξοπλισμένη με ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό φούρνο και εστία αερίου μαζί με ψυγείο και καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων και στεγνωτήριο πιάτων και ντουλάπια γεμάτα με άφθονα γλάστρες, τηγάνια, πιατικά και γυαλικά , μαχαιροπίρουνα και σκεύη. Το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε για μια σύντομη ή μακρά διαμονή. Υπάρχει καθίσματα για 4 και ένα εκτεινόμενο πίνακα.

Το εσωτερικό διάδρομο οδηγεί στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα και υπάρχει επίσης πίσω πρόσβαση σε αίθριο και χώρο στάθμευσης.

Το μπάνιο είναι μοντέρνο και ευρύχωρο και αποτελείται από WC, λεκάνη και ένα γενναιόδωρο ντους. Θα παράσχουμε πετσέτες μπάνιου για τη διαμονή σας και διατηρούμε επίσης διαθέσιμη την προσφορά σαμπουάν, κλιματιστικών και πηκτωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Η κρεβατοκάμαρα αναδιπλώθηκε και ένα νέο χαλί τοποθετήθηκε στις αρχές του 2018. Είναι ένας ήσυχος χώρος στο πίσω μέρος του κτιρίου με ένα διπλό κρεβάτι με το πιο άνετο στρώμα αφρού μνήμης & ελατηρίου. Ιδανικό για ξεκούραστο ύπνο. Υπάρχει επίσης καρέκλα και τραπέζι, ντουλάπα και συρταριέρα.

Το κρεβάτι θα είναι έτοιμο για την άφιξή σας.


Αυτό είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για ζευγάρια, αλλά ο καναπέ-κρεβάτι επιτρέπει στους φίλους ή μια μικρή οικογένεια. Είναι ιδανικό ως βάση για να επισκεφθείτε τα πολλά αξιοθέατα γύρω από το Κεντ και τις γύρω περιοχές.

Οι επισκέπτες με παιδιά ή με προβλήματα κινητικότητας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν 8 αρκετά απότομες σκάλες προς τα κάτω στο δρόμο από το μπροστινό κήπο αίθριο και ένα επιπλέον 8 προς τα πίσω. Υπάρχει σήμερα μια κουπαστή για να βοηθήσει σε μόνο μπροστά.

Οι τοπικές παροχές περιλαμβάνουν ένα χωριό κατάστημα / ταχυδρομείο και διάφορα παμπ, εστιατόρια, τσαγιέρες και διάφορα καταστήματα όλα μέσα σε μέτρα της ιδιοκτησίας.

Το χωριό Sandgate περιβάλλει τη Μάγχη και εκτείνεται σε 2,5 χιλιόμετρα της ακτής του Κεντ ανάμεσα στο Folkestone και το Hythe. Είναι μόλις λίγα λεπτά από τις δύο πόλεις με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο ή μια επίπεδη θάλασσα με τα πόδια ή το ποδήλατο. Θα βρείτε παραλίες με μακρύ θέα πάνω από τη Μάγχη.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να επισκεφθείτε, συμπεριλαμβανομένων Κάτω Leas Παράκτιο Πάρκο Folkestone, το "World Famous" Romney, Hythe και Dymchurch τρενάκι, το κάστρο του Ντόβερ, τον καθεδρικό ναό του Canterbury, το λιμάνι Lympne πάρκο άγριων ζώων και πολλά άλλα θαυμάσια σημεία σε όλη την ύπαιθρο του Κεντ ή αν προτιμάτε, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα πλοίο και το κεφάλι προς τη Γαλλία για την ημέρα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχτούμε 1 μικρό, καλά συμπεριφερόμενο σκύλο με χρέωση £ 25 ανά διαμονή για επιπλέον καθαρισμό. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε αμηχανία, παρακαλώ μην ρωτήσετε για σκυλιά που δεν είναι μικρή φυλή. Έχουμε μια συμφωνία με τους γείτονές μας και δεν μπορούμε να προσφέρουμε διαμονή σε κανένα σκυλί που δεν ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή.

** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ελάχιστη κράτηση κατά τη διάρκεια της αιχμής είναι 4 διανυκτερεύσεις και πρέπει να είναι εντός του Σαββατοκύριακου (ή Παρασκευή - Παρασκευή με προηγούμενη συμφωνία). Έχουμε ημέρες adhoc και περιστασιακές μικρότερες επιλογές, επομένως επικοινωνήστε μαζί μου πριν από την κράτηση, εάν δεν είστε σίγουροι **

Διαχειριστής καταλύματος

Nikki H
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
One small breed dog by agreement before booking.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Folkestone

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Folkestone) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τέρμιναλ Κρουαζιερόπλοιων Dover Western Docks Cruise Terminal και Σταθμός φέριμποτ ανατολικού λιμένα Ντόβερ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Πάρκο Άγριων Ζώων Port Lympne Wild Animal Park and Gardens και Λευκοί γκρεμοί του Dover. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο BuildKent ή Ιπποδρόμιο Folkestone Racecourse. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Sandgate, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Σάντγκεϊτ - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Lower Leas Coastal Park - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Χώρος Εκδηλώσεων Leas Cliff Hall - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Folkestone - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Folkestone - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Folkestone West: 3 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • John Dory - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Lemon Leaf Restaurant & Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Basils - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Britannia Inn - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Orchard Lane Coffee House - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

9,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

6,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Margaret L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
To Try Is To Believe
We had a pleasant and comfortable stay at Costal Garden Flat. I give a 10 on cleanliness, locations and Nikki for her generous ample supplies of all the basic necessities in the bathroom and kitchen. M Landtwing
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Gillian

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Sunny aspect. Short walk to beach. Good fish and chip shop in the village. Dog friendly. Good communication with Nikki. Would recommend
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sarah S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nesr beach
Fabulous property with good attention to detail. Our stay was very smoorh from start to finish. We would hoghly recommend this property.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gordon M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Four nights in Sandgate
It was excellent in every respect. Everything worked properly, clear instructions, very quiet bedroom. We would stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Tony L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely flat
Nicely located and very comfortable flat, perfect for exploring the surrounding coastline. The flat is immaculate, photo’s are 100% accurate. Easy communication with Nikki, who quickly responded to questions. Our mini schnauzer had a great time too!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nikki H

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Having grown up in the area, Sandgate holds happy memories of summer days at the beach with family and friends.

My family still all live quite local and I now live and work in Greater London, so this is the perfect escape for my husband and I and an opportunity to catch up with the when we stay here.

I have spent much of my career in the events and hospitality business and have enjoyed the process of improving the property over the last 7 years and achieving the high ratings we receive. It's a thrill every time one of our guests writes a positive review or calls and tells me how they've enjoyed the flat.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The apartment is in a great location within walking distance to the shops, cafes, bars & restaurants of Sandgate and just a couple of minutes from the beach. It's also a good walk from here to Folkestone and we can reward ourselves with a bite to eat and a drink at the Harbour Arm.

The apartment is a great spot to use as a base. We visit all over Kent from here and enjoy coming back to our little haven by the sea.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our home has it's own front and rear entrance which gives the feeling of a cottage more than an apartment.

Having our own off-street parking is a huge benefit during summer.

There are bus stops very close to the property, so if you come without a car you can still easily venture further afield by bus.

The apartment also has it's own little patio garden to the front with table and chairs, perfect for enjoying a chilled glass of wine at the end of a summer's day.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων